új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kórházi ellátásra szorult a modell.

    Horváth Éva több hónapot élt Balin, és az indonéz sziget annyira belopta magát a szívébe, hogy mostanra férjével és két gyermekével kétlaki életre rendezkedtek be. Az egykori szépségkirálynő két és fél éves kisfia, Alex, már kint született, aki előszeretettel használja az indonéz és az angol nyelvet, magyarul azonban egyelőre nem igazán szólalt meg. 

    Most Horváth a közösségi oldalán jelentkezett be, és mint kiderült, az indonéz szigeten tartózkodásuk ideje alatt baleset érte. Ahogy az a megosztott fotón látszik, a lábát érte a sérülés, és egy darabig mankót kell használjon majd a járáshoz.

    Szerintem tök jól sikerült beugrani a medencébe

    – írta szarkasztikusan Horváth a posztjában.

  • Bármi lehetséges, még gyermekük is születhet.

    Járai Máté és Járai Kíra idén ünnepelték porcelánlakodalmukat, azaz házasságkötésük 20. évfordulóját, melynek apropójából arról meséltek, hogy a nem titkoltan nyitott kapcsolatukat sosem tudta megingatni egy harmadik fél. A Jászai Mari-díjas színész korábban beismerte, a nyitott házasság leginkább miatta van, melynek mibenlétét sokan félreértelmezik, s vannak, akik szerint valójában csupán barátságot ápolnak egymással.

    Na de én egyik barátom felé sem érzek ilyen elképesztő szenvedélyt és gyengédséget! Arról nem beszélve, hogy bárki is jött Kíra vagy az én életembe, a kettőnk kapcsolatát soha nem tudta megingatni. Ehhez pedig, ha tényleg csak barátság lenne köztünk, az édeskevés lett volna”  – mondta el a Story magazin nak a színész, aki korábban arról is beszélt, milyen szabályokat hoztak házasságukban.

    Járai Kíra ráadásul attól sem ódzkodna, ha a színész egy másik nővel is megélné a szerelmet.

    Én el tudom képzelni, sőt szeretném is, ha Máté egy másik nővel is megélné a szerelmet, hogy nőkkel is legyen viszonyítási alapja. És nem félek ettől. Tudom, bármi is alakulna, idővel lecsengene, és úgyis hozzám térne haza

    idézte Járai Kíra szavait a 24.hu.

  • Kiszőkült az énekes.

    Gáspár Laci a minap egy autóban lőtt szelfivel számolt be a közösségi oldalain arról, hogy stílust váltott. AzX-Faktormentora hosszú évek után a frizuráján változtatott: bevállalta, hogy kiszőkítteti a tincseit. 

    Bár az énekes sorra zsebelte be a dicséreteket kommentben, azért megkérdezte:

    Nagyon bolond így a haj?

    Az X-Faktor mentorai közül azonban nem Gáspár Laci az egyedüli, aki kiszőkítette a haját: néhány hónappal ezelőtt Majoros Péter, azaz Majka is bevállalta a szőke tincseket. A rapper-műsorvezető akkor úgy fogalmazott, azért tette ezt, hogy felesége, Hajnalka újra belészeressen. 

  • Az énekes-színésznő nem bízta a véletlenre: estélyije és frizurája is passzolt a vörös szőnyeghez.

    Vőlegénye, Michael Polansky kísérte el szerdán a Joker: Kétszemélyes téboly című film londoni premierjére Lady Gagát, azaz Stefani Germanottát, aki szokásához híven ezúttal is megadta a módját vörös szőnyeges megjelenésének.

    Az énekes-színésznő mondhatni összeöltözött a vörös szőnyeggel, hiszen Celine-estélyije és extrém vállú blézere skarlátvörös volt, de a már védjegyévé vált platinaszőke tincseit is egy vörös, bob fazonra vágott paróka alá rejtette. Szettje azonban nem merül ki ennyiben, hiszen kristálykönnyekkel feldobott sminkjét az általa alakított karakter, Harley Quinn ihlette, ráadásul a ruhájára tűzött bross sem egy mindennapi darab, hanem egy 20 karátos Tiffany-ékszer.

