Mire jut a Browns a Ravens ellen?

2012. szeptember 27., 23:44 Módosítva: 2015.04.29 17:01

flacco.jpg

Újra csütörtök, újra Thursday Night Football. Két olyan gárda csap össze, akiknek esélyessége illetve esélytelensége már a szezon előtt borítékolható volt: a Ravens Super Bowl-várományos, a Browns a tisztes helytállásért küzd. Vagy most borul minden?

Bár két kemény védelem összecsapása várható hajnalban, oda kell majd figyelnünk a támadójátékra is (a Ravensére sokkal jobban érdemes, Flacco-éknak rendesen szalad a szekér ebben a szezonban). Külön kiemelendő a Browns odalán is a passzjáték, mert lehet bármilyen öreg a Ravens-védelem, még mindig van két brutális defensive end-jük, mögöttük nem sokkal pedig egy bizonyos Ray Lewis osztogatja a fájdalmat. Ez semmiképpen sem örömteli hír a feltörekvő újoncnak, Trent Richardsonnak, aki eddig úgy-ahogy, de legalábbis elfogadható szinten játszott (Chris "kétezeryardotfutok" Johnsonnál például hatékonyabban, de nem ő az egyetlen, akit az ifjú titán túlteljesít).

És akkor Flaccóék: majdnem minden összejön nekik az idén. Maga az irányító közel 1000 passzolt jardnál jár, ami persze minimum elvárható egy bajnokesélyes gárda irányítójától. Torrey Smith megállíthatatlan, és a TE-passzok is működnek, hála Dennis Pitta-nak. Hiba volna azonban csak a futójáték sikerére ráhúznunk az eddig majdnem hibátlan szereplést, ugyanis Ray Rice is mindig ott van, ha esetleg Flaccónál nem klappol minden úgy, ahogy kellene. Azt eddig is tudtuk, hogy szélvészgyors, de ez talán élete szezonja is lehet (bár felelőtlenség talán ilyen mondani a negyedik hét elején).
 
Ha pedig a mérkőzés unalomba fulladna, még mindig örülhetünk az NFLRA-lockout végének, akik kézben tudják tartani a mérkőzést, és nem fog elszabadulni a okol, mint tette azt a múlt vasárnapi Ravens - Pats meccsen (a szurkolók el is nevezték Flag Bowl-nak). Az biztos, hogy bármennyire is esélyesebb a Ravens, a Browns nem adja könnyen a bőrét. 

forrás: Tojásfoci blog

50 ezer dollárt fizet, mert megrángatta a bírót

2012. szeptember 26., 20:44 Módosítva: 2015.04.29 17:01

bellichick.jpg

Nem csak a szurkolók, hanem az edzők is megelégelték a bírók teljesítményét a hétvégén, ami Bill Belichick (Patriots), illetve Mike Shanahan (Redskins) edzők esetében "fizikai kontaktussá" fajult (NFL hivatalos közlemény). A különbség az, hogy a szurkolókkal ellentétben nekik ez bizony sokba kerül.

A vasárnapi, 31-30-as Ravens-győzelemmel végződött rangadó után közvetlenül Belichick odament az egyik játékvezetőhöz, néhány percig kiabált vele, ezután történt a fent leírt eset. A liga a mai fegyelmi tárgyaláson "a játékvezető fizikai bántalmazását tiltó szabály megszegése miatt" 50 000 ezer büntette, eltiltást nem kapott.

Ennek az összegnek a felét kell az NFL mindent elnyelő kasszájába beszolgáltatnia Shanahannek. Belichick nem érti, miért mindig vele statuálnak példát (valószínűleg jóban van James Harrisonnal), és elmondta, esze ágában nincs tiszteletlennek tűnni a bírókkal, csupán szerette volna tudni, miért nem nézték vissza a Ravens utolsó pillanatban rúgott, győzelmet hozó mezőnygólját.

forrás: Tojásfoci blog

A hétvégén visszatérhetnek a profi bírók

2012. szeptember 26., 18:58 Módosítva: 2015.04.29 17:01

herkules.jpg

Maratoni egyeztetés zajlott kedd éjszaka az NFL vezérkara és a profi bírókat képviselő szervezet (NFLRA) között, melynek eredményeként akár már a hétvégén visszatérhetnek a régi bírók. A tárgyalások során mindkét fél engedett álláspontjából - írja az ESPN amerikai sportcsatorna honlapja. Az NFL szóvívője egyelőre nem kívánta kommentálni a híreket. 

