A teljes szezonra kidőlt a Steelers újonca?

2012. augusztus 26., 09:28 Módosítva: 2015.04.29 17:01

decastro.jpg

Hivatalos információ még nincs, de az első jelentések szerint súlyos térdsérülést szenvedett a Pittsburgh Steelers első körös draft-választottja, David DeCastro a Bills elleni felkészülési meccsen. 

DeCastro még a meccs elején igyekezett védeni Roethlisbergert saját endzone-juknál, amikor a BIllses Dareusszal ütközött, a lába hátrabicsaklott majd arra esett rá a az ellenféltől Gilbert. Rögtön lehetett látni, hogy baj van, az újonc lábra sem tudott állni, kocsival vitték le a pályáról és egyből vizsgálatokra szállították. 

"Beszéltem vele az előbb, nagyon bizakodó, de egyelőre még nem tudjuk pontosan, hogy mekkora a baj. Ez egy nagyszerű pálya, de itt is FieldTurf-műfüvet használnak, ami egyszerűen kinyírja a játékosainkat, mert lent ragad a lábuk a műfüvön. Ezért is meg kellene szabadulnunk a FieldTurftől" - nyilatkozott Roethlisberger a meccs szünetében. 

Állítólag könnyen lehet, hogy térdszalagszakadásról van szó, ami akár azt is jelentheti, hogy a teljes szezonra kidőlt DeCastro. A meccset a Steelers nyerte 38-7-re.

Mit nézhetünk a hétvégén?

2012. augusztus 24., 10:11 Módosítva: 2015.04.29 17:01

Két hét múlva már a szezon indulásának örvendezhetünk hideg sörök társaságában, egyelőre azonban be kell érnünk az újabb előszezon meccsekkel, melyekből tizenhármat rendeznek az előttünk álló hétvégén. 

Az itthon is fogható ESPN-en ma este már 11-kor kezdődhet a ráhangolódás: a Raiders tavalyi szezonjának áttekintése után másfél órát kap az egyetemi foci beharangozója, aztán jön az NFL Live, 2-től pedig a New York Giants-Chicago Bears meccset lehet megnézni az amerikai sportcsatornán. Természetesen a streamek révén egyéb opciók is lesznek, ahogy azt a mellékelt kép is mutatja. Holnap éjszaka az adón a Houston Texans-New Orleans Saints kerül képernyőre, de lesz még Colts-Redskins tíztől és Lions-Raiders éjjel egytől. 

Vasárnap este a 49ers a Broncos ellen lép pályára, a Jets pedig a Panthersszel meccsel, utóbbit adja az ESPN is. 

preseasonhetvege.JPG

Újabb négy évre jön Európába az NFL

2012. augusztus 22., 10:57 Módosítva: 2015.05.16 01:50

A Jacksonville Jaguars 2013 és 2016 között játszik majd a Wembleyben, de évente több NFL-találkozó is Európába jöhet.

teljes bejegyzés

Tom Brady kutyával pózol és buta arcot vág

2012. augusztus 22., 10:17 Módosítva: 2015.04.29 17:01

Tom Brady ugyan nem játszott a legutóbbi New England Patriots-meccsen – ahol a Philadelphia Eagles annak ellenére páholta el csúnyán a legutóbbi Super Bowl veszteseit, hogy a Pats-védelemnek sikerült ismét elrontania a Philly-irányító Michael Vicket –, de nem tölti tétlenül a napjait. Legutóbb például egy amerikai férfimagazinnak, a V Mannek pózolt egy hatalmas kutyával, öltönyben, nyakörvben rendkívül idióta fejeket vágva. A teljes galériát a képre kattintva élvezhetik végig.

brady_doggie.JPG

Manningre fog vadászni a Detroit védője

2012. augusztus 21., 16:47 Módosítva: 2015.10.02 18:44

suh.jpg

Harmadik szezonja elé néz Ndamukong Suh, aki ezúttal sem szenved hiányt ambíciókban, a liga honlapjának nyilatkozva kedvenc célpontjairól is beszélt a Detroit Lions defensive tackle-je. 

