új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nem kímélte a Nyerő Páros című sztárpárshow-t az egykori modell.

    Berki Renáta, azaz Mazsi és párja, Kajári Zoltán bevállalták, hogy próbára teszik a szerelmüket a Nyerő Páros című sztárpárshowban, amelynek legújabb évada ezen a héten kezdődött el az RTL-en. A keddi esti adás rögtön nagy visszhangot keltett, abban ugyanis a párok a "Ki vagyok én?" játékot játszották, melynek lényege, hogy a kitalálandó személy arcát felragasztották a páros egyik tagjának a homlokára, a másiknak pedig el kellett mutogatnia, kit lát a fotón. Berki Mazsinak az volt a feladata, hogy megválaszolja, ki festette a Mona Lisa című festményt, ám ezzel a feladvánnyal meggyűlt a baja. Teljesítményén ledöbbentek a nézők, köztük Marjai Judit volt modell is, aki a TikTokon véleményezte a játékban elhangzottakat.

    Mazsinak ki kellett találnia egy festményt, a Mona Lisa volt. Végül is csak a világ tíz leghíresebb festménye között van és mindenki tudja, hogy Leonardo da Vinci festette, de hát Mazsika nem tudta. Még találgatott is, hogy talán Picasso, persze ha Picasso lett volna, akkor lehet, a szeme itt lett volna, és az orra kicsit eltolva, de voltak más korszakai is Picassónak, amikor azért esetleg felismerhetőt festett. Nem láttam az adást, csak a kivonatot, de azt hiszem, azt is megjegyezte, hogy a DiCaprio, persze, lehet

    – elmélkedett az autójában ülve Marjai, némi iróniával a hangjában. Nem Berki Mazsi volt azonban az egyetlen, aki nem tudta a helyes választ: Miskovits Márton és barátnője, Nicuta Nicoleta Karikó Katalint kapta. Miközben a fiatalok játszottak, Berki Mazsi párja, Kajári Zoltán odasúgta párjának a Nobel-díjas magyar tudós kapcsán:

    „Az ki a f***om? Egyszer odajött hozzád, nem? Nagyon híres öregasszony. Divattervező, vagy valami, nem?”

    Marjai a videójában erről is említést tett, majd kritizálta az RTL műsorát.

    „Berki Mazsi ugyan felismerte Karikó Katalint, de a párja, akivel tényleg egy húron pendülnek, ez most már egyértelmű, azt kérdezte tőle, hogy ez az öreg spiné ez egyszer odajött hozzád, hát ez valami öreg divattervező.

    Nézd, egyáltalán nincs ezzel a két fiatalemberrel, ezzel a csodálatos párral nekem problémám, a tévéműsorral viszont igenis van problémám.

    Régen, amikor én gyerek voltam, mi azért néztünk kvízshow-kat, persze ez egy game show, hogy akkor megnézzük a Vágó Istvánt, vagy még régebben az Egri Jánost, hogy okosodjunk, kitaláljuk a kérdéseket. Mi a nagymamámmal, anyával ott ültünk, és ha nem tudtuk a választ, akkor megtudtuk.

    Ezek a mai game show-k, amibe sok tudás nem kell, és azt is nagyon okosan megválogatják a szerkesztők, nehogy a nézők hülyének érezzék magukat. Hogy a versenyzőktől mit várnak el, azt nem tudom, de úgy látom, hogy inkább valami olyasmit, hogy ne találják el.

    (via Bors)

  • Ebben a műsorban fog szerepelni az énekes-színész.

    BP-2289
    Fotó: Bodnár Patrícia / Index

    Bereczki Zoltán legutóbb az Árulók – Gyilkosság a kastélyban második évadában tűnt fel, de előtte még hívták a Sztárban Sztár All Starsba is, hiszen a showműsor győzteseként sokan szívesen látták volna viszont a produkcióit. Az énekes-színész azonban utóbbit már nem tudta elvállalni, hiszen a forgatások egy teljes hétvégét igénybe vettek volna, de most kiderült, mi lehetett a másik oka annak, hogy nem mondott igent.

    A Blikk megtudta, hogy Bereczkit felkérték zsűrinek a Csináljuk a fesztivált! című műsorba, ahol ítésztársai a Balázs Klári–Korda György házaspár és Janza Kata lesznek. A közmédia zenés show-műsora hamarosan látható lesz a Duna képernyőjén, a benne szereplő dalokra pedig a nézők szavazhattak az elmúlt hetekben.

