új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Bár Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsa nem szeretik, ha a családalapításról faggatják őket, a gyermekvállalás kérdése időnként mégis előkerül. Az énekes és az influenszer csaknem 15 éve alkotnak egy párt – ez idő alatt számos hullámvölgyre, szakításra és három eljegyzés is sor került –, a gyermekáldás azonban még több okból várat magára.

    Takács Zsuzska nem is szeretne Budapesten édesanyává válni: mint mondja, hiába van az állandó otthonuk a fővárosban, jövőjüket mégsem ott képzelik el Zámbó Jimmy elsőszülött fiával, hanem vidéken. A sporttal rendelkező influenszer balatoni lányként inkább a magyar tengerhez vágyódik, ami a jelek szerint az énekesnek sem lenne ellenére.

    „Nyáron szinte minden hétvégére van lekötve fellépés. Amikor egy kis szabadidőnk van, jellemzően hétköznap, akkor pedig a családom balatoni otthonában vagyunk. Ott a nagy a kert, terem a sok bioparadicsom, -paprika, itt van a közelben a Balaton-part. Nekem ez felér egy nyaralással. Sőt, igazi balatoni lányként és jobban is szeretek itt lenni, mint a fővárosban.

    Egyelőre Budapesten van az állandó otthonunk, de később szívesen költöznék vidékre. Tervben van, hogy véglegesen elköltözzünk. Családot alapítani nem a belvárosban tervezünk. Budapest agglomerációjában, de még inkább a Balatonon tudnám elképzelni akkor az életünket

    árulta el a Ripostnak Takács. Az énekes pár hónapja egyébként arról beszélt, hogy még idén szeretne gyermeket, mert ketyeg a biológiai órája.

  • Közösségi oldalán posztolt a mentalista.

    Danny Blue17036 Okkicsi
    Fotó: RTL

    A Sztárbox idei évadában Danny Blue is kesztyűt húz majd, akinek eredetileg Pápai Joci lett volna az ellenfele, de múlt héten kiderült, hogy az énekes váll sérülése miatt visszalépett a versenytől. A mentalistának tavaly már sikerült lenyűgöznie a Reggeli műsorvezetőit képességeivel, akkori jóslatai ugyanis sorra bejöttek.

    Ezúttal is mentális képességei számlájára írta, hogy Pápai Joci még a megmérettetésük előtt feladni kényszerült. Mint mondta, a bokszban nem elég a fizikai korlátainkat feszegetni, az elme erejét is érdemes edzeni, neki pedig olyan jól sikerült fejben felkészülnie, hogy még a mérkőzés előtt „kiiktatta” ellenfelét.

    „Valamilyen véletlen folytán Joci visszalépett a versenytől... Lesérült, fáj a válla, de kinek nem? A viccet félretéve, Jocinak jobbulást kívánok, de mivel bokszról van szó, a sérülés erősen benne van a pakliban.

    Pont ezért kell az elménket is edzeni, hogy ne csak egy csihi-puhi ütlegelés legyen, hanem fejben is előrébb járjunk az ellenfélnél, taktikázzunk, eltereljük a másik gondolatát és kihasználjuk a gyengeségeit. Bár sokan azt hiszik, hogy én biztosan előre látom a mérkőzés végkimenetelét, de azért ez nem ennyire egyszerű.

    Persze komolyan tréningezem az agyamat, többször is már lepörgettem magamban a meccset, a vonzás törvénye pedig működésbe lépett, hisz Joci nemrég bedobta a törölközőt!” – reagált a Storynak a hírre Danny Blue, aki így Szecsei Valterrel, az Ibbigang rapperével csap majd össze.

    A 42 éves mentalista most közösségi oldalán egy videót osztott meg, melyben egy táblát tart, amin a következő felirat díszeleg:

    Sokak szerint a Sztárboxban csak buta celebek boxolnak...

    – olvasható rajta, majd amikor tovább lapozna, az első lap helyett az utolsót dobja el, így mindig csak ez látható. Bár pontosan nem lehet tudni mi volt a szándéka ezzel Danny Bluenak, feltehetően csak ironizált.

  • Közös színdarabon dolgoznak.

    juditpr0402z
    Fotó: Tv2

    Stahl Judit a Tények műsorvezetőjeként sokáig a hazai televíziózás egyik legismertebb arcának számított, majd a stúdiót az utóbbi időben a színpadra cserélte. Az egykori híradós lányával, a 20 éves Stahl-Bohus Hannával közösen hozott létre egy gasztronómiai témájú színdarabot a 6Színben, a többek közt Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző, Kovács Patrícia és Hevér Gábor szereplésével futó Flódnit. Stahl ezúttal a Meglepetés magazinnak adott interjút, melyben gyerekéről mesélt.