„Örülök, amikor elkaphatom Rodgerst, Cutlert vagy Roethlisbergert. Szeretek ellenük játszani, mert azt mondják magukról, hogy őket a legnehezebb földre vinni. Ezt kihívásnak tekintem, ezért minél többször el akarom kapni őket. Peyton Manning? Tetszene, ha őt is megdolgozhatnám. Vicket fél kézzel szereltem, pedig ő az egyik legkevésbé kiszámítható irányító" - mondta Suh, aki úgy véli, ettől még nem alattomos játékos.

„Az alattomos játékos arra megy, hogy sérülést okozzon az ellenfélnek. Nincs lelkiismerete és bűntudata sem. Én nem ilyen vagyok, nem dühből játszom" - igyekezett magát tisztázni a védő, akit tavaly novemberben a Packers elleni meccsen lezavartak a pályáról, miután Evan Dietrich-Smithet előbb a földre vitte, majd sisakkal együtt verte bele a fejét a fűbe néhányszor, aztán a biztonság kedvéért még meg is taposta. 

Nőt vertek, randalíroztak a nyári szünetben

2012. augusztus 16., 14:34 Módosítva: 2015.05.16 02:02
39

Megártott a nyár az NFL-játékosoknak. Nőverés, családon belüli erőszak és ittas vezetés miatt több játékost is letartóztattak.

teljes bejegyzés

Videón Chad Johnson kirúgása

2012. augusztus 15., 08:54 Módosítva: 2015.04.29 17:01

Az HBO belenyúlt a Miami Dolphinsszal az idei Hard Knocksba, a nőverő Chad Johnsont például a kamerák előtt rúgták ki a legújabb részben, miután a játékos eljátszotta utolsó lehetőségét is. Az elkapóval a zavarban lévő Joe Philbin vezetőedző közli a rossz hírt. Johnson jelenleg szabadon igazolható, felesége elválik tőle. 

Kirúgta a Dolphins Johnsont

2012. augusztus 13., 11:46 Módosítva: 2015.04.29 17:01

Elbocsátotta a Miami Dolphins Chad Johnsont – írta a csapat a hivatalos Twitter-oldalán. A Chad Ochocincóból nemrég Chad Johnsonná visszavedlő wide receivert szombaton tartóztatták le, mert egy vita során lefejelte a feleségét. A harmincnégy éves Johnson karrierje ezzel valószínűleg véget is ér: a Cincinnatti Bengalsnál lehúzott jó néhány év után a New England Patriotsban csak betlizni tudott tavaly, és az onnan való elküldése után már csak nagy kínnal talált magának új csapatot.

Lesittelték Chad (Ochocincót) Johnsont

2012. augusztus 13., 08:22 Módosítva: 2015.04.29 17:01

tk3s_20110307_zaf_k03_009.jpg

Egy éjszakára sittre vágták Chad Ochocincót Johnsont, miután a Miami Dolphinshoz igazolt wide receiver jól elagyabugyálta a névváltoztatását is kisíró feleségét, Evelyn Lozadát. A hírek szerint Ochocinco Johnson és becses neje épp egy vacsoráról tartottak hazafelé, amikor a kíváncsi természetű feleség szétnézett a futballista kocsijában, és ráakadt néhány blokkra, amelyek azt igazolták, hogy Ochocinco Johnson nemrégiben jó néhány pakk kotont vásárolt.

Lozada kérdőre vonta a férjét, és a pár veszekedése odáig fajult, hogy a wide receiver lefejelte a nőt. A kiérkező rendőröket nem hatotta meg Ochocinco Johnson vallomása, miszerint csak védekezett: azonnal letartóztatták a férfit, akit egy hűvösön töltött éjszaka után, 2500 dolláros óvadék ellenében szabadlábra helyeztek. Ochocinco Johnson családon belüli erőszak miatt állhat majd bíróság elé.

Lolo Jones Tim Tebow-ra izgul

2012. augusztus 10., 17:21 Módosítva: 2015.04.29 17:01

gay_tebow.jpg

Az olimpia Balotellije, Lolo Jones, azután, hogy pityergett egyet élő műsorban az őt ért támadások miatt és negyedik helyen végzett a női 100 méteres gátfutás döntőjében, már a jövőbe tekint. A harmincéves szűz sportolónő a szintén szűz NFL-sztárral, a 25 éves Tim Tebow-val szeretne találkozni. 

