Emőke
4 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Naná, hogy "Cecília gyönyörű arca és egész este sugárzó mosolya lehengerelte a vendégeket".

  Aki nem hiszi, az olvassa el annak a Femcafé tudósítását és képaláírását, amely portál tavalyelőtt Rogán Cecília barátnő-üzlettársa, Sarka Kata élettársa, Bessenyei István kezébe került. A nagyszerű riportot a Magyar Narancs vette észre

  Később a szöveget a fotógaléria szerzője átírta erre: "Rogán Cecília Katához hasonlóan nagyon kitett magáért. Senki figyelmét nem kerülte el szenzációs ruhája, mely nemcsak különleges és egyedi, de elegáns és extrém is volt egyben. Minden apró részletét imádtuk, jobb szettet nem is választhatott volna. Csak úgy ragyogott, a tökéletes összképet pedig lenyűgöző mosolyával koronázta meg."

 • Ugyanis az indonéz hatóságok találták meg egy orosz férfi bőröndjében. A férfi vélhetően allergiagyógyszerekkel altatta el a kétéves állatot, hogy kicsempéssze Baliról. Az orangután mellett két élő gekkót és öt gyíkot is találtak a bőröndben.

  A csempész azt állította a hatóságoknak, hogy a védett állatot ajándékba kapta egy másik orosz turistától, aki pedig 3000 dollárért vásárolta Jáván egy utcai árustól.

  Az ajándéka viszont a különleges háziállat helyett akár öt év börtön és 7000 dollár büntetés is lehet.

  Muszáj megmutatnunk még azt is, milyen cuki volt az állat, miután (remélhetőleg) jobbra fordult a sorsa, és megmentették a hatóságok:

 • A Magyar Állami Operaház zenekara a Bach Mindenkinek Fesztivál keretében tartott koncerten a II. János Pál pápa téri metrómegállóban szombat délelőtt. A fotó tanúsága szerint sokan álltak meg hallgatni a muzsikát.

 • Míg én arra panaszkodtam, hogy gondokat okoz az országimázsnak az alacsony színvonalú ingyenpia a Liszt Ferenc reptér várójában, addig olvasónk arra hívta fel a figyelmemet, hogy vannak még érdekességek a környéken. 

  Az inkriminált várót is üzemeltető Malév-utódcég, a Malév Ground Handling ugyanis a jelek szerint a magyar zászlót is egyénien értelmezi, amennyiben piros-zöld-fehér logót csináltatott reptéri jegyértékesítő pultjának.

  Fotó: olvasónk.

  Nem mintha Ferihegy nem bővelkedne a hasonlóan érdekes megoldásokban, de a jelek szerint ennek a kategóriának is vannak elkötelezett éllovasai.