    „Büszke vagyok a lányomra, fantasztikusan leérettségizett, két nyelvből nyelvvizsgázott, nagyon beosztja az idejét. Mindig csak ötösei voltak, pedig gyakran kértem tőle, vegye kicsit lazábbra, nem kell a jegyek miatt ennyit szorongani.” – fogalmazott Stahl Judit, aki szerint biztosan az is nehéz, amikor egy gyerek lusta, de az is, amikor perfekcionista.

    Sosem voltam elvárásokkal teli, szigorú szülő, viszont ő magával szemben annál inkább. Ha belegondolok, ebben nagyon is hasonlítunk, csodálatosan tanultam, dolgoztam, engem sem lehetett megvigasztalni, ha nem úgy teljesítettem, ahogy magamtól elvártam. Hanna negyedik éve dolgozik a Szegedi Szabadtéri Színpadon, idén először rendezőasszisztensként. Elérzékenyültem, ahogy ott állt a bemutatón. Nagyon precíz, szorgalmas, de tőlünk is ezt a mintát látta. Olyan családban nőtt fel, ahol mindenki keményen dolgozik, nem hullott az ölünkbe semmi.

    idézte a Story a műsorvezetőt.

  • Szeptember elsején útjára indul a TV2-n az Ázsia Expressz ötödik évada, ahol 8+1 sztárpár küzd majd meg a 15 millió forintos fődíjért. Az idei szereplők között találjuk Mikes Annát és Krausz Gábort is, ami már csak azért is rendhagyó, mert a sztárséf eddig elutasította a produkciós megkereséseket.

    „Már az előző években is felkértek, hogy szerepeljek a műsorban, de akkor még nem gondoltam, hogy én ezt képes vagyok megcsinálni. Ám Anna személyében egy végtelenül kalandvágyó lányt ismertem meg, és az ő lelkesedése rám is hatással volt. Épp ezért mellette sokkal szívesebben vágtam bele egy ilyen kihívásba, főleg, mivel biztos voltam benne, hogy ez nagyon jót tesz majd nekünk” – kezdte a Blikknek Krausz, hozzátéve: tudták, hiába friss a szerelmük, jól működnek együtt egy csapatként is.

    Mi már a Dancing with the Stars műsora alatt is megtapasztaltuk, hogyan reagál a másik stresszhelyzetben, illetve milyen az, amikor egy közös célért dolgozunk. Tehát nem volt számunkra ismeretlen ez a helyzet. Nyilván egy ilyen szituációban felerősödnek azok a tulajdonságok, amik már alapból is bennünk vannak, és nem tagadom, voltak kirohanásaim, akárcsak a Dancing alatt, de szerencsére Anna nagyon jól kezeli ezeket.

    A táncosnő szerint egy pillanatra sem bánták meg, hogy belevágtak a műsorba:

    „A rohanó mindennapokban komoly szervezést igényel, hogy elegendő időt tudjunk együtt tölteni, programokat, randikat csinálni. Itt viszont magától értetődő volt, hogy kettesben vagyunk, ami nagyon jót tett nekünk, s olyan élmény volt számunkra, amire sok év múlva is mosolyogva tudunk majd visszatekinteni.”

  • Ritkán látni ilyen ízléses rezidenciát.

    Bódi Sylvi jó ideje féltve őrzi magánéletét, a gyakori médiaszerepléstől is visszavonult, ám a minap kivételt tett, s megmutatta Balatonhoz közeli otthonát.

    Az egykori playmate életének középpontjába az utóbbi években a természet került, s mint azt nemrég elmondta: a földdel és a növényekkel való ténykedés számára felér egy meditációval, ráadásul saját bevallása szerint spirituálisan kertészkedik. Otthonánál kisebb gazdaságot épített ki, annyira megfogta ez az életforma: kertjében a sok zöldség és gyümölcs mellett sokféle virág is helyet kap. Utóbbi az erkélyéről és teraszáról is elmondható, amelyeket egyedi virágköltemények tesznek hangulatossá.

    Odáig vagyok a virágokért, s az idén úgy döntöttem, hogy a házat fehér virágkompozíciókkal »öltöztetem fel«. Olyan, mintha minden nap esküvői dekorációban élnék, imádom, hogy ilyen szép fehér virágok látványában gyönyörködhetek nap mint nap. Szeretgetem is őket rendesen, hiszen a gondos kezek nélkül nem éreznék magukat ilyen jól

    – írta képeihez az egykori modell.