„Mindig azt hiszem, hogy én vagyok az utolsó szűz ember a bolygón. Nagyon tisztelem azt, amit elért, és mint szűzzel, szeretnék vele beszélni a frusztrációról, amit valószínűleg ő is átélt” – idézi a szüzességét vallási okokból tartogató atlétát az USA Today. 

Joneshoz hasonlóan a vallásos nevelésben részesült New York Jets irányító is megfogadta, hogy csak a házasság után él majd szexuális életet, hiába ostromolják állandóan a jobbnál-jobb nők. 

Így mutatkozott be Griffin III

2012. augusztus 10., 08:10 Módosítva: 2015.04.29 17:01

Jól sikerült a másodikként draftolt fiatal irányító, Robert Griffin III bemutatkozása új csapatában, a Washington Redskins az ő touchdown-passzával verte meg a Buffalo Billst.

A 7-6-os végeredményt hozó felkészülési találkozón a 70 yardig jutó Griffin hat passzából négy célba talált, akadt köztük szép megmozdulás is. Griffin, akit jól védtek meg, teljesítménye jobban mutatott a statisztikákban, mint az őt váltó Grossmané, utóbbi 10/2 passzos és 22 yardos produkciót hozott össze. A másik oldalon szintén nem villogtak a csereirányítók, Vince Young legalább futott egy 21 yardosat.

A többi felkészülési meccsen is születtek érdekes eredmények. A Denver Broncos például 31-3-ra lépte le a Chicago Bearst, Manning a beszámolók szerint biztatóan dobált, hét passzából négy volt sikeres. A Green Bay Packers 21-13-re kikapott a San Diego Chargerstől, utóbbiaknál Ryan Mathews hat hétre lesérült. Mozgalmas meccsen verte a Philadelphia Eagles a Pittsburgh Steelerst (24-23), Michael Vick kisebb sérülést szedett össze, a Steelersnél az újonc left tackle, a 2.5 sacket összehozó Mike Adams dőlt ki. A New England Patriots 7-6-os győzelmet aratott a New Orleans Saints fölött, a Baltimore Ravens pedig 31-17-re verte az Atlanta Falconst.

Chris Johnson lenyomná Usain Boltot

2012. augusztus 9., 19:03 Módosítva: 2015.04.29 17:01

chris_johnson_titans.jpg

Chris Johnson, a Tennessee Titans running backje csúful beszólt Usain Bolt jamaicai rövidtávfutónak. A 2008-ban draftolt Johnson, aki a középiskolában atletizált is, állítja, hogy ha nem cserélte volna fel a futópályát a focipályára, akkor ott lenne az olimpián, és száz méteren komoly ellenfele lenne Boltnak.

Hogy fokozza a feszültséget, Johnson azt is kijelentette, hogy a 40 yardos futásban, ami hagyományosan a focisták egyik erőfelmérő gyakorlata, ma is gond nélkül lenyomná Boltot. „Tisztában vagyok vele, hogy én focista vagyok, ő pedig atléta, de ha rágyúrnék a százméteres távra, szerintem lenne esélyem a fickó ellen” – trollkodott a futó.

60 millió dolláros stadion egy középiskolai csapatnak

2012. augusztus 9., 10:11 Módosítva: 2016.05.10 10:02

alleneagles.jpg

A Dallas egyik elővárosában vitézkedő Allen Eagles csapata kinőtte korábbi stadionját, ezért egy újba költözött. Ez eddig teljesen rendben is van, kell a feltörekvő fiataloknak a megfelelő környezet a fejlődéshez, pláne ha egy olyan csapatról beszélünk, amely 2008-ban Texas állam középiskolai bajnoka volt. 

Az viszont már egyáltalán nem mindennapi, hogy az új stadion egy 60 millió dollár értékű komplexum, amely tizennyolcezer néző befogadására képes, HD-minőségű óriáskivetítővel és egy minden igényt kielégítő edzőközponttal is rendelkezik. Túlzás nélkül kijelenthető, az új létesítményt még az egyetemi bajnokságokban is megirigyelhetné számos csapat. Ha nem Texasban történne mindez, még meg is lennénk lepve. 

A beruházást a város lakói szavazták meg, el lehet képzelni tehát, hogy micsoda futball-láz uralkodhat a texasi városban. Az Allen Eagles augusztus 31-én, péntek este játssza első meccsét az új arénában, a tavalyi állami bajnok Southlake Carroll lesz az ellenfél. A hangulat tehát garantált, ahogy a sportigazgató szerint a nyolcezer bérletes is.