Az NFLRA szerint a profik edzésben vannak, így nem jelenthet gondot az azonnali visszatérés. A FOX úgy tudja, a váltás három nap alatt levezényelhető, erre a CBS szerint minden esély meg is van. A visszatéréshez előbb a szervezet tagjainak ötven plusz egy százalékos többséggel el kell fogadnia az új ajánlatot. A megegyezésben valószínűleg a hétfő éjjel botránnyal véget ért Seattle Seahawks - Green Bay Packers meccs is szerepet játszott. A mérkőzést egy szabálytalan touchdownnal nyerték meg a hazaiak, az esetnek óriási visszhangja volt.

A tárgyalások során mindkét fél egyetértett abban, hogy az NFL-meccseken sokkal képzettebb játékvezetőkre van szükség.

Hölgyrovat - Heti Pasi-Week 3

2012. szeptember 25., 23:26 Módosítva: 2015.04.29 17:01

E heti "győztesünk" nem csak a pályán kiváló, de az életben éppúgy, zsenge kora ellenére. Nem is húznám tovább az időt. A harmadik Heti Pasink nem más, mint: Torrey Smith

Nagyobb dicsőség, mint egy TD

A mindössze 23 éves elkapó fiú a második szezonját tölti a Baltimore Ravens színeiben. Torrey egyébként barna hajú, barna szemű, 93 kilogramm és 180 centi magas.

Smith a Stafford Senior High School-ba járt, ahol először kosárlabdázóként, majd később focistaként tündökölt. Szabadidejében szívesen horgászik, és jótékonykodik. Megalapította a Torrey Smith Foundation, nonprofit szervezetét, melynek célja, hogy a hátrányos helyzetű, de atletikus fiataloknak is megteremtse a lehetőséget, hogy profi sportolók lehessenek.

Torrey-t egyébként rengeteg kritika érte a 2011-es szezon elején, de a kétkedőket hamar elhallgattatta, amikor a harmadik héten a St. Louis Rams elleni meccsen rekordot döntött. A múltheti New England elleni meccsen is hozta a formáját (6 elkapás, 127 yard, 2 TD rec.)

Sajnos őt sem kerülik el a tragédiák: Szeptember 23-án, a Patriots elleni mérkőzés reggelén 19 éves öccse, Tevin halálos motorbalesetet szenvedett. A fiú bukósisakot viselt, alkoholt nem fogyasztott, a rendőrség még mindig nyomozza a baleset körülményeit.

Az öcs, Tevin

Torrey egy nagyszívű filantróp, és remek játékos. Mindemellett persze, nem is néz ki rosszul, nem kérdés tehát, hogy hogyan lett ő a harmadik Heti Pasink!

Kárpótolják a fogadókat a bírók miatt

2012. szeptember 25., 19:15 Módosítva: 2015.04.29 17:01

A bíróválság hétfő este érte el mélypontját, a Seattle Seahawks egy utolsó másodpercben szerzett touchdownnal verte a Green Bay Packerst, a gond csak az volt, hogy a pontszerzés nem volt szabályos. A történtek miatt a Packers focistái, volt és jelenlegi játékosok, a sportmédia és még Wisconsin-szenátora is kiakadt, az egyik sportfogadó iroda pedig úgy tett, mintha a meccs meg sem történt volna

A botrányos véget ért meccs után ugyanis a Sportsbook.com úgy döntött, visszakapják a pénzüket azok, akik a Packers-győzelemre tettek. 

packersbet.jpg

Amerika lázong az amerikaifoci-bírók miatt

2012. szeptember 25., 11:31 Módosítva: 2015.05.14 02:14
9

Az utolsó másodpercekben verte a Seattle Seahawks a Green Bay Packerst, pedig a touchdown nem volt szabályos.

teljes bejegyzés

Nagy verés, három hosszabbítás, vereség húsz pontról

2012. szeptember 24., 20:56 Módosítva: 2015.04.29 17:01

chiefssaints.jpg

Óriási bajban a New Orleans. Eddigi két vereségük sem adott sok okot bizakodásra, de amit és ahogy tegnap este csináltak a Kansas ellen, már komoly hiányosságokat vetít elő. Persze rá lehet ezt fogni Sean Payton távollétére, mindenestre egy gyenge csapattól akkor sem illik ekkora előnyről kikapni. Sokak szerint nem is összeomlás áll a háttérben, hanem a második félidő botrányos játékhívása.

