új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Sikerült rengeteg tanulságot levonnia az útból.

    Véget ért az Ázsia Expressz legújabb évadának forgatása, amely megméretésnek Krausz Gábor és Mikes Anna párosa is nekivágott. Előbbi most a Borsnak nyilatkozott arról, milyen élmény volt a TV2-s kaland-realiytben szerepelniük. 

    Kezdeném mindjárt azzal, hogy semmi jóra nem számítottunk, de sokkal rosszabb volt a legvadabb rémálmunknál is. Ugyanakkor egyetlen percét sem bánjuk, bár vissza nem mennénk, az tuti. Ha most jönne egy telefon, hogy elvesztek a felvételek, szerintem mindketten maximum két szót mondanánk, de ezt a két szót úgysem írhatod le, így ki sem mondom

    – kezdte derűsen Krausz, de arról is beszélt lapnak, hogy milyen élménnyekkel gazdagodtak az útjuk során. Mint mondta, olyasmiket ettek, amik reméli idővel kikopnak majd az emlékezetükből.

    „Még most is érzem az orromban azokat a szagokat, amiket volt szerencsétlenségünk érezni mindenhol” – magyarázta Krausz, majd azt is elárulta, milyen tanulsággal jöttek haza a kintlétükből.

    „Valamiért szeretünk panaszkodni és sokat emlegetni a saját kis nyűgjeinket. Hát, én mostantól egészen másképp állok majd a mindennapi problémákhoz, az már biztos! Csőtörés? Ugyan már! Legalább van vízvezeték az otthonomban, ami arrafelé kis túlzással kuriózumnak számít.

    Láttuk az igazi szegénységet, ahogyan azt a méltóságot is, amivel az ott élők kezelik a reménytelenségüket. Ők valahogy ismerik a receptet, amivel mosolyogva túl tudnak lépni a legnehezebb élethelyzeteken is. Ha ezt a mentalitást be tudom integrálni a saját életembe, én már győztem.

    Végül azokra a pletykákra is reagált, hogy a kapcsolatuk látta volna a kárát a közös kalandnak: „Anna és köztem minden a lehető legnagyobb rendben van. A kapcsolatunk nemcsak hogy túlélte az Ázsia Expressz viszontagságait, de meg is erősödött.” – fogalmazott.

  • A művésznő Itáliában nyaral.

    Soma Mamagésa
    Fotó: Facebook

    Spitzer Gyöngyi, művésznevén Soma Mamagésa jelenleg Olaszországban nyaral szeretteivel, amely körútjáról rendszeresen posztol közösségi oldalára. A spirituális tanító legutóbb Castelmola településén járt, ahol rendkívül szokatlan, de annál érdekesebb tematikájú bárba tévedt be. Posztjából az is kiderült, hogy korábban már ő is elgondolkozott azon, hogy Magyarországon nyitnia kellene egy hasonló fogadót.

    „Bő 30 éve kezdtem el mondogatni a barátaimnak, hogy ha egyszer sok pénzem lesz, csinálok egy péniszbárt. Minden, ami csak lehetséges, péniszalakú lesz benne. A kilincsek, a vízcsapok, a tapéta mintája, a villanykapcsolók, stb. De ebből nem lett semmi, úgy látszik, ennyire nem érdekelt a dolog.” – írja a művésznő, aki egyébként örömmel fedezte fel, hogy valaki megvalósította az ötletét a nagyvilágban.

  • D1I5989
    Fotó: Németh Kata / Index

    Tuvic Aleksandrát a nézők először a Nagy Ő-ből ismerhették meg, amikor Tóth Dávid szívéért versengett, azóta pedig szerepelt még a Farm VIP-ben és a Kőgazdag fiatalok című műsorban is. A 26 éves fiatal nő a Ripostnak adott interjút, melyből kiderült, hogy igazi állatbarát, hiszen gyerekkorát szinte végig kiskedvenceivel töltötte.

    „Sokan nem tudják, hogy a szüleimnek 10 lova, és 12 kutyája van. Édesanyám mindig is állatmentéssel foglalkozott. Így nyugodtan mondhatom azt, hogy beleszülettem ebbe” – kezdte a lapnak Kőgazdag Szandi, akit egyébként sokan kérnek fel együttműködésre, adománygyűjtésre, nemrég például luxusszemüvegét szerette volna elárvereztetni egy nemes célért.

