új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kinizsi Ottóval sikerült újraindítaniuk házasságukat.

    Képernyőkép 2024-02-28 103434.png
    Fotó: TV2

    Idén júniusban már a huszadik házassági évfordulóját ünnepelheti Deutsch Anita és Kinizsi Ottó, mégsem tekintik magukat álompárnak. A Barátok közt egykori szereplői nem titkolják, kapcsolatuk időnként hullámzó, mint másoké.

    Mi is szoktunk veszekedni, sőt szerintem gond van azzal a házassággal, ahol nincsenek veszekedések. Nálunk a konfliktusok az egészen hétköznapi dolgokból adódnak. Az a titkunk, hogy a fontos dolgokban egyetértünk. Mindenkinek vannak rigolyái.

    Én nem szeretem, ha a fölmosás után Ottó összemászkálja a nedves követ, ő pedig attól lesz ideges, ha a mosogatógépbe való bepakolás előtt nem öblítjük el rendesen a tányérokat. Ottó szerint én tisztaságmániás vagyok, miközben néha tele van a nappali pókhálóval, méghozzá az ő jóvoltából. Ugyanis nagyon szereti a pókokat: sosem bántaná őket, mert megfogják a szúnyogokat. Ettől függetlenül néha ő is végez házimunkát” – árulta el a hot! magazinnak a színésznő, aki civil foglalkozása szerint a Budafoki Pincejárat művészeti vezetője. Mint mesélték, náluk Kinizsi a békítő fél.

    Ha nézeteltérésre kerül sor, egyértelműen én forszírozom a békülést. Anita az a típus, aki ha összeveszik valakivel, akkor egy hétig mosolyszünetet tart, én viszont már tíz perc múlva elfelejtem a bosszúságomat. Képes vagyok bocsánatot kérni, ha a fáradtságom miatt hosszabb és hangosabb volt a hegyi beszéd, mondjuk, a mosogatógép miatt. De legyen szó bármilyen nézeteltérésről, soha nem próbáljuk ráerőszakolni a másikra az igazunkat

    – magyarázta a producer, aki nejével úgy véli, egy kapcsolatnak az tesz jót, ha a felek nem töltik együtt minden percüket, hanem rendelkeznek saját énidővel is.

    „Sok házasságban látom problémának, hogy mindig mindent együtt csinálnak. Mi eljárunk akár egymás nélkül is szórakozni, és vannak olyan barátaink, akikkel külön-külön találkozunk. Ottó szerint ez a hosszú házasságunk titka, hogy nem váltunk el. A viccet félretéve: szerintem az a titkunk, hogy egyikünk sem féltékeny a másikra, és nem szólunk bele egymás dolgaiba. Nem lógunk állandóan egymás nyakán, nem függünk a másiktól, és nem próbáljuk korlátozni” – emelte ki Deutsch.

  • Még énektanárhoz is jár.

    DSC5762
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Varsányi Réka nevét a legutóbbi Ázsia Expresszben ismerhették meg a nézők, ahol Alekosz barátnőjeként mutatkozott be. Bár látszólag kezdetben dúlt köztük a szerelem, nagy meglepetésnek számított, hogy a kétgyermekes édesanya a nyilvánosság szeme láttára adta ki az útját az egykori ValóVilág-győztesnek a TV2 kalandrealityjében. 

    A szőkeség feltett szándéka, hogy exe nélkül is érvényesülni tudjon a médiában, azért igyekszik bemutatni sokoldalúságát. Most a Bors vendége volt, ahol kiderült, hogy hobbiból énekel, sőt, dalra is fakadt egy játék kedvéért.

    Énektanárhoz járok, gyakorlom ezt a mesterséget. Nem titok, hogy ez nem új dolog az életemben, másfél éve kezdtem vele komolyabban foglalkozni. Mondjuk lehet, hogy még egy kicsit szorgalmasabban kellene hozzáállnom

    – mondta nevetve Varsányi, akinek 10 másodperce volt, hogy egy adott szóból elénekeljen egy dalt. Íme:

  • Az elmúlás kérdése is jobban foglalkoztatja, mióta szülő lett.

