új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Szeretné, ha elsősorban focistaként és nem celebként emlékeznének rá.

    Mutasd magad című podcastműsorban vendégeskedett Kabát Péter, aki jelenleg sportkoordinátorként dolgozik az Újpestnél. Mint mondta, jobb szeretné, ha "celebkarrierje" helyett inkább a focival kötnék őt össze az emberek.

    „Én úgy szeretnék megmaradni az emberek emlékezetében, mint egy labdarúgó. Nekem első a foci és az Újpest. A tévézés csak egy hobbi. Ez egy olyan kiegészítő dolog, amiben jól érzem magam” – kezdte Kabát, hozzátéve: sportolóként megkeresett fizetésére vigyázott, egyáltalán nem herdálta el.

    „Ha nem vagyok annyira hülye, akkor életem végéig megvagyok. (...) Sokan nem tudják rólam, hogy én ilyen alapos vagyok. Nagyon vigyázok arra, amit megkerestem.”

    Ennek ellenére persze a médiában befutott karrierjére is büszke, különösen a Nyerő Párost szerette vezetni Sebestyén Balázs oldalán.

    „Ez zsigerből jön. Nekem az a jó, ha improvizálni tudok. A betanult szöveg nekem nehezebben menne” – idézte szavait a Blikk.

  • Képernyőfotó 2024-07-05 - 17.33.34.png
    Fotó: RTL

    Rodoszon nyaralt Bogdányi Titanilla és 17 éves lánya, aki pár nap Balaton kivételével öt év után most jutott el először vakációzni. A Reggeli műsorvezetőinek egy kedves történetet is felidézett az utazásból.

    „Ezt el kell mondanom! Rodoszon, ebből mi egy bulit csináltunk a lányommal, néztük az emberek fejét, amikor kérdezték, hogy na, és tesók vagytok, vagy barátok? ” – mesélte nevetve a színésznő, akinek ez volt az első alkalom, hogy kettesben pihenhetett gyermekével.

    „Nagyon jó volt, mert már így pont annyira összeértünk, hogy már lehet együtt egy picit koktélozni, úszkálni, meg csodálni a naplementét.”

    Nyaralása mellett tandemugrásáról is kérdezték a házigazdák Bogdányit, nemrég ugyanis Hunyadi Donatella és Kocsis Alexandra társaságában vetette ki magát 3500 méter magasból egy repülőgépből.

  • Őszes kecskeszakállával, hiányzó fogaival és ingerült ábrázatával mondhatni úgy néz ki, mint egy zsémbes öregember, ezért hamar bejárta az internetet egy mentett keverékkutya története. Gazdára azonban nehezen talál.

    A 15 éves Fabio, aki vak, ráadásul a hallásával is problémák vannak, szerető otthonát keresi, ideiglenes befogadója, a 41 éves Jean Mosher ugyanis nem tud tovább gondoskodni róla. Mosher két hónapja vette a szárnyai alá Fabiót, s bár nagyon megszerette az ebet, az nagyon megnehezíti a dolgát munkájában, vagyis a tartalomgyártásban. Bármilyen felvételt is tölt fel a közösségi platformokra a kutyáról, a felhasználók rendre jelentik azokat. Mosher nem érti, miért zavarja Fabio kinézete az embereket, hiszen senkit nem bánt.

    Fabio egy ideig kóbor kutyaként élte életét Virginia államban. Két hónapot töltött a menhelyen, míg Mosher be nem fogadta.

    (via newsflare)

  • Az üzletember arra figyelmeztet mindenkit, ne dőljenek be az átveréseknek.

    Képernyőfotó 2024-07-05 - 17.58.41.png
    Fotó: instagram

    Jákob Zoltám megelégelte, hogy nevével, képével visszaélve hoznak létre gazemberek internetes álprofilokat, hogy aztán adatokat és pénzt csikarhassanak ki emberektől.

    Mivel az üzletember egyébként gyakran adakozik, így ezek a csalások mostanában megsokszorozódtak, az áldozatok pedig jobban bedőlnek a nevével fémjelzett átveréseknek. 

