új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Bevállalta a feladatot annak ellenére, hogy évek óta józan életet él.

    IMG 2600 jpg
    Fotó: TV2

    Az Ázsia Expressz legutóbbi adásában a Fülöp-szigetek északi részén élő igorot törzs hagyományaival ismerkedtek a versenyzők. Az aznapi feladat részeként egy különleges szertartáson is részt vettek, amit a helyiek a halottjaik tiszteletére szoktak végezni: ennek az is része volt, hogy néhány korty rizsbort megigyanak. Till Attilát viszont teljesen váratlanul érte a feladat, hiszen mivel nyolc éve teljesen letette poharat, azóta pedig egy korty alkoholt nem ivott.

    Én azért nem iszom, mert nekem volt problémám az alkohollal. Nagyon sokfajta függőséged lehet, az enyém egy olyanfajta probléma volt az alkohollal, aminek a végén be kellett vallani, hogy én egy alkoholista vagyok. Ezt nagyon nehéz kimondani, nem olyan könnyű vele szembesülni. Hogyha buliztam, nem tudtam abbahagyni, és személyiségváltozáson is átmentem. Sok problémám volt ezzel az életben, sok-sok balhé, sok-sok bonyodalom, sok-sok családi feszültség, és rengeteg lelkiismeret-furdalás

    mondta a TV2 kameráinak Tilla, aki korábban is nyíltan vallott arról, hogy élete során már meggyült a baja az alkohollal, de sikerült felülkerekednie, így évek óta józan életet él.

    Én ezt az egészet abbahagytam, mert úgy éreztem, nem tudok így élni: az én életemben az a megoldás, ha szakítok ezzel az egésszel. Ha függő vagy és a függőségedet odébbrakod, azt tudni kell, hogy az mindig ott van, bármikor visszajöhet. Ez egy életre szóló küzdelem. Nincs ilyen, hogy megnyugszol, mert ha azt mondod, hogy »á, én már tudok inni«, becsapod magad. Egy hét múlva visszaesel, ez szokott történni. Ezért egy csepp alkoholt sem lehet inni, jobb, ha ez a szörnyeteg messze van.

    Stohl András kezdetben azt javasolta társának, egyszerűen csináljon úgy, mintha inna belőle, de Tilla elmondta, hogy nem meri tiszteletlenségből kiköpni az italt, ezért inkább lehajtotta azt.

    Végrehajtottam ezt a szertartást és arra gondoltam, hogy azért nyolc év után legyek már olyan állapotban, hogy nehogy már egy korty alkohol visszabillentsen. Megmondom őszintén, én úgy is tekintem, hogy nem szegtem meg. Egy szaké-szerű valami volt, de nem tudott bejönni a szörnyeteg. Úgyhogy ez nagyon érdekes pillanat volt, nem gondoltam volna, hogy itt, ezen a helyen kell ezzel szembesülnöm, de semmi az égadta világon nem történt

    jelentette ki a műsorvezető.

  • A bokszolóról egy négyrészes dokusorozatot készítettek. 

    Ahogy arról a korábbiakban beszámoltunk, Kovács Koko István 11 év után a hétvégén újra ringbe száll a Sztárboxban, ám nem ez az egyetlen izgalom, ami a közeljövőben rá vár. Októberben debütál ugyanis A Király című sorozat készítői által megalkotott, KOKO című dokusorozat, amelyben a bokszoló pályafutásának legjelentősebb momentumait elevenítik fel, de nem csak kizárólag archív felvételekkel dolgoznak, hanem újabb anyagokat is felvettek vele.

    Mint azt a sportoló a korábbiakban már kifejtette, nem először keresték meg azzal az ötlettel, hogy valamilyen produkciót készítenének az életéből, ám most végül be is adta a derekát. A négyrészes dokusorozat előbb október 5-én debütál az RTL streamingoldalán, majd október 12-től kezdve minden szombat este, az X-Faktor után vetítik le az RTL-en – írja az rtl.hu.