Fitymáját gyászolja a Steelers-drukker

2012. augusztus 8., 19:56 Módosítva: 2015.04.29 17:01

steelers_fityma_1343992526.jpg_976x549

Derék amerikai szokás, hogy az autó szélvédőjére egy-egy elhunyt családtagra emlékező feliratot ragasztanak. Ez a Pittsburgh Steelers-drukker viszont túlment minden határon: ő a szélvédőre applikált böszmenagy Steelers-logó mellett egy, a születésekor eltávolított fitymáját gyászoló feliratot helyezett el. „Szeretett fitymám emlékére” – szól a szomorú szöveg. 

Tömegverekedés a Jets edzésén

2012. augusztus 7., 09:10 Módosítva: 2015.04.29 17:01

jetsbalhe.jpg

A New York Jetsnél a jelek szerint egyre jobb hangulatban zajlik a felkészülés, a csapat hétfői foglalkozásán például egy tömegverekedést kellett felszámolnia Rex Ryan edzőnek. 

Az egész balhé úgy indult, hogy Joe McKnight elkapott egy labdát, D'Anton Lynn pedig odacsapott egyet a pályáról kifelé tartó csapattársnak. McKnight sértődötten Lynnhez vágta a labdát, majd egymásnak estek, a bunyóba pedig összesen húsz játékos szállt be.  A legszebb az egészben, hogy mindez rajongók egy kisebb csoportjától néhány méterre történt, az ő reakcióik hallhatók is a felvételen.

Obama elnök néhány napja azt mondta, a Tebow-Sanchez helyzet csak feszültséget szül majd a csapaton belül, úgy látszik a felkészülés hevében a srácoknak tényleg nem kell sok, hogy elcsattanjon egy-két pofon. 

Kolb számára rémálom volt az első meccs

2012. augusztus 6., 07:46 Módosítva: 2015.04.29 17:01

Saints-Cardinals mérkőzéssel indult a pre-seson, a Hall of fame Game meccsen a Breesszel kezdő New Orleansiak 17-10-es győzelmet arattak úgy, hogy a második félidőben mindössze egyetlen mezőny gól esett. 

Az est nagy vesztese a Cardinals irányítóharcában az első számú pozícióért harcoló Kevin Kolb volt. A quarterback rögtön az első passzából dobott egy interceptiont, négy passz próbálkozásából mindössze egyetlen talált célt. Tovább tetézte a bajt, hogy Kolb nem sokkal később meg is sérült, miután Ellis a földre vitte az endzone-ban. 

A helyére beálló Skeltonnak már jobban ment a játék, egy 90 yardos drive-ot vezetett végig a második negyedben. Volt még egy látványos visszahordás is a meccsen, a saintses újonc Laron Scott egészen az ellenfél térfeléig cipelte a labdát 7-7-es állásnál, 67 yardot futva.

Obama is Sanchezről és Tebow-ról beszél

2012. augusztus 3., 12:06 Módosítva: 2015.04.29 17:01

obama.jpg

A szezonig már csak egy hónap van hátra, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az Egyesült Államok elnöke kampánykörútján a New York Jets quarterback-helyzetéről beszélt.

"Meg kell mondjam, nem tetszik ez a nagy quarterback-vita, ami a Jets háza táján zajlik. Ha a klub szurkolója lennék, biztos, hogy idegesen várnám a következő szezont" - mondta a prezident.

"Sanchez nyilvánvalóan nem egy Tom Brady kaliberű játékos egyelőre, de kétszer egymás után is a rájátszásba vezette csapatát. Tim Tebow egy nagyszerű fiatalembernek tűnik, aki jó versenyszellemmel van megáldva, tényleg odateszi magát, ha kell. De a helyzet miatt nagy lesz a feszültség a Jetsnél, úgyhogy kíváncsi vagyok miképp alakul majd a helyzet" - fejtette ki véleményét Columbusban Barack Obama, aki amúgy főleg kosárlabdában utazik.