A Chiefsben visszatért Jamaal Charles, 233 yarddal vétetve magát észre (ebből egyetlen TD-futása több mint 90 yardos volt), Cassel 248 passzolt yardja sem utolsó. Ez elég volt egy szoros győzelemhez (27-24 OT), és mivel a Falcons alaposan megverte a Chargerst, gyakorlatilag kihirdethetjük az NFC South győztesét.

Senki nem gondolt volna továbbá a Cardinals eddigi szereplésére, arra pláne, hogy a Patset is meglepik. Sokan az Eagles elleni meccsre datálták az első vereség begyűjtését, ám ami történt, azt még jó darabig emlegetni fogjuk. Érezhető dominanciával kezdett a Cardinals, aztán ha már azzal kezdtek, folytatták is: 27-6 arányban verték meg Michael "Megaturnover" Vick-éket, ezzel a szinte komikus jelenettel megfejelve: 

Nagy baj még nincs az Eaglesnél, de Vick-nek össze kell szednie magát (saját híveik szerint csak csomagolnia kéne, és minél messzebbre elhúznia Philadelphiától).

A Matthew Stafford vezette Lions a szezon első két meccsén úgy tűnt, beváltja a várakozásokat. Hogy azok pontosan mik, a szurkolók sem tudják, egy playoff-szereplést mindenesetre újra szívesen látnának. Tegnap sem működött minden rosszul, csak az ellenfélnek most jobban kijött a lépés. Viszont ilyen pontgazdag mérkőzés (44-41 OT) sem volt jó ideje már a ligában (talán a 2010-es Cards - Packers NFC-elődöntő volt hasonló, még a turnoverek számában is), és a Titans úgy tudott nyerni, hogy Chris Johnson még mindig fényévekkel el van maradva ígéreteitől, és saját tudásától is. Jake Locker viszont azt hozza, amit várnak tőle (378 yds, 2 TD), azzal szemben pedig bármelyik csapat félheti a nevüket.

Vannak csapatok, amelyeknek néha nagy álmokról kell lemondaniuk. Egy apró (vagy több) hiba, és máris eltűnik, amit úgy hívunk: biztos előny. Mind a Patriots, mind a Steelers átérezhette ennek súlyát tegnap este.

A Pats álomszerűen kezdett. Brady megtörte saját átkát a Ravens ellen (csak a yardok számában, TD-passza most sem volt), az irányítók majdnem mindent elkaptak, szaladt a szekér - egészen a második félidőig. A Ravens magára talált, az öccsét gyászoló Torrey Smith 2 passzt is touchdownra váltott. A Ravens sehogy sem akart hosszabbítást, jött a mezőnygól-kísérlet, ezúttal sikerrrel - 31-30. Pats 1-2, Ravens 2-1.

Ez főleg azért fontos, mert a Steelers egész egyszerűen elszórakozott egy húsz pontos előnyt Oaklandben. Heath Miller 3 touchdownt is szerzett, de még ezzel sem tudta kompenzálni a szörnyen gyenge védelmet (elengedtek például egy Darren McFadden-féle, 65 yardos futást, persze touchdown lett abból is). Jöhetett Sebastian Janikowski, akinek lába 50+-os rúgásoknál sem remeg soha, nem hogy 32 yardról. A rúgás jó volt (34-31), a Steelers pedig kezdett leszakadni a Ravenstől, de még a Bengalstól is, ahol Andy Dalton egész biztosan nem fárad el még.

forrás: Tojásfoci blog

Schaub füléből leszakadt egy darab

2012. szeptember 24., 17:02 Módosítva: 2015.04.29 17:01

schaub.jpg

Nagyot kapott a Denver Broncos elleni meccsen a Houston Texans irányítója, Matt Schaub, akit a denveriek linebackere, Joe Mays szerelt a harmadik negyed elején. 