  • Hajbakaptak az egykori szerelmesek.

    ázsiaexp juniorek
    Fotó: TV2

    Az Ázsia Expressz keddi epizódjában Lesi László, azaz L.L. Junior és Dárdai Blanka látszólag alaposan összevesznek, derült ki az adás előtti beharangozóból. A zenész duónak egyébként is kijutott a feszültségből, ugyanis hirtelen kellett alkalmazkodniuk a körülményekhez, és továbbra azon vannak, hogy felzárkóznak a többi pároshoz, hiszen két héttel később érkeztek, mint a többiek.

    – Én vagyok az egyetlen szövetségesed...

    – Oké, akkor menjünk haza. Te beteg állat!

    – Nem vagyok beteg állat!

    – Biztos, hogy az vagy. Ez nem normális.

    Hangzott el a fenti vita az előzetesben a rapper és az énekesnő között, aminek az lett a vége, hogy Junior párja fejéhez vágta: „Én nem akarok veled itt lenni!”

    Dárdai nem maradt adósa a zenésznek, így szólt vissza: „Nyugodtan menjél csak. Sajnos te már este kilenckor elfáradsz, és jön az az időszakod, hogy telibe szarod”. L.L. Junior erre felcsattant, és kikérte magának, hogy az (ex)barátnője fel merte emelni a hangját.

  • Védelmébe vette a vőlegényét.

    tusup nagy
    Fotó: RTL / Instagram

    Mint arról írtunk, vasárnap zajlott le a Sztárbox negyedik versenynapja, ahol többek között férfi könnyűsúly kategóriában Shane Tusup és Torghelle Sándor is összemérte az erejét. Az est leginkább várt mérkőzése azonban már az első menetben véget ért, miután Tusupra háromszor is rászámolt a bíró, így a szabályok szerint automatikusan befejeződött a mérkőzés technikai KO miatt. Az amerikai edző ezután szinte azonnal kiviharzott az öltözőjébe, csak később RTL-en keresztül juttatott el egy közleményt a sajtóhoz, amiben reagált a történtekre. Ezúttal pedig Tusup menyasszonya is megszólalt Storynak, és tiszta vizet öntött a pohárba kedvese sportszerűségét illetően.

    „Elég legyen a lejáratásból! Teljesen felháborító, amit ebből a bokszmeccsből próbálnak kreálni, már ha ezt annak lehet nevezni. Ezt már egyszerűen nem hagyhatom szó nélkül, hiszen mindez hitelrontásnak minősül! – kezdte a lapnak Nagy, aki hozzátette: nem ismerek férjéhez fogható, „ízig-vérig profi és korrekt sportembert”.

    Ha ő előre tudja, hogy ez nem egy igazi bokszmeccs, hanem egy kocsmai verekedés lesz, nem adta volna ehhez a nevét! De mindazok ellenére, ami a ringben történt, mi sem volt természetesebb számára, minthogy az eredményhirdetés után kezet fogjon az ellenfelével és annak edzőivel. Majd néhány perc várakozás után, egyetlen hangos szó nélkül velem és a stábjával hagyta el a ringet, mivel egyetlen jelzés sem érkezett interjúkészítésre. Szóval egyszerűen hazugság, hogy nem járt el sportszerűen! És sok kérdést vet fel bennem, hogy a kamera miért nem mutatta a történteteket!

     – fogalmazott Nagy Viktória Zoé.

  • A fitneszedző mérhetetlenül büszke a gyerekeire.

    Schobert Norbert és Rubint Réka büszkébbek már nem is lehetnének gyermekeikre, hisz Schóbert Lara nemrég a Sztárboxban bizonyított, míg ifjabb Schobert Norbi a Megasztár színpadán csillogtatta meg énekhangját. Rubint ezúttal közösségi oldalán mondott köszönetet azoknak, akik gratuláltak neki középső fia tehetségkutatós szereplését látva. Mérhetetlen büszkeséggel intézett sorokat a három gyermekéhez az influenszer édesanya.