Visszavonult a bénán szerződtetett Eric LeGrand

2012. július 27., 09:37 Módosítva: 2015.04.29 17:01

legrand2.jpg

Eric LeGrand a Tampa Bay Buccaneers által már bénultan szerződtetett defensive tackle Facebook-oldalán bejelentette, hogy visszavonul. Ez a visszavonulás természetesen majdnem annyira jelképes, mint LeGrand szerződtetése, hiszen a Rutgers University egykori játékosa még 2010-ben olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy nyaktól lefelé szinte teljesen megbénult.

A komoly reménységnek számító LeGrandnek így fel kellett adnia a futballt, ám az idei draft során kedvenc csapata, a Tampa Bay Buccaneers jelképesen szerződtette őt, mint undrafted free agentet. LeGrand így a draft óta hivatalosan is a Bucs játékosának számított, most azonban bejelentette, hogy távozik a csapattól, ugyanis egy csapatnál meghatározott számú játékos lehet a keretben, az egykori defensive tackle pedig nem akarja más elől foglalni a helyet.

"Nemsokára itt az edzőtábor, a kedvenc csapatomnak pedig teljes erőbedobással kell dolgoznia. Megvalósult az álmom, hogy bejussak az NFL-be, és most a következő vágyamat igyekszem valóra váltani: hogy ismét járjak" - írta Eric LeGrand a Facebook-oldalán.

Nincs többé Ochocinco

2012. július 24., 13:03 Módosítva: 2015.04.29 17:01

chad2.jpg

A következő szezonban már egészen biztosan nem találkozhatunk az Ochocinco névvel az NFL-közvetítésekben. Ennek az oka egy Evelyn nevezetű nő. 

A Miami Dolphins új elkapója ugyanis úgy döntött, hogy a jövőben ismét eredeti családi nevén kíván szerepelni, ezért négyszáz dollár fejében el is intézte az ehhez szükséges dokumentációt. A wide reciever elmondta, menyasszonya, Evelyn Lozada, nem rajongott azért, hogy Mrs. Ochocinco néven kell leélnie életét, a focista pedig tiszteletben tartotta ezt, így ismét Chad Johnsonként hívja magát. 

Johnson mostantól abban reménykedhet, hogy a játék is úgy megy majd neki, mint az Ochocinco-éra előtt. 

LeBron James ösztöndíjas focista lehetett volna

2012. július 21., 12:05 Módosítva: 2015.04.29 17:01

LeBron James, az olimpiára készülő amerikai kosárcsapat kiválósága, júniusban végre megszerezte első bajnoki gyűrűjét a Miami Heat játékosaként, jó tizenkét éve azonban még a futballpályán igyekezett elkapni a labdákat.

Ez olyan jól ment neki, hogy a neves Notre Dame egyetemi csapatának akkori edzője, Urban Meyer futball-ösztöndíjjal akarta magukhoz csábítani a középiskolás James-t. 

„Ösztöndíjat ajánlottam neki, amikor másodéves volt a St. Vincent St. Mary’s-ben. A Notre Dame-nál dolgoztam akkor az elkapók edzőjeként, ő pedig elkapóként tűnt ki" - mondta Mayer, aki szerint a LeBron remek képességekkel volt megáldva. Magasságát és atletikusságát figyelembe véve hihetünk is neki. 

A gondolattal egyébként maga a kosaras is többször eljátszott, a legutóbbi NBA-lockout alatt Twitterén az ESPN egyik szakértőjétől kérdezte meg, hogy meddig lehet szabadon igazolhatóként jelentkezni a következő NFL-szezonra. Mindezt persze egyáltalán nem gondolta komolyan, azonban akkor komoly visszhangja volt a bejegyzésnek.

LeBron felsőbb évesként döntött úgy, hogy végül kosárlabdázóként folytatja karrierjét, de az egykori Packers Hall of Fame-játékos, Mark Murphy, aki középiskolai edzője volt, állítja, az NFL-ben is jól teljesített volna a 29 éves játékos. Nem ritka egyébként, hogy valaki más sportágból érkezik a ligába, az idei drafton egy korábbi rögbis és egy kosaras is elkelt, de a Tennessee Titans az elmúlt három évben több olyan focistát is szerződtetett, aki komoly birkózói múlttal rendelkezik

James ugyan sosem lesz már profi focista, de az NFL egyik főszponzora, a State Farm azért egyik reklámjában néhány éve megmutatta, milyen lett volna, ha mégis a ligában köt ki. 