    Dallos Bogi és férje, Puskás Peti közös gyermeke, Ábel lassan már féléves lesz. Az énekesnő a napokban az Anyád hogy van?! című YouTube-műsorban beszélt a szülés körülményeiről és az anyává válásáról. Mint kiderült, Puskás először nem is akarta elhinni, hogy elfolyt felesége magzatvize, és csak kicsivel később esett le neki, hogy bizony eljött az idő.

    Mondtam neki, hogy szerintem elfojt a magzatvíz. Mondta, hogy »hát ez biztos, hogy nem a magzatvíz«. Erre én megsértődtem és felvonultam, ő meg kiült a teraszra Csillagok háborúját nézni. És én közben ott fent vajúdok, szinte már érzem, de csak azért sem szólok neki, ha lemarad a szülésről, lemarad

    idézte a Kiskegyed Dallost, aki hozzátette, később már férje is észrevette, hogy itt bizony szülés lesz.

    Beszélgetésben arról is szó esett, milyennek élte meg, amikor végre megláthatta a gyermekét. Az énekesnő bevallotta, hogy amikor először nézett szemébe a kisfiának, ráeszmélt arra, hogy az élet véges, amely a gondolat azóta is aggasztja.

    „Ez a gondolat fogalmazódott meg bennem a leginkább, amikor először a szemébe néztem Ábelnek, hogy az élet véges. Persze eddig is tisztában voltam ezzel a gondolattal, hogy meghalunk egyszer. De most, hogy egy újabb értelmet nyert az életem és azáltal, hogy ő most a világra jött, és megszületett és itt van, egy kis élet, a kisfiam...de lesz már egy olyan időszaka a fiam életének, amit én már nem látok” – fogalmazott az édesanya.

  • Elege lett a korábbi énekesnőnek.

    Tóth Andi nemrég több képet is megosztott magáról közösségi oldalán, amelyekhez több kéretlen hozzászólást is kaphatott, ugyanis egy hosszabb felvételben kérte ki magának, hogy a testéről tegyenek megjegyzéseket.

    „Ha lenne lányom...” – kezdte Instagram-sztorijában Tóth, majd hozzátette, hogy elképzelte, mi mindent csinálna azokkal, akik meg akarnák mondani, hogyan kellene kinéznie a lányának.

    Mindig reménykedem, hogy eljut esetleg már csak egy maroknyi emberhez is, amit mondani akarok, akkor talán szép lassacskán tudunk változtatni valamennyit az embereken

    – adott hangot nemtetszésének a visszavonult énekesnő, kiemelve: reméli, mindenki tudja, hogy nem oké véleményezni valamit, amit a másik ember nem kért.

    Megjegyezte, szerinte egy olyan világot élünk, amiben nagyon sok elképzelés van arról, hogy egy nőnek vagy egy férfinak hogyan kellene kinéznie vagy viselkednie. Mint mondta, nehéz boldogan élni, és közben ezeket a megjegyzéseket nem figyelembe venni.

    Ez felfoghatatlan, hogy valaki leírja: Andi, neked 55 kilónak kellene lenni

    – hozta fel példaként az egyik neki címzett kommentet, melyen nem tudott napirendre térni. Úgy érzi, nincs semmilyen könyvben sincs leírva, kinek mennyi kilónak kellene lennie.

    Mondandóját azzal zárta, elsősorban nem önmaga miatt tartotta fontosnak, hogy meg megszólaljon, hanem olyan fiatal lányok és fiúk miatt, akik szintén átélhetnek hasonlókat a közösségi médiában.

  • Hosszas tervezés előzte meg a bejelentését.

    Sebestyén Balázs a Rádió1 Balázsék című műsorának szerdai adásában meglepő bejelentést tett: régóta tervezett projektje ugyanis megvalósulni látszik, és idén nyáron egy szabadtéri koncertet fog adni DJ Oti művésznéven. Mint kiderült, a bulira július 20-án kerül sor, vagyis egy napon lesz a Budapestre látogató Ed Sheeran arénás koncertjével.