    Nehezen találom a szavakat... mert elképesztő az a szeretet és elismerés, amit az elmúlt hetekben Lara és Norbika ÖNEREJÜKBŐL kaptak! Nem miattunk, hanem a teljesítményük miatt! Annyira, de annyira büszke vagyok MINDHÁROM gyermekemre! Zalánra, aki 7 éve kitűnő tanuló és a felvételi évében épp a középfokú nyelvvizsgájára készül, egy igazi jólelkű, tisztaszívű, kötelességtudó csoda. Larára és Norbikára, hogy ilyen fiatalon, ilyen elszántsággal, tisztelettel, szorgalommal és maximális alázattal küzdenek az álmaik megvalósításáért!

    – írta bejegyzésében a fitneszlady, aki azt is elmondta, korábban annyi negatív kritika érte, hogy már elbizonytalanodott abban, jó anya-e.

    „Volt idő, amikor lépten-nyomon olyan kommentekbe akadtam, ahol ismeretlenül azt írták rólam, hogy »rossz anya« vagyok. Akkor elbizonytalanodtam és igen, feltettem magamban számtalanszor a kérdést: jól csinálom?

    Látva a gyermekeimet ma már tudom a választ! Nem tudtam volna ennél jobban csinálni és rettenetesen büszke vagyok. Hagytam őket szárnyalni és azt csinálni, ami boldoggá teszi őket...

    Csodálatos látni azt, ahogyan kibontakoznak és meg merik mutatni, hogy milyenek is ők valójában. Soha ne álljatok a gyermekeitek útjába! Óvjátok, védjétek Őket a szeretetetekkel, de engedjétek, hogy a saját álmaikat, a saját életüket éljék, és ne a Tiéteket!” – fogalmazott Rubint Réka.

  • A Margitszigeten, gumicsizmában és esőkabátban épp az árvízi védekezést ellenőrizte Karácsony Gergely főpolgármester, amikor feltűnt, hogy a fülébe egy különleges fülbevaló került. Az aprócska karika leginkább egy ún. daith piercingre hasonlított, de miután utánanéztük, kiderült, hogy létezik migrén ellen használt akupresszúrás piercing is.

    Karácsony Gergely
    Karácsony Gergely
    Fotó: Ambrus Balázs / Index

    A főpolgármesternél arról érdeklődtünk, hogy a milyen okból és mióta hord ilyen fülbevalót. Állandóan hordja vagy csak alkalmilag? Addig is, amíg megérkezik a válasz, kíváncsian várjuk, vajon láthatjuk-e majd a fülében októberben a Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén is.

  • Többek között a gitárja és dobfelszerelése is kalapács alá kerül. 

    A New York-i Manhattanben lévő, már hatvan éve működő The Guernsey’s aukciósház igazi ereklyéknek igyekszik új gazdát találni a közeljövőben. Mint kiderült, ezen tárgyak közé tartozik Madonna számos korábbi holmija, például egy kazetta, amin az elsőként rögzített dala halható, illetve azon hangszerek is megvásárolhatóak lesznek, amelyeket használtak a szerzeményei rögzítéséhez.  

    Az énekesnő dobfelszerelése például, amin a New York-i CBGB klubban játszott, 30 és 40 ezer dollár, vagyis 10,6 és 14,1 millió forint közötti áron kelhet el. Az 1979-ből származó kazettáért, rajta Madonna egyik dalával 3-4 ezer dollárt (1-1,4 millió forintot) adhatnak, míg azon gitárokért, amelyeken az első műveit szerezte, 100-150 ezer dollárt, azaz 35,4-53,1 millió forintot.

  • Érdekes versenyzők érkeztek. 

    Már számtalan sportban és különös hobbiban mérhetjük össze képességeinket, elég felcsapni ehhez a Guinness-rekordok Könyvét, és máris a szemünk elé tárul a bőség tárháza. Bármilyen furán is hangzik, a feleségcipelő verseny például egy valóban létező megmérettetés, ahogy a grimasz-világbajnokság is legalább annyira valóságos. 

