Tömegverekedés és özönvíz az NFL-ben

2012. november 26., 11:35 Módosítva: 2015.05.12 02:15
5

Az Oakland Raiders játékosainak nem ment a futball, inkább verekedtek egy jót. A Dolphins meccsén az öntözőrendszer okozott meglepetést, a Denver Broncos tovább szárnyal.

teljes bejegyzés

Iron Bowl: az Alabama lemosta az Auburnt

2012. november 25., 16:37 Módosítva: 2015.05.12 02:16
1

Az Alabama Crimson Tide egyetlen pontot sem engedélyezett leggyűlöltebb riválisának, az Auburn Tigersnek, 49-0-re nyert a tengerentúli egyetemek amerikaifutball-bajnokságának legendás kupameccsén, az Iron Bowlon.

teljes bejegyzés

Terminátorként tört utat az irányító

2012. november 25., 09:29 Módosítva: 2015.04.29 17:01

denard.jpg

Az egyetemi bajnokságban szereplő Michigan Wolverines irányító, Denard Robinson kihagyta csapata legutóbbi két meccsét,  de szombat este újra a pályán robotolt, az Ohio State elleni mérkőzésen úgy futott egy 67 yardos touchdownt, hogy egyszerre két védő sem tudta földre vinni.

A második negyed végén saját harmincasánál kapta meg a labdát, és miután átnyargalt a társak által csinált területen, ketten próbálták meg szerelni. Jobbról és balról is kapott egy védőt, azonban mindkét Michigan-játékos egyszerűen lepattant a remek felépítésű Robinsonról, akit ezután már nem tudott befogni senki, csapata át is vette a vezetést. 

A második félidőben már nem mentek ilyen jól a futások a quarterbacknek, csapata pontot sem szerzett a folytatásban, 26-21-re kikaptak a hibátlanul záró Ohio State Buckeyestól. 

Robinson, aki a szezon elején például cipő nélkül futott egy ötvenyardos TD-t, idén karrierjének harmadik olyan meccsét produkálta, ahol kétszáz passzolt és futott yard fölött zárt. Tavaly zsinórban második szezonját zárta kétezer passzolt és ezer futott yard fölött, a Michigan egyetemen pedig egy rakás offense-rekordot őriz. 

Betiltanák a mély szereléseket az NFL-ben

2012. november 24., 19:13 Módosítva: 2015.04.29 17:01

cushing.jpg

A Sports Illustrated információi szerint a liga a következő szezontól betiltaná a csípő alatti szereléseket a játékosok biztonságában érdekében. Komoly ellenállás várható, annak ellenére, hogy idén is volt már olyan mély szerelés által okozott sérülés, amely hazavágta az érintett játékos szezonját, a Texans linebackere, Brian Cushing tudna mesélni a dologról. 

Elsősorban a játékosok és az edzők részéről várható nagy ellenállás. A védőknek rohadt nehéz lenne átállniuk, hogy ne alkalmazzanak olyan szereléseket, melyeket gyerekkoruk óta csinálnak, emiatt pedig az edzők feje főhetne, mert valószínűleg rengeteg lenne a büntetés. 

Terveknél több még nincs, de az NFL korábban is átvert már olyan játékosok egészségét védő rendelkezést, amely nagy ellenállásba ütközött. Ilyen volt például a térd- és és combvédők kötelező használata, amiről kezdetben hallani sem akartak a futballisták, mondván az újabb protektorok lelassítják őket. Kénytelenek voltak alkalmazkodni.

Csapattársa seggéről pattant le a Jets-irányító

2012. november 23., 11:12 Módosítva: 2015.04.29 17:01

sanchezfail.jpg

Mark Sanchez a Darwin-díjra hajt. Máshogy legalábbis nem tudjuk megmagyarázni a New York Jets egyes számú irányítójának szerencsétlenkedését, különös tekintettel a Hálaadás-napi Jets-Patriots meccsen elővezetett mutatványára. Az alábbi videón remekül látszik, hogy Sanchez egy fake handoff után úgy rohan neki fejjel előre a 65-ös számmal játszó Brandon Moore guard seggének, mintha játék közben jött volna rá arra, hogy, élete álma hátulról, sisakkal meghágni egy nagydarab, fekete bőrű férfit.

