új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ronald McDonald, a híres mekis bohóc, évtizedekig ikonikus figurája volt a McDonald's gyorsétteremláncnak.

    Az 1960-as években, amikor a McDonaldland nevű kampány elindult, Ronald és karakterei, mint Grimace és Hamburglar, a gyerekek kedvencei lettek. Ronald a franchise arcává vált, és világszerte ismertté tette a láncot.

    Azonban az utóbbi években Ronald eltűnt a reklámokból és a közösségi eseményekről. Ennek oka nem a karakterben vagy az étteremláncban keresendő, hanem egy 2016-os, rémisztő internetes trendben: a „gyilkos bohócok” jelenségében. Emberek bohócnak öltözve ijesztgették a járókelőket, gyakran késes támadásokkal is fenyegetve őket. A trend gyorsan elterjedt, és számos országban pánikot keltett.

    A McDonald's ekkor úgy döntött, hogy Ronald McDonald szerepléseit csökkenti, reagálva a közösségekben uralkodó feszültségre a bohócokkal kapcsolatban.

    Habár Ronald azóta nem látható reklámokban, az étteremlánc hangsúlyozza, hogy továbbra is aktívan részt vesz különböző eseményekben, és továbbra is az arculatuk fontos eleme. 

  • Hamarosan újra anyai örömök elé néz a 34 éves filmsztár.

    Ahogy arról az Index is beszámolt, második gyermekét hordja a szíve alatt Jennifer Lawrence. Az Oscar-díjas színésznőről a héten derült ki, hogy állapotos, miután egy Los Angeles-i étteremben látták vacsorázni gömbölyödő pocakkal, a spekuláló bulvárhírek napvilágra kerülte után pedig sajtósa gyorsan meg is erősítette a Vogue magazinnak, valóban bővül Lawrence és férje, Cooke Maroney családja. A házaspárnak van már egy kétéves kisfia, Cy.

    A színésznő szerda este meg is ejtette aztán első nyilvános szereplését várandósan, a Zurawski v Texas című dokumentumfilm kaliforniai premierjén vett részt. A vetítésre egy elegáns Dior ruhában érkezett, ami szintén jól láttatni engedte egyre növekvő terheshasát.

    Azt egyelőre nem lehet tudni, mikorra várják babájukat Lawrencék.

  • Korábban szerepajánlatai is kifejezetten frusztrálták az 50 éves színésznőt.

    Idén 10 éve már, hogy Eva Mendes utoljára filmszerepet vállalt – az egykori modell tudatosan döntött úgy, hogy színészi karrierje helyett inkább családjára szeretne fókuszálni, és a jelek szerint ezt a mai napig nem is bánja.

    „Soha nem voltam szerelmes a színészkedésbe. Ezt nem önmarcangolásból mondom, de soha nem voltam jó színésznő. Voltam jobb pillanataim, amikor igazán nagyszerű emberekkel dolgozhattam együtt" – vallotta be friss interjújában Mendes, aki férjét, Ryan Goslingot is egy munka kapcsán, a Túl a fenyvesen forgatása alatt ismerte meg. Utolsó munkájában is együtt dolgoztak, Gosling rendezte őt a 2014-es Lost Riverben, az egykori modell pedig férfi személyéhez köti visszatérésének lehetőségét is.

    „Ő olyan dolgokat hoz ki belőlem, amik korábban elérhetetlennek tűntek. Ez az egyetlen dolog, amihez lenne kedvem" – mesélte a a kétgyermekes édesanya, aki jelenleg elsősorban üzletasszonyként tevékenykedik, de nemrég első gyerekkönyvét is kiadta.

    (via IGN)

  • Martha Stewart új Netflix dokumentumfilmjében, a Martha-ban mesélt arról, milyen élmény volt az 5 hónapos börtönbüntetése a nyugat-virginiai Alderson Szövetségi Börtönben, amelyet szerinte nem túl találóan „Cupcake Campnek” neveznek – ami magyarra leginkább „muffin táborként” fordítható.

    A filmben Stewart elárulta, hogy egy apró incidens miatt magánzárkába került, amely az egyik legnehezebb pillanata volt az ott tartózkodása alatt. 

    Megérintettem egy őrt, ezért magánzárkába tettek. Nem volt olyan édes az a cupcake

     – mesélte arra reagálva, hogy az eset után egy napig nem kapott sem ételt, sem vizet. 

    Stewart levelezéseiben is megemlítette az incidens, amelyben leírta, hogy véletlenül megérintette az egyik őr kulcscsomóját. Csak később jött rá, hogy a cselekedete súlyos következményekkel járhat, miután figyelmeztették, hogy soha ne érjen hozzá egy őrhöz, mert szigorú büntetést kap érte.