    „Mindenképpen egy Gyuri bácsinál fiatalabb férfit szerettek volna a zsűribe ültetni, olyasvalakit, akinek a többi taggal jó lehet a kémiája, és persze, a humora és a beszélőkéje is rendben van, ráadásul a magyar zenei életben is jártas. Így esett a választás Bereczki Zoltánra, akinek sok-sok éve tapasztalata van show-műsorok terén, zsűritag is volt már számos alkalommal, nem is beszélve arról, hogy Janza Katával évtizedes munkakapcsolat és barátság fűzi őket össze” – magyarázta a lapnak egy bennfentes.

  • Novemberre várják első gyermeküket.

    Izgatottan várja első gyermeke érkezését Tornóczky Anita, aki öt év próbálkozás után néz anyai örömök elé. A 44 éves okleveles habilitációs kutyakiképző nem titkolja, a gyermekáldás lombikprogram segítségével adatik meg nekik férjével, Miklóssal, s már azt is elárulta, hogy milyen nevet adnak kisfiuknak.

    Az egykori műsorvezetőnő mostanra a 33. hétbe lépett. Mint kiderült, természetes szülésre készül, a szülőszobán pedig a férje is bent lesz vele.

    Nagyon izgalmas ez a mostani időszak. Igyekszem begyűjteni hiteles információkat, a szülésfelkészítésen is lelkesen jegyzeteltem, már a táska is be van pakolva az infók alapján. Pontosan tudjuk Miklóssal, mire kell készülnünk, milyen fájásokkal érdemes majd elindulni otthonról, hogyan tud majd a szülőszobán masszírozással a fájdalmaimon enyhíteni, és azt is megtanuljuk később, otthon a kisbabának miként tudunk majd segíteni a hasfájáskor. Természetes szülésre készülök, ahol a párom is bent lesz

    – árulta el a Story magazinnak Tornóczky, aki férjével, Miklóssal öt évig hiába próbálkoztak, természetes úton nem fogant gyermekük. Hogy álmuk teljesüljön, több mint húsz orvosnál fordultak meg, és kétszer próbálkoztak a lombikkal is. A második sikeresnek bizonyult, kisfiukat novemberre várják.

  • Nem jött be a séfnek a shimeji gombával tálalt steak.

    A napokban új évaddal jelentkező Séfe séfe című főzőshow legutóbbi adásában Vomberg Frigyesnek annyira nem ízlett az egyik versenyző étele, hogy jobbnak látta kiköpni a falatot. A nagymamájával érkező fiatalember, Dani Ribeye steaket készített, melyet zellerpürével, parajjal, konfitált burgonyával és shimeji gombával tálalt. Utóbbi elem miatt Vomberg kissé ki is akadt, a gomba szára ugyanis kemény maradt, ettől pedig elment az étvágya. 

    Mivel ez a hiba túl sok volt a séf számára, nem volt hajlandó kést adni.

    Én nem tudom, mi ez a nagyon kemény, de mintha a fogam jött volna ki. Valaminek a gyökérrésze, vagy valami benne van. Tudom, mi... a gombának nem lett levágva a szára. Nekem ez nem... 

    – magyarázta Vomberg, mire Krausz Gábor rávágta:

    Ez egy katyvasz!

    Akkor, amikor a séfek részletekbe menően megvitatták, hogy a versenyző érdemel-e kést, Vomberg azt mondta:

    Én most csak egy vendég voltam, nem is szakmai szemmel nézem. Ha én erre a gyökérre ráharapok egy étteremben, visszaküldöm. Ezért a pénzért ilyen nem lehet megengedni, és innentől kezdve elvette az étvágyam.

    Mivel Krausz Gábor úgy döntött, ad egy esélyt a versenyzőnek, ezért annak sorsáról végül Wolf András döntött. Krausz meg is jegyezte: ugyan a tányér tele van hibával, de vannak rajta jó elemek.

  • Bizarrnak tartotta randipartnere gesztusát a szőkeség.

    metta gyuru
    Fotó: TV2

    Kőgazdag fiatalok legutóbbi adásában Dulin Mettának randit szervezett az ismerőse, és bár kapcsolatok terén magas elvárásokat állít a szőkeség, mégis adott egy esélyt a titokzatos férfinek.

    Végül is, úgy gondoltam, hogy veszteni valóm nincs, mi történhet, eljövök. Első ránézésre, azért nem is rossz

    mondta a jógaoktató Sándort szemügyre véve.

    Miután elkezdték az órát, Metta egyre inkább gyanítani kezdte, hogy randipartnere füllenthetett, és valójában nem is igazi jógaoktató. Ráadásul Sándor mindenét alaposan letapogatta jóga közben, ami teljesen kiborította a szőkeséget.