Moore eléggé zokon vette Sanchez támadását, és bosszúból egyszerűen ráült az irányító fejére, Sanchez pedig bánatában elejtette a labdát, amit Steve Gregory, a New England free safetyje szemfülesen fel is kanalazott, és – az arca ugyan nem látszik, de vélhetően hangosan, kárörvendően röhögve – be is trappolt vele az end zone-ba. A New England Patriots végül, jórészt Sanchez fájdalmas teljesítményének köszönhetően, 49-19 arányban alázta meg a MetLife Stadiumban a New York Jets csapatát.

A Jets az alapszakasz legszórakoztatóbb csapata lett, minden hétre produkálnak valamit a New York-iak. Ha Sanchez éppen nem szerencsétlenkedik a pályán, akkor a csapattársak szegény Tebow-t alázzák különböző lapokban név nélkül, Rex Ryan pedig nemrég az NFL leginkább túlértékelt edzője lett, a futballisták szavazták meg neki a megtisztelő címet. 

Elzavarták, leírták, most rekordokat dönt

2012. november 19., 13:30 Módosítva: 2015.05.12 02:25
1

Az NFL-es Denver Broncos veterán irányítója, Peyton Manning a San Diego Chargers ellen megnyert meccsen lekörözött egy legendát. Nyolc hónapja még csapata sem volt, most rájátszásba vezetheti csapatát.

teljes bejegyzés

Shanahannek sokba fájt a pittsburghi túra

2012. november 17., 13:00 Módosítva: 2015.04.29 17:01

Az eset még pittsburgh-i fellépésükkor, a 27-12-es vereség után (közben?) történt. Shanahan az öltözőben hagyta útlevelét és 3700 dollár készpénzt, ami a visszatéréskor már nem volt meg. Shanahan még azon az estén bejelentést tett a pittsburgh-i rendőrségen, a nyomozás jelenleg is tart.

Kissé komikussá teszi az esetet, hogy a bejelentés után két nappal a Redskins vezetőedzője telefonált ugyanazon rendőrségre, mondván, az elveszett értékek megkerültek, csak másik táskában voltak, ezért tett bejelentést. Néhány órával később ismét telefonált, mondván, vegyék fel újra a nyomozást, az előbb rosszul mondta: még sincsenek meg az említett értékek.

"Eltűnt! Ja nem, megvan! Ja bocs, mégsem!

 Ahogy az egyik (szerencsére csak volt) televíziós riporternő mondotta: ÉSEZTMOSTÍGYHOGY?

Nem adnak pénzt a káromkodó bírónak

2012. november 17., 10:42 Módosítva: 2015.04.29 17:01

corrente.jpg

Nem kapja meg a pénzét az az NFL-es bíró, aki két hete élő adásban káromkodott. A november 4-én lejátszott Indianapolis Colts–Miami Dolphins mérkőzés utolsó negyedében Tony Corrente játékvezető egyik asszisztensével vitatott meg egy ítéletet, amikor kicsúszott egy God damn it. Ebben semmi különös nincs, de szerencsétlen Corrente mikrofonja bekapcsolva maradt, így az egész stadion és a tévénézők is hallhatták az ingerült bíró szavait. A meccset közvetítő CBS riporterei rögtön elszégyellték magukat, és Corrente nevében elnézést kértek a nézőktől. 

A bíró azóta már minden fórumon bocsánatot kért, az NFL pedig pénteken úgy döntött, hogy nem fizetik ki neki a mérkőzésért járó kilencezer dollárt a helytelen viselkedés miatt. 

A liga ritkán szokott pénzbüntetéssel szankcionálni bírókat. Az egyik híres eset még 2007-ben történt, az legalább vicces volt. Jim Quirk bíró a Chicago Bears–Green Bay Packers mérkőzésen egy akció után rángatta el a nyakánál fogva a Packers egykori linebackerét, Nick Barnettet egy tömegjelentből, őt nyolcezer dollárra vágták meg, amiért földre vitte a nála két fejjel magasabb védőt. 

