Koronavírus adatok

2022. jan. 17.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Antal, Antónia
-3 °C
6 °C

Keresés

19 találat az Indexről, és 26 a környékéről.

2021. november 25., 00:03

Még mindig komoly társadalmi kihívás a dohányzás Még mindig komoly társadalmi kihívás a dohányzás

A novemberben aktuális füstmentes világnap alkalmából egy látványos infografika segítségével kitekintünk a dohányfüstben rejlő ártalmakra, a leszokás jelentőségére és az ártalomcsökkentés lehetőségeire is.

2021. november 4., 10:25

Elmondjuk, mit tehet a környezeti ártalomcsökkentés érdekében Elmondjuk, mit tehet a környezeti ártalomcsökkentés érdekében

Az ártalomcsökkentés gondolatát nem csak saját magunk érdekében fontos szem előtt tartani. Káros szokásaink sajnos hozzájárulnak a talaj, a víz és a levegő, vagyis a környezetünk szennyezéséhez is, ám egy kis odafigyeléssel és apró lépésekkel ezen is változtathatunk. Infóvideónkból kiderül, hogyan!

2021. október 22., 00:25

Így közelít a tudomány a füstmentes technológiákhoz Így közelít a tudomány a füstmentes technológiákhoz

Ma már számos füstmentes technológia létezik, melyek működésükben és hatásukban különböznek a hagyományos dohánytermékektől. De hogyan áll ehhez a kérdéshez a tudomány? Infóvideónkból kiderül!

2020. december 28., 00:31

Ön tudja, hogy mi fán terem az ártalomcsökkentés? Ön tudja, hogy mi fán terem az ártalomcsökkentés?

Az alapkérdésre mindenki tudja a választ: cigizni nem egészséges. Hogy miért ártalmas és kikre hat a füst, azt már kevesebben tudják, a füstmentes technológiákkal kapcsolatban pedig végképp sok a kérdőjel az Index-olvasók fejében. Vagy nem? Lássuk!

2020. március 30., 23:45

Ön mennyit tud a dohányzásról? Ön mennyit tud a dohányzásról?

Valószínűleg azt mindenki tudja, hogy a dohányzás sok szempontból káros, egyesek pedig talán azzal is tisztában vannak, hogy ez nem igazán a nikotin miatt van így. De az alternatív technológiákkal vajon mennyire van tisztában? Tesztelje tudását!

2017. április 24., 14:24

Ilyen a droghasználó egy napja Ilyen a droghasználó egy napja

Magyar hajléktalan, boldog indonéz családapa, takaros lakásban élő berlini nagymama: mind drogosok. Nyolc droghasználó egy-egy napját mutatja be az Egy nap az életünkből című film, ami most az Indexen látható.

2011. augusztus 30., 07:01

Homályos Orbánék drogstratégia-tervezete

Már tavaly eldobták a Bajnai-kormány utolsó hónapjaiban elfogadott drogstratégiát, a mostani tervezet a civilek szerint zavaros fogalomhasználatú, kulturkampfos hitvallás.