    Szeptember 21-én az 1297 óta rendszeresen megtartott Egremont Crab Fair eseménysorozat részeként rendezték meg ismét az angliai Cumbriában. A jelentkezőknek pusztán annyi a dolguk, hogy a lehető leggroteszkebb arckifejezést kell bemutatniuk, mindeközben pedig egy lovak által viselt hevedert kell a nyakukba venniük. A grimaszolás igazi mestere Tommy Mattinson, aki 19. alkalommal kaparinthatta meg az első helyet, míg a női versenyzők közül Claire Lister került az élre, neki ez a 8. győzelme.

  • Zsigmond Angi és Mészáros Bende szerint Krausz Gáboréknál kétszínűbb párt még nem láttak.

    Krausz Gábor és Mikes Anna
    Krausz Gábor és Mikes Anna
    Fotó: TV2

    Nem először alakul ki konfliktus az Ázsia Expressz idei versenyzői között, korábban Sáfrány Emese és Béres Anett kaptak össze Zsigmond Angival és Mészáros Bendével. Utóbbiaknak most újabb páros kezd az idegeire menni, Krausz Gábor és Mikes Anna, a hozzájuk fűződő ellenérzéseikről pedig be is számoltak a műsorban. Ennek az volt az előzménye, hogy a párt rosszul érintette, hogy Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv, illetve Szuperák Barbara és Jolly ellen kellett hajszázniuk – végül Laky Zsuzsiék távoztak a műsorból.

    Zsigmond Angi és Mészáros Bende ezt követően kifejtette, mennyire meglepődtek sok ember személyiségén, akik a kamerák előtt teljesen másképp viselkednek, azaz kétszínűek – utalva Krausz Gáborra és Mikes Annára.

    Ha haza kell mennünk, örülünk, hogy végre normális barátok fognak körbevenni, nem kétszínű, ötvenéves p…ák, vagy nem tudom, hogyan nevezzem őket

    – mondták, majd Krauszék kapcsán hozzátették: 

    Lehet, hogy a tévénézők kívülről azt látják, milyen álompár, meg hogy milyen aranyosak, de a játék alatt ennél kétszínűbb párral, mint ők, nem találkoztunk.

  • Az edző nehezen tudta elfogadni, hogy nem ő nyert.

    Mint megírtuk, vasárnap este rendezték meg a Sztárbox negyedik negyeddöntőjét, amelyen Földes Eszter és Lola mellett Czutor Zoltán és Mészáros András, illetve Torghelle Sándor és Shane Tusup küzdöttek meg egymással a ringben. A leginkább várt mérkőzés az utóbbiak összecsapása volt, és a kisfilmjük szerint komolyan is vették a felkészülést. Szujó Zoltán és Héder Barna a legtudományosabban felkészülő versenyzőnek nevezte Tusupot, aki nem arra számított a ringben, hogy végül alulmarad. 

    A találkozójuk során az amerikai edző kétszer is padlót fogott, bár a bokszolásuk inkább hajazott egy kocsmai verekedésre. A bíró a harmadik rászámolásánál – amikor már a többedik találat érte Tusup fejét – a szabályok szerint automatikusan véget ért a mérkőzés technikai KO miatt. Az edző ezután szinte azonnal az öltözők felé vette az irányt, ám eddig nem lehetett tudni, pontosan hogyan is reagált a vereségre. A Blikk információi szerint tőle zengett az egész folyosó, ahogy ki akarta adni a dühét, majd csalódottan próbálta feldolgozni a vereséget. Mint írták, Tusup az újságírók kérdéseire sem válaszolt, közölve, előbb le kell nyugodnia. 

