új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Élő adásból vitte iskolába kislányát Vajtó.

    vajtolajos
    Fotó: RTL

    A Reggeli stúdiójában kezdte a pénteket Vajtó Lajos, aki a családról, gyermeknevelésről mesélt a házigazdáknak. Az üzletembert elkísérte a műsorba kislánya, Elza is, onnan vitte ugyanis őt iskolába, de ezenfelül is rengeteg időt töltenek együtt. Ennek egyik oka, hogy feleségével, Fésűs Nellyvel „szerepet cseréltek”, és a színésznő helyett ő volt az, aki otthon maradt gyermekükkel.

    „Nálunk tényleg felcserélődtek a szerepek. De én azt mondom, hogy nem rövid életem során kiéltem a bizonyítási vágyam, most átadom a terepet a családnak, ők a legfontosabbak” – kezdte Vajtó, hozzátéve: nem is lehetett volna nagyon kivitelezni másképp a dolgot, hiszen Fésűs előző nap is hajnalban ért haza egy fellépéséről.

    „A miénk egy speciális helyzet, én abszolút elfogadtam, hogy Nelly a főnök, alárendelem magam a családnak” – folytatta a férfi, akit saját elmondása szerint kedvese és kislánya tart fiatalon. Valóban különlegesen szoros kapcsolatot is ápolnak Elzával:

    „Mindennap kérem tőle, hogy apa, ma ne menj dolgozni. Suliba járni vele a legjobb, mert vele nagyon jókat tudok beszélgetni” – osztotta meg kedvenc apás programját a nézőkkel Elza.

  • Ezúttal is kendőzetlen őszinteséggel nyilvánult meg.

    Lakatos Márk is felköszöntötte közösségi oldalán a hölgyeket nemzetközi nőnap alkalmából, de közben azt is kifejtette, hogy nincs teljes mértekben kibékülve az ünneppel.

    „Asszonyok, lányok, csajok, csajszik, macák és mindenki! – kezdi Instagram-videóját a stylist, majd így folytatja: Nagyon sok boldog nemzetközi nőnapot kívánok nektek, ma reggel, ezen a szörnyű, kommunista ünnepen, ami arról szól, hogy a patriarchális társadalom évente egyszer az amúgy kihasznált és elnyomott nőket egy szál virággal megcsapdossa, és istennőnek hívja.”

    Hozzáteszi, részéről azt kívánja a nőknek, hogy az év minden napján úgy érezzék, hogy egyenjogúak a férfiakkal. Persze ezzel együtt azt is belátja, hogy virágot adni mindig jó, így virtuálisan ő is küldött néhányat a követőinek.

  • Sokan összeboronálták a Dancing with the Stars versenyzőit.

    Újra együtt dolgozik Hunyadi Donatella és Bődi Dénes. A Dancing with the Stars versenyzői különleges apropóból húztak újra tánccipőt: közös produkciót mutatnak be a hétvégi Tina Turner emlékkoncerten. A két hónapja tartó felkészülésről most a Mokka adásában meséltek, beszámolójukból pedig kiderült, nem volt sok kihagyás, hiszen a műsor vége után szinte azonnal megkeresték őket ezzel a lehetőséggel.

    Azt kell mondanom, hogy sokkal jobban táncol, mint amikor abbahagyta, és szerintem ez azért van, mert egy, értek a mozdulatok, kettő, nincs a nyomás, hogy hétről hétre meg kell felelni, nem lesz zsűri 

    – mesélte Bődi táncpartneréről, aki a szót átvéve tisztázta is, mi van igazából közöttük a profi táncossal.

    „Mi mindig elmondtuk, tiszta lappal játszottunk, hogy igazából barátok vagyunk. Csak szerintem ami a színpadon volt köztünk összhang tánc közben, abból adódóan boronálhattak minket össze, nyilván ezen mosolyogtunk általában” – magyarázta az operaénekesnő, aki folyamatos és szoros kapcsolatban maradt a műsor után is Bődivel.

  • A Capella is megcsillogtatta hangját a két énekesnő.

    madonna kylie.png
    Fotó: youtube

    Valószínűleg egy emberként akadt el a szava Madonna rajongóinak, amikor a popdíva csütörtökön, Celebration turnéjának Los Angeles-i állomásán a színpadra invitált egy vendéget:

    nem mást, mint kylie minouge-ot.