    Most Sebestyén a közösségi oldalán is megosztotta az eseményt, melyen az ígéretek szerint sztárvendégek is várhatók, illetve a 90-es és a 2000-es évek „klubhimnuszai” csendülnek majd fel. 

    Hosszú évek után végre elfogadta a meghívást, és idén július 20-án Magyarországra látogat! Egyszeri, soha vissza nem térő alkalom, a nyár legnagyobb bulija!

    – írta a műsorvezető, aki egyelőre többet nem árult el, de hamarosan még több részlettel fog jelentkezni.

  • Szívműtétje után hosszabb pihenőre kényszerült.

    Körtvélyessy Zsolt tavaly szívműtéten esett át, majd több hónapos pihenőre kényszerült, miután egy betegség támadta meg a szervezetét. A Jászai Mari-díjas színész felépülése óta újra visszatért a színpadra, melyről nemrég a hot! magazinnak nyilatkozott.

    Nem is hagytam abba a színészetet. Csak három hónap kényszerszabadságot vettem ki. A remek orvosaimnak köszönhetően szerencsére jól vagyok, hiszen megoldották a problémámat

    – idézi Körtvélyessyt a Blikk, akinek ideje nagy részét a munkája teszi ki, valamint az, hogy Kecskemét és Budapest között ingázik.

    Meghalnék, ha otthon kellene ülnöm a nyugdíjamat várva. Mindig is aktív voltam, egész életemben sportoltam, de mostanában sajnos egy picit ellustultam. Az a célom, hogy újra formába jöjjek, éppen ezért nemrég vettem egy szobabiciklit. Időnként fáradékonyabb vagyok, de erre a kollégák azt szokták mondani, hogy ők is! Bár szerintem ez a korral is járhat... Hála Istennek, a memóriám jó

    – magyarázta a színész, aki nemrég egy olyan darabban szerepelt, amelyben másfél órás monológja volt, illetve magyar költők verseiből készült műsorával járja az országot. Nagy álma, hogy az unokája is láthassa a színpadon, akivel hetente kétszer szokott találkozni.

  •  Íme egy edzésre motiváló videó, amely a valóságot adja át.

    Jennifer Aniston kirobbanó formájának titkára sokan kíváncsiak lennének, talán ezért is van, hogy a Jóbarátok és a Gyagyás gyilkosság sztárja időről időre ad néhány tippet követőinek az Instagram-oldalán. Az 55 éves színésznő sokak szerint jó néhány évet letagadhatna, de sokat is tesz ezért.

    A minap az edzéstervébe engedett betekintést, hátha azzal meghozhatja mások kedvét egy kis testmozgáshoz. Összevágott videója azért is kivételes, mert abban benne vannak azok a pillanatok is, amikor erőtlenül rogy a földre.

    Nektek is biztos ismerős, amikor egyszerűen nincs kedved csinálni. Akkor csak azért is nyomni kell!

    – biztatta követőit Aniston.

     (via People)

  • Kár tagadnia.

    A legtöbb szülőhöz hasonlóan Drew Barrymore sem engedi lányainak, hogy felvegyenek bizonyos ruhadarabokat. A színésznő lányai, Olive és Frankie, akik most 11 és 9 évesek, crop topot, vagyis haspólót például nem hordhatnak, hiába is nyüstölik anyjukat ezzel.

    Barrymore próbál szigorú szülő lenni, de egy dologra ő sem számított. Egyik lánya ugyanis megtalálta azt a fotót róla, amely a Playboy egyik címlapjához készült. A színésznő az 1995-ös felvételen lila fehérneműben és fehér pólóban pózol, amelyet felhúz a köldöke fölé, s bár nem egy crop topról van szó, lánya mégis úgy érzi, ezzel visszavághat, amikor arról veszekednek, milyen ruhákat szabad viselniük.

    A lányom crop topot akar hordani, hiába mondom neki, hogy nem lehet. Erre rávágja: »De hát te szerepeltél a Playboy címlapján!«

    – árulta el a The Drew Barrymore Show keddi adásában vendégének, Christina Aguilerának, de arra nem tért ki, hogy Olive vagy Frankie szólt-e be neki.