    Stewart összesen öt hónapot töltött a börtönben, miután bűnösnek találták több vádpontban, köztük összeesküvésben és az igazságszolgáltatás akadályozásában, egy részvényeladási ügy kapcsán.

  • Az X-Faktor zsűritagja tavaly szakított előző párjával, Marics Petivel.

    Tóth Andi főzős műsorában, a nyáron elstartolt Max rendelünk!-ben repcetjei mellett gyakran magánéletébe is bepillantást enged – legutóbb például azt árulta el követőinek, mi a helyzet vele a párkapcsolatok terén.

    „Imádok a szerelemről olvasni, és a filmekben is szeretem a romantikus vígjátékokat, de már nem vágyom rá” – kezdte az énekesnő a TikTok videójában, majd Mylie Cyrus Flowers című számára utalva így folytatta:

    Veszek magamnak virágot, viszem magam mindenhová, van lóvém. Hogyha nem tud hozzáadni az én életemhez, akkor minek?

    Sőt, az sem hiányzik neki, hogy este valakinek az ölelésében hajtsa álomra a fejét:

    „Idegesít, ha szuszog” – jelentette ki.

  • Az ország a Győzike Show-nak köszönhetően ismerte meg a Gáspár családot, így a csak Győzikeként emlegetett Gáspár Győző feleségét, Gáspár Beát is, aki az elmúlt években főzőtudásával kápráztatta el a rajongókat. 

    gaspar-gyozo-bea-cover
    Fotó: TV2

    Ahogyan azonban férje, úgy ő is évek óta harcol a túlsúly ellen, az elmúlt időben pedig elképesztő fogyáson esett át – ám sajnálatos módon mindezt részben egy kényszerű orvosi beavatkozásnak köszönheti. 

    A Blikknek nyilatkozó Gáspár Bea ugyanis elárulta, összesen öt mióma volt a méhében, így orvosi javaslatra kés alá feküdt, és eltávolíttatta a méhét. Orvosai utasításai ellenére azonban a beavatkozást követően sem bírt nyugodt életvitelt folytatni, így háromszor is újra kórházba került.

    Ennek pedig szó szerint meg is lett a böjtje, ugyanis a családanya a kényszerű kórházi látogatások miatt több kilótól is megszabadult, ami igazi öröm volt számára az ürömben. 

    A nőgyógyászati műtétem után nagyon lefogytam, és ezt valamelyest szeretném megtartani, ezért életmódot is váltottam. Nagyon odafigyelek arra, hogy mit és mennyit eszem. Ebben az is közrejátszott, hogy kiderült, gluténérzékeny vagyok. A süteményeken kívül nem is fogyasztok lisztet, és abból is csak néha, maximum egy-egy szeletet eszem. Ötvenéves vagyok, hetven kiló, és ezt most így jó

    – mondta a lapnak Gáspár Bea, aki ennél a súlynál nem is szeretne nehezebb lenni, hiszen érzi magán, hogy már egy-két kiló plusztól is nehezebben mozog, ráadásul az ízületei is fájnak.

  • A Nyerő Páros legutóbbi adásában Herceg Dávid és felesége búcsúztak a játéktól, miután szimpátiaszavazáson alulmaradtak Jauriékkal szemben. A nézők négy-egy arányban szavaztak a DJ és párja javára, így ők maradhattak a versenyben.

    A kiesést követően Herceg Dávid és felesége, Herceg-Pél Bianka elmondták, hogy bár megértették a szavazás eredményét, voltak, akik nem támogatták őket, ami kicsit rosszulesett nekik. Dávid külön kiemelte Hujber Ferenc viselkedését, aki korábban azt mondta nekik, hogy előkelő helyen szerepelnek a szimpátialistáján, ennek ellenére mégsem rájuk szavazott.

    Rosszulesett persze egy-két pártól, hogy nem ránk szavazott, de utána átgondoltuk és megértettük. Ha mi nyertünk volna most a szimpátiaszavazáson, akkor biztos, hogy pár emberhez egészen másként álltunk volna. Nem biztos, hogy Ferivel annyira beszélgettem volna, mert azt gondolom, hogy az ő közeledése hozzánk, az nem volt őszinte

    – mondta a kiesésüket követően Herceg.

    Herceg szerint Hujber közeledése nem volt teljesen őszinte, és ha ők maradtak volna, valószínűleg másként viszonyultak volna hozzá, mint korábban.

  • Először állt a nyilvánosság elé a párizsi olimpián való júliusi fellépése óta Céline Dion. 2021 októberében derült ki, hogy az énekesnő egy izommerevséget előidéző, súlyos és ritka autoimmun betegséggel küzd, amelynek az angol neve SPS, azaz stiff-person-szindróma.