    Az ausztrál énekesnő váratlan felbukkanását ráadásul egy Madonna feliratú, csillogó pólóban tette, de persze nem csak kolléganője 2000-ben viselt, hasonló felsőjére reflektáló ruháját mutatta meg a közönségnek, hanem énekhangját is.

    A két zenei legenda először Gloria Gaynor klasszikusát, az I Will Survive-ot adta elő, majd a capella belekezdtek Minogue egyik leghíresebb slágerébe is, a Can't Get You Out Of My Head-be.

    Duettjükről nem csak rajongók százai, de ők maguk is megemlékeztek közösségi oldalaikon.

    Madonna! Ez már egy ideje váratott magára! Imádtam veled lenni! A Celebration turné és még a nemzetközi nőnap is...  Köszönöm és szeretlek!

    – fogalmazott Instagram videója alatt Minouge.

  • Feleségével 11 éve boldogok, de közös gyermeket nem terveznek. 

    horvathtamas.png
    Fotó: YouTube

    Horváth Tamás és felesége, Péterfi Andrea ritkán nyilatkoznak magánéletükről, pedig kiegyensúlyozott házasságuk titkára sokan kíváncsiak lennének. A Csillag születik felfedezettje immár 11 éve boldog a nála 7 évvel idősebb Andreával, akinek korábbi kapcsolatából született fiát, Dávidot közösen nevelik, és jó ideje az énekes zenei karrierjét is együtt építik. Közös gyermeket azonban nem terveznek – elmondásuk szerint így érzik kereknek az életüket.

    Én azon nem is gondolkodtam soha, hogy szeretnék gyereket. Andi előtt sem láttam magam előtt, hogy egyszer születik egy kis Tomi vagy Timi. Úgy éreztem, hogy valami mással van nekem dolgom. Nem biztos, hogy ezt meg tudom magyarázni, de úgy érzem, van egy fajta elhívásom, üzenetem a világ felé, amiben ezt nem láttam soha

    – magyarázta a Palikék Világa by Manna Ilyen az élet című műsorának legújabb epizódjában az énekes, aki számára egyértelmű volt, hogy párja gyermekét a sajátjaként neveli majd.

    Nem érzem, hogy valami még hiányozik az életemből, hiszen olyan kerek ez az egész

    – vallotta be a Sztárban sztár korábbi győztese. Nem Horváth Tamás azonban az egyetlen híresség, aki úgy döntött, hogy nem alapít családot: ide kattintva olyan sztárokról olvashat, akik nyomós okból döntöttek a gyermekmentes élet mellett.

    Péterfi Andrea ennek kapcsán elárulta: gyermeket csak akkor vállalnak, ha mindketten vágynak rá.

    Eddig még nem jött el ez a pont. (...) Jelenleg egyikükben sincs ez meg, de ha véletlenül úgy hozná az élet, akkor biztos, hogy megtartanánk.

    Az énekes a műsorba a nevelt fiáról, Dávidról is beszélt.

    „Az egyik barátja kérdezte tőle, hogy Dávid, figyelj már, tök jóképű srác vagy, miért nem csajozol? Erre azt mondta a fiunk, hogy ő nem az a csajozós típus akar lenni, hanem olyan kapcsolatra vágyik, mint amilyen az édesanyjának van velem.”

  • Az Oscar- és Golden Globe-díjas Natalie Portman és párja, Benjamin Millepied 11 év házasság után elváltak, erősítette meg a sztár képviselője a People-nek. A színésznő házassága azt követően került válságba, miután kiderült, hogy táncos férjének viszonya volt egy másik nővel. Bár Millepied szerette volna rendezni kapcsolatát feleségével, de házasságuk menthetetlennek bizonyult.

    A 42 éves színésznő tavaly júliusban nyújtotta be a válókeresetet, és múlt hónapban véglegesítették Franciaországban, ahol Portman és exférje a gyermekeikkel, a 12 éves fiával és 7 éves lányával élnek. Bennfentes információk szerint a világhírű filmsztár eleinte nehezen viselte a megcsalás tényét, amit csak a barátai támogatása, a munka, és gyerekei tudtak vele feledtetni.