    A balul sikerült randevú végén Metta inkább azonnal a kijárat felé vett volna az irányt, de Sándor gyorsan előrukkolt még egy meglepetéssel. Egy gyűrűs doboz került elő, viszont az abban található karikát nem a kezére, hanem a lábujjára szánta a férfi.

    Igazából úgy voltam ezzel, hogy ez a kegyelemdöfés, és végre vége lehet az órának

    – mondta a színfalak mögött Metta, akit összességében nem nyűgözött le a jógaoktató.

  • A hazánkban tartózkodó amerikai színésznőnek nincs ellenére közös fotót készíteni a rajongókkal.

    Egy budapesti étteremben, pontosabban az I. kerületi Déryné bisztróban élvezte a magyar konyhát Uma Thurman a minap. Az amerikai színésznő már hetek óta hazánkban tartózkodik a Ballerina Overdrive című Vicky Jewson-film forgatása miatt, de sok más hollywoodi sztárral ellentétben ő nem bujkál a rajongói elől. Az 54 éves Golden Globe-díjas színésznőről korábban egy budapesti edzőteremben is készültek felvételek, akiről edzője később részletesen mesélt.

    Thurmannek a Déryné bisztróban sem volt ellenére a fotózkodás. A különleges felvételt az étterem is közzétette oldalán, amelyen a színésznő az egyik pincérrel látható.

    Imádnivaló Uma, köszönünk mindent látogatást!

    – olvasható angolul a fotónál. Hasonló szelfi korábban Morgan Freemanről is készült a bisztróban.

  • A nézők szerint csalás történt a TV2 kaland realityjében.

    Sáfrány Emese és barátnője, Béres Anett történelmet írtak azzal, hogy megnyerték az Ázsia Expressz című kaland reality-t, ők ugyanis az első női páros a TV2 műsorának történetében, akiknek első helyen sikerült beérniük a véghajrában. Az ötödik évad győzteseinek öröme azonban nem lehet teljesen felhőtlen, hiszen a nézők közül többen csalást kiáltanak.

    Még javában adták az Ázsia Expresszt, amikor azt kezdték el pletykálni, hogy előre megírt forgatókönyv alapján forgatják a műsort, ám akkor Katona Andor kiemelt kreatív producer tisztázta a helyzetet. A nézők elégedetlenkedése ezzel azonban nem ért véget, újra kikezdték Sáfrány Emesééket. Mint arra a légtornász is utalt csütörtökön megosztott bejegyzésében, sokan úgy vélik, Béressel azért sikerült megnyerniük a műsort, mert csaltak az egyik sorsdöntő feladatban. Vagyis abban, hogy visszaültek abba az autóba, amellyel megérkeztek egyik helyszínről a másikra, ilyet ugyanis nem lehetett csinálni a korábbi feladatoknál. Ám mivel csupán az volt a lényeg, hogy egy mozgó taxiból megszerezzék az ütőjüket, visszaülhettek, s továbbmehettek ugyanazzal a sofőrrel.

    Bár a légtornász és a volt villalakó is úgy véli, nem kellene magyarázkodniuk, Sáfrány mégis fontosnak tartotta, hogy pár szóval reagáljon az őket ért vádakra.

    »Csalás!«? Bár azt gondoljuk a nyerteseknek nincs szüksége magyarázkodásra, de szomorúak vagyunk, hiszen a boldogságunkat beárnyékolja, hogy csalást kiabálnak ránk. Amennyiben bármilyen szabályt megsértettünk volna, a minden lépésünket követő stáb, azonnal jelezte volna felénk. Azt se felejtsük el, hogy az ütő megszerzése a mozgó taxiból, csupán egy állomása volt a befutónak, a helyszínen nem kellett semmilyen feladatot csinálni, így ott tovább lehetett haladni ugyanazzal a sofőrrel

    – szögezte le bejegyzésében a légtornász, aki barátnőjével a 15 milliós fődíj mellett további 1-1 millió forintot nyertek két joker-játék során, ám a fődíj egy részét jótékony célokra ajánlottak fel.

  • Fergeteges módját választotta a fontos üzenet népszerűsítésének.

    Arató András, azaz Hide the Pain Harold, napjaink egyik leghíresebb netes mémje ezúttal egy nemes cél mellett kampányol: összefogott az Országos Mentőszolgálat Alapítványával, hogy október 16-án, az újraélesztés nemzetközi napján felhívja a figyelmet az életmentő mozdulatsorra. 