Mays olyan erővel vitte földre Schaubot, hogy a quarterback sisakja lerepült, később kiderült, hogy füléből is leszakadt egy darab - ezt maga az érintett erősítette meg a meccs után a Houston Chronicle-nek. A texasiak edzője, Gary Kubiak elmondta, az irányítót alig lehetett lerángatni a pályáról, pedig a szerelés után csúnyán vérzett a füle. 

Schaub vasárnap esti teljesítményére nem lehet panasz, 4 touchdown passzot is kiosztott, és összesen 290 yarddal zárt. A Texans három mérkőzés után veretlenül áll. 

Órákkal öccse halála után nyert meccset

2012. szeptember 24., 12:31 Módosítva: 2015.05.14 02:20
20

A Baltimore Ravens elkapójának, Torrey Smith-nek vasárnap hajnalban meghalt az öccse. Este a játékos csapata egyik legjobbja volt, és nyertek. NFL, harmadik hét.

teljes bejegyzés

Félszaltóval érkezett az end zone-ba

2012. szeptember 23., 09:56 Módosítva: 2015.04.29 17:01

cox.jpg

A ne próbáld ki otthon-sorozat újabb részét ezúttal Massachusetts Minuteman futója, Michael Cox adja elő a Miami (Ohio) elleni meccsen, melyet utóbbi húzott be hazai pályán 27-16-ra.

Cox a a harmadik negyedben az ellenfél endzone-ja előtt talált utat a védők között, az utolsó ellenfél fölött meg egyszerűen átugrott a levegőben pördülve egyet, majdnem meglett a teljes szaltó is. 

Cox a meccsen összesen 188 yardig jutott, és összehozott két touchdownt, a győzelemról viszont lemaradt. 

15 ezerre büntethetik Smithet egy sapka miatt

2012. szeptember 20., 14:53 Módosítva: 2015.04.29 17:01

smithsapka.jpg

Alex Smith a 49ers legutóbbi meccse után San Francisco Giants-baseballsapkában (a helyi baseball csapat) jelent meg a sajtótájékoztatón, az NFL fenyegeti, ha újra megteszi, akkor jön a büntetés. 

Az NBC Bay Area szerint a liga vezetősége ki is szabta a 15 ezer dolláros büntetést, aztán meggondolták magukat, és egy figyelmeztetéssel megúszta az irányító. Az NFL nagyon kényes az ilyen dolgokra, a sapkával például az a bajuk, hogy nem a főszponzor gyártotta, ezért "veszélyezteti a játék integritását". 

Smithez hasonlóan a patriotsos elkapó, Wes Welker is előszeretettel viseli más csapatok szerelését a sajtótájékoztatókon, tavaly ő is figyelmeztetést kapott ezért. 

A bíró kérte, hogy játsszon jobban

2012. szeptember 19., 14:13 Módosítva: 2015.04.29 17:01

potbiro.jpg

Ha a tartalékbírók ténykedése eddig nem szolgált volna elegendő beszédtémával, megmosolyogtató és kiborító ítéletekkel, akkor itt az újabb. A vasárnap esti Philadelphia Eagles - Baltimore Ravens meccsen állítólag az egyik bíró odament az Eagles futójához, LeSean McCoyhoz, és arra kérte, hogy szedje össze magát, mert szüksége van rá a fantázia-csapatában. 

„Őszinte leszek, ezek a bírók olyanok, mint az NFL-rajongók. Az egyikük a legutóbbi meccsen a fantázia-csapatáról beszélt. Azt mondta, McCoy, szükségem van rád a csapatomban" - nyilatkozta a játékos egy rádióműsorban. A fantázia futball egy netes játék, melyben a résztvevők saját álomcsapatukat állíthatják össze, melyek a valós eredmények alapján léphetnek előre a rangsorban. Amerikában rengetegen foglalatoskodnak az összeállításokkal, igazolásokkal, leginkább munkaidejükben. 

Az NFL az eset után közleményt adott ki az ügyben, az ő álláspontjuk szerint a bíróknak nem lehet fantáziacsapatuk, nem is vehetnek részt ilyen játékokban. Ezt persze ellenőrizni gyakorlatilag lehetetlen.

A bíróválság egyébként a második héten tovább mélyült, az Eagles-Ravens meccsen a csapatok edzői és a játékosok is kiborultak a tartalékok döntései miatt, de a hétfő éjszakai Falcons-Broncos találkozón is kicsúszott a bizonytalan játékvezetők kezéből a meccs. 