Mezítláb, 50 yardról rugdossa a gólokat

2012. július 20., 10:05 Módosítva: 2015.05.16 03:41
84

A Pittsburgh Panthers  játékosa úgy bánik a tojáslabdával, hogy azt az európai fociban is megirigyelnék.

teljes bejegyzés

129 yard: nagyobb touchdown szinte nincs

2012. július 18., 18:16 Módosítva: 2015.05.16 03:42
345

A kanadai amerikai foci bajnokságban ismét hatalmasat futott egy játékos, ezt felülmúlni szinte már lehetetlen.

teljes bejegyzés

Legóból rakta össze kedvenc csapata stadionját

2012. július 18., 13:31 Módosítva: 2015.04.29 17:01

Igazi időmilliomos lehet az 57 éves Robert J. Hall, aki a hetvenes évek óta a Buffalo Bills bérletese. Hall 2008-ban kezdett bele élete nagy vállalkozásába: Legóból akarta összerakni a Ralph Wilson Stadium mását. Az aréna 1973 óta szolgál a Bills otthonaként, a kötődés tehát érthető. 

Az 57 éves rajongó harmincezernél is több Lego-darabból állította össze a mesterművet, melynek kivitelezése során minden apró részletre figyelt, így a pályától kezdve a kivetítőig, a stadion minden egyes részlete hű mása Ralph Wilson Stadiumnak. Maga az alkotás egyébként hat méter hosszú és közel egy méter magas. 

Hall elsősorban vasárnaponként, az idegenbeli meccsek alatt dolgozott a stadion másán, miközben rádión követte szeretett csapata mérkőzéseit. Volt kritikus pontja is az építkezésnek. Már az utolsó simításokat végezte a Lego-csodán, amikor összetört alatta a szék és a stadion egyik sarkára rázuhant, ami azonnal összeomlott, Hall pedig könnyekben tört ki. Jelenleg azon dolgozik, hogy a világítást tudja modellezni, a fejlesztések tehát folytatódnak.

Íme néhány kép a Yardbarker jóvoltából. 

bufallolego1.jpg

bufallolego2.jpg

bufallolego3.jpg

Majka a magyar Super Bowl Madonnája

2012. július 15., 10:27 Módosítva: 2015.05.16 03:50
148

A rántotthúsos szendvics a hot-dogot, a dunaújvárosi Gorillaz a békéscsabai Raptorst alázta a magyar amerikaifoci-bajnokság döntőjében.

teljes bejegyzés

Tim Tebow szépen beszélő fodrászt kért

2012. július 11., 13:44 Módosítva: 2015.04.29 17:01

tebowhair.jpg

Rég írtunk már a New York Jets izmos irányítójáról, Tim 'Szentfazék' Tebow-ról, úgyhogy csak nektek, csak ma egy egészen rövid hír az úrral kapcsolatban. A Celebbuzz nevű amerikai portál információi szerint ugyanis Amerika legújabb csodagyereke a minap Los Angelesbe látogatott, hogy részt vegyen az ESPY Awards díjátadó ünnepségén, egy Beverly Hills-i fodrászatba térve pedig egyetlenegy kívánsága volt: csakis olyan fodrász vághatta le a haját, aki egyáltalán nem káromkodik munka közben. Jesus fuckin' christ, nem?

Augusztus 5-én véget ér a böjt

2012. július 10., 21:39 Módosítva: 2015.04.29 17:01

fawcett.jpg

Közel fél évnyi szünet után augusztus elején ismét NFL-csapatokért lehet majd izgulni, ekkor kerül ugyanis megrendezésre a szokásos Pro Football Hall of Fame Game, ami a pre-seasont hivatott megnyitni. A Hírességek Csarnokának tőszomszédságában fekvő családias hangulatú Fawcett-stadionban idén az Arizona Cardinals és a New Orleans Saints csap össze. A labda magyar idő szerint hétfő hajnal kettőkor indul útjára, az igazán elvetemült fanatikusoknak ez azonban nem jelenthet gondot. 

A Hall of Fame-meccsen 1971 óta egy NFC és egy AFC-csapat találkozik, a tavalyi összecsapás azonban a lockout miatt elmaradt. 