    A sportoló azóta már az RTL-en keresztül juttatott el egy közleményt a sajtóhoz, amiben azt írta

    A gondolataim között sem szerepelt, hogy két, sportolói háttérrel rendelkező személy összecsapása ilyen stílusban megy majd végbe. Azt gondolom, hogy a sportban arra nem illik büszkének lenni, ha valaki folyamatosan kapja a piros lapokat, hiszen ez komoly jelentéssel bír. Én a felkészülésem alatt csak a saját dolgomra koncentráltam, és a fejemben nem volt más opció, kizárólag a fair play, mint mindig. A mérkőzés befejezése a bíró döntése volt, amelyet elfogadtam, és az ellenfelemmel történő sportszerű kézfogás után hagytam el a ringet. Természetesen egy ilyen típusú mérkőzés után át kellett gondolnom, hogyan is tudnék nyilatkozni a ringben történtekről. A félreértések elkerülése végett, a sajtótájékoztatón elhangzottak visszhangjára a következőkkel szeretnék reagálni: a Sándorral való korábbi ismeretségünk révén nem gondoltam volna, hogy a poént többek komolyan veszik.

  • Lakatos László legfőbb célja a műsorban való szerepléssel, hogy a kisfia büszke legyen rá.

    KLN 7313
    Fotó: RTL

    Hétfő este elkezdődött Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsor második évada, amelyben Lakatos László népszerű humorista is feltűnik majd. Ezúttal a Blikknek mesélt arról, hogyan jött az ötlet, hogy a színpadot kis időre maga mögött hagyva szerepeljen az RTL-es tévéműsorban. Mint mondta, korábban is hívták már több műsorba, de azok nem nyerték el a tetszését. Az Árulók című krimi-realityt találta köztük a legnívósabbnak, ezért szívesen vállalta el a felkérést. Döntésében az is nagy szerepet játszott, hogy követte a tavalyi évadot, és már akkor azt érezte, hogy jó lenne benne szerepelni. Ugyanakkor utólag azt érzi, mentálisan és fizikálisan is próbára tette a produkció, és annyira beszippantotta néhány nap alatt a játék, hogy amikor véget ért, még hetekig ezzel álmodott.

    Lakatos László hozzátette, bízik abban, hogy a műsorban való szereplése után tízéves kisfia, Lacika még büszkébb lesz rá. Annak idején ugyanis miatta indult el a humoristapályán.

    Először cimbalmos akartam lenni, mint édesapám, de ő azt mondta, elég egy zenész a családban, az öcsém így is nagybőgőn játszik. A humor viszont a rokonok szerint már egészen kicsi koromban része volt az életemnek, így szépen elindultam ezen az úton. Sokat kellett dolgoznom érte, de ha vannak álmaink, azokért igenis tenni kell, és meglesz a gyümölcse. Erre én vagyok az élő bizonyíték, a semmiből jutottam el oda, ahol most tartok. Az volt a legfőbb célom, hogy a kisfiam büszke legyen rám, a hírnév másodlagos

    – nyilatkozta a lapnak Lakatos, akinek a gyermeke az egyik legnagyobb rajongója.

  • Az énekesnő sokkal tudatosabban éli az életét, mint korábban.

    MG 0082
    Fotó: Németh Kata / Index

    Sári Évi a TV2 Sztárban sztár All Stars című műsorában tűnt fel legutóbb, ahol lehetősége volt Axl Rose-ként megmutatni gyönyörű hangját. Most a hot! magazinnak adott interjút, amelyben arról beszélt, korábban rengeteg problémája származott abból, hogy képtelen volt nemet mondani egy-egy fellépésre. Néhány éve viszont eldöntötte, hogy tudatosan fog pihenni, ezért a nyári időszakot a pihenésnek szentelte a nagy hajtás előtt, ami az őszi szezonban várja.