    Az énekesnővel azt is megvitatták, hogy egyikük sem bánta meg, hogy korábban volt példa arra, hogy sokat mutató ruhában álltak modellt.

    Imádtam minden percét

    – jelentette ki Barrymore.

    (via Page Six)

  • Ilyenre még nem volt példa a vetélkedőben.

    Képernyőkép 2024-02-28 114738.png
    Fotó: TV2

    Ugyan nem a Sztárbox című műsor kedvéért, de bokszkesztyűt húzott és jól elpüfölt egy férfit Sydney van den Bosch. Az egykori szépségkirálynő a TV2Szerencsekerék című vetélkedőjében mutatta meg, mennyire ért a kesztyűzéshez, mégpedig azért, mert a kedd esti adás játékosai között volt egy bokszoló is. 

    Péter biztosra ment és az alapoktól indult: megmutatta a műsor háziasszonyának, melyik a jobb és bal irány, majd hagyta, hogy Van den Bosch jobban megsorozza.

    Ebből nem kér repetát, adjál neki! Megrogyott, most üsd tovább! Gyerünk, ne engedd el!

    – biztatta Kasza Tibi a szerencselányt, akit a nehéz küzdelem után végül győztesként hirdetett ki.

    Lehet, hogy maradnék a táncnál… meg néha az éneklésnél

    – szögezte le a modell, akit nemrég eljegyeztek.

  • Már az első randin megegyeztek ebben.

    Blake Lively 2011 óta alkot egy párt Ryan Reynoldsszal, akit a Zöld Lámpás című film forgatásán ismert meg, bár akkoriban még mindketten párkapcsolatban éltek: a színésznő Penn Badgleyvel alkotott egy párt, a színész pedig Scarlett Johansson férje volt. Amikor mindkettejük románca véget ért, randizni kezdtek, kapcsolatuk pedig azóta is töretlen.

    Házasságot 2012-ben kötöttek titokban, s szerelmük gyümölcseként négy közös gyermekük született. Jól működő házasságuk titkára sokan kíváncsiak, ezért is történhetett, hogy a színésznő az Entertainment Tonightnak elárulta, hogy már az elején szilárd alapokra helyezték a kapcsolatukat.

    Amikor összejöttünk Ryannel, megfogadtuk, hogy sosem fogunk egyszerre dolgozni, hogy mindig a magánéletünket helyezhessük az első helyre. Ez kemény munka. Ugyanúgy, mint a pénzügyi tervezés és annak fenntartása – ehhez egyensúlyra van szükség

    – magyarázta Lively, kitérve arra, hogy amikor a Gossip Girl című sorozatot forgatták, ki sem látott a munkából.

    Reynolds 2020-ban a közös szabályukról azt mondta:

    „A legtöbbet hozzuk ki belőle. Nem szakítunk. Én filmeket forgatok, a feleségem is filmeket forgat, mindenfelé utazunk, de csak együtt megyünk. Szerintem ez a legjobb része a dolognak: nem töltünk sok időt külön, és a lányaimmal is sok időt tölthetek.” 

    (via Unilad)

  • Ennél rosszabb soha ne legyen, vallja.

    Pesák Ádámmal való szakítása óta ritkán enged betekintést a magánéletébe Janza Kata, ám most kivételt tett. A színésznő kapcsolata a nála 22 évvel fiatalabb színésszel öt együtt töltött év után 2022-ben futott zátonyra, amelyet Janza nehezen viselt. Pszichológushoz is járt, de nem csupán a szakítást kellett feldolgoznia, hanem azt is, hogy a színházban, a szerepeiben is történtek változások. Ahogy ő fogalmazott,a koránál fogva már nem lehetett a Disney-mesejátékok hercegnője. 

    Mostanra azonban úgy tűnik, túltette magát a korszakváltáson. Ezt az is bizonyítja, hogy újra rátalált a szerelem.

    Most éppen töretlen jókedvvel és derűvel ragyogok, tele energiával. Végre kerek az életem, boldog vagyok. Ennél rosszabb soha ne legyen

    – nyilatkozta a Best magazinnak Janza, akinek szavait az nlc.hu idézte.