    Dion kedden beszédet mondott a reményről, majd átadta a City of Hope 2024-es díját a Spirit of Life gáláján. Keddi felszólalásában a „My Heart Will Go On” előadója  megjegyezte, hogy az orvosbiológiai kezelőközpont elnevezése találó, mivel „sokkal többet tesznek ott, mint az új kezelésekhez vezető fontos kutatások”.

    Gondoskodást nyújt az embereknek a legnagyobb szükségük idején, életük legnehezebb és legnagyobb kihívást jelentő pillanatában. A legértékesebb összetevőt adja: a reményt. Én tudom, hogy ez mennyire fontos

     – mondta Dion. 

    Az 56 éves énekesnő a Spirit of Life díjat Jay Marcianónak adta át, az AEG Presents elnök-vezérigazgatójának. A szervezet éves kampányának célja, hogy összehozza a művészeket és támogassa a rákkal és a cukorbetegséggel küzdőket – írja a Page Six

    A gálán Dion fekete bársonyruhát viselt, hálós felső résszel – ezúttal pedig még egy magas sarkút is magára öltött a súlyos beteg előadó. 

  • A Star Wars-trilógia alkotóinak kétségkívül egyik legnagyobb húzása volt, amikor a klasszikus filmek előzményeinek bemutatásába kezdtek az 1999-es Star Wars: Bajlós árnyak című alkotással.

    A film egyik főhőse az akkor csupán tízéves Jake Lloyd volt, aki az ifjú Anakin Skywalkert alakította. Hiába azonban a gyerekkori hírnév, ma már csak az igazi Star Wars-rajongók ismernék fel az utcán a skizofréniával küzdő, immáron 35 éves színészt…

    Lloyd az elmúlt évben ráadásul egy intézetbe is bevonult a mentális egészsége miatt, így lencsevégre is legutóbb akkor kapták – írja a TMZ. Egészen a múlt hétig, amikor is újra Los Angeles utcáin tűnt fel a többre hivatott gyerekszínész. Persze tényleg ember legyen a talpán, aki ráismer…

  • Gyerekzsivaj nélkül is lehet teljes és boldog életet élni, vallja egy 30 éves nő, aki büszkén vállalja, hogy sosem fog gyermeket szülni. Amber Guttillát szerencséjére a vőlegénye, a 32 éves Bryce is támogatja döntésében, nagyon jól megvannak kettesben.

    Az internetes trollok szerint azonban Guttilláék nagyon önzők, amiért két fizetésből gyerekmentesen élnek. A nő azt mondja, amíg egyedül élt, jól elvolt hat számjegyű fizetéséből, párjáéval együtt pedig már tényleg nem lehet oka panaszra. Amber Guttillának nem is szerepel az életcéljai között az anyaság: úgy véli, nem élhet csak azért, hogy gyerekeket lásson el. A pénzből, amit félre tudnak tenni, inkább utaznak, felújítják otthonukat, nem mellesleg sosem borul fel a napi rutinja, bőven van énideje is.

  • Ezúttal is volt, akin az RTL sztárpárokat felvonultató műsorának tegnapi feladványa csúnyán kifogott. 

    Simon Erika és Simon Attila
    Simon Erika és Simon Attila
    Fotó: RTL

    Ahogyan azt már megszokhattuk, a Nyerő Páros című műsorban annak ellenére, hogy a nézők számára a legtöbb feladat igencsak szórakoztató, a versenyzők számára korántsem minden pillanat fenékig tejfel. 

    Nem volt ez másképp a szerda este levetített adásban sem, ahol főként a párosok férfi tagjainak kellett bizonyítaniuk, akiknek a gyorsaság mellett ezúttal a memóriájukra volt leginkább szükségük – már ha megakarták kapni a feladatért járó pénzt, így elkerülni a veszélyzónát. A játék során ugyanis nemcsak a lehető leggyorsabban kellett egy felforgatott kert kellékeit a helyére pakolniuk, hanem pontosan aszerint kellett is berendezniük azt, ahogyan az előtte egy számukra csupán néhány másodpercig látható képen látták. 

    Ez pedig nem mindenkinek volt ugyanannyira egyszerű feladat. A korábbi profi labdarúgó Simon Attila ráadásul olyannyira kiborult a tíz perc feletti időeredményükön, hogy

    a villába visszaérve már teljesen vigasztalhatatlan volt, csalódottságában felrúgott egy széket, és sírni kezdett.

    Végül a legrosszabb idő nem az övék lett, azonban Szabó Simon biztató szavaira így is nagy szüksége volt a feladat utáni percekben.