    Livinek a történetével kerestek meg, hogy segítsek a kezelésére összegyűjteni a pénzt. Ezért is gondoltam, hogy eladom azt a bizonyos napszemüvegemet. Sajnos végül nem sikerült, de az öröm az ürömben, hogy összejött a kutyusnak a pénz, így azért happy end lett a vége

    – mesélte az influenszer, aki arra biztatja az embereket, hogy segítsék a menhelyeket bármilyen módon, ha lehetőségük van rá.

    Úgy vélem, azért kell nekik segíteni, mert akinek több van, annak vissza is kell adnia. Hiszen a kiskedvencek nagyon hálásak tudnak lenni a gondoskodás miatt. Ez a mentett kutyákra még inkább igaz

    – zárta a gondolatait.

  • Az énekesnő őszintén vallott érzéseiről.

    PAP 9696 (1)
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Tóth Gabi Instagramján osztott meg egy közös fotót szerelmével, Papp Máté Bencével, amin önfeledten táncolnak. Az énekesnő a tánc világnapja alkalmából azt is elárulta, hogy miért fontos neki ez a mozgásforma. Mint mondta, a tánc gyerekkora óta a közösséget, fegyelmet, kitartást, boldogságot, szabadságot, önismeretet, biztonságot és az önkifejezést jelenti számára.

    Hálás vagyok, hogy 25 éve az életem része lehet! Nem tudnék csak énekelni, mert mindig egy űr lenne bennem a tánc hiányától. Ma pedig a tánc világnapja van! Éljen a tánc! Minden nap! Minden életkorban és élethelyzetben

    – fogalmazott az énekesnő posztjában.

  • Megerősítette a hírt a korábbi sportolónő.

    GettyImages-120070134
    Fotó: Harry Engels / Getty Images Hungary

    Gyenesei Leilála újra rátalát a szerelem, tudta meg egy olvasóriporterük által a Blikk. Mint írják, az egykori világbajnok öttusázó egy budapesti étteremben romantikázott új párjával. A lap azt is kiderítette, hogy Borsány-Gyenes András, a luxemburgi székhelyű Network4 Media Group elnöke a szerencsés férfi. Gyeneseit is megkeresték, aki bár szűkszavúan nyilatkozott, viszont elismerte, hogy valóban egy párt alkotnak.

    „Igen, együtt vagyunk, nincs ebben semmi titok. Éljük a teljesen normális, hétköznapi életünket, kölcsönös szeretetben, szerelemben és tiszteletben, a gyermekeinkkel együtt. És ez az, amit szeretnénk is megtartani magunknak, ezért – ahogy eddig sem – ezután sem szeretnénk ezzel kapcsolatban szerepelni... Szakmai kapcsolatból alakult ki közöttük egy mély barátság, majd végül abból szövődött szerelem” – nyilatkozta a lapnak Gyenesei Leila.

    A 38 éves műsorvezető kislánya, Mimi édesapjával, Feke Pállal a gyermek születése után egy évvel elváltak. Ezt követően kollégájával, Monoki Lehellel alkotott egy párt, akivel a Párharcot is megjárták, de két év után kapcsolatuk zátonyra futott. Nemrég szeretett édesapját is elvesztette Gyenesei, ezért úgy tudni, nehéz időszakon van túl, így a gyászban nagy támasza lehet új párja.

  • sváby
    Fotó: RTL

    Sváby András az Adom a napom hétfői adásának vendége, melyben az egész napját követhetik végig a nézők, majd este Geszti Péterrel beszélget a stúdióban. Az ATV műsorvezetője a napközbeni steamingben gyerekkoráról és édesapjáról, Sváby Lajos Kossuth-díjas festőművészről mesélt.

    Amikor én kisgyerek voltam, és még nem dolgozott főiskolán tanárként, akkor vagy eladott képet, vagy nem adott el képet. Amikor eladott képet, akkor habzsidőzsi volt, akkor relatíve jól éltünk, amikor pedig nem adott el képet, akár három-négy-öt hónapig, fél évig, akkor meg elképesztő córesz volt

    – elevenítette fel emlékeit a tévés. Mint mondta, az édesapja elképesztő gyorsan tudott olvasni, ezért amikor megvett egy könyvet, azt legkésőbb másnapra eladta egy antikváriumban, hogy ételt vegyen belőle nekik.

