Az ország legjobb helyeit keresi.
2024.10.17. 15:57 Módosítva: 2024-10-19 08:10:11
Videónkból kiderül, hogy mi a kedvenc ételünk.
A platform 2 már nem olyan ínyencfalat, mint az első rész volt.
2024.08.28. 16:58 Módosítva: 2024-08-29 06:36:25
Kihirdették az idei év Best of Balaton-nyerteseit a STRAND Fesztiválon, ahol az idei életműdíjas Márta István lett.
Meglepő fogás lett a győztes.
Amerre jártunk, felfaltuk Németországot.
Bilanx, ember legyen a talpán, aki kibírja zokogás nélkül.
2024.05.25. 15:42 Módosítva: 2024-05-26 16:03:47
Felfaltuk a női energiákat.
Van itt minden, ami fesztivál, gasztró, koncert és kultúra.
Görbülete nem szabályozott.
A televíziós szakács a lányával dolgozik.
2023. szeptember 7., 17:00
Tokaj–Sauternes-borpárbaj, top balatoni éttermek közös menüsora, Cognac, Champagne, tangó és malbec.
2023. augusztus 8., 13:25
A Hungaricool versenynek köszönhetően most olyan terméket is kóstolhatunk, amely az éttermi világot már meghódította, de most végre a szupermarket polcain is elérhető. De emellett bizonyított egy közönségkedvenc koktél és egy ropogtatnivaló is. Hogy mit érdemes keresni az üzletben, a cikkből kiderül.
Füge, és lehetne Kék is.
Régóta küzdött betegséggel.
A ragyogó napsütésben érdemes kilátogatni a Millenárisra.
Csapatunknak lehetősége nyílt megkóstolni a Spar Hungaricool termékverseny győztes termékeit - köztük fagylaltokat és mártogatósokat is. Alapvetően nem csalódtak, ám meglepetés így is érte őket. Cikkünk egy ízletes összefoglalója a terméktesztnek.
2023.04.26. 20:48 Módosítva: 2023-04-27 20:54:32
Sokan imádják a várost a szépségéért, különleges hangulatáért, kultúrájáért, de ez kevés a szupergazdagok új generációinak.
Kossuth Lajos nem volt ínyenc, de így is szembesült némi őzgerinccel és ribizlikocsonyával.
Hiányt teremtett, majd pótolt Katona Csaba kolbásza.
2023.01.31. 19:42 Módosítva: 2023-02-05 01:00:22
Vendégünk Dalnoki Bence és Hamvas Zoltán – kis kitérővel Lyonból.
Elolvastuk, és utána sóvárogva vágytunk egy hideg, másnapos pizzára.
2022. november 24., 00:09
Ónodi Eszter, Thuróczy Szabolcs és három fiatal és tehetséges séf ínycsiklandozó példákon keresztül mutatja be, hogy az egészséges és fenntartható étkezésnél kevés finomabb dolog van a világon.
2022. november 12., 13:12
A színész életében először kóstolta a magyar ételkülönlegességet, videót is posztolt róla.
A budapesti fogások utolérték a bécsi árakat.
2022. augusztus 22., 14:50
Híres emberek közt mártogatva, ropogtatva.
2022. augusztus 19., 15:10
Két év szünet után ismét szobanövényes sétákon vehetünk részt a Füvészkertben az Urban Jungle Budapest szervezésében.
2022. augusztus 17., 20:17
Van olyan áru, ami kétszer annyiba kerül, mint tavaly.
2022.07.17. 17:44 Módosítva: 2022-07-22 07:43:12
Hogyan készül? Az Index megmutatja.
Ami ráadásul olyan, mintha nem is egy, hanem mindjárt két étterem lenne.
Se ízesítés, se alkohol, nem minden világos.
Bélyegek, nők és vörös húsok.
Pierre elmondja, s közben megidézi ifjúkorát.
2022.05.10. 19:14 Módosítva: 2022-05-11 19:43:47
Portré Bíró Lajos séfről.
Pierre kétbőröndnyi konzervről mesél.
Történet a La Grand Véfour magyar vendégeiről.
Pierre időutazásra hív, mi pedig indulunk.
2022.04.10. 17:36 Módosítva: 2022-04-11 17:57:56
Itt az Index nagy kézműveshamburger-tesztje!
A művészet tele van étvággyal.
Pierre visszarepít minket az időben, 1969-ben járunk.
Pierre elment a Lúdlábba, de már mikor?!
Harmath Csabával beszélgettünk.
Forradalmi étrend a múltból, ha már március, idus és ifjak.
Ez, mondjuk, logikus, hiszen ahol sok a marha, ott sok a bendő.
A történet, amelyben Jávor Pál találkozik Jack Kerouac íróval.
A történet olyan kusza, hogy mindegy is, milyen volt ez a háború.
Egy rákosligeti ház padlásán talált kézirat és Parti Nagy Lajos féltényprózája kellett hozzá.
2022.02.09. 13:04 Módosítva: 2022-02-13 06:15:32
Annyi bizonyos, hogy igen ízletes.
Van olyan, aki szerint ez elképzelhetetlen.
Mi várható idén a gasztronómiában?
Húsz filmmel jön el Japán, ha már odautazni bajos.
Pierre ismét nem kímél senkit, igaz, amiről kell, arról előszeretettel mesél, lelkesen.
2021.12.28. 13:22 Módosítva: 2021-12-29 19:39:21
Az év utolsó napjához közeledve az egyik leggyakrabban tesztelt élelmiszeripari termék került a kollégák tányérjára.
A természetközeli népek kényes egyensúlyban gazdálkodnak még a nagy globalizált világ peremén. A létfenntartás bája.
Kóstoltunk, szenvedtünk, pontoztunk. Aztán jól meglepődtünk.
Minél több vizet veszít, annál keményebb lesz a sajt.
2021. szeptember 28., 20:56
Az sem baj, ha a szépség elolvad, hiszen ez a lényeg.