    Mint kiderült, a nyugdíjas villamosmérnökből mémsztárrá avanzsált Arató azonnal igent mondott a felkérésre, így Csuja Imréhez hasonlóan egy mulatságos videó készülhetett el a szereplésével.

    Szívesen elvállaltam ezt a kampányforgatást. Egyrészt a mentősökhöz apósom révén van némi kötődésem, másrészt pedig egy nagyon pozitív célt szolgál. Mindenki kerülhet olyan élethelyzetbe, hogy szükség van újraélesztésre. Fontos, hogy nem szabad ilyenkor bepánikolni

    – fogalmazott Arató András, aki mulatságos jelmezeket öltve kampányolt a fontos ügy mellett.

    (via Bors)

  • Nehezen viselte, hogy lecsúsztak az első helyről.

    IMG 1081
    Fotó: TV2

    Múlt héten pénteken ért véget az Ázsia Expressz, amely heteken át tartó versengést végül Béres Anett és Sáfrány Emese párosa nyerte meg. A műsor történetének első női nyertesei 15 millió forinttal lettek gazdagabbak, amelynek sorsáról Béres le is rántotta már a leplet. A dobogó második fokán végzett Krausz Gábor és Mikes Anna, akiket érthetően nem érintett jól, hogy hajszálon múlott az első hely. A Story azt írja, hogy az eredmény hallatán a sztárséf teljesen kiborult, de a tévénézők mindezt már nem láthatták.

    „A döntő után elöntöttek az érzelmek, és káromkodtam is rendesen, de az nyilván nem nektek és a győzelmeteknek szólt. Ezúton szeretnék gratulálni, mert ez ott is akkor elmaradt. Kőkemények voltatok” – mondta utólag a séf az Ázsia Expressz kibeszélőműsorában.

    A lap szerint a kiborulás után Krauszék párosa sietve távozott az eredményhirdetés helyszínéről. Később a stáb az utolsó három párosnak tartott egy bulit, ám Krausz Gábor és Mikes Anna ezen már nem tették tiszteletüket.

    Frissítés

    Időközben Krausz Gábor közösségi oldalán reagált a Story magazin írására, melyben azt állítja, hogy párjával nem szándékosan hagyták ki a stábbulit, hanem teljesen kimerültek a versenyben.

    Botrány!! Sőt, felháborító bűneset: nem mentünk el buliba Annával. Ez ám az igazi szenzáció, elaludtam a kanapén…

    – írta posztjában Krausz, aki arra hivatkozott, hogy testileg-lelkileg elfáradtak az embert próbáló helyzetekben, így kihagyták a műsort lezáró rendezvényt. A teljes bejegyzés ide kattintva tekinthető meg.

  • Elszántan készül a műsorvezető.

    DSC 7102
    Fotó: TV2

    Jövő szombaton immár az ötödik évadával tér vissza a TV2-re a Dancing with the Stars, amelynek versenyzőiről közel egy hónapja ezelőtt rántották le a leplet. Mint azt a sajtóeseményen megerősítették, az előző évadhoz hasonlóan a zsűritagok Ördög Nóra, Juronics Tamás és Szente Vajk, míg a műsorvezetők Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek.

    A tavalyit leszámítva Andrei Mangra profi táncos mindegyik évadban szerepelt, Tóth Andival a második szériát meg is nyerték. Ezúttal pedig Szabó Zsófival fognak közösen a táncparkettre lépni, amiről a tévés a következő gondolatokat osztotta meg Instagramján:

    Kedves Ti! Jó ideje dolgozom azon, hogy a szorongásaim, a félelmeim ne hatalmasodjanak el felettem többé. Pár hete ezen az úton haladva megtalált a felkérés: lépjek elétek október 26-án a DWTS színpadán. Bárhogy is számolom, ez a nap 12 nap múlva eljön. Nyilván rettenetesen izgulok, de egy biztos. Az a kislány, aki voltam, akit annyiszor megaláztak az életben, akivel nemcsak próbálták, hanem el is hitették, hogy semmit sem ér, jövő héten egy erős, felnőtt nőként lép elétek, és teszi bele majd a szívét-lelkét élete első táncába, a csodálatos Andrei Mangra partnereként. Ölelés

    írta bejegyzésében Szabó.

  • Ha van, amire sosem számítottunk volna, ez az.

    Két éve már bejárta az internetet Al Pacino egy szemfüles rajongójának felfedezése, miszerint a színész mobiljának hátulját egy Shrek-montázs díszíti. A Jason Momoával készített közös fotón felbukkanó, alig észrevehető részletre most rá is kérdezett a BBC riportere a filmsztárral készített friss interjújában, s mint kiderült, a tok azóta sem került lecserélésre.