    Tényleg napról napra, hétről hétre éltünk...

  • A fiatal szerint nem szabad reagálni a bántó szavakra, mert azzal csak szítani lehet a tüzet.

    Képernyőfotó 2024-04-29 - 11.25.34.png
    Fotó: TV2

    A Mokka vendége volt hétfő reggel Horváth Csenge, akit arról faggattak a műsorvezetők,  hogy bírkózik meg a sok bántó kommenttel, amit online kap, valamint milyen kritikákkal szokták betalálni őt.

    Mint mondta, elsősorban azzal bántják, hogy protekciós, és csak híres szülei végett tart ott, ahol. Épp ezért nemrég meg is osztott közösségi oldalán egy interjú-részletet, amelyben arról beszélt, ha visszamehetne az időben, megkérné édesanyját, ne mutogassa őt gyerekként.

    Nyilván ezzel ő már nem tud mit csinálni, ha szeretné, ha nem, akkoriban még ki gondolta volna, hogy ilyen egy elkorcsult világ lesz az internet által. Egy büszke anyukáról beszélünk, aki tök egyértelmű, hogy büszkén mutogatja a gyerekét, csak hát nyilván aztán kicsit megfordult közben a világ.

    Emellett sokszor szembesül azzal is, hogy valótlanságokat állítanak róla az emberek.

    „Nagyon igyekszem odafigyelni, hogy a magánéletemről a lehető legkevesebbet osszak meg, de még így is ki tudják forgatni azt a két mondatot, amit esetleg elmondok, még így is ki tudnak találni olyan dolgokat, aminek köze sincs a valósághoz. Ezt is meg kell tanulni kezelni, teljesen felesleges elkezdenem magyarázni a bizonyítványomat, mert én tudom, az én szerettei, hozzám közelállók tudják, hogy mi az igazság, a többivel meg most mit tudok csinálni?” – jelentette ki a fiatal, a vele egykorú lányoknak pedig azt tanácsolta, nem foglalkozzanak a jött-ment emberek véleményével, mert az arra történő reakcióval úgyis csak szítanák a tüzet.

  • 2023 decemberében tűz ütött ki Papadimitriu Athina lakásában, amit most Rónai Egonnak idézett fel a Húzós című podcastműsorban. A lángok elektromos hiba miatt csaptak fel a házban, ahol több millió forintnyi kár keletkezett, de a színésznő nem sérült meg – méghozzá különös megérzése miatt.

    „A tüzet a Teremtő miatt úsztam meg. Kettő percen múlhatott minden. Már lekapcsoltam a villanyt, és fordultam be aludni, amikor egy apró zajt hallottam. Pont nem voltam elég álmos és fáradt, hogy azt mondjam, biztos a három kutya vagy a macska levert valamit, és majd reggel megnézem.

    Ehelyett valamilyen megérzéstől fogva mégis azt mondtam, hogy kimegyek, és megnézem, mi történt.

    Ha akkor úgy döntök, majd reggel megnézem, nekem biztosan annyi” – mesélte Papadimitriu, aki szerint a baleset egyfajta figyelmeztetés is volt számára: szokjon le egy rossz szokásáról, és váljon meg több holmijától is.

    „Bármit képes vagyok gyűjteni. Amiben valamilyen értéket látok, és egyébként kidobnák, azt én begyűjtöm. Általában kitalálom, hogy ezek a tárgyak mire lesznek nekem jók. De lehet, hogy a jóisten azért szólt le ezzel a tűzzel, hogy itt az ideje kidobálnom dolgokat” – idézte a művésznő szavait a Story.

  • Videón a humorista leköszönése.