  • Az sem érdekli, ha bolondnak tartják miatta a falujában.

    A Mokka pénteki adásában Nagy Feró jelentkezett be az őrbottyáni kertjéből, ahol a TV2 stábja forgatott a zenésszel. Mint kiderült, a tavasz beköszöntével az énekes nem csak a fellépéseivel van elfoglalva, de kertjének gondozásával is szívesen mulatja az időt. Hozzátette, a hűvös reggelek ellen továbbra is jól bevált módszernek tartja, hogy pálinkával kezdje a reggelt. Ezután a szilvafájáról mesélt.

    Ennek a fának az az érdekessége, hogy egyszer megtámadta egy betegség, és akkor idejöttem és beszélgettem a fával. Mondtam neki, hogy »Figyelj ide, most vagy meggyógyulsz – és küzdj az életedért, ne hagyd magad! –, vagy jövök a fűrésszel, aztán ki kell vágjalak«. Meggondolta magát, megijedt, és a következő évben már rendes szilvákat termett. Azóta meggyógyult

    idézi a 24.hu Nagy Feró, majd párhuzamot állított a növény és az ember között.

    „Az embernél is szerintem így van, hogy ráparancsolsz: vagy meggyógyulsz, vagy az Úristen kiszelektál téged” – vélekedett a zenész, aki egyébként hisz abban, hogy a növények is érzik a törődést: „Ez egy élőlény, és ez nagyon is érzi azt, hogy idejövök, néha beszélgetek vele... Persze, hülyének néznek a faluban sok helyen. De nem baj az!”

    A Beatrice frontembere arra is kitért, miért szeret már egy ideje a gyümölcsöskertjében sürögni-forogni. 

    A növénytermesztésben, ha sikeres vagy, az a lelkednek segít. A művészeti életben az úgy van, hogy csinálsz valamit, azt vagy működik vagy nem... Vagy elővesznek tíz év múlva, hogy »jaj, az de jó«. Most jöttél rá? A növény az nem ilyen, ha ügyes vagy, egy hónapon belül megmutatja azt a munkát, amit belefektettél.

  • erdelyimonika.png
    Fotó: YouTube

    Nagy port kavart az interneten az a YouTube-videó, amelyben Erdélyi Mónika pontot tett a találgatások végére azzal kapcsolatban, hogy miből finanszírozza külföldi utazásait. Azt pletykálták ugyanis, hogy egy gazdag férfi állja neki és lányának, Mollinak ezeket az utakat, ám a műsorvezetőnő leszögezte: saját zsebből ki tudják fizetni azokat, évente ráadásul hét-nyolc alkalommal is kiruccannak. 

    A Mónika show című kibeszélő műsor egykori háziasszonya a videóban elárulta, hogy miken spórolnak: kávét például már csak granulátumból fogyaszt kapszula helyett, amivel 142 ezer forintot spórol éves szinten. A spórolással kapcsolatos YouTube-videó a minap egy második részt is kapott: Erdélyi Mónika a Hogyan vásárolunk, hogy spóroljunk, miből utazunk? 2. rész című epizódban újabb tippeket adott. 

    Mint mondja, nem csak a kávén, az ételeken is lehet spórolni. A kétgyermekes édesanya szerint az egyik legegyszerűbb praktika az, hogyéhesen soha ne menjünk boltba, de szerinte akkor sem szabad vásárolni menni, ha az ember szomorú vagy mérges. Az ételrendelés pedig szinte szóba sem jöhet náluk.

    Az ételeken iszonyú sokat lehet spórolni. Én legalábbis ezt gondolom. Például mi nem rendelünk ételt, gyakorlatilag soha. Amikor covidosak lettünk, akkor valahogy meg kellett oldanunk a bevásárlást, és az elején nagyon jó érzés volt. Egészen addig, amíg össze nem gyűjtöttem a számlákat, és össze nem számoltam, hogy röpke 10 nap alatt mennyit költöttünk… Ezért inkább előre főzök, ezzel időt és pénzt spórolva

    – árulta el Erdélyi Mónika, aki elmondása szerint azzal is nagyon sok pénzt meg tud takarítani, hogy listát ír a beszerzendő dolgokról.

  • Tőle már megszokhattuk.