A bírót is leütötték az NFL-meccsen

2012. szeptember 18., 11:12 Módosítva: 2015.05.16 00:01
2

A tartalékbírók megint nem álltak a helyzet magaslatán az NFL-ben. Az Atlanta Falcons-Denver Broncos mérkőzésen egyikük egy pofonba is beleszaladt.

teljes bejegyzés

Bíróbalhé és nagy feltámadás az NFL-ben

2012. szeptember 17., 12:50 Módosítva: 2015.05.16 00:05

Az NFL második hetén ismét a tartalékjátékvezető okozta a legnagyobb balhét, de nem kímélték egymást az amerikaifocisták a Philadelphia Eagles–Baltimore Ravens-rangadón sem. A New Orleans Saints tovább süllyed.

teljes bejegyzés

Irányítók szívatták az ellenfeleket az egyetemi bajnokságban

2012. szeptember 16., 10:47 Módosítva: 2015.04.29 17:01

Nagy futások, trükkel megnyert meccs,  sikeres hail mary-passz és egy dühös edző: az NCAA szombati napja bőven szolgált emlékezetes megmozdulásokkal. 

Az Ohio State Buckeyes mozgalmas meccsen verte a vendég California Golden Bearst, a hazaiak irányítója, Brexton Miller pedig ismét elemében volt. A quarterback összesen négy touchdownból vette ki a részét, az első negyedből ráadásul ő szerezte az elsőt egy 55 yardos futás után. 

A harmadik negyedben a kaliforniaiak is látványos futásból szereztek pontokat. A meccsen összesen 160 yardig jutott Brendan Bigelow saját térfeléről indult meg, 25 yardnál majdnem kibillentették, de kis szerencsével talpon tudott maradni. A védők ezután már csak tisztes távolból nézték, ahogy a játékos az endzone-ig rohan. A meccs végül 35-28-as Ohio győzelemmel zárult.

Az Auburn otthonában egy hatalmas passz miatt őrjöngtek a nézők. A Louisana-Monroe ellen a hazaiak irányítója, Kiehl Frazier az első félidő végén vállalt be egy hail mary-passzt 40 yardról, miután megszorongatták. A labda célt talált, így előnnyel ment szünetre az Auburn, amely a meccset végül egy hosszabbításban elért mezőnygóllal húzta be 31-28-ra.

Nem volt ilyen jó napja a Tennessee-edző Derek Dooleynak, csapata 37-20-ra kapott ki otthon a Florida Gatorstól.  A meccs vége előtt 5 perccel irányítója 30 yardos passzát szedte le a pálya szélén könnyedén, majd dühében földhöz vágta a labdát. 

A forduló legmeglepőbb húzását viszont a Western Kentuchy hozta össze Kentucky ellen. A két csapat 24-24-es eredmény után vágott neki a hosszabbításnak, előbb a Kentucky szerzett touchdownt, majd a Western Kentucky, ezután mentek rá a vendégek a jutalomrúgás helyett a két pontra. Az irányító Kawaun Jakes az elkapó Antonio Andrewshoz dobta a labdát, aki néhány lépés után visszaküldte azt Jakesnek. A védők erre egyáltalán nem számítottak, így a quarterback üresen kocoghatott be az endzone-ba, megnyerve ezzel a meccset csapatának. 

Ritkán látható trükkből jött a touchdown

2012. szeptember 14., 17:11 Módosítva: 2015.05.16 00:15
117

Becsapta a Chicago Bears védelmét a Green Bay Packers, mezőnygól helyett touchdownt szereztek.

teljes bejegyzés

Kitüntették az NFL magyarját

2012. szeptember 14., 16:19 Módosítva: 2015.05.16 00:20
21

A Patriotsban játszó Meskót kitüntették. Gyerekeket látogat, játszóteret épít.

teljes bejegyzés

Bizarr ítéleteket hoznak az NFL-es pótbírók

2012. szeptember 14., 11:04 Módosítva: 2015.05.16 00:20
10

A Super Bowl-győztes irányító, Aaron Rodgers szerint meccsükön bizarr ítéleteket hoztak a tartalékbírók. Máshol eggyel több időkérést engedtek a játékvezetők.

teljes bejegyzés

Az endzone-oszlopokba is kamerákat szerelnek

2012. szeptember 12., 09:04 Módosítva: 2015.04.29 17:01

pylon.jpg

Akár már a héten beszerelhetik az endzone-ok két szélén található kis oszlopokba azokat a kamerákat, amelyek amellett, hogy tévézés élményét a növelnék, a bírói döntések meghozatalában is segíthetnek. 