    Mindenre gondoltam a világon, hogy Al Pacino telefontokján lehet, de erre a Shrekre nem számítottam

    – jelentette ki Colin Paterson, miközben Pacino büszkén a magasba emelte készülékét.

    „Mégis ki számítana Shrekre? Kicsoda? Ez az enyém!” – nevetett fel a színész, majd elárulta szokatlan kiegészítője történetét.

    „A fiatalabb lányom (a most 23 éves Olivia - a szerk.) elkérte a telefonom, és amikor visszaadta, ez volt rajta. Azt mondta, ez Shrek, apa! Én meg, hogy Shrek? Wow. Oké drágám, én kitartok mellette!”

    Természetesen a humoros videó rögtön bejárta a világhálót, sokan pedig már most kérvényezik Al Pacino felbukkanását a Dreamworks-franchise legújabb epizódjában.

  • Egy meghitt balatoni esküvőn mondta ki pár hete a boldogító igent Sydney van den Bosch és Kaszás Benjámin. A szerelmesek nagy napján persze a közös tánc sem maradhatott el, amit Hegyes Berci közreműködésével tanultak be. A Dancing with the Stars kétszeres bajnoka szerint a jegyesek egész nyáron erre gyakoroltak, nem hiába:

    „Nagyon ügyesek voltak, jó volt őket tanítani. Beni kicsit talán tartott ettől, de nagyon szeretett volna kedveskedni ezzel Sydney-nek, és ment is neki. Megcsinált mindent, amit kértem, gyorsan ráérzett erre az ízére. Férfias volt és határozott, Sydney pedig kecses és nőies” – mesélte Hegyes, hozzátéve: van den Boschék 4-5 alkalommal voltak nála próbálni, utána pedig egy alkalmat szántak külön a helyes kéz- és lábtartás elsajátítására, a mozdulatok tökéletesítésére.

    Keringő volt, de nem kizárólag a hagyományos formában. Próbáltuk kicsit keverni az angol és a bécsi stílust, amiből egy nagyon szép és érzelmes tánc lett, fantasztikusan állt nekik 

    – idézte a táncos szavait a Blikk

  • Még mindig remekül mennek neki a hosszan kitartott hangok is.

    Anne Hathaway is fellépett az amerikai elnökjelölt Kamara Harris támogatására szervezett New York-i rendezvényen a minap. Ezúttal viszont nem színésznőként-, hanem énekesnőként ragadott mikrofont a Broadway színpadán, és 2004-es filmje, az Elátkozott Ella főcímdalaként is felcsendülő Somebody to Love-ot adta elő. A Queen slágerének hosszabban kitartott hangjai sem fogtak ki Hathawayen, aki minden bizonnyal popsztárként is remekül megállta volna a helyét, ha nem jött volna össze neki a filmes karrier.

    Nem bánom, ez a film is kaphat folytatást

    – jelentette ki a felvételt látva egy kommentelő, utalva a közeljövőben újabb résszel visszatérő Az ördög Pradát visel és Neveletlen hercegnő című Hathaway-vígjátékokra.

  • Édesanyja is segít neki az életmódváltásban.

    Napokon belül élete első fitneszversenyén vesz majd részt Mardoll, azaz Catherine Dederick. Az X-Faktor sztárja édesanyja, Yvonne Dederick nyomdokaiba lépve döntött úgy, kipróbálja magát ebben a sportágban, négy hónapnyi felkészülés alatt pedig 10 kilót adott le. Naponta többször edz, és komoly diétába kezdett, amit nehezen, de becsülettel tart.

    „Már agyaltam ezen pár éve, azóta, hogy anyukám csinálja, de az a baj, hogy nagyon szeretek enni” – kezdte az énekesnő, aki a kutyájával történt baleset után döntött úgy, változtat az életén, és kitűzte maga elé új céljait.

    „Csak víz, csak brokkoli vagy cukkini, fehér hal és csirkemell. Szerintem mindennap van egy mélypont este, amikor éhes vagyok, és várni kell, hogy reggel egyek” – nevetett Mardoll, akinek édesanyja például azt tanácsolta, teával próbálja enyhíteni sóvárgását, családtagjaikat pedig arra kérte, legyenek türelmesebbek az emiatt kissé nyűgösebb lányával. 

    A fiatal legnehezebben talán a nyári bulik és baráti összejövetelek hiányát viselte, a legtöbb programra ugyanis el sem ment, nehogy elcsábuljon olyankor.

    „Egy picit most egyedül töltöttem az időmet.”