Keresés

40 találat az Indexről, és 1241 a környékéről.

augusztus 7., 00:00

Tudatos stratégiával sokat faraghatunk az iskolakezdés költségeiből Tudatos stratégiával sokat faraghatunk az iskolakezdés költségeiből

Szeptember elsején több mint egymillió gyereknek fognak becsengetni Magyarországon. Szüleik jellemzően több tízezer forintot költenek el augusztusban, hogy semmi se hiányozzon az iskolatáskából. Őket szeretnénk segíteni abban, hogy miként tudnak a költségekből úgy lefaragni, hogy az ne menjen a minőség rovására.

2021. december 15., 00:15

Így ne őrüljünk meg a karácsonytól Így ne őrüljünk meg a karácsonytól

Ünnepekre hangolódás? Gyakran inkább dugóban araszolás, tömeg, sorban állás, extrém sportnak beillő bevásárlás, kapkodás és stressz jut, az ünneplés ideális esetben nem erről szól, hanem a lelassulásról és a közös programokról. Cikkünkkel segítünk megőrizni hidegvérét.

2019. április 9., 07:30

Nem ciki, ha még soha nem főzött, csak kezdje el Nem ciki, ha még soha nem főzött, csak kezdje el

Az Instagramtól az aktuális étkezési trendeken át a főzős tehetségkutatókig ezernyi bizonyíték van rá, hogy konyhai ténykedés nem csak hasznos, divatos is. Tippekkel, trükkökkel, listákkal segítünk, ha belevágna a gasztrokalandozásokba.

2018. április 10., 07:44

10 mozdulat, amivel biztosan kicsinálja magát 10 mozdulat, amivel biztosan kicsinálja magát

A reggeli készülődéstől a munka utáni kikapcsolódásig rengeteg veszély leselkedik ránk, sérüléseink nagy részét egy hétköznapi rossz mozdulat okozza. Sokat és rosszul ülünk, gyengék vagyunk, de tehetünk ellene!

2017. november 24., 00:16

Hello Black Friday! De mégis mit vegyek ma? Hello Black Friday! De mégis mit vegyek ma?

Manapság már nem csak elektronikai eszközöket lehet venni a fekete pénteken. Elmondjuk mit vesznek az amerikaik, és adunk néhány tippet a mai vásárláshoz is.

2017. május 16., 07:55

Az olcsó új építésű lakások veszélyei Az olcsó új építésű lakások veszélyei

Nem lehetetlen, de észnél kell lenni. Megnéztük, hogy mik a buktatói annak, amikor piaci ár alatt kínál valaki új építésű ingatlant, senkinek ne kelljen saját rossz döntéséből tanulni.

2016. október 27., 06:54

Bármikor belefuthatsz a plafonba Bármikor belefuthatsz a plafonba

Balogh Péterrel, az iGO navigáció egyik atyjával beszélgettünk arról, hogy szerinte mi a sikeres startupok titka.