    Egyetlen egy TikTok profilom van, meg van egy csomó kamu, aki az én nevemmel visszaél. Rám írtak sokan, hogy "Zoli, nyertem, örülsz neki?" Mondom, mit nyertél, nem hirdettem semmilyen nyereményjátékot! Innen is azt üzenem mindenkinek, hogy ne dőljön be ezeknek, én nem hirdetek nyereményjátékot, személyesen szoktam odamenni és odaadni az adományaimat. A rászorulóknak és a nem rászorulóknak is sok mindent adok, pusztán az öröm kedvéért

    Az egykori Nagy Ő a Tények kameráin keresztül üzent a gazembereknek:

    „A gátlástalanságnak vannak különböző fokozatai, de ez már majdnem kiveri a legfelső szintet. Jóhiszemű, kedves, szegény embereket más arca mögé bújva így átverni...! Hát ahhoz nem tudom, hogy lelkiismeret kell-e. Hiszek abban, hogy a karma majd ezt visszaadja nekik, és ha nem is fognak tudni róla, mi okozza azt a hatalmas veszteséget, rossz dolgot nekik, emiatt lesz.”

  • Meglepetésbulival készült fia és férje a tévés 50. születésnapjára.

    Képernyőfotó 2024-07-05 - 17.15.27.png
    Fotó: RTL

    50. születésnapját ünnepelte nemrég Dombóvári Vanda, akit pénteken a Reggeli műsorvezetői köszöntöttek a stúdióban. A tévés elárulta, egyébként nem kedveli, ha nagy a felhajtás körülötte, de idén másképp alakultak a dolgok:

    „Nem szeretem, ha rólam szólnak a dolgok. Zavarba ejt, nem tudok mit kezdeni vele. AJándékokkal sem, bókokkal sem. Most először nagyon élveztem, annyira szép nap volt” – kezdte Dombóvári, aki arra kérte férjét és kisfiát, születésnapján menjenek ki az uszodába. Ők azonban nagyobb meglepetéssel készültek, a műsorvezető összes közeli barátja, családtagja titokban egy vacsorán várta az ünnepelte.

    „Valami gyanús volt, csendben volt a két szószátyár a kocsiban, és képzeljétek, egy torta, valamint előkerült egy utazás voucher, és nem hittem el.”

    Párja egy négynapos szíciliai úttal lepte meg kedvesét, de kisfia is kitett magáért.

     „Nem is tudtam, hogy ilyen szinten állhat egy 11 éves. Egy gyönyörű levelet írt nekem, hogy köszönöm, hogy ilyen nehéz körülmények között felneveltél, boldog szülinapot édesanya, és íme, kifizetem a szicíliai éttermeket. Odaadta majdnem az összes zsebpénzét amit gyűjtöttett így az évek alatt” – mesélte az anyuka, akit könnyekig hatott gyermeke gesztusa.

  • A Kőgazdag Fiatalokról kérdezték a szőkeséget.

    tuvic.png
    Fotó: TV2

    Tuvic Aleksandra is szerencsét próbált a minap a Szerencsekerék című vetélkedőben, a játék alatt ráadásul több dolgot is elárult magáról a házigazdának, Kasza Tibinek. A nem titkoltan plasztikaimádó szőkeség, aki korábban a Bachelor – A Nagy Ő című realityben és a Farm VIP-ban is szerepelt, például furcsa fóbiájáról is említést tett, miszerint bár még sosem kapcsolta be otthon a sütőjét, attól retteg, hogy egyszer beindul magától. Valamint az is kiderült róla, hogy olyan könyvet is szokott olvasni, amiben nincsenek képek.

    Mivel Tuvic korábban a Rich Kids Hungary –  Kőgazdag Fiatalok adásaiban is feltűnt, Kasza Tibi rákérdezett nála, hogy tényleg kőgazdagok-e, vagy csak rátesznek egy lapáttal.

    Dehogyis, szegények vagyunk nagyon. Szekérrel járunk, azért van csak lovunk, mert kocsira nem tellett. Ezért remélem, megnyerem, ami itt van!

    – mondta a reality-szereplő, erős iróniával utalva arra, hogy lovardája van.

  • Vicces babára számítanak a Bad Boys sztárjai.

    Nem akármilyen családfa van kirajzolóban: összejött Eddie Murphy fia, valamint kollégája, Martin Lawrence lánya. A 34 éves Eric és a 28 éves Jasmine három éve tartó kapcsolatáról a Beverly Hills-i zsaru sztárja mesélt a CBS Mornings című műsorban.

    „Mind a ketten szépek, csodálatosan néznek ki együtt. És nagyon vicces, mert mindenki azt mondogatja, milyen egy vicces babájuk lesz” – kezdte Murphy, hozzátéve:

    A mi génállományunk egy igazán vicces gyereket fog csinálni. Ha egyszer összeházasodnak, és babát vállalnak, arra számítok, hogy vicces egy kölyök lesz.

    A szerelmeseket egyébként nem is híres édesapjaik, hanem nagybácsikáik mutatták be egymásnak, kapcsolatuk hírére pedig a Bad Boys mindkét színésze remekül reagált.