    Zendaya alaposan kitett magáért extravagáns öltözetek terén a Dűne 2. részének teljes sajtókörútján. A 27 éves színésznő gyakorlatilag bármit is visel egy eseményen, garantált, hogy az összes szempár rá fog szegeződni, ezért minden stylist álma felöltöztetni őt merészebbnél merészebb ruhakölteményekbe.

    Az Eufória című sorozat sztárja tegnap a 2024 Essence Black Women elnevezésű eseményen vett részt Hollywoodban, ahol ismét egy különleges szettben láthatta őt a nagyérdemű. Zendaya egy áttetsző fűzőt viselt, amit egy bő szárú farmerrel és egy méretes ezüst chokerrel párosított, amely összeállítás Jean Paul Gaultier Couture 2020 tavaszi-nyári kollekciójából származik.

  • Újabb poszt Nepálból.

    Néhány nap „szünet” után újabb bejegyzéssel jelentkezett spirituális utazásáról Sebestyén Balázs. A rádiós műsorvezető csaknem egy héttel ezelőtt tudatta az Instagram-oldalán, hogy Nepálba utazott, ahonnan különleges fotók és videók formájában sorra osztja meg, milyen kalandokban van része.

    Legutóbb egy lapozható posztot tett közzé, amelynek leírásában sejtelmesen, csipetnyi – tőle megszokott – élcelődéssel arra is utalhatott, hogy a médiahatóság a Rádió 1 Balázsék című műsora ellen indított eljárást. Mint ismert, az NMHH közlése szerint a műsorszám egy társadalmi csoport másodrendűségére vonatkozó tartalmat hordozott, pontosabban az egyik vendéget, Musimbe Dávid Dennist alázták meg azzal, hogy a bőrszíne miatt rabszolgákkal kapcsolatos tréfák célpontjává tették. 

    Sebestyén a lapozható bejegyzésében azt írta, hogy:

    Kérlek, Serab, áldj meg engem és a műsort, hogy ne büntessen meg bennünket többször az NMHH! Itt már csak Te segíthetsz…

    Serab Gyalcen rinpocse a kagyü vonal nagyra becsült, elismert lámája, Nepálban és Európában is elismert buddhista tanító. Több napon keresztül tart pudzsát Katmanduban, a Manang Kolostorban! Többször meglátogattuk reggelente. Hihetetlen energia élőben egy ilyet átélni. Serab rengeteg sztúpát épített Nepálban, Franciaországban, és 2008-ban Magyarországon, Becskén, a Gyémánt Út Buddhista Közösség elvonulási központjában, amit ő is avatott fel Láma Ole Nydahllal együtt. Végtelenül kedves volt” – mesélte követőinek a rádiós, akinek műsora ellen nem először indítanak eljárást, s nem is egyszer kaptak súlyos pénzbüntetést.

    A műsorvezető – akit felesége és fiai nem kísértek el az utazásra – szorgalmasan dokumentálja végig élményeit: előbb Katmanduba látogatott, ahol első útja egy rinpocséhez, vagyis egy vallási tisztséget viselő emberhez vezetett, aki megáldotta őt. Ezt követően utazott Lumbinibe, azaz Buddha születésének helyszínére, ami a Himalája lábánál található, különleges élményei azonban ezzel nem értek véget, hiszen a repülőtéren összefutott egy másik buddhista tanítóval, akivel egy közös képet is készíthetett.

  • A színésznő rajong Budapestért.

    Jennifer Lawrence néhány évvel ezelőtt a Vörös veréb című film főszereplőjeként forgatott Budapesten, s bár egy görbe estén részegen egy igazi kocsmai verekedésbe keveredett, a főváros teljesen magával ragadta őt. Az Oscar-díjas színésznő nem sokkal a felvételt követően, pontosabban a film londoni bemutatóján Návai Anikónak azt is ki merte jelenteni, hogy:

    Már mondtam neked, magyar vagyok, és Budapest az otthonom. Rajongok Budapestért, el sem tudod képzelni, mennyire. […] Az emberek imádnivalóak, a kultúra különleges, a város gyönyörű. Imádom!