  • Gihun visszatér.

    Előző héten befutott a Squid Game (Nyerd meg az életed) második évadának első előzetese, így biztossá vált, hogy 2024. december 26-án érkezik a világhírű dél-koreai széria újabb felvonása Netflixre. Emellett azt is bejelentették, hogy a drámasorozat egy harmadik évadot is kap majd, amely leghamarabb 2025-ben érkezik – és hivatalosan is az utolsó lesz.

    A minap egy újabb kedvcsinálót kaptunk, melyben viszontláthatjuk Szong Gihun szerepében az előző évad és az Akolitus sztárját, Lee Jung-jaet. A streamingóriás állóvizét 2021 őszén alaposan felkavarta a Squid Game, így nem meglepő, hogy annak ötletgazdája és rendezője, Hwang Dong-hyuk egy újabb évadot készíthetett el.

    A második felvonás története szerint három évvel a Sqiud Game megnyerése után Gihun még mindig a felelősökön készül bosszút állni, nyereményéből finanszírozva azok felkutatását. Nyomára bukkanni egy ilyen szervezetnek azonban nem egyszerű, így arra a következtetésre jut, hogy ha véget akar vetni a játékoknak, akkor ismét részt kell vennie bennük. Magyarán újra fel kell öltse a már jól ismert 456-os ruháját, hogy megtalálja a bűnösöket.

  • Az Exatlon Hungary egykori Bajnokát, Szabó Franciskát hívta vendégül Frizbi című műsorába Hajdú Péter, aki a beszélgetés során saját bőrén tapasztalhatta meg, hogy a sportoló mekkora pofont tud adni. Szabó Franciska, aki az elmúlt néhány évben az Egyesült Államokban találta meg számításait Sheena Bathory néven, a világ egyik legeredményesebb Power Slap-versenyzőjének mondhatja magát. Egyik ellenfelét például akkora maflással ütötte ki, hogy az ájultan esett össze.

    Szabó Franciska, aki világbajnok lett pofozkodásban, többek között erről a parasztlengőről is mesél Hajdúnak a Frizbi péntek 19 órakor debütáló adásában.

    Amikor megütött először, csak azt éreztem, hogy amit kaptam, azt most ideje visszaadni. És akkorát adtam szegénynek, hogy amikor elájult, föl akart állni, és még bukfencezett is egyet

     – emlékezett vissza a sportoló, aki domina pankrátorként keresi a kenyerét a tengerentúlon.

    Valaki azt jobban elítéli, valaki ezt. Nekem megverni egy férfit ostorral sokkal komfortosabb, mint terpeszteni

    – vallotta be a korábbi U23-as cselgáncs-Európa-bajnok, aki válásáról is mesélt, tizenkilenc éves korában ugyanis kényszerből házasodott.

  • Kézen fogva, fürdőruhában csobbantak a tengerben.

    Katy Perry és vőlegénye, Orlando Bloom már többször bizonyította, hogy nem riadnak vissza az extrémebb dolgoktól, a színészről ráadásul egy alkalommal „tényfeltáró” lesifotók is készültek már csónakázás közben. 

    Az énekesnő és A Karib-tenger kalózai című filmek sztárja legutóbb azt örökítette meg, ahogy kiugrottak egy helikopterből Olaszországban. Ejtőernyő nélkül vállalkoztak a dologra, mivel a gép közel ereszkedett az óceánhoz, az énekesnő pedig azzal sem bajlódott, hogy előtte elmossa a sminkjét. Ugrásukról, amelyet egyhamar biztosan nem felejtenek el, több fotó és videó is készült.

    Az énekesnő a képeknél egyúttal egy romantikus üzenetet is hagyott a párjának. 

    Mint a csillagok az égen, te és én megtaláljuk egymást minden egyes életünkben

    – idézett Lifetimes című dalából. A kommentek tanúsága szerint volt olyan Instagram-felhasználó, aki csak most értesült arról, hogy Perry és Bloom egy párt alkot, pedig már egy hároméves lányuk is van, Daisy Dove.

    (via Daily Mail)

  • Ma már nem törődik a rosszindulatú hozzászólásokkal.

    PAP 1156
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    A Miss Balaton közelgő döntőjének kapcsán az nlc-nek adott interjút Gelencsér Tímea, aki 2016-ban lett Magyarország Szépe, azóta pedig előbbi szépségversenyen mentorként segíti a jelölteket. A tévés bevallotta, akkor érzi, hogy öregszik, amikor már csak 2000 után született lányok jelentkeznek. Idén sincs könnyű dolguk a lányok kiválasztásakor, hisz „rengetegen szeretnék ezt a címet, eltökéltek, isszák magukba a tudást, amit átadnak nekik”.