    (via 24.hu)

  • Ez nem jött be neki.

    Hollywoodi csillogás ide vagy oda, Kevin Bacon arra vágyott, hogy ha csak egy napra is, de megtapasztalhassa, milyen „normálisnak” lenni. A 65 éves amerikai színész pontosabban azt szerette volna, hogy egy rövid időre ne kelljen sztárnak lennie: hétköznapi emberként akart hétköznapi dolgokat csinálni, de nem úgy sült el a dolog, ahogy tervezte.

    MaXXXine című film sztárjának kisebb erőfeszítésébe került, hogy ne legyen felismerhető. Mint meséli, régóta fantáziált arról, milyen lehet civilnek lenni. Első útja egy Los Angeles-i bevásárlóközpontba vezetett.

    Nem panaszkodásnak szánom, de olyan arcom van, amit azért elég könnyen fel lehet ismerni. Ha sapkát húzok és felteszem a szemüvegem, az csak egy bizonyos mértékig fog működni. 

    – mesélte a vanity Fair című magazinnak a filmsztár, hozzátéve, hogy felkeresett egy sminkest, aki segített neki az álcázásban. Mint kiderült, mű orrot, műfogsort és szemüveget is kapott, amitől rá sem lehetett ismerni.

    Senki nem ismert fel! Egy darabig élveztem a dolgot, aztán az emberek elkezdtek elnyomni, és nem voltak valami kedvesek. Senki nem mondta nekem, hogy szeret engem. Sorban is kellett állnom, ha mondjuk kávét akartam. Szörnyű volt, újra arra vágytam, hogy híres legyek

    – magyarázta a Gyilkos hajsza című sorozat szereplője.

    (via PageSix)

  • Perfekcionistaként nehezen viseli, ha nem tudja megvalósítani elképzeléseit.

    Orosz Barbara az utóbbi időben szó szerint minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy mire francia férje, Flor Magyarországra látogat, minden a legnagyobb rendben legyen közös otthonukban. A Mokka műsorvezetőnője maga is kivette a részét a balatoni álomotthon felújításából: a hálószoba festését például örömmel vállalta, de korábban ő verte le a csempéket is, és a falbontástól sem ódzkodott, mivel a fürdőszoba „lehetetlenül pici” volt.

    Nem titok, hogy diplomata férjével távházasságban élnek, ezért Orosz felügyel mindent a felújításkor. Előny, hogy a férfi maximálisan megbízik a műsorvezető ízlésében, aki ugyanakkor nem tagadja: vannak nehézségek.

    „Van, hogy nem tudjuk megvalósítani az elképzeléseinket. Amikor újra kell tervezni, mert mondjuk nem készül el a spéci burkolat, amire a burkolóink türelmetlenül várnak, hogy munkához láthassanak vele. És minden borul.

    Hogy lehet az ilyen dühítő helyzeteket kezelni? Bőgéssel. Egy perfekcionista embernek totál felesleges lenne azt mondani, csak megrántod a vállad és választasz mást. Valami olyat, ami nem üvölti majd mindig az arcodba, ha ránézel, hogy szükségmegoldás.. ez volt készleten.

    Ha presszió alatt tartjuk magunkat és csak hajtunk,teperünk előre a szűkre szabott határidők gyűrűjében, az nem segít. Szóval feldúltan, könnytől nedves arccal,totál elkeseredve bandukoltam be egy csempeboltba, ahol Mahut Anna csodanő megfogta a kezemet ls igyekezett alternatívát találni a problémámra” – mesélte a közösségi oldalán a tévés, aki bizonyos elképzeléseiről mégsem tudott lemondani. Aludt rá egyet, s megszületett a megoldás. 

    Már csak azt kellett kitalálnom, ki vágja fel 30x15-ös lapokra ezeket a szépségeket...

  • Egy darabig nem fogja innen nézni a tűzijátékot.

    Nem túlzás azt állítani, hogy Jákob Zoltán meghódította a közösségi oldalakat, azóta legalábbis, hogy szerepelt a Bachelor – A Nagy Ő című párkereső realityben, szorgosan gyártja a tartalmakat. A TikTokon például leginkább a jótékonykodásai miatt lett felkapott, de életének szinte minden történéséről beszámol népes követőtáborának.

    A multimilliárdos üzletember arról sem felejtett el beszámolni, hogy nemrég úgy döntött: megválik egyik ingatlanától. A budai épületet nem eladta, hanem ledózeroltatta. A bontásban egyébként maga is részt vett. 

    „Búcsúzni jöttem... kezdődik a dráma” – kezdte videójában a körmös királynak is becézett üzletember. 