Az NFL által birtokolt NFL Network indoklása szerint a nézők egészen látványos szögekből láthatnák a touchdownokat, a bírók számára pedig adott esetben döntő bizonyítékkal szolgálhatnának a felvételek, hogy bent volt-e a labda vagy sem. 

Az NFL Network egyik vezetője, Mark Quenzel elmondta, még kísérleteznek az oszlopokkal, de könnyen meglehet, hogy már a csütörtöki Chicago Bears-Green Bay Packers meccsen tesznek egy próbát az új kamerákkal. 

Idióta gólörömök az első NFL-hétvégén

2012. szeptember 10., 12:40 Módosítva: 2015.05.16 00:35
11

Peyton Manning, az Indianapolis Coltsból tavasszal megalázó módon kirakott sztár visszatért. A Denver Broncoshoz igazolt irányító az alapszakasz első meccsén 31-19-re lépte le a Pittsburgh Steelerst, azt a csapatot, amit a Broncos még Tim Tebow-val az élen ejtett ki a rájátszásból idén januárban.

teljes bejegyzés

Denard Robinsonnak cipő se kell a touchdownhoz

2012. szeptember 9., 10:17 Módosítva: 2015.04.29 17:01

31-25-re verte a Michigan az Air Force csapatát tegnap, az est embere pedig a cipő nélkül touchdownt futó Denard Robinson volt, aki 218 yardot futott összesen a meccsen. 

A harmadik negyedben 14-10-es vezetésnél az irányító saját térfeléről indult meg, félpályánál leszedték róla a cipőt, de így sem lehetett befogni, és az endzone-ig nyargalt a labdával. Az ötvennyolc yardos futásból ötvenkettőt tett meg cipő nélkül.  

Felmentették a fejvadász NFL-játékosokat

2012. szeptember 8., 14:38 Módosítva: 2015.05.16 00:45
5

A korábban az ellenfeleiknek direkt sérüléseket okozásáért eltiltott négy New Orleans Saints-játékos – akik közül ketten mai napig a Saints-keret tagjai – fellebbezett a bíróság döntése ellen. Érvelésüket elfogadták, így mindannyian játszhatnak a most következő szezonban.

teljes bejegyzés

Elhunyt Art Modell, a Ravens egykori tulajdonosa

2012. szeptember 6., 14:44 Módosítva: 2015.04.29 17:01

Nyolcvanhét éves korában elhunyt Art Modell, a Cleveland Browns és a Baltimore Ravens egykori tulajdonosa – írja a Sports Illustrated. A hírek szerint Modell természetes halállal halt meg a John Hopkins kórházban, szerda este. 

ArtModell.JPG

Modellre a legfontosabb NFL-vezetők egyikeként emlékszik vissza a szakma. Eredetileg 1961-től ő volt a többségi tulajdonosa a Cleveland Brownsnak, ám amikor 1996-ban bejelentette, hogy a franchise elköltözik Baltimore-ba, a felzúdulás hatására Cleveland városára hagyta a csapat nevét és színeit, az ő csapata pedig Edgar Allen Poe tiszteletére felvette a Baltimore Ravens nevet. A Ravens eddig egyetlen Super Bowlt, mégpedig a 2001-eset nyerte meg. Modell néhány év múlva eladta a csapatot, de egy jelképes, 1%-os tulajdonrészt haláláig megtartott. 

Modell 1967 és 1969 közt az NFL elnöke is volt, és ebben az időszakban hozta tető alá a legtöbb televíziós szerződést, és az ő nevéhez fűződik a játékosokkal 1968-ban kötött első kollektív szerződés is. Modell hozta tető alá a Monday Night Football sorozatot, az ABC csatornával, 1970-ben. Érdemei ellenére sohasem került be a Hall Of Fame-be, mert a Browns elköltöztetését az ohióiak a mai napig nem tudták neki megbocsátani, és habár rengetegszer volt szó a beválasztásáról – 2001-ben, illetve 2004 és 2011 közt folyamatosan – sosem kapott elég szavazatot. 