Tim Tebow szörnyen rossz irányító

2012. november 15., 21:55 Módosítva: 2015.05.12 02:28
46

Hiába nem megy a New York Jetsnek Mark Sanchez irányítóval, a nyáron érkezett Tim Tebow-t csapattársai látni sem akarják a pályán, névtelenül kritizálták. A klub edzője kiakadt, Tebow szomorú.

teljes bejegyzés

Nyoma veszett a Texas A&M játékosának

2012. november 15., 12:30 Módosítva: 2015.04.29 17:01
1

aggies.jpg

Az egyetemi bajnokságban Texas A&M a szombaton megverte az Alabama Crimson Tide csapatát, de a legerősebb ellenfél legyőzése után néhány nappal nem a győzelem foglalkoztatja a klub embereit, az egyik elkapójuk ugyanis hétfő óta nem adott életjelet magáról. 

Az újonc Thomas Johnsont hétfő este látták utoljára, amikor egyetemi szállását elhagyta. A klub edzője, Kevin Sumlin szerint mindenki aggódik a helyzet miatt, a hatóságok a családdal, barátokkal és a csapattal együttműködve igyekeznek megtalálni a játékost.

A 18 éves elkapónak a szezonban eddig 330 yardra jutott 30 elkapása, egy touchdownt szerzett, szeptember elején a Florida ellen volt egy látványosan, egy kézzel szedte le a labdát.. 

A csapatban ragadhat az Eagles újonc irányítója

2012. november 13., 13:23 Módosítva: 2015.04.29 17:01

foles.jpg

A Dallas ellen elbukott meccsen megsérült Michael Vick agyrázkódása "komolyabb", mint gondolták, ezért várhatóan a Washington Redskins elleni vasárnapi mérkőzésen is a helyére beállt újonc, Nick Foles irányítja majd a philadelphiai csapatot - értesült az ESPN.

„Mike-nak erős fejfájásai vannak és fáradt. A legfontosabb most, hogy alaposan kipihenje magát" - mondta Vickkel kapcsolatban Alex Reid, a csapat edzője, aki számít Folesra. „Bízom benne, hogy Nick élni fog a lehetőséggel, és jó teljesítményt nyújt majd".

Foles a Dallas ellen a második negyedben állt be, néhány perccel később pedig egy touchdown passzt adott, a mérkőzést összesen 219 yarddal zárta, és volt egy interceptionje. A találkozót 38-23-ra nyerte a Cowboys. 

Láb között a labdával szerzett touchdownt

2012. november 13., 10:26 Módosítva: 2015.05.12 02:29
10

A Pittsburgh Steelers elkapója remekül oldotta meg az elkapást, combjai közé zárta a labdát, és szerzett touchdownt.

teljes bejegyzés

Kosarasok döntöttek az évad NFL-meccsén

2012. november 12., 10:46 Módosítva: 2015.05.12 02:35
6

Nincs már veretlen csapat az NFL-ben, nagyobbnál nagyobb futásokból szereztek pontokat a csapatok, két kezdő irányító is agyrázkódással dőlt ki, és a rekordok sem maradtak el. NFL, 10 hét.

teljes bejegyzés

Rex Ryan: Végre megelőztem a Patriots-edzőjét!

2012. november 8., 13:57 Módosítva: 2015.04.29 17:01

ryan.jpg

Nemrég megszavaztattak 107 NFL-játékost, hogy ki a liga leginkább túlértékelt edzője. Győztesként a New York Jets edzője, Rex Ryan jött ki, megelőzve a Patriots trénerét, Bill Belichicket. 

Ryan a napokban a New York Daily Newsnak nyilatkozott az ügyben. „Az volt az első dolgom, hogy megnézzem, ki lett mögöttem a második. Arra gondoltam, na, végre megelőztem valamiben Bill Belichicket! Tudtam, hogy sok időre lesz szükség ehhez, de végre sikerült". 

A humorizálás mellett Ryan elmondta, különösebben foglalkoztatja az eredmény. „Nem bántottak meg ezzel. Majd a szezon végén meglátjuk, ki az, aki túlértékelt". 