    Azt, hogy Lawrence tényleg rajong a magyar fővárosért, mi sem bizonyítja jobban, hogy egy különleges szuvenírrel távozott innen. Pontosabban a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtártól kért emléket, ami 1931 óta működik a Kálvin téri Wenckheim-palotában, és ami az utóbbi években több külföldi film forgatási helyszíne volt.

    Egyes színészek – ha már nálunk járnak, akkor – a könyvtárral is megismerkednek, így volt ez például Jennifer Lawrence esetében, aki a Vörös veréb forgatása alkalmával közvetlennek bizonyult, még olvasójegyet is kért emlékül

    – jegyezte meg az enbudapestem.hu-nak a FSZEK frissen kinevezett főigazgatója, Kovácsné Koreny Ágnes, aki arra is kitért, hogy a forgatásokról nem lehet információkat megosztani, a munkatársakat ugyanis szigorú titoktartás köti.

    A forgatásokhoz bérelt könyvtári területekre a könyvtár munkatársai nem léphetnek be, s természetesen nem készíthetnek képeket sem a forgatásokról. Előfordul azonban, természetesen, hogy a rajongók hírét veszik, hogy egy neves színész itt forgat, vagy látják a könyvtár körüli külső területeken, utcákban a filmes autókat, a kosztümös statisztákat – ilyen esetekben volt már, hogy többen összegyűltek a Szabó Ervin téren, hátha megpillanthatnak egy-egy hírességet.

  • Nem volt szégyenlős az énekesnő.

    Bevállalós szettben érkezett meg Katy Perry a Kaliforniában megrendezett Billboard Women in Music díjátadóra. Az énekesnő egy fényes vörös, kétrészes felső-szoknya kombinációt viselt, elsőre pedig talán nem is értenénk, mi keltett ebben nagy feltűnést, hiszen szemből nézve egy egészen visszafogott darabról beszélhetünk. Itt fontos kihangsúlyozni: szemből nézve.

    Hátul viszont a szóban forgó ruha teljesen nyitott, fűzős kialakítása miatt nem sokat bízott a fantáziára, főleg Perry fenekénél, amelyet egy az egyben láttatni is engedett. A jelek szerint ez a legkevésbé sem zavarta az American Idol távozó zsűritagját, magabiztosan vonult benne a helyszínen, de nem csak ez az egy extrém elem tartozott a popsztár megjelenéséhez:

    derekánál egy furcsa, kétezres éveket idéző, sebszerű pillangótetoválást szúrhattak ki a szemfülesek.

    Bár Instagram oldalán többen meghökkentek a lepkét látva, hamar kiderült, szó sincs valódi varratásról, mindössze egy sminkmester álmodta és készítette el rá az egyedi mintát külön erre az alkalomra.

  • Terhessége végéig szeretne dolgozni a kismama.

    patai_anna
    Fotó: TV2

    Első gyermekével várandós Patai Anna, aki szerdán, két fotó társaságában osztotta meg a gólyahírt rajongóival közösségi oldalain. A Megasztár egykori versenyzője és párja már tavalyi esküvőjükkor is arról beszéltek, fiatal szülők szeretnének lenni, így nem érte váratlanul őket az énekesnő terhessége. Az első három hónapban azonban csak családjuk örülhetett velük.

    „Nagyon nehéz volt titokban tartani a boldogságunkat, ugyanis a legszívesebben mindenkinek elújságoltuk volna, hogy gyermekünk születik. Azonban semmiképpen nem akartuk elkiabálni a dolgot, megvártuk, hogy a tizenharmadik hétbe lépjen a várandósságom. Természetesen vannak bennem félelmek, de bízom benne, hogy minden a legnagyobb rendben megy majd” – kezdte a Blikknek az kismama, hozzátéve: mindenképp kórházban szeretné majd megszülni gyermekét, hogy szakemberek kezei közt, biztonságban lehessenek mindketten.

    „Emellett nagyon szeretném, ha a férjem is bent lenne velem a szülőszobában, hogy mindketten részesei lehessünk az élménynek. Szerencsére eddig nagyon jól viselem a várandósságot és bízom benne, hogy egészen az utolsó pillanatig tudok majd dolgozni. Hiszen úgy gondolom, hogy a terhességem miatt nem állt meg az élet” – fogalmazott a második trimeszterben lévő énekesnő, aki még nem tudja, fiút vagy lányt hord-e a szíve alatt, így a névválasztás sem volt még téma náluk.

