új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Guinness-rekord! Értelme pont annyi, mint a Guinness-rekordok túlnyomó többségének, de lássuk be, elég látványos: 

    Az olasz mobilszolgáltató Italy Telecom szervezte meg a rekordkísérletet, amiből egyébként film is készül, pontosabban felhasználják egy filmhez, ami arról szól, hogy a robotok elhatározzák, hogy meg akarnak tanulni táncolni.

  • A Hell iszonyatos lelkesedéssel jelentette be, hogy akkorára nőttek a tuttifrutti-ízű, koffeines, álkemény üdítőital szegmensben, hogy már Bruce Willisszel reklámozzák magukat. Eközben Bruce Willis hivatalos sajtókapcsolati referense nyomán mindehhez nem tette hozzá, hogy

    "Kellett a pénz".

    willis hell2

    A Hell reklámjából ugyanis mindössze két dolgot tudhatunk meg:

    • Bruce Willis régen nagyon szerette a kávét, azóta hatalmas Hell hűtőből issza a tuttifrutti-ízű, cukrozott nátrium-citrátokat.
    • Magyarország nem hoz szerencsét az egykori akciósztárnak, mert ugye a Budapestet Moszkvává maszkírozó Die Hard 5 és az 1991-es, részben szintén nálunk készülő Hudson Hawk is rém kínos, és rettentő nagy bukta is volt. A Hell-reklám nem nagyon lóg ki ebből a sorból.

    Mindehhez még hozzátehetnénk, hogy van az a pénz, amiért korpásodik az ember haja, de ugye ez az amúgy imádni való Bruce Willisnél ez a mondat értelmezhetetlen. Inkább nézzék meg a lapos reklámfilmet itt, vagy ha jó Bruce Willis-reklámot akarnak látni, akkor itt van lejjebb egy angol inernetszolgáltató zseniális alkotása, amiben az akciósztár nemcsak kemény, de önironikus is lehetett.

  • Gyöngyi a hétvégét Szlovéniában töltötte. Egy bledi hentesnél meglátta a húsnyulat, ami lehet, hogy zsírnyúl, de legalább nem vérnyúl, viszont gondoskodott arról, hogy ne csak fagyos, hanem faggyús is legyen a húsvéti hangulat.

  • Valószínűleg ezt a következtetést vonná le egy földönkívüli, ha megnézné az egyik legkirályabb Youtube-sorozat, a People are Awesome bármelyik részét. És totálisan igaza is lenne, ezt már a legutóbbi epizód alapján biztosan merem állítani:

  • Örök igazság a futballban, hogy addig nem állsz meg, míg nem hallod a sípszót. Az ötödosztályú Woking védője ezt most megtanulta

    A 4-es számú védőt tessenek figyelni, aki ahelyett, hogy futna tovább, már elkezdi fogni a fejét, hogy gólt kapott a csapat. Normál esetben persze igaza lenne, de a pálya állapota olyan rossz volt, hogy a labda megállt a sár miatt: ha a védő nem alszik be, megment egy pontot a csapatának.

    balek
    Fotó: youtube
  • A hadtörténetben nem ritkák a morbid elnevezések, elég csak Paul Warfield Tibbets amerikai repülőtisztre gondolni, annak a repülőgépnek a parancsnokára, amelyről 1945-ben ledobták Hirosimára a világ első atombombáját. Tibbets a saját édesanyjáról nevezte Enola Gaynek a gépét.

    A fenti képen látható katonák "húsvéti tojásoknak" nevezték el a tüzérségi lövedékeiket, melyeket a hitleri Harmadik Birodalomra szórtak - feltehetően húsvétkor.

  • Floridában bizonyos esetekben extrém sportnak számít egy kis éjszakai fürdőzés, ugyanis bármikor előfordulhat, hogy a medencébe beköltözik egy aligátor.

    Néha az átlagnál is kellemetlenebb tud lenni a rendőri munka.

  • Nour Nassarnak igazán emlékezetes lett a húsvét, miután vasárnap előkerült a férje balesetében eltűnt angol bulldogja. 

    A nő férjének csúnya autóbalesete volt a hét elején az egyik amerikai autópályán, miközben a kutya is vele utazott. A férfi eszméletét vesztette a balesetben és amikor a kórházban magához tért, a kutya nem volt sehol.