    Most annyit mondhatok, hogy újból párkapcsolatban élek, de nem szeretnék erről többet mondani, nem szeretném soha többet a boldogságomat kitenni a kirakatba. Eddig megtettem, és nem sikerültek a kapcsolataim, most hallgatok

    – hangsúlyozta ki a színésznő.

  • 2024. március 11-én hétfőn, magyar idő szerint március 10-én éjszaka tartják a 96. Oscar-gálát a Los Angeles-i Dolby Színházban, ahol a 2023-as év legjobb filmjeit és filmeseit részesítik elismerésben. Azt már nyilvánosságra hozták, hogy kik vesznek részt az Oscar-szobrok átadásában, és az sem titok, hogy az amerikai filmakadémia díjátadó ceremóniájának házigazdája Jimmy Kimmel lesz, immár negyedik alkalommal. Arról azonban továbbra is mennek a találgatások, kik kapnak arany szobrocskát. 

    Sokak nagy felháborodására Margot Robbie biztosan nem kap díjat a Barbie című filmért, hiszen a legjobb női főszereplő kategóriájában nem jelölték. Ez nagy felháborodást keltett, még a színésznő kollégája, Ryan Gosling is kiakadt, jóllehet a színész a legjobb férfi főszereplő Oscarjának egyik várományosa.

    A nagy találgatások miatt a mesterséges intelligenciát is megkérdezték a lehetséges győztesekről. Az InStyle magazin szerint a 2024-es Oscar-gálán

    • A legjobb férfi főszereplő kategóriában Cillian Murphy (Oppenheimer),
    • a legjobb női főszereplő kategóriájában Emma Stone (Poor Things), 
    • a legjobb férfi mellékszereplő kategóriájában Robert Downey Jr. (Oppenheimer),
    • a legjobb női mellékszereplő kategóriájában Da'Vine Joy Randolph (Téli szünet),
    • a legjobb rendező kategóriájában Christopher Nolan (Oppenheimer),
    • a filmek közül pedig az Oppenheimer győzelme a legesélyesebb.
  • Baki ide vagy oda, az énekesnő ilyet is mer posztolni.

    Lady Gaga, azaz Stefani Germanotta az utóbbi időben – a rajongói legnagyobb örömére – egyre aktívabb az Instagram-oldalán. Az énekes-színésznő ráadásul azon felhasználók táborát erősíti a platformon, akik nem csupán a sztárság rózsaszín ködfelhőjéből jelentkeznek be. A szerkesztett felvételek mellett időnként kevésbé előnyös fotókat is megoszt magáról; így történt, hogy a rajongók már láthatták, hogyan néz ki otthona kényelmében, smink nélkül, de legfrissebb fotójával megint megpróbálja felülírni az Insta-világot.

    A Hold My Hand című dal előadója arcán j ókora grimasszal tudatta:

    Szépen rendbe szedtem magam csak azért, hogy aztán leöntsem a pólómat kávéval

    – írta az énekes-színésznő. Rajongói a frissen szőkített haja miatt arra gyanakodnak, hogy valamire nagyon készül, többen például új albumban reménykednek.

  • Videó.

    Rejtett tehetségét csillogtatta meg az Instagram-oldalán Bódi Sylvi, akinek ügyességét ha a vikingek nem is, de Jason Momoa biztosan megirigyelné.

    Az egykori modell arról posztolt videót követőinek a közösségi platformjára, hogyan dob célba egy baltával, s bár feltehetően nem sokan nézték volna ki belőle, de profi módjára, egyenesen a fa céltábla közepébe hajította az éles szerszámot. Ilyen videók az Aquaman sztárjáról is találhatók az interneten, egy ide kattintva is elérhető lesz.

    Bódi örömében fel is sikoltott, amikor meglátta a telitalálatot.

    Nem érzem, hogy a balta dobásnál a nőiességnek szempontnak kellene lennie... Álljon bele a kívánt helyre és kész!

    – jegyezte meg egyik kommentelőjének Bódi Sylvi, akinek videója ide kattintva tekinthető meg.