338 találat az Indexről, és 1420 a környékéről.
Kihirdették az idei év Best of Balaton-nyerteseit a STRAND Fesztiválon, ahol az idei életműdíjas Márta István lett.
augusztus 20., 14:25
A fél internet egy magyar cukrászda tortáján nevet, amit egy használt macskaalomról mintáztak
július 31., 12:51
Megvan az év strandétele, de ilyen lángos sincs még egy a Balaton partján
Meglepő fogás lett a győztes.
június 23., 11:21
Gasztro-Európa-bajnokság: a bajor csülökkel azért nehéz versenyezni – képek
Amerre jártunk, felfaltuk Németországot.
június 3., 06:05
Hógomba a Mérleg utcában, és nemcsak finom, de szépít is
Bilanx, ember legyen a talpán, aki kibírja zokogás nélkül.
Felfaltuk a női energiákat.
május 18., 17:45
Sopronban csak az ég haragos, a szívek az esőfelhőben is összeérnek
Van itt minden, ami fesztivál, gasztró, koncert és kultúra.
január 29., 06:35
Cupákos férfivilág, ember legyen a talpán, aki megállja habzsolás nélkül
Görbülete nem szabályozott.
2023. október 18., 12:40
Ezzel foglalkozik manapság az évek óta eltűnt Stahl Judit
A televíziós szakács a lányával dolgozik.
2023. szeptember 7., 17:00
Michelin-csillag-szórás: argentin és francia gasztrosztárok a Balaton Wine & Gourmet fesztiválon
Tokaj–Sauternes-borpárbaj, top balatoni éttermek közös menüsora, Cognac, Champagne, tangó és malbec.
2023. augusztus 8., 13:25
Érkezik A Konyhafőnök jubileumi évada, de azért van egy kis csavar a dologban
2023. június 20., 00:01
Jó ötletnek tűnt, de vajon hosszabb távon is életképes?
A Hungaricool versenynek köszönhetően most olyan terméket is kóstolhatunk, amely az éttermi világot már meghódította, de most végre a szupermarket polcain is elérhető. De emellett bizonyított egy közönségkedvenc koktél és egy ropogtatnivaló is. Hogy mit érdemes keresni az üzletben, a cikkből kiderül.
2023. június 19., 09:51
Már nem lehet csak úgy áthajtani Biatorbágyon
Füge, és lehetne Kék is.
2023. június 13., 13:22
Meghalt a népszerű szakácskönyvíró
Régóta küzdött betegséggel.
2023. június 3., 11:47
Körbekóstoltuk a Gourmet kínálatát
A ragyogó napsütésben érdemes kilátogatni a Millenárisra.
2023. június 2., 00:24
Verseny-győztes termékeket kóstoltunk
Csapatunknak lehetősége nyílt megkóstolni a Spar Hungaricool termékverseny győztes termékeit - köztük fagylaltokat és mártogatósokat is. Alapvetően nem csalódtak, ám meglepetés így is érte őket. Cikkünk egy ízletes összefoglalója a terméktesztnek.
Sokan imádják a várost a szépségéért, különleges hangulatáért, kultúrájáért, de ez kevés a szupergazdagok új generációinak.
2023. március 15., 19:03
Pierre Kossuth Lajossal eszik, és regényt ír
Kossuth Lajos nem volt ínyenc, de így is szembesült némi őzgerinccel és ribizlikocsonyával.
2023. február 24., 17:12
A tradicionális magyar konyha több hódhúst tartalmazott, mint pirospaprikát
Hiányt teremtett, majd pótolt Katona Csaba kolbásza.
Vendégünk Dalnoki Bence és Hamvas Zoltán – kis kitérővel Lyonból.
2022. december 5., 06:33
Puzsér Róbert legújabb alkotása zseniális trollkodás
Elolvastuk, és utána sóvárogva vágytunk egy hideg, másnapos pizzára.
2022. november 24., 00:09
Paszternák chipsszel és újrahasznosított burgonyalével a fenntarthatóság újtán
Ónodi Eszter, Thuróczy Szabolcs és három fiatal és tehetséges séf ínycsiklandozó példákon keresztül mutatja be, hogy az egészséges és fenntartható étkezésnél kevés finomabb dolog van a világon.
2022. november 12., 13:12
Torta helyett kocsonyát kapott Stanley Tucci a születésnapjára
A színész életében először kóstolta a magyar ételkülönlegességet, videót is posztolt róla.
2022. október 12., 06:11
Havi 8-10 milliós rezsiszámlákkal küzdenek a magyar éttermek
A budapesti fogások utolérték a bécsi árakat.
2022. augusztus 22., 14:50
Aki ide megy, vigyen no limit kártyát, lehetőleg fémszínűt
Híres emberek közt mártogatva, ropogtatva.