    Mint fogalmazott, az új generáció gyakorlatilag a közösségi médiával nő fel, most már mindenki tudja használni ezeket az oldalakat. Az influenszerként is tevékenykedő Gelencsért ezért többen is kérdezik, hogyan sikerült felépítenie a követőtáborát. Ő maga inkább szerencsésnek tartja magát, hiszen akkoriban kezdett felfutni az Instagram, amikor megnyerte a versenyt, és egy ország ismerhette meg a nevét. Ugyanakkor azt is elárulta, hogy a korona nem csak pozitívumokkal jár együtt, hisz megtapasztalta, hogy milyen az, amikor valakit elbizonytalanít a sok negatív kommentelő.

    Aznap este, amikor megválasztottak szépségkirálynőnek, olvastam kommenteket, amelyek miatt megkérdőjeleztem, hogy megérdemeltem-e egyáltalán. Holott pontosan tudom, hogy mennyit dolgoztam érte, jól szerepeltem az alversenyeken, céltudatos voltam, rengeteget sportoltam, tehát alapvetően azt gondolom, hogy ezek mind kellettek a győzelemhez. A hozzászólások alapján viszont azt éreztem, hogy béna vagyok, ronda vagyok, nem érdemeltem meg ezt a címet

    – fogalmazott a műsorvezető, hozzátéve: nagyon nehéz volt feldolgoznia az egészet, a szüleinek pedig még nehezebb, nem értették, hogy miért kapja ezt a lányuk.

    Éppen ezért kialakult bennem egy megfelelési kényszer, hogy na majd én bebizonyítom ezeknek az embereknek, hogy nem véletlenül lettem én az első. Ez a bizonyítási vágy nagyon vissza tud húzni, szóval valamilyen szinten ezzel meg kell majd birkóznia annak, aki elnyeri a koronát. Azóta már megtanultam, hogy oly mindegy, mit írnak a negatív kommentelők. A nap végén én haladok az utamon, és akinek tetszik, az úgyis velem tart. Az ő véleményük viszont fontos nekem, az építő jellegű kritikát pedig meg is köszönöm.

  • Barátságuk persze így is megmaradt.

    A ValMar duó tagjai a zenei karrierjükön túl más-más projektekbe kezdtek: míg Valkusz Milán az RTL X-Faktor, addig Marics Peti a TV2 Megasztár zsűriasztalánál foglal majd helyet. Utóbbi énekes a Blikknek adott interjút, amelyben elmondta, valóban külön utakat járnak a tévézésben, de ez nincs hatással a kapcsolatukra.

    Nem titok, hogy már mind a két tehetségkutatóban zajlanak a forgatások, és azt ki szoktuk dumálni, ki hogyan érezte magát, de ezen kívül mást nem. Amikor kiderült, hogy konkurenciái leszünk egymásnak a tévében, csak jót nevettünk rajta, és örültünk a másik sikerének, ennél nem vettük ezt komolyabban. Csinálja azt, amit neki jó, én pedig azt, ami nekem, ilyen szinten nem függünk egymástól

    – magyarázta Marics Peti, aki néhány hónapja külön otthonba költözött, hisz évekig közös albérleten osztoztak barátjával.

    A harminchoz közeledve már nagyon kellett, hogy külön éljünk. Kiléptünk már a tinikorszakból, megéltük az agglegényéveinket közösen, az az egészséges, ha ezek után kettéválunk. Kemény lenne így párhuzamosan felnevelni a családunkat. Jól elvagyok, élvezem, hogy külön élek, én egyedül is jól érzem magam magammal

    – fogalmazott az énekes, aki rövidesen színészként is megcsillogtatja tehetségét, ugyanis a december elején debütáló Hogyan tudnék élni nélküled? című filmben kapott szerepet.

  • Mondhatni mesébe illő annak a 35 éves brit nőnek a története, aki idén áprilisban a Tinderen találta meg élete párját. Kayleigh Castle úgy meséli, már azzal elnyerte a szívét az 50 éves Mark, hogy úgy kezdeményezett vele beszélgetést a társkereső alkalmazáson, hogy megdicsérte a mosolyát. Ezt követően néhány napig folyamatosan írtak egymásnak, majd videóhívásra váltottak.

    Az angliai Huddersfield településén élő nő végül úgy döntött, nem akar randizgatni, s inkább a karrierjére koncentrál. A nála 15 évvel idősebb Mark azonban ragaszkodott ahhoz, hogy találkozóra hívja Kayleigh-t, hiszen első látásra beleszeretett. A nő végül beadta a derekát, s adott egy esélyt a férfinak.