A Dallas Cowboys leiskolázta a címvédőt

2012. szeptember 6., 11:24 Módosítva: 2015.05.16 00:50
13

A Tony Romo irányító vezette Dallas Cowboys ugyan nem játszott hibátlanul, de a texasi csapat ennek ellenére is meggyőző fölénnyel, 24-17-re verte a legutóbbi Super Bowl-győztes New York Giantset.

teljes bejegyzés

Minden héten háború

2012. szeptember 5., 17:54 Módosítva: 2015.05.16 01:25
186

A Dallas Cowboys és a legutóbbi Super Bowl-győztes New York Giants mérkőzésével magyar idő szerint csütörtök hajnali fél háromkor elindul a 2012-13-as profi amerikaifutball-szezon. Tartalékbírók, rengeteg újonc, néhány búcsúzó legenda, a nagy visszatérő Peyton Manning, valamint az örök kérdés: idén lesz-e végre magyar a Super Bowl-győztes csapatban?

teljes bejegyzés

Bohócokat vezet a Jets edzője a bajnokságba

2012. szeptember 5., 10:22 Módosítva: 2015.04.29 17:01

A New York Post nagyszerű borítóval melegít a ma éjszaka rajtoló szezonra. A borító egyben a jóslatuk is, hogy mi várható a következő hónapokban. A képen a New York Jets edzője, Rex Ryan bohócnak maszkírozva fuvarozza a másik két bohócot, Tim Tebow-t és Mark Sanchezt, a csapat irányítóit. Sanchez a szomorú bohóc. 

Mellettük a Super Bowl-győztes Eli Manning-Justin Tuck páros húz el egy sportautóval, jól ki is röhögik őket.

bohocok.jpg

Az egész pályát átfutva szereztek pontot

2012. szeptember 3., 12:21 Módosítva: 2015.05.16 01:05

A hétvégén elkezdődött az egyetemi amerikaifoci bajnokság az USA-ban. Két játékos is 100 yardot futva szerzett pontokat.

teljes bejegyzés

Hárman tiporták el a cheerleadert

2012. szeptember 1., 13:50 Módosítva: 2015.05.16 01:15
28

A Boise State cheerleadere nem látta, hogy a háta mögött ketten is érkeznek. Csúnyán letarolták.

teljes bejegyzés

Leesett és meghalt egy néző Houstonban

2012. augusztus 31., 13:39 Módosítva: 2015.05.16 01:15

Három emelet magasról esett le egy néző a Houston Texans-Minnesota Vikings-mérkőzésen csütörtökön, a houstoni Reliant Stadiumban – írja a CBS Houston. A vizsgálatok szerint az ittas férfi megpróbált lecsúszni a mozgólépcső korlátján, de átesett rajta és három emeletet zuhant. A negyvenöt éves férfit a kiérkező mentők a Memorial Hermann Southwest kórházba szállították. A houstoni rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Ochocincónak a szar is keserű

2012. augusztus 31., 12:02 Módosítva: 2015.04.29 17:01

Chad Ochocincót – tudjuk, hogy most már hivatalosan Johnson, de nekünk örökké Ochocinco marad – rendesen szopórollerre ragasztotta az élet mostanában. Először a Patriotsék tették lapátra, később átmenetileg sittre került, mert összeverte a nejét, ezek után pedig a tévékamerák előtt rúgták ki a Miami Dolphins csapatáról. Legutóbb azért sírt a szája a twitterén, hogy kihagyták a Madden NFL 13-ből.

„Nagyon hülye érzés: megnéztem az új Maddent, és azzal szembesültem, hogy nem vagyok benne. Úgy látszik, el kell készítenem a karakterem...” – siránkozott a jó Chad. Az őt, illetve a hozzá hasonlóan mínuszagyú futballistákat előszeretettel ekéző Deadspin szentelt is Ocho sirámainak egy kisszínest, amit később azzal update-elt az egyik olvasójuk, hogy küldött egy screenshotot a friss Maddenből. Ez alapján a free agentek közt kell keresni emberünket, odáig pedig, úgy látszik, nem jutott el szegény.

ochocinco_madden13.png