    Búcsú van a háztól, amit le fognak itt bontani nekem. Innen néztem a tűzijátékokat... hát most egy darabig nem lesz. (...) Ezzel a bontógéppel ezt a házat lebontjuk, és ez az elképesztő kilátás megszűnik 

    – mondta Jákob, majd a bontógépbe pattant, rajongóit is meglepve azzal, hogy kezelni tudja azt. 

  • A séf akkorát borult, hogy azt nehezen lehet kibírni nevetés nélkül.

    Az, hogy Krausz Gábor tavaly kipróbálta magát a Dancing with the Stars táncparkettjén, meglepően jól sült el. A Séfek séfe sztárja nem csak, hogy az igaz szerelmet találta meg táncpartnere, Mikes Anna személyében, de meg is nyerték az évadot. A séf korábban elmondta: nagy port kavaró válása után terápiás céllal vágott bele a showműsorba, jóllehet eleinte nem volt meggyőződve arról, hogy jó döntést hozott.

    Krausz Gábor a DWTS és az új párkapcsolata miatt teljesen kivirult. Párjával, a mesterdiplomás tánctanárral már összeköltöztek; mi sem volt számukra természetesebb. Nemrég sort kerítettek az első közös nyaralásukra is, melynek során Szicíliát fedezték fel. Kalandokból bőven kijutott nekik azÁzsia Expressz című utazós reality forgatásán is, hiszen nem riadnak vissza az extrém dolgoktól. Krausz Gábor erre újabb bizonyítékot nyújtva a minap egy számára idegen területen próbálta ki magát: leteszelte a wakeboard-pályát a Lupa-tavon, jóllehet elsőre nem járt sikerrel. 

    Életem első próbálkozása a wakeboarddal. 30 perc szenvedés és röhögés utan megvolt az első full kör. A karomat nem érzem, de jövünk még

    – jelentette ki a séf, aki nem először bizonyította be, hogy olyan területeken is képes megállni a helyét, amelyek igencsak távol állnak tőle.

  • Képernyőkép 2024-07-04 195106.png
    Fotó: TikTok

    Egész Európában elterjedt az esküvői szokás, hogy a menyasszony a csokrát hátrahajítva átadja a stafétát az egyik, általában hölgy vendégnek, aki majd a soron következő lesz a „férjesedésben”. A csokordobás pillanatát ezért mindig nagy izgalom övezi; feltehetően ez volt az oka, hogy videóra vették, amikor egy brit hölgy, Fern Adelle Ditchburn dobni készült élete legszebb napján.

    Ditchburn esküvőjére múlt hónapban került sor az angliai Alnwick településén, ám az meg sem fordult a fejében, hogy a csokordobás váratlan fordulatot vehet.

    Az unokatestvére, Stacey May által posztolt videón az látható, ahogy Ditchburn talán kissé túl lelkesen hajítja hátra a csokrot, amelyet aztán így a legvalószínűtlenebb vendég kap el. A szerencsés nem más, mint a menyasszony hétéves unokaöccse, Carter. A videó azért is lett olyan szórakoztató, mert a kisfiú a csokorral a kezében rögtön menekülőre fogja, hiszen a hölgy vendégek közül többen is a nevét kiabálva erednek a nyomába, hogy megkaparinthassák a virágcsokrot. Az egyik nő még a földre is rohan a nagy fejetlenségben.

    Mint kiderült, a kisfiú a videót feltöltő nő, Stacey May fia volt. A felvétel mostanra több mint 10 milliós megtekintésnél jár.

    Még sosem látott korábban virágcsokrot dobálni. Amikor meglátta, hogy a hölgyek üldözik, olyan gyorsan futott, ahogy csak tudott

    – mesélte a nő.

    (via Newsweek)

  • Az énekes hónapok óta gőzerővel készül a műsorra.

    Az RTL szerda délelőtt közleményben tudatta, kik mérettetik meg magukat a Sztárboxidei évadának új, férfi könnyűsúly-súlycsoportjában. Varga Viktorhoz hasonlóan a Csillag születik másik felfedezettje, Horváth Tamás is ringbe lép, aki tavalyi Sztárbox-döntőn határozta el, hogy nem retten vissza a kihívástól. Az énekes, aki állítása szerint sosem volt „bunyós gyerek”, az RTL-nek elárulta: titokban a saját koncertjein is az ütéseit tökéletesíti a napi két edzés mellett.

    A Meggyfa című dal előadója már hónapok óta készül. Ennek eredménye már jól látható: az énekes több mint 15 kilótól szabadult meg, amelyet előtte-utána fotókkal szemléltetett a közösségi oldalán.