    Lady Gaga azonban nem csupán a fentebb felsorolt dolgok miatt ragyogott a vörös szőnyegen, hanem feltehetően vőlegénye, Michael Polansky miatt is, akivel boldogan turbékoltak együtt a kamerák előtt.

    (via PageSix)

  • Tovább pörög a Sztárbox-botrány, az amerikai edző még mindig kapja az ívet.

    Mint ismert, múlt vasárnap, aSztárboxnegyedik versenynapján került sor Shane Tusup és Torghelle Sándor mérkőzésére, amelyet másfél perc után az egykori futballista nyert meg technikai kiütéssel, miután a bíró leállította a találkozót a harmadik rászámolást követően. Az amerikai edző gyors gratuláció után el is hagyta a ringet – állítólag az egész folyosó tőle zengett, annyira nehezen dolgozta fel a vereséget –, s csak másnap nyilatkozott a meccsről. Mint üzente, nem gondolta volna, hogy két sportolói háttérrel rendelkező személy összecsapása ilyen stílusban megy majd végbe.

    A nagy port kavaró mérkőzés Balázsékcímű rádióműsorban sem maradt kritika nélkül, majd Tusup menyasszonya, Nagy Viktória Zoé is megtörte a csendet. A fitneszmodell elmondta: felháborítónak tartja, hogy le akarják járatni a vőlegényét, aki – állítása szerint – nem vett volna részt a bokszversenyen, ha előre tudja, hogy igazi bokszmeccs helyett „kocsmai verekedésben” lesz majd része.

    Nagy Viktória Zoé szavait már a tavalyi évad középsúlyú bajnoka, Molnár Áron sem tudta szó nélkül hagyni: a színész a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében reagált a történtekre.

    Bizony, Shane Tusup rohant Sanyinak ész nélkül az elején... így a rengeteg sportról megszerzett tudás mellett egy hatalmas dolgot lenne érdemes még megtanulni: veszíteni

    – tanácsolta a színész, akinek szavait a 24.hu idézte. Mint ismert, Molnár Áron aSztárboxidei évadában is ringbe lép, méghozzá Szegedi Fecsó ellen.

  • Eltűntek a közös fotók, nincsenek válaszok. 

    Halastyák Fanni, azaz Nemazalány és Fenyvesi Barna nemrég őszintén beszéltek terveikről és boldogságukról, hiszen néhány héttel ezelőtt eljegyzéssel erősítették meg kapcsolatukat. A ValóVilág 11. szériájának egykori nőcsábásza nem mindennapi módon aSztárbox egyik öltözőjében tette fel a nagy kérdést a rappernőnek, akit bár váratlanul ért a dolog, hiszen jóformán arra sem volt ideje, hogy feldolgozza Hódi Pamela elleni vereségét, de örömmel mondott igent a fiatalembernek. Azt is elárulták, hogy az esküvővel legalább egy évet várnak majd.

    Korábban bevallották: bár hullámvölgyek tarkítják kapcsolatukat, de így is kitartanak egymás mellett. VV Barna eljegyzési szövege is arról tanúskodott, hosszútávra tervez Nemazalánnyal, ám a jelek szerint mostanra zátonyra futhatott kapcsolatuk. Az Instagramról legalábbis eltűntek a közös fotóik, s már nem is követik egymást a platformon, ami a sasszemű rajongóknak is szemet szúrt – mutatott rá a story.hu.

    A szakítást egyelőre egyik fél sem erősítette meg. 

  • Szokatlan módját választotta a szurkolásnak.

    juniorek
    Fotó: TV2

    Az Ázsia Expressz tegnapi adásában újabb egyéni játékra került sor, ahol a versenyzőknek ezúttal párharcok kellett vívniuk egymással. A feladat szerint egy sárral teli medencében két farönköt helyeztek el, majd ezekre állva azt kellett elérniük egy-egy fabuzogánnyal az ellenfeleknek, hogy a másik elveszítse az egyensúlyát, és leessen. L.L. Junior pedig egészen érdekes módszerekkel próbálta felkészíteni Dárdai Blankát a Szuperák Barbi elleni összecsapására.

    – Mutasd meg, hogy nindzsa vagy! Tigris vagy, maláj tigris! Igazi tigris!

    – Baba? Kisbaba?