A találkozó után néhány nappal kezdetét veszi a pre-season dömping, az első héten a Green Bay a San Diegóhoz látogat, a Dallas pedig az Oaklandhez megy. A Hall of Fame Game-hez hasonlóan a felkészülési meccsekből is jónéhány műsorra kerül majd az itthon is fogható ESPN Americán. És akkor következzen a menetrend. 

Week 1 (Aug. 9-13)
csütörtök, aug. 9. Green Bay at San Diego
hétfő, aug. 13. Dallas at Oakland
Week 2 (Aug. 16-20)
csütörtök, aug. 16. Cincinnati at Atlanta
péntek, aug. 17. Detroit at Baltimore
vasárnap, aug. 19. Indianapolis at Pittsburgh
hétfő, aug. 20. Philadelphia at New England
Week 3 (Aug. 23-26)
csütörtök, aug. 23. Arizona at Tennessee
péntek, aug. 24. Chicago at N.Y. Giants
szombat, Aug. 25. Houston at New Orleans
vasárnap, Aug. 26. San Francisco at Denver
vasárnap, Aug. 26. Carolina at N.Y. Jets

 

Már 9 millióan jártak a Hall of Fame-ben

2012. július 10., 10:35 Módosítva: 2015.04.29 17:01

pft.jpg

(forrás: Pro Football Hall of Fame)

Kilencmillióan látogatták meg a közel ötven évvel ezelőtt megnyitott Pro Football Hall of Fame-t - adta hírül a PFT.

A kilencmilliós határt egy ifjú Steelers-rajongó révén lépte át az intézmény hétfőn, a tíz éves Alex családjával nézte meg a hírességek csarnokát, amelyet mostantól élete végéig ingyen látogathat. Külön erre az eseményre készített pólót és a Hall of Fame ötvenedik születésnapjára kiadott könyvet is kapott Alex, ráadásul a Panini által hamarosan kiadásra kerülő hivatalos trading card-kollekcióba is bekerül arcképe. 

Az 1963. szeptember 7-én megnyílt hírességek csarnoka két épületben, több mint tízezer négyzetméteren várja az érdeklődőket a Cleveland melletti Cantonban.

Rontott mezőnygólból csinált touchdownt

2012. július 9., 14:04 Módosítva: 2015.05.16 03:53

A kanadai CFL-ben egy elrontott mezőnygól után 125 yardot futott a labdával a Calgary játékosa.

teljes bejegyzés

Ju Jitsuval készül Tebow a szezonra

2012. július 8., 09:52 Módosítva: 2015.04.29 17:01

tebowedz.jpg
forrás: Yardbarker

A neves Gracie-család Beverly Hills-i iskolájában vett Ju Jitsu-órákat Tim Tebow a szezonra való felkészülés jegyében - írja a TMZ.

A New York Jets irányítója az UFC-nehézsúlyú Brendan Schaub és a Gracie-család két tagjának társaságában edzett, utóbbiak pedig elismerősen nyilatkoztak a focista képességeiről: "A felépítése és az intelligenciája miatt nagyon könnyű volt őt Ju Jitsura oktatni."

Tebow izmait korábban a csapaton belüli rivális, Mark Sanchez is méltatta, azt mondta, a kolosszus látványa arra ösztönzi, hogy ő maga is több izmot pakoljon magára.

Korábbi kosárlabdázó zsarolta Griffint

2012. június 26., 12:24 Módosítva: 2015.04.29 17:01

griffinszarolas.jpeg

Az idei drafton másodikként kiválasztott Robert Griffin III-at próbálta megzsarolni a volt kosárlabdázó Richard Khamir Hurd - jelentette a KWTX.com  A zsarolót FBI-ügynökök tartóztatták le, tegnap este engedték szabadon huszonötezer dolláros óvddék fejében. 

Robert Griffin III még januárban fogadta ügynökeként Ben Dográt, őt kereste meg Hurd azzal, hogy kompromittáló információkkal rendelkezik ügyfelével kapcsolatban, amit nyilvánosságra is fog hozni, amennyiben nem fizetnek neki. Dográék értesítették a hatóságokat, kiknek segítségével csapdába csalták a zsarolót, az összeget tartalmazó csekk átadása után csaptak le rá az álruhás FBI-ügynökök.

Hurd 2004-ben csatlakozott a Baylorhoz, ahol 2008-ig kosárlabdázott, szintén Bayloros Griffint pedig az idén draftolta a Washington Redskins.