16:00, December 04.
Franciaország 0
Lengyelország 0
al-Tumama Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 04.
Anglia 0
Szenegál 0

Keresés

65 találat az Indexről, és a környékéről.

2013. december 26., 18:23

Egy köztéri szobor, amit senki sem lát. Csak, aki felmászik az Országház tetejére és lekukucskál. Felmásztunk, lekukucskáltunk

Fotó: Wachsler Tamás - csak kicsit belefirkáltam.
Mostanában elég sok szó esik az

2013. november 16., 22:15

Bréking: helyére került a József Attila szobor a Duna partján. Vagyis a kompozíció főalakja

Az elmúlt években nem volt szobor, amely nagyobb vihart váltott volna ki, pedig csak tíz méterrel tervezték odébb rakni.

2013. november 11., 12:55

Nagyon úgy néz ki, Kentucky Fried Chicken nyílik a Nemzet Főterén

Nem lesz állandó rovat az Urbanistán minden hét elején bejelenteni, hogy milyen gyorsétterem nyílik szerintünk a megszépülő Kossuth téren, de most nagyon úgy néz ki, tényleg egy KFC lesz a Leisztingerhez köthető ingatlanban. Egy hete a Város szíve blog tippelt arra, hogy Meki nyit a Nemzet Főterén, de arról hamar kiderült, hogy kacsa volt: az ingatlantulajdonos és az étteremlánc is cáfolta a hírt. Nem sokkal később egy KFC nyitásáról kaptam fülest, és bár hosszas várakozás után sem erősítette meg senki a hírt, erős a gyanú, hogy tényleg ez lesz a Nemzet Főterének gyorsétterme. Bár az ingatlantulajdonos Stúdió-V Kft.

2011. november 12., 15:02

Archív légi fotók Budapestről. Ilyen volt 50-60 éve repülőgépről a Hősök tere, a Kossuth híd és a Népstadion

Nem sokára talán így fog kinézni a Népstadion ismét, ha bontani fogják, de persze ezeken a képeken még épül.* 50-60 évvel ezelőtti légi fotókból rendez ugyanis kiállítást a Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjtemény, ennek örömére küldtek pár remek képet az Urbanistának ízelítőül (a többiért katt a képre).