    – Nem baba! Itt nincs baba! Képzeld azt, hogy megcsaltalak, és ő az áldozat.

    – Jó, oké

     – válaszolta az énekesnő Juniornak, aki láthatón igyekezett egy jó edzőhöz hasonlóan felszítani a versenyszellemet párjában. 

    Vége, szakítunk, ha nem nyersz! Öld meg!

    Hiába a biztató szavak, Jolly kedvese elképesztő elánnal vetette bele magát a párbajba, és le is taszította az énekesnőt az oszlopról. Az adásrészletet alább tekintheti meg:

  • Gyönyörű menyasszony volt.

    BBF 7687
    Fotó: RTL

    Nagy Vivien, ismertebb nevén Seherezádé május végén árulta el, hogy párja Isztambulban megkérte a kezét, amire természetesen igent mondott. A ValóVilág ötödik évadának korábbi szereplője a nyáron csúnya biciklibalesetet szenvedett, ami igencsak beárnyékolta a nagy napját, hiszen orvosa előre kijelentette, hogy a menyegzőig biztosan nem gyógyulnak majd be a sebei.

    Most az egykori valóságshow-sztár hivatalos közösségi oldalán adta hírül, hogy előző héten férjhez ment, szerencséjére pedig nyoma sincs rajta semmilyen sérülésnek a fotókon.

    Életem legszebb napja. Feleség lettem, a férjem pedig a lelki társam, a legjobb barátom és a szerelmem… 20. 09. 2024.

    – írta az esküvői képe mellé, amelyet ide kattintva tekinthet meg. 

    A szerelmesek egyébként mindössze nyolc hónapja ismerkedtek össze, de így sem tartották gyorsnak a tempójukat. Mint kiderült, egy randioldalon találtak egymásra, ahol a férfinak már ismerősnek tűnt a korábbi VV-s, aztán világossá vált számára, kivel randizgat. Nemsokára rá össze is költöztek, mivel úgy érezték, megtalálták egymásban az igazit. Korábban a Fókusz kameráinak arról is meséltek, hogy két gyereket terveznek vállalni.

  • Az árulók egyelőre a kezükben tartják a szálakat.

    vadon svaby
    Fotó: RTL

    Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban szerdai epizódjában teljes kétségbeesés lett úrrá az ártatlanok táborán, ugyanis rájöttek, hogy a gyilkosok szó szerint az orruknál fogva vezették őket, hiszen a harmadik napon még mindig csak a sötétségben tapogatóznak a kilétüket illetően. Az első kerekasztal-ceremóniára kedd este került sor, ahol Mehringer Marcinak kellett távoznia elsőként a kastélyból, mert a többiek helytelenül árulónak nézték. 

    Miután a játékosok még csak próbáltak felocsúdni a döntésük következményéből, az éjszaka összeült a Konklávé, ahol az árulók, azaz Dér Heni, Erős Antónia, Lakatos László és Hevér Gábor eldöntötték, hogy Vadon Janival végeznek, csak hogy eltereljék magukról a gyanút.

    Tervük a lehető legjobban sült el, hiszen a versenyzőket a másnapi reggelinél meglepetésként érte, hogy Vadon kiesett a játékból. A második kerekasztal-szertartáson ezt követően Sváby Andrásra és Hermányi Mariannra zúdult össztűz, és a voksolások eredményeképp a műsorvezetőt száműzték. Ezzel pedig a negyedik ártatlan játékos búcsúzott a krimi-realityből.

  • Vasárnap este új szerepben láthatjuk majd.

    Koko12507 Ok
    Fotó: RTL

    A Sztárbox előző negyeddöntőjében hangzott el, hogy Kovács Kokó István 11 év után újra visszatér a szorítóba. Szujó Zoltán akkori bejelentéséből még nem derült ki, pontosan mit is értenek az ökölvívó visszatérése alatt, de most végre megtudhattuk, mi van készülőben. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kovács Kokó István a Fókuszban ugyanis elmondta, úgy döntött, enged a csábításnak, és ezen a héten mérkőzésvezetőként lép a Sztárbox ringjébe.