Az NFL továbbra sem kér a füvesekből

2012. november 7., 19:28 Módosítva: 2015.04.29 17:01

rickyfu.jpg

Washington és Colorado államban is puhulnak hamarosan a marihuana-birtoklással kapcsolatos törvények. A huszonegy éven felüli állampolgárok egy unciányi füvet tarthatnak majd maguknál, anélkül, hogy a törvénnyel összeütközésbe kerülnének, ráadásul még kertészkedni is lehet, személyenként hat tő növény tartását fogják engedélyezni.

Az NFL vezetőségét nem érdekli a törvényi változás, a liga szóvivője, Greg Aiello elmondta, tartják magukat az elmúlt évtizedekben bevett szokásokhoz, és a marihuana továbbra is tiltólistán lesz. Aiello hozzátette, Colorado és Washington állama sem befolyásolja az ő szabályaikat, azaz bármelyik focista kedvére növeszthet otthon füvet, hogy majd az offseasonban unalmában vidáman elszívja az összeset, de elszívni nem ajánlott, mert akár négymeccses eltiltás is járhat érte. 

Fiúkat aláz a 8 éves amerikai focis kislány

2012. november 7., 12:06 Módosítva: 2015.05.14 00:05
1929

Hiába futnak a fiúk a nyolcéves Sam Gordon után, a leszereléséhez is három védő kell.

teljes bejegyzés

Obama Bears Super Bowlt remél, Romney a Patriotsnak drukkol

2012. november 6., 18:29 Módosítva: 2015.04.29 17:01

obamaromney.jpg

Az ESPN híres riportere, Chris Berman a választás előtti éjszakán az amerikai elnökválasztás két jelöltjét, Barack Obamát és Mitt Romneyt faggatta, a téma természetesen a sport és a futball volt. 

Obama először is azt emelte ki, hogy bárhova utazik az országban, van egy dolog, ami összeköti az amerikaiakat, ez pedig a futball szeretete. Az elnök örömét fejezte, hogy sikerült elérni azt, hogy két év múlva már az egyetemi bajnokságban is lesz rájátszás. Kedvenc csapata, a Chicago Bears esélyeiről is nyilatkozott. „Elég jók ahhoz, hogy megnyerjék a Super Bowlt. Nekik van a legjobb védelmük a ligában, vasárnap mindenki láthatta mire képesek (51-20-ra verték a Titanst). Tillman az év védekező játékosa lehet" - mondta az elnök, majd arról beszélt, hogy a politikusokban és a sportolókban az a közös, hogy mindannyian képesek hibázni.

Kihívójától, a republikánus Mitt Romneytól azt kérdezte Berman, van-e kedvenc csapata.  „A New England Patriots az. Már negyven éve élek Massachussettsben, teljes felelősséget vállalok a Super Bowl-győzelmeikért" - viccelődött a kormányzó. Arra a kérdésre, hogy mit változtatna meg a sporton, ha tehetné, Romney egyértelmű választ adott, a teljesítménynövelő szereket használatának vetne véget. Úgy véli ez a legnagyobb probléma manapság a sport világában. 

Lehet Obama bármekkora Bears-drukker, a csapat irányítóját, Jay Cutlert nem sikerült meggyőznie. A quarterback szükségét érezte, hogy egy rádióműsorban elmondja, kire fog szavazni. „Megnéztem az elnöki vitákat a tévében, követtem az eseményeket. Tennessee-i lakos vagyok, és Mitt Romney-ra fogok szavazni". 

Nem jött be az év trükkje az NFL-ben

2012. november 6., 12:07 Módosítva: 2015.05.14 00:10
586

A Philadelphia Eagles játékosai a New Orleans Saints otthonában próbálták meg becsapni az ellenfelet. Ha bejön, akkor az év egyik legnagyobb TD-je, a bírók viszont nem adták meg.

teljes bejegyzés

Az NFL az elnökválasztást is eldöntötte?