    A műsortól az énekes Herceg Dávid és felesége, Herceg-Pál Bianka búcsúzott.

  • Molnár Anikó nehezen hiszi el, hogy az egykori szépségkirálynő édesanyja ilyen fiatal.

    Nem titok, hogy Kulcsár Edina számára a családja a legfontosabb, s bár régebben nem gondolta volna, de mostanra négy gyermek boldog édesanyjának mondhatja magát. Legkisebb gyermeke, Dion augusztusban született meg.

    Az egykori szépségkirálynő a közösségi oldalán is gyakran posztol szeretteiről. Szerdán például egy olyan felvételt osztott meg az Instagramján, amelyen édesanyjával, Jakab Krisztinával és kisebbik lányával, Amarával látható. 

    A három női generációt megörökítő szelfi nagy sikert aratott a követők körében, kommentben sorban érkeztek a dicsérő szavak. Még az egykori Nagy Ő, Molnár Anikó is fűzött hozzá pár szót. Pontosabban azt, hogy nehezen hiszi el, hogy Kulcsár Edina édesanyja ennyire fiatal. Ezzel a véleménnyel azonban a tartalomgyártó nincs egyedül: Krisztinát sokan inkább a modell-üzletasszony nővérének nézik, mintsem az anyukájának.

     Teljességgel kizárt, hogy ő az anyukád

    – jegyezte meg egy szív emoji kíséretében Molnár, akinek Kulcsár válaszolt is.

    Néha én sem hiszem el, hogy ilyen csodás anyukám van!

    Az említett fotó ide kattintva érhető el.

  • Megosztja a TikTok népét egy fiatal nő története, aki túl merész ruhája miatt került bajba a munkahelyén.

    Már több mint 4 milliós megtekintésnél jár az a rövid felvétel a TikTokon, amelyben egy fiatal irodai dolgozót számon kérnek munkában viselt öltözékei miatt. A fiatal nő titokban vette fel, amikor rászóltak rövid fekete ruhái kapcsán, melyről a munkahely HR-es dolgozója is úgy ítélte meg, hogy elveszi a többi munkatárs figyelmét.

    Mint az a videóban elhangzik, a fekete öltözékek a kelleténél jóval többet mutatnak meg viselőjéből, aki ezzel a főnökség szerint olyan hatást kelt, mintha kétségbeesetten vágyna a figyelemre. A Paula nevű HR-es munkatárs egy e-mailt is írt a nőnek, hogy talán jobban át kellene gondolnia, miket vesz fel, ha az irodába megy. A tiktoker az egyik férfi kollégája, Matt véleményét is kikérte a dologról, aki azt válaszolta: szerinte tökéletesen megfelel irodai szettnek, amiket viselni szokott.

    A fiatal nő felkészült a találkozására a HR-es munkatárssal: egy fekete, blézer fazonú ruhát vett fel, amiről úgy vélte, hogy abban Paula sem találhat kivetnivalót. A HR-es azonban ekkor is megjegyezte a mélyen kivágott szett kapcsán, hogy változtatnia kellene, mert már többen jelezték a főnökségnek, milyen zavaró, hogy túl merészen öltözködik.

    Be kell ismernem, elég csalódott vagyok, látva, hogy hogyan öltöztél fel ma.

    A tiktoker erre megjegyezte:

    Nem hinném, hogy az én hibám, ha elterelem a kollégák figyelmét. Nem én tehetek róla, Paula, ez az ő bajuk.

    A TikTok-felhasználókat igencsak megosztotta a fentebb írtakat megörökítő felvétel. Többen a HR-esnek adnak igazat, míg mások a lány véleményére keltek.

    Ön mit gondol az irodai dolgozó ruháiról?

    (via Unilad)

  • Kaley Cuoco 12 éven át szerepelt az Agymenők című sorozatban, melyben Penny-t alakította. S bár a sorozat 2019-ben véget ért, a 38 éves színésznő azt mondja, nem zárkózna el a folytatástól, annyira imádta karakterét és az egész stábot.

    Tizenkét évet töltöttem abban a szerepben, amely beindította a karrieremet. Rengeteggel tartozom a karakternek, a sorozatnak és a készítőnek, Chuck Lorre-nek. Életem legszebb évei voltak ezek, és a legjobb élményeim nagy részét is ekkor szereztem. (...) Bármikor visszatérnék ehhez a szerephez. Ez 100 százalékig biztos. Imádom azt a karaktert és mindig is imádni fogom

    – áradozott Cuoco, akire a sorozat vége óta a szerelem is rátalált: Tom Pelphreyvel  jegyben járnak, s egy közös gyermekük is született, aki a Matilda nevet kapta.

    (via Yahoo)