    Dombóvári István neve szinte egybeforrt a Showder Klubbal, nem véletlenül, hiszen közel 16 éven keresztül szórakoztatta a műsorban a nagyérdeműt. A humorista a közelmúltban azonban úgy döntött, szeretne pontot tenni élete ezen szakaszára, helyette műsorvezetői feladataira, saját, önálló estjére koncentrálna, így nem hosszabbíttatta meg lejáró szerződését. Az Instagram-oldalán közzétett videója szerint utolsó fellépésén el is búcsúzott a stand-up comedy nézőitől:

    „Általában zárópoén van a végén, úgy illik, úgy szoktuk. Én most másfajta zárással készültem, ugyanis én most vagyok itt utoljára, a Showder Klubban.

    Nagyon-nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy ilyen sok éven át láttatok, néztetek. Minden frankó, nem kell aggódni, a humor most már mindenkié.

    Rengeteg fiatal, rengeteg fantasztikus tehetség van velünk, utánunk, még utánunk, és a legeslegfontosabb az, hogy Dombóvári Istvánok jönnek-mennek, higgyétek el, de a Showder Klub örök. Köszönöm szépen a figyelmet!” – zárta sorait Dombóvári, szavait pedig hatalmas tapsvihar kísérte.

  • Különleges látogatója volt a budapesti Madame Tussauds panoptikumnak Keleti Ágnes, Magyarország, valamint a világ legidősebb olimpiai bajnoka személyében. A 103 éves tornász elsősorban egykori pályatársai szobraira volt kíváncsi: Papp László ökölvívóra, valamint Puskás Ferenc labdarúgóra.

    Rég találkoztunk!

    – köszöntötte az egy teremben megtekinthető profi sportolókat Keleti, aki első olimpiai aranyérmét 31 évesen, az 1954-es római versenyen szerezte.

    Keleti Ágnes nagy érdeklődéssel figyelte Karády Katalin szintén kiállított viaszfiguráját is. A kávézóban pedig kedvenc édességével, fagyival várták az olimpiai bajnokot a produkció munkatársai.  

  • Az aktuális forduló eredményhirdetésén sem tudott már részt venni.

    Le kellett állítani a Next Top Model Hungary forgatását Vidéki Vivien rosszulléte miatt, derült ki a műsor vasárnap este adásba került részéből. A modelljelölt napok óta gyengélkedett, lázas volt, és a szeme is begyulladt, az eredményhirdetésre felsorakozva pedig már nem is bírta tartani magát. 

    „Szegény Vivi nagyon nincs jó állapotban. Beteg is, szerintem most túl is volt terhelve” – állapította meg Axente Vanessa zsűritag, aki szintén a segítségére sietett a földre ülő lánynak. Végül társai kísérték ki Vidékit a stábhoz, és már nem is tért vissza közéjük.

    Lányok, Vivit sajnos kórházba kellett szállítanunk. Infúziót kap, reméljük, hamar jobban lesz. Alapvetően kimerült, túl vagyunk a verseny felén, érthető szerintem, hogy mindannyian nagyon elfáradtatok ebben a küzdelemben, Vivi egy kicsit jobban annál, mint ami még belefér. Bízunk benne, hogy az orvosok segítségével sikerül abba az állapotba visszahozni, hogy folytatni tudja a versenyt

    – közölte a rossz hírt a versenyzőkkel Ördög Nóra.

  • Egy csapat brit fiatal lemaradt az idei London Maratonról, ezért úgy döntöttek, hogy előző nap, az éjszaka közepén futják le a távot, annak ellenére, hogy egyikük sem gyakorlott futó. – írja a Bristol Live.

    A 28 éves Josh Goddard hiába próbált bekerülni a versenyre, nem végül nem tudott tajvonalhoz állni a társaival – legalábbis nem a hivatalos eseményen. Az építészetben dolgozó brigád azonban nem csüggedt, hanem hirtelen úgy döntöttek, az esemény előtti csütörtökön lefutják a teljes londoni maratont, de az éjszaka közepén. 

    Mint kiderült, pont akkor értek célba, amikor a hivatalos verseny elkezdődött, így sikerült többeket is meglepniük. Josh szerint azonban elképesztő élmény volt így futni, ugyanis rengeteg éjszakai bulizóval találkoztak, akik végig szurkoltak nekik és motiválták őket.

  • Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra pár napra maguk mögött hagyták az országot, hogy Cipruson pihenhessék ki fáradalmaikat. A házaspár közös kislányukat, Kamillát is magukkal vitték, aki két héttel ezelőtt töltötte be a második életévét. Persze nem felejtkeztek el a követőikről sem, ezért számos fotót posztoltak a közösségi médiára a csodás útjukról. Hazatérve a sztárséf felesége egy hosszabb Instagram-bélyegzést is szentelt arra, hogy megossza a tapasztalatait az álomnyaralásukról.

    „Ciprus ismét csodás volt. 2,5 óra repülőút simán kibírható, április végétől pedig már abszolút strand idő. Sokan kérdeztétek, hogy miért vagyunk akkor egy-két képen pulcsiban. Mikor lemegy a nap, vacsoraidőben a tengerparton, azért elég szeles az idő. De napközben 50 faktoros napvédővel csoki barnák lettünk. A medence és a tenger még igen hűvös, de a gyerekeket egy kicsit sem zavarta bárhol is voltunk. Mindenhol sok-sok cica és napsütés. Ha nyaraláshoz kerestek desztinációt, szívből ajánlom.” – számolt az útjukról Gyuricza a posztjában.

  • Ismeretlen oldalát mutatja majd meg.

    DSC8687
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    A napokban derült ki, hogy a megújuló, idén tizenkettedik alkalommal visszatérő X-Faktorban Gáspár Laci, Majka és Valkusz Milán mellett Tóth Andi lesz a negyedik mentor. A fiatal énekesnő azóta azt is elárulta, milyen szempontok mentén szeretné majd a tehetségek útját egyengetni. Mint mondta, valószínűleg a zsűripanel egy szigorúbb karaktere lesz, de azért neki sem lesz kőből a szíve.

    Nyilván van egy vicces oldalam, meg tökre szeretek poénkodni, de ha melóról meg a zenéről van szó, akkor következetes vagyok.Úgy vagyok vele, ha ez a dolgom, és ezért vagyok itt, és segítenem kell, akkor nekem abszolút ez a goal, és ezen vagyok végig

    – mondta korábban az RTL reggeli műsorában.

    A minap az énekesnőnek újabb bejelenteni valója volt, ugyanis egy teljesen új formátummal rukkolt elő rajongóinak: sütős-főzős témában indít videósorozatot.

    „Úgy vártam, hogy szóljak nektek végre. Van egy kis merényletem és úgy látszik, végre elkezdhetjük. Tudjátok, hogy szeretek sütni-főzni, én pedig tudom hogy gyakran szeretnétek is azokat a recepteket. Így hát érkezik a MAX RENDELÜNK sorozat a YouTube-csatornámra. MA 18:00-kor csekkoljátok az első, beköszönő videót, amiben kicsit bővebben is beszélek arról, mi is várható pontosan idén.

    Természetesen főleg azoknak lesz majd hasznos ez, akik maguk is szerelemnek/hobbinak tartják a konyhában motoszkálást, de azokat a nézőket is várjuk akik csak kíváncsiak, mosolyognának kicsit, vagy csak csorgatnák a nyálukat egy fincsi sütire haha

    – írja posztjában Tóth Andi.

  • Csak úgy ragyogott.

    Stana Alexandrát legutóbb Marics Peti táncpartnereként láthattuk a Dancing with the Starsban, ahol hétről hétre elképesztő produkciókkal kápráztatták el a nézőket. A kettőjük közti összhang oly mértékben megvolt, hogy sokan mér azt feltételezték, egy párt alkotnak, de Stana tisztázta: a ValMar énekesével csak nagyon közeli barátságot ápolnak. A táncosnő nemrég őszintén beszélt arról, hogy 2024-ben inkább a szinglik táborát erősíti, és szeretne csak saját magára koncentrálni. Már a Meggyes Dáviddal való kapcsolatát is lezárta, melyről tavaly decemberben derült ki, hogy zátonyra futott.

    Most Stana Alexandra a közösségi oldalán osztotta meg, hogy részt vett a Mága Zoltán 50. születésnapja alkalmából szervezet eseményen, aminek az MVM Dome adott helyszínt. A posztolt képen jól látható egy tradicionálisabb ruhában lépett fel többedmagával.

    Egy élmény volt a tegnap esti Mága-koncert! Csoda csapat

    – írja Instagram-bejegyzésében a táncosnő.