2012. november 5., 10:47 Módosítva: 2015.05.14 00:15

A Washington Redskins elnökválasztás előtti meccsei eddig egy kivétellel megjósolták a választás kimenetelét az utóbbi tizennyolc alkalommal, emiatt most Obama aggódhat. Indianapolisban rekordot döntött az újonc irányító, a Seahawks-játékos repülve szerzett touchdownt. NFL, kilencedik hét.

teljes bejegyzés

Ha amerikai foci, akkor egyértelműen college

2012. november 4., 21:16 Módosítva: 2015.04.29 17:01

bamalsu1.jpg

Na kérem, erről beszélek, amikor azt mondom, hogy ha már amerikai foci, akkor egyértelműen college. És ha college, akkor csakis SEC, nem ám a PAC12 cirkusz. Ahogy Georgiában mondják, ha dobálni akarod a labdát, menj baseballozni. In football, you run the ball, és ez a déli foci egyik alapja. A másik a kőkemény védekezés. És most szombaton a két top5-ös védekezőcsapat találkozott (az öt között még ott van a Georgia és a Florida is, naná, hogy SEC, még ha csak a keleti csoport is).

Szögletes zárójel: ahhoz, hogy értsük, miről is szólt ez a meccs, nem elég ránézni a rankingtabellára. Nem szimplán az (1) találkozott az (5)-tel. Nem csak arról volt szó, hogy a vesztes elbúcsúzhat a nemzeti bajnoki álmaitól, sőt, talán az SEC Championship Game-től. Ilyen már volt. Konkrétan 363 nappal ezelőtt. A Bama akkor is az első volt, az LSU pedig szintén százszázalékos mérleggel a második. Az évszázad meccse volt. És akkor az LSU egyszerűen megfojtotta a Bama futójátékát, az akkor másodéves AJ McCarron (ha van igazság, nem a bohóc Geno Smith, hanem ő nyeri idén a Heismant. Vagy ha nem ő, akkor legalább Collin Klein) pedig valahogy nem találta a ritmust, 20-30 centikkel alul- vagy túldobta a passzokat. Persze ha nincs futójáték, akkor nagyobb a nyomás, könnyebb hibázni is. Mindegy, a vége 9-6 lett hosszabbításban a tigriseknek, miután egy perccel a vége előtt McCarron egyik passzát konkrétan a gólvonalon szedték ki a tight end kezéből. Ezzel úgy tűnt, hogy oda a Bama szezonja. A SEC championshipet bukták, távol volt a nemzeti döntő. Aztán az Oregon megverte a PAC12 döntőben a BCS-esélyes Stanfordot, így végül mégis az Alabamát választották be a döntőbe. Ahol aztán Nick Saban (aki 2000-2004 között amúgy az LSU edzője volt) hatalmasat húzott. McCarronra építve már az első perctől passzolt a futás helyett, az Alabama pedig szétszedte az LSU-t. Szar érzés lehet egy olyan SEC bajnoki gyűrűt hordani, amibe az van belevésve, hogy #2 NATIONALLY. Szögeletes zárójel bezárva.

teljes bejegyzés

10 ezer dolláros ünneplés egy szabálytalan TD miatt

2012. november 4., 16:34 Módosítva: 2015.04.29 17:01

A steelerses Antonio Brown a múlt héten a Washington Redskins ellen egy punt-visszahordást utolsó 20 yardját az ellenfél játékosai által nem zavartatva hátrafelé futva tette meg, majd hülye táncot járt az endzone-ban. Később kiderült, a touchdown nem érvényes, hátul szabálytanul szerelt az egyik csapattárs. Brown megpróbáltatásai itt még nem értek véget. 

A meccs után a pittsburghiek edzője, Mike Tomlin elmondta, őt is zavarta Brown produkciója, mert tiszteletlenül bánt az ellenféllel, ezért beszél majd a fejével. 

Az edzői dorgálás után a játékos pénztárcájába is belenyúltak, a liga tízezer dollárra büntette meg a sportszerűtlen viselkedés miatt, ez volt a harmadik eset, hogy ilyen büntetéssel sújtották.  

