Sámuel, Hajna
12 °C
23 °C

Keresés

1048 találat az Indexről, és a környékéről.

július 4., 22:16

Nem törődnek a magyarellenes masírozással

Az Európai Bizottság a szólásszabadságra hivatkozva nem lépett fel egy magyar- és EU-ellenes ukrajnai felvonulás ellen, a kárpátaljai magyar EP-képviselő kiakadt.

július 4., 21:32

Tartósabb termékeket akar az Európai Parlament

A képviselők leszámolnának azzal, hogy sok termék a garanciális idő lejártával szinte rögtön bekrepál vagy például a gyártók direkt egybehegesztik az alkatrészeket, hogy ne lehessen cserélni azokat.

június 28., 08:22

Kevesli az EU a brit ajánlatot

Nem elég ambiciózus és egyértelmű a brit javaslat a náluk élő EU-állampolgárok jogaira, szilárdabb garanciák kellenek - hangsúlyozta Michel Barnier, az Európai Bizottság brexit-főtárgyalója.

június 21., 13:56

Összeborul az EU és Kuba

Hamarosan megköthetik az együttműködési megállapodást, de ha Kuba az emberi jogokat csorbítgatja, felfüggeszthetik az egészet.

június 18., 02:05

Kohl maga volt az egyesült Európa

A NATO főtitkára szerint a volt német kancellár igazi európaiként ismerte fel a lehetőséget a berlini fal összeomlásakor.

június 18., 01:06

Nem bír leállni a Fidesz a terroristázással

Hetek óta egy nem jogerős ítélet alapján hajtogatják, hogy terroristát védett az Európai Parlament. Az ítéletet a hibák miatt hatályon kívül helyezték, de a Fideszt ez se zavarja.

június 16., 07:19

Weber: nem bukott a kvóta

A Fideszt is a sorai közt tudó Európai Néppárt frakcióvezetője üdvözölte, hogy a kormány konoksága miatt eljárás indult a menedkkérők szétosztása miatt.

június 15., 21:41

Elege van az EP-nek a brexit-bénázásból

Az előrehozott választással megkavart brit kilépés mellett a migrációnál mutatott szolidaritás hiánya is zavarja az európai parlamenti képviselőket.

június 15., 07:12

Az EU sokkal több, mint Brüsszel Az EU sokkal több, mint Brüsszel

Megmutatjuk, miért beszél hülyeséget az, aki például az Európai Parlamentet egyszerűen lebrüsszelezi. Tudta, melyik uniós intézmény központja van Budapesten?

június 14., 12:31

Kitoltak a németek a kamionosokkal

Egy fideszes európai parlamenti képviselő szerint 15 ezer magyar állás került veszélybe az újabb és a korábbi szabályszigorítások miatt.

június 12., 16:18

Nem rohanták le az ukránok az EU-t

Hiába ment nyugaton a paráztatás az ukrán vízummentesség miatt, a korlátozás feloldása óta alig jöttek többen az országból.

június 10., 20:56

Újabb díjat kapott Széll Tamás

Az Európai Parlament ismerte el a mesterszakácsot és Szilárd Istvánt, aki külön szakot hozott létre a migrációs egészségügynek.