    Az elmúlt hónapok munkája... Boksz, diéta, akarat, kitartás. A baloldali képen 94 kiló felett voltam. A jobboldali képen már 79 alatt!

    Ez már önmagában győzelem számomra, s még messze a cél, de szívvel lélekkel fogok küzdeni az övért.  Erős lélek, mint az acél!  Köszönöm a családomnak, hogy mindenben támogatnak ezen az úton! Köszönöm az edzőmnek Dobrádi Zsoltnak, hogy megmutatta milyen csodálatos sport az ökölvívás, s hogy rátaláltam egy újabb szenvedélyemre!” – mondott köszönetet.

  • Mostanra persze megváltozott az énekes véleménye.

    Idén ősszel több újítással tér vissza az RTL képernyőire az X-Faktor. A szinte teljesen lecserélődött mentorgárda mellett a műsorvezetőknél is történt változás, Pápai Joci csatlakozott a tehetségkutatót eddig vezető Miller Dávidhoz.

    Ilyen új formáció mindig sok izgatottsággal jár, de azt hiszem, hogy amikor először találkoztunk mi, egyből megvolt az a csettintés, amikor minden működik, nagyon hamar egymásra tudtunk hangolódni

    – kezdte az RTL-nek énekes. Újdonsült kollégája alátámasztotta szavait, a két férfi, bár előtte személyesen nem ismerték egymást, látatlanban is szimpatizáltak már a másikkal. Az első találkozásig azonban Miller kissé rettegett a rá váró ismeretlentől.

    „Sokkot kaptam, pánikba estem, hogy most akkor ez hogy lesz, miként lesz. Biztos, hogy annyira jó lesz a Joci, hogy engem már nem is fognak nézni a nézők. Álmatlan éjszakáim voltak, hogy fogunk kijönni egymással” – magyarázta a regnáló házigazda, kétségei azonban hamar szertefoszlottak, miután találkozott Pápaival.

    „Én igazából minden pillanatért nagyon hálás vagyok, amit nem egyedül kell itt töltenem, hanem vele. Azt gondoltam, hogy kelleni fog majd idő, hogy összecsiszolódjunk, így is készültem erre – na, ez nem volt bejáratós. Szinte azonnal egymásra találtunk. Úgy voltam vele, hogy ez nagyon-nagyon jó lesz” – lelkendezett a műsorvezető.

  • Második közös gyermekét várja G.w.M-mel.

    Kulcsár Edina már a negyedik gyermekét hordja a szíve alatt, így gyakorlott édesanyaként sokszor osztja meg gondolatait a témában közösségi oldalán. Mostani bejegyzésében érzelmi hullámvasútként írja le a szülőséget, amit egyébként csodásnak is tart. Az egykori szépségkirálynő ezúttal is hangsúlyozta, hogy a várandósság az egyik legcsodálatosabb dolog a világon, ugyanakkor jól tudja, számtalan kihívás elé képes állítani bárkit.

    Talán egy szóval úgy lehet leírni, hogy érzelmi hullámvasútra ültet, ami nem csak 9 hónapig tart, hanem bőven azután is. És talán, amit a legnehezebben él át mindenki ezekben az egyébként csodás hónapokban, az a test folyamatos változása. Persze vannak kiváltságos genetikával rendelkező anyukák, de talán többen vagyunk, akik bizony megküzdünk ezekkel a nem túl kellemes érzésekkel

    vélekedett posztjában az édesanya, aki azt is elmondta, hogy a mostani várandósságát talán mindegyiknél jobban viseli.

    „Én ezt most a 4. babámmal a pocakomban szinte egyáltalán nem is érzékelem. Szerintem már hozzászoktam a látványhoz. Jó... azért van, amikor én is kiakadok, hogy nincs mit felvennem, meg jézusom, hogy nézek ki és társai, – de aztán gyorsan észhez térek. Alapvetően szeretem a testem. Nem azért mert szerintem hű de jól nézek ki, (van szemem és önkritikám, ezért is próbálok edzeni) hanem azért mert életet adott a gyermekeimnek, amiért nagyon-nagyon hálás vagyok!” – tette hozzá, majd a hasonló érzésekkel viaskodó anyáknak is adott egy tanácsot.

    Ha valaki esetleg elégedetlen lenne magával és nem szeretné a testét, akkor gondoljon arra, hogy a gyerekeinket sem csak akkor szeretjük, amikor nagyon jól viselkednek. Ezt egyszer valahol olvastam, és azóta ha éppen kezdenék kiakadni a testemre, akkor ez a gondolat mindig visszaránt a valóságba és az önsanyargatás helyett inkább a hálához folyamodok.