Átlövőként adott TD-passzt

2012. november 4., 00:58 Módosítva: 2015.04.29 17:01

trickplay.jpg

A Cincinnati Bearcats remek trükkjátékkal szerzett touchdownt a Syracuse Orange ellen az egyetemi bajnokságban szombat este. A második negyed elején két yardot kellett megtenniük a labdával, hogy folytathassák a támadást, mindenki arra számított, hogy futójátékkal próbálják majd átpréselni a labdát a Syracuse védőfalán. 

Ezért sem volt meglepő, hogy irányítótól a labdát az egyik futó, George Winn kapta, ő azonban néhány yard megtétele után nem próbált meg utat törni a védők között, hanem felugrott, és az üresen induló elkapóhoz, Travis Kelcehez passzolt, akinek már csak be kellett rohannia az endzone-ba. Évekkel ezelőtt Tim Tebow adott hasonlóan passzt az egyetemi bajnokságban.

A Cincinnati ezzel a touchdownnal vette át a vezetést, de a folytatás is jól ment a Bearcatsnek, a meccset végül 35-24-re nyerték meg. A trükköt összehozó Winn és Kelce is szerzett még egy-egy touchdownt, saját posztjukon meccs legjobbjai voltak. 

Bizarr hiba után jött a touchdown

2012. november 2., 11:09 Módosítva: 2015.05.14 00:25

A kansasi középiskolás amerikai futball-meccsen nem értették meg egymást a csapattársak, így születhetett a bizarr touchdown.

teljes bejegyzés

Veretlen Packers, nyeretlen Colts

2012. november 1., 12:09 Módosítva: 2015.04.29 17:01

rodgers.jpg

A 2012-es szezon alapszakaszának félidejénél felidézzük, tavaly ilyenkor hogyan állt a liga. 

Az Indianapolis Colts mélyrepülése folytatódott, a Titans ellen elszenvedett 27-10-es vereség sorozatban a nyolcadik elbukott meccs volt a Peyton Manninget nélkül felálló csapatnak (jelenleg 4-3). A divízióban ezzel természetesen az utolsó helyen álltak a Jaguars, a Titans és a csoportot 5 győzelemmel és 3 vereséggel vezető Houston Texans (jelenleg 6-1) mögött. 

Hasonlóan katasztrofális mérleggel csak a Miami Dolphins rendelkezett tavaly ilyenkor. A Giants elleni 20-17-es vereség már a hetedik volt (jelenleg 4-3), ezzel az utolsók voltak az AFC Eastben, amit a Bufallo Bills vezetett 5-2-s mérleggel. 

A Steelers idegenben verte meg a Patriotsot, és 6-2-s mérleggel megerősítették vezető helyüket (jelenleg 4-3) az AFC North élén a Baltimore Ravens előtt. 

A Saints ugyan kikapott a Ramstől, de 5-3-mal így is az elsők voltak NFC South-ban (most 2-5), a Tampa Bay és a Falcons előtt. Utóbbi akkor 4-3-s mérleggel rendelkezett, most ők az NFL egyetlen veretlen csapata. 

A 2011-es szezon félidejénél is volt veretlen csapat a ligában. A Green Bay Packers 7-0-s mérleggel állt divíziója és konferenciája élén. A Packers egészen a 15. fordulóig maradt veretlen, akkor nagy meglepetésre a Chiestől kaptak ki.  

Valami nagyon nem működik Philadelphiában

2012. október 31., 16:21 Módosítva: 2015.04.29 17:01

Nem áll túl fényesen a Philadelphia irányítójának szénája: vasárnapi, Falcons elleni vereségük már a harmadik volt zsinórban, és mivel a az irányító gyenge teljesítményével elég sok szurkolónál és csapathoz közel álló megmondóembernél kiverte a biztosítékot, egyre többen kezdik hangoztatni: eljött az ideje, hogy Nick Foles vegye át a karmesteri pálcát, vagy menjen Reid mester is Vickkel együtt.