    Választásuk egy török étteremre esett, ahová Kayleigh már jó ideje vágyott. Mivel megnyugtatónak találta a férfi társaságát, két héttel később egy máltai utazásba is beleegyezett, ahol öt napot töltöttek el együtt, de külön szobát foglaltak maguknak. Hosszas beszélgetéseik során a házasság témakörére is kitértek – így történt, hogy Mark öt héttel a megismerkedésük után megkérte Kayleigh kezét, aki örömmel mondott igent. Úgy tervezik, életüket 2025 januárjában kötik össze Kubában.

  • Az egykori szépségkirálynő ezúttal is egy magánklinika kényelmét választotta.

    Kulcsár Edina augusztus 8-án császármetszés útján adott életet negyedik gyermekének. Már azt is tudni lehet, hogy a kisfiúnak Varga Márkkal, azaz G.w.M-mel a Dion nevet választották, s mivel semmilyen komplikáció nem lépett fel, egy nappal a szülés után haza is mehettek. Utóbbiról kép is tanúskodik, amely ide kattintva érhető el.

    A modell-üzletasszony korábban elárulta, miért nem ott fog szülni, ahol harmadik gyermekét, Amarát világra hozta. Mint utalt rá, az ár/érték aránnyal nem volt elégedett.

    Nem ott fogok szülni, ahol tavaly, ennek több oka is van... Egyrészről, annyira az árhoz képest nem voltam elájulva, másodsorban pedig abszolút az volt a fő szempont, amikor kórházat választottunk, hogy a kislányunkat, Amarát is be tudjuk magunkkal vinni, mert brutálisan anyás

    – osztotta meg nemrég a közösségi oldalán egy, a rajongóknak indított kérdezz-felelekben.

    Dion születését követően a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében a kórházi szobájából is posztolt, melynek ablakából kipillantva különleges látványban lehetett részük. A sztárpár sosem tagadta, hogy az átlagnál jobb körülmények között élnek, a luxustermékeket sem vetik meg – ott voltak például extrém szettjeik, a luxusautó, vagy a félmilliós babakocsi –, jóllehet sok dolgot feltehetően szponzorációba kapnak.

    A Bors közben kiderítette, hogy a híresség választása a Dr Rose klinikára esett. Azt írják, ez az ország egyik legjobban felszerelt intézménye, ahol alapfelszereltség az ötcsillagos szálloda minőségű ellátás, a páciensek pedig külön szolgáltatásokat is kérhetnek. Információk szerint

    a szülészeti szolgáltatás közel kétmillió forintba kerül.

  • Boldogabbak már nem is lehetnének.

    VT Campus szombat-2
    Fotó: Vasvári Tamás / Index

    Rúzsa Magdi és férje, Simon Vilmos még 2017-ben kötötték össze életüket, majd 2022-ben születtek meg a hármas ikreik, Lujza, Keve és Zalán. Mivel az énekesnő igyekszik óvni magánéletét a rivaldafénytől, így ritkán tölt fel képet a közösségi oldalaira mind a gyerekeiről, mind pedig a párjáról. Ezúttal a Megasztár leendő zsűritagja kivételt tett, és Újvidékről jelentkezett be egy fotóval, amelyen ő és kedvese látható.

    Szia tesó!!! Csak lazán

    – olvasható az énekesnő Instagram-posztjában.

    Rúzsa férjéről, Vilmosról annyit lehet tudni, hogy az énekesnőhöz hasonlóan vajdasági, illetve 2003-ban villamosmérnöki diplomát szerzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán, majd 2009-ben ledoktorált.

  • A High School Musical sztárja rövid időn belül életet ad második gyermekének.

    A párizsi olimpiai játékok augusztus 11-én értek véget, melynek apropójából – ha nem is konkrét sportról, eredményről, vagy magáról a záróünnepségről, de – Ashley Tisdale is posztolt a közösségi oldalára. A 39 éves amerikai színész-énekesnő két fotót tett ki magáról a Facebookjára, amelyeken jól látható, hogy várandóssága végéhez közeledik: a High School Musical című filmek sztárja már a harmadik trimeszterben jár. 

    Friss bejegyzésében arra utalt, hogy nem könnyű áldott állapotban lenni. 

    Nevezz meg egy dolgot, ami nem olimpiai sportág, de annak kellene lennie: a harmadik trimeszter

    – jegyezte meg Tisdale, aki hamarosan életet ad második gyermekének. Első kislányát egy bolygóról nevezte el.