    Amikor nagyon sokat kell dolgoznom, akkor a saját testi és lelki épségem érdekében erőszakosan előre kihúzok napokat, és nem foglalkozom azzal, hogy lehetett volna még fellépni vagy vállalni egy plusz munkát. Szerencsére az életem azon szakaszában vagyok, ahol beleférnek a kisebb kiruccanások, amelyek nagyon feltöltenek. Itthon folyamatosan készülni és tanulni kell valamire, ami azért képes megtépázni az idegrendszeremet

    idézte a Bors az énekesnőt, aki nemrég ünnepelte a 47. születésnapját, és úgy érzi, mára benőtt a feje lágya, és elfogadta a korát.

    Ennyi idősen már ott tartok, hogy nem várom az ajándékokat. Fiatalabb koromban ez nagyon is izgatott, de ma már nem hoz lázba. Nekem az a fontos, hogy a nagy napon együtt leszek a barátaimmal és a családdal. Szerencsére van, hogy elfelejtem, hány éves vagyok! Annyira nem foglalkoztat ez a kérdés. Ha az jár a fejedben, hogy milyen öreg vagy, akkor a kisugárzásod is olyan lesz, azt pedig látják az emberek

    – tette hozzá.

  • Közös fotóval vállalta fel a kapcsolatukat.

    08-aranyelet-151029-IMG 9223
    Fotó: Velvet

    Nagy Réka mindig nagy figyelmet fordított arra, hogy magánéletét távol tartsa a nyilvánosságtól, de ezúttal kivételt tett, és hivatalos Instagram-oldalán mutatta meg a szerelmét. A TV2 csinos riporterét legutóbb még a Dancing with the Stars második évadában hozták össze táncpartnerével, Hegyes Bercivel, de a valóságban csak baráti szálak fűzték őket egymáshoz. Mint az alább látható, a tévés egy fekete-fehér képet osztott meg kettőjükről, amihez csak annyit írt: „Mi” – szúrta ki a Story.

    A lap azt írja, hogy a modell párját Dominiknak hívják, és közösségi oldaláról kiderül, hogy szeret utazni, edzeni, az extrém sportok sem állnak tőle távol, és igen kreatív, ugyanis egy barátjával a kávé és bor találkozásából létrehozott egy italt még 2018-ban, és azóta is annak népszerűsítésével foglalkozik.

  • A műsorvezető szerint mindketten egyszerre engedték el a kapcsolatukat.

    DSC8969
    Fotó: Velvet

    Megyeri Csilla és Molnár Zsolt idén októberben már a tizenegyedik évfordulójukat ünnepelték volna, de váratlanul szakítottak. A ValóVilág 12. évadának műsorvezetőnője azóta már közös fotóval is felvállalta, hogy az olasz származású bokszedzővel, Nicola Sarciával alkot egy párt, aki a Sztárbox idei évadában Miller Dávidot edzi. Most a Storynak öntött tiszta vizet a pohárba Megyeri, aki elmondta, korábbi párjával a kapcsolatuk nem egy harmadik fél miatt került válságba, hanem szép lassan kihűlt az egymás iránt érzett szerelmük.

    Rengeteg szép és boldog pillanatunk volt együtt, amit sosem fogok elfelejteni. Zsolti egy igazán mély érzésű, jó ember. Rengeteget tanultam tőle. Továbbra is bennem él egy darabka belőle. Ha már nem is vagyunk egy pár, tudom, hogy bármikor bármiben számíthatok rá, és ez fordítva is így van. Amikor a lezárásról beszélgettünk, olyan egyértelmű volt minden. Zsolti sem küzdött annyira

    – fogalmazott a lapnak Megyeri, hozzátéve: szerencsésnek érzi magát, hogy ilyen szépen, szeretetben tudtak elválni, és nem „a sárdobálás megy” közöttük.

    Zsolti nem is akarta nyilvánosságra hozni a szakításunkat, amibe én is belementem, de nyilván furcsán vette ki magát, hogy Olaszországban nem vele, hanem másvalakivel nyaraltam. Persze rögtön megindult a pletykaáradat, hogy megcsalom Zsoltit, ráadásul az edzőmmel, aki tavaly felkészített a Sztárboxra.