    Ugyanis megvan a veszélye, hogy beleszeretünk egy névbe, aztán kiderül, hogy ellenkező nemű lesz a gyerek. Épp ezért még a babaszobát sem kezdtük el dekorálni. Persze, ettől függetlenül sokat beszélgetünk a témáról, és szerencsére hatalmas egyetértés van köztünk: a gyerek körüli feladatokat fele-fele arányban végezzük majd, ám ez soha nem is volt igazán kérdés, hiszen a férjem most is mindenben ott segít nekem, ahol csak tud.

  • Lakásvásárlás előtt áll a gazda és kedvese.

    Képernyőfotó 2024-03-07 - 22.44.01.png
    Fotó: RTL

    Újabb sikertörténet a Házasodna a gazda háza tájáról: műsor tavalyi évada óta dúl a szerelem Gergő gazda és választottja, Kíra között.

    A szerelmesek már össze is költöztek, de ez csak a kezdet, komoly terveik vannak a jövőre nézve.

    „Bevallom őszintén, két éven belül már nagyon szeretném, ha megszületne a közös gyerekünk, és ezt Kíra is így gondolja. Nagyon jó együtt tervezgetni, ám kettőnk közül én vagyok a babonásabb, így bár sok részletet tudunk, nem szeretnék előre semmit elkiabálni. Természetesen Kírát minél hamarabb szeretném elvenni feleségül, de először az otthonunkat igyekszünk megtalálni. Egy olyan házat, amelyhez egy nagy legelő tartozik, vagy legalább közel van a lovardához, mert két lovat szeretnénk tartani” – kezdte a Story magazinnak a férfi, amelyet a 24.hu idézett. Bár Kírának épp most szűnt meg edzőtermi munkája, próbálják pozitívan nézni a dolgokat párjával.

    „Kezdődnek a tavaszi mezőgazdasági munkák, a családi gazdaságban is beindul az élet, és én biztos vagyok benne, hogy Kíra hamar beletanul majd. (…) Egyelőre csak hétvégén leszünk Erdélyben, engem ugyanis továbbra is Makón tart a munka, nemrégiben lett új munkahelyem. Egy azonban biztos, most nyár végéig nagyon keményen fogunk dolgozni, leghamarabb ősszel jöhet a pihenés, de mindketten tudjuk, hogy közös a cél, ami hajt bennünket: szeretnénk minél hamarabb megalapozni a jövőnket” – mondta Gergő gazda.

    Nem az övék az egyetlen happy end a társkereső reality kapcsán: a 2020-as évadban feltűnt Roland és párja, Niki is idén lesz négy éve, hogy egymásra találtak a műsornak hála, románcukról nemrég ők maguk meséltek:

  • Fiús anyukaként szerinte nincs könnyű dolguk vele menyeinek.

    Jakupcsek Gabriella három gyermek édesanyja: lánya, Emmaróza a legfiatalabb, ő 16 éves lesz, előző kapcsolatából született fiai, Bálint és Marcell pedig már felnőttek, sőt édesapák mindketten. Többek között ez is szóba került Kadarkai Endre Szavakon túl című YouTube-adásában, ahol a műsorvezető vendégeskedett.

    „Biztos rettenetes anyós vagyok, mert nehéz lehet azért az én menyemnek lenni. Mert ez egy verseny, szerintem. Pedig távol áll tőlem. Biztos ez az összehasonlítgatás… Plusz egy fiús anya vagyok, aki a fiait ráadásul nagyon szereti” – idézte a Story magazin Jakupcseket.

    „Nagyon elfogadó vagyok. Csak egy szempont van, abban viszont nagyon szigorú vagyok: lássam, hogy szereti a fiamat! Ez az egy. Mindegy, hogy néz ki, hogy mosogat, nem mosogat, ezeket felejtsük el. Ha szereti a fiamat, akkor welcome!”

    Jakupcsek egyébként korábban családi szokásairól mesélt: idén karácsonykor például annyit kért csak ajándékba, menjenek el közösen, négyen vacsorázni egy étterembe, hogy minőségi időt is tudjon együtt tölteni mindhárom gyermekével egyszerre.