2022. augusztus 19., 15:10
A szobanövények a Füvészkertbe viszik sétálni az embereiket
Két év szünet után ismét szobanövényes sétákon vehetünk részt a Füvészkertben az Urban Jungle Budapest szervezésében.
2022. augusztus 17., 20:17
Drága a street food, attól tartanak, nem marad pénzük rá az embereknek
Van olyan áru, ami kétszer annyiba kerül, mint tavaly.
Hogyan készül? Az Index megmutatja.
2022. július 11., 09:57
Hogy kerül egy étterem a Völgyhíd betonpilléreinek tövébe?
Ami ráadásul olyan, mintha nem is egy, hanem mindjárt két étterem lenne.
2022. május 28., 13:32
Itt az Index nagy sörtesztje – mindenmentes kiadás
Se ízesítés, se alkohol, nem minden világos.
2022. május 18., 11:21
Kamaszkor, amikor a srácok már arra is vágynak, hogy bélszínt egyenek
Bélyegek, nők és vörös húsok.
2022. május 11., 15:33
Miért marshall a máj, amikor lehetne marsall is, mégsem az?
Pierre elmondja, s közben megidézi ifjúkorát.
Portré Bíró Lajos séfről.
2022. május 4., 09:34
Vastag szalámihoz vastag vodka jár
Pierre kétbőröndnyi konzervről mesél.
2022. április 27., 08:54
Megmenekült a kivégzéstől, ám sorsa Párizsban utolérte
Történet a La Grand Véfour magyar vendégeiről.
2022. április 20., 19:37
Az utolsó budai úr – pizsamában
Pierre időutazásra hív, mi pedig indulunk.
Itt az Index nagy kézműveshamburger-tesztje!
2022. április 6., 11:30
Ballada a svéd bableveshez, avagy olykor a legnagyobb művészek is éheznek
A művészet tele van étvággyal.
2022. március 30., 08:23
Ez a történet olyan ritka, mint a fehér holló – ja, nem: fekete
Pierre visszarepít minket az időben, 1969-ben járunk.
2022. március 23., 19:40
Az addig oké, hogy brasserie, de mi is az?
Pierre elment a Lúdlábba, de már mikor?!
2022. március 23., 18:57
Francia gasztronagyágyúk a budapesti Európa-döntőn
Harmath Csabával beszélgettünk.
2022. március 15., 11:56
Petőfi Sándor a csigára bevert egy-két tojást, túrós tésztát
Forradalmi étrend a múltból, ha már március, idus és ifjak.
2022. március 9., 20:31
Akár hisszük, akár nem, Amerikában is ismerik a pacalt
Ez, mondjuk, logikus, hiszen ahol sok a marha, ott sok a bendő.
2022. március 2., 16:51
Tequila vagy pálinka, mert nem mindegy, mit ivott a színész New Yorkban
A történet, amelyben Jávor Pál találkozik Jack Kerouac íróval.
2022. február 23., 18:09
Pierre ismét kirobbantja a Nagy Hamburger Háborút
A történet olyan kusza, hogy mindegy is, milyen volt ez a háború.
2022. február 19., 18:58
A szakácskönyvszerző, aki száz év után feltámadt
Egy rákosligeti ház padlásán talált kézirat és Parti Nagy Lajos féltényprózája kellett hozzá.
Annyi bizonyos, hogy igen ízletes.
2022. február 2., 11:07
Egy emlős magához veheti-e egy másik emlős tejét?
Van olyan, aki szerint ez elképzelhetetlen.
2022. január 19., 17:58
Így változik meg az étkezés házi őrizetben
Mi várható idén a gasztronómiában?
2022. január 13., 18:33
Kuroszava, gasztro, anime és harcművészet – Japán Filmfesztivál magyar felirattal
Húsz filmmel jön el Japán, ha már odautazni bajos.
2021. december 29., 05:50
Így főztek, ezt főzték 2021-ben a séfek, a szakácsok Magyarországon
Pierre ismét nem kímél senkit, igaz, amiről kell, arról előszeretettel mesél, lelkesen.
Az év utolsó napjához közeledve az egyik leggyakrabban tesztelt élelmiszeripari termék került a kollégák tányérjára.
2021. november 1., 06:21
Székelyföldön még lehajolnak a pityókáért
A természetközeli népek kényes egyensúlyban gazdálkodnak még a nagy globalizált világ peremén. A létfenntartás bája.
2021. október 30., 09:45
Itt az Index nagy kakaóscsiga-tesztje!
Kóstoltunk, szenvedtünk, pontoztunk. Aztán jól meglepődtünk.
2021. október 14., 19:15
Ez a világ legkeményebb sajtja
Minél több vizet veszít, annál keményebb lesz a sajt.
2021. szeptember 28., 20:56
Pesten is tesznek gyémántot a koktélospohárba
Az sem baj, ha a szépség elolvad, hiszen ez a lényeg.