A vasárnapi 30-14 arányú vereséget több hazai Eagles-szurkoló már végig sem bírta nézni, annyira fantáziátlannak, néhányan egyenesen impotensnek látták kedvenceik játékát. Többen (kívülről nézve nem kis igazságtartalommal) kezdik hangoztatni, hogy Andy Reid egész egyszerűen tönkreteszi a csapatot, kezdve Juan Castillo védekezésért felelős edző múlt heti kirúgásával (holott két éve ő maga léptette elő OL (!) edzőből), keresztül a teljesen ötlettelen, éppen ezért nem ritkán hatástalan futójátékon egészen Vick szerepeltetéséig.

 

Az biztos, hogy hiába vásároltak Vicknek sztárokat, még a rájátszásra sem volt elég tavaly a teljesítmény. Valami nagyon nem működik Philadelphiában, a csapat egyik legjobb elkapója, DeSean Jackson is megerősítette mindezt:

"Egész egyszerűen nem úgy játszik, ahogy szokott. Egy csomó csapat csak azért szeret velünk játszani, mert jól megkergethetik, ő meg feltartott kézzel megy ki a pályára. Persze, hogy folyamatosan kikapunk - fakadt ki a fiatal elkapó. 

Elég gyorsan zuhant elég nagyot Vick. Két évvel ezelőtt még versenyben volt a Season MVP-címért, most az állása van veszélyben, Foles ugyanis azonnal bevethető. 

Vick ezidáig 9 TD-t és 8 interceptiont dobott, és kilenc labdavesztése van. Az biztos, hogy nem egy bajnokaspiránshoz méltó teljesítmény ez eddig.

Nem engedték, hogy a térdére nézzen

2012. október 29., 10:32 Módosítva: 2015.05.14 00:35
28

A South Carolina tehetséges futója szombat éjjel horrorsérülést szenvedett a Tennessee ellen. A csapatokat sokkolta az eset, a játékosnak nem engedték, hogy kicsavarodott térdére nézzen.

teljes bejegyzés

Európában az NFL és a Patriots

2012. október 28., 18:00 Módosítva: 2015.05.14 02:00
14

Amerikában a hurrikán is beleszólhat a meccsekbe, Londonban a tavalyi Super Bowl-résztvevő játszik. NFL, online.

Őrjöngve osztotta ki játékosát a Gators-edző

2012. október 28., 09:19 Módosítva: 2015.04.29 17:01

muschamp.jpg

Az egyetemi bajnokságban szereplő Florida Gators edzőjéről, Will Muschampról közismert, hogy időnként egészen félelmetes dührohamokat produkál a pálya szélén, szombat este a Georgia Bulldogs ellen ismét elgurult a gyógyszer. 

A meccs elején a Gators egyik tight endje, Clay Burton teljesítménye borította ki annyira a 41 éves edzőt az egyik akció után, hogy gyilkos tekintetettel őrjöngve ordibált az arcába, egészen addig, amíg a megszégyenült játékos arrébb nem ballagott.

Ez még a mérkőzés elején volt, elképzelni is rossz, hogy Muschamp mit produkált, miután csapata 17-9-re kikapott a Georgiától. 

Magyar rúgja a tojáslabdát a Wembleyben

2012. október 27., 14:53 Módosítva: 2015.05.14 00:51
7

A Magyarországon is népszerű New England Patriots játssza Londonban az NFL idei egyetlen európai mérkőzését vasárnap, az ellenfél a St. Louis Rams lesz. Meskó Zoltán sem hiányzik majd a tavaly Super Bowl-résztvevő csapatból.

teljes bejegyzés

Hurrikán viheti el az NFL-meccseket

2012. október 27., 12:48 Módosítva: 2015.04.29 17:01

hurricanesandy.jpg

A liga az időjárás előrejelzéseket bújja a vasárnapi játéknap előtt, a keleti part felé közeledő Sandy-hurrikán ugyanis több meccs megrendezését is veszélyezteti. Az NFL szóvívője, Greg Aiello elmondta, figyelemmel követik az eseményeket, de reményeik szerint nem okoz majd gondot a közelgő hurrikán.

A két meccs, amely leginkább érintett az időjárási viszontagságok miatt, a New York Jets–Miami Dolphins és a Philadelphia Eagles–Atlanta Falcons.