    Az öt éves Belly a baleset miatt vélhetően megijedt és elszaladt a helyszínről, ott kóborolt az autópályán. A kutyát a dugóban ülő Chasity Frye találta meg és vette magához, de nem tudott mit kezdeni Bellyvel, mert sem nyakörve, sem chippelve nem volt. A nő később a tévében látta, hogy a gazdái keresik az általa megtalált kutyát, így húsvét varárnap le is szállította Bellyt a családjához.

    (Via)

  • Április 2-án 82 éves Csukás István Kossuth-díjas író, Pom-Pom, Gombóc Artúr, Mirr-Murr kandúr, a Nagy Ho-ho-ho-horgász és Sün Balázs atyja. Talán legnépszerűbb alkotása, Süsü a sárkány pedig épp mostanában volt 40 éves, így akár ünnepelhetjük azzal is a remek író születésnapját, hogy elmegyünk a Süsü tiszteletére rendezett kiállításra a budapesti Rádió- és Televíziótörténeti Kiállítóhelyre. "A születésnap alkalmából a kiállítóhely időlegesen Süsü otthonává alakul át, az interaktív kiállításon pedig nemcsak a bábokat, a helyszínt, a stúdiót, valamint eddig sosem látott kellékeket lehet majd látni, de akár szelfizhetnek is Süsüvel, beülhetnek a királyi trónszékbe és jelmezeket is felvehetnek" - írtuk a május 12-ig látható kiállításról korábban.

  • Aki már evett szusit, az jó eséllyel találkozott a mellé tálalt zöld fűszerrel, a vaszabival. Aki nem rajong a csípős ízekért vagy csak óvatlan, annak ez maga a halál. Így járt ez a kisgyerek is, akit az anyukája kínált meg némi vaszabival, és ilyen őszinte, szívből jövő segélykérést még biztos nem látott:

    Én nem szeretem a csípőset, a vaszabitól pedig azóta rettegek, hogy egyszer hallottam élőben Badár Sándor előadását

  • Nem is tudom, hogy lehetne még ezt fokozni, esetlen úgy, ha nem szamurájok kardoznának a levegőben repkedve, hanem T-Rexek. Bár azoknak meg nagyon hülyén állna a csökevényes kis mancsukban a katana.

    Egy japán designer, bizonyos Shota Mori az ötletgazda, az oldalán akadnak még vadabb dolgok is, erre tessék.

  • Barnamedvét láttak az Aggteleki Nemzeti Parkban, Jósvafőnél - közölte a köztévé híradója. A riportban, amely egyúttal egy olyan szokatlan ötven másodpercet is jelentett a közmédia számára, amelyben nem volt kormánypropaganda, olyan hasznos tanácsokat is hallhatunk, hogy ha medvével találkoznánk, azért legyünk óvatosak, ne kezdjük el megközelíteni, sem elriasztani, mert azt támadásnak is veheti az állat.

  • Néhány napja nagy vihart kavart internetszerte egy olasz újságíró, Eugenio Scalfari, amikor kijelentette, hogy őszentsége egy interjú során azt állította, pokol márpedig nem létezik. Ez elég meredek kijelentés lenne még a nem éppen ortodox nézeteiről ismert Ferenc pápától is, és most meg is érkezett a Vatikán hivatalos állásfoglalása a témában. Ezek szerint:

    • A 93 éves Scalfari valamit súlyosan félreértett a pápa szavaiból
    • Amik különben sem hivatalos interjú formájában hangzottak el, hanem egy magánbeszélgetés során
    • És egyébként sem készült se hangfelvétel, se írásos jegyzet a dologról
    • Szóval nem kell örülni, a katolikus katekizmus szerint továbbra is az van, hogy ha valaki úgy hal meg, hogy bűn, méghozzá nem bocsánatos bűn terheli a lelkét, az bizony a pokolra jut, és ott az örök kárhozat lesz a jussa.

    És még azt sem tették hozzá, amit a klasszikus vicc, hogy de legalább jó a társaság, mert oda kerül az összes haverod is.

  • Working on opening graphics up at #skywalkerranch Gotta admit, pinching myself a few times a day as we put on the finishing touches up here

    RealRonHoward (@realronhoward) által megosztott bejegyzés,

     Ron Howard elégedetten szemléli feltehetőleg annak a filmnek a nyitószövegét, amit át kellett vennie, miután a Lucasfilm kipenderítette a két rendezőjét, Phil Lordot és Christ Millert. Igen, ez a Solo, a fiatal Han Solo kalandjait parádéztató film, amit elvileg már jövő hónapban be is mutatnak.