    Én leszek majd az ominózus Árpa–Bárdosi-mérkőzésnek a mérkőzésvezetője. A szupervizori és a kommentátori pozícióból most beugrom a szorítóba, és újra a régi, otthonos közegemben fogok egy mérkőzést levezetni

    – mondta a korábbi bokszoló, aki egyébként bíróként is profinak számít, nem ez lesz az első mérkőzés, amit levezényel.

  • Emma Myers videója után sokakban merültek fel kérdések.

    Gőzerővel készül a Wednesday című sorozat második évada, a nemrég közzétett kulisszák mögötti felvétel szerint pedig a folytatásban még több izgalmas és torz dolog történik majd az Evermore tanulóival és tanáraival.

    Ehhez remek kedvcsináló Emma Myers rövid videója is: a most megosztott felvételen az Enidet játszó színésznő arra kéri a nézőket, figyeljenek egy kicsit oda legjobb barátnőjére, s amíg ő kiszalad a képből, kettesben maradunk Jenna Ortegával, aki a videó teljes időtartama alatt mozdulatlanul bámul a kamerába. A színésznő a jelek szerint tökéletesre fejlesztette az első szezonban is elcsíphető bizarr szokását, és már annyit sem pislog, mint korábban, lélekbe hatoló tekintete azonban kicsit sem lett kedvesebb, sőt.

    „Egy izma sem rándul!”

    „Beszélnünk kell arról, hogy Jenna meddig tudja nyitva tartani a szemét.”

    Még most is engem néz…” – érkeztek az elképedt hozzászólások a valóban nem túl hétköznapi miniprodukciót látva.

  • Lánya 14-, kisfia pedig 7 éves már.

    Kedd este Los Angelesben mutatták be Mel Gibson legújabb filmjét, a Monster Summert, a premieren pedig természetesen a főszereplő színész is részt vett. Kísérőként két legkisebb gyermeke, a 14 éves Lucia és a 7 éves Lars tartott vele, nagy meglepetést okozva, mivel Gibson igyekszik óvni őket a nyilvánosságtól. 

    A vörös ruhát viselő tinédzser édesanyja Oksana Grigorieva, az Oscar-díjas filmsztár előző párja, míg kisfia a tőle 34 évvel fiatalabb kedvese, Rosalind Ross színésznő.

    A 68 éves színésznek további hét gyermeke van előző feleségétől, Robyn Moore-tól, a 43 éves Hannah, a 42 éves Edward és Christian, a 38 éves Leo, a 35 éves Louis, a 33 éves Milo, valamint a 25 éves Thomas.

    Sandbox Miniapp

  • Megmutatta énekhangját az Ázsia Expressz nézőinek Ördög Nóra. A műsorvezető egy karaoke bárban ragadott mikrofont, hogy előadja Diana Ross és Lionel Ritchie Endless Love című számát, ám a produkciót pár sor után lefújta:

    Na jó, belőlem ennyi elég, azt hiszem

    – jelentette ki a tévés az itt visszanézhető videóban.

    Nem csak ő, hanem a versenyzők is kipróbálhatták magukat popsztárként, Stohl András itt megtalálható, halandzsa nyelvű szerendája például nevetőgörcsöt váltott ki a helyiekből.

  • Nehéz időszakon van túl a fiatal énekesnő.

    Képernyőfotó 2024-09-25 - 21.53.03.png
    Fotó: youtube

    Juhos Zsófi karrierje nagyon fiatalon kezdődött: az énekesnőt 2015-ben ismerhette meg az ország, amikor mindössze 13 évesen megnyerte Az Ének Iskolája 3. évadát. Később további TV2-s produkciókban is szerepelt, a Kismenőkben, a Sztárban sztár +1 kicsi-ben, legutóbb pedig 2021-ben láthatták őt a képernyőn, a Sztárban Sztár leszek! –ben. Mint most felidézte, az első mélypont ezután érkezett el életében.

    A Sztárban Sztár leszek! után abba akartam hagyni az éneklést, mert azt éreztem, nem jön össze semmi úgy, ahogy én szeretném. Nem találtam a motivációt, a jövőm sem motivált már, nagyon szomorú ezt kimondani, hiszen mindössze 18 éves voltam. Hála az égnek, a szeretteim nem engedték, hogy feladjam. Ez egy óriási mentális torna, ami miatt lelki támaszra volt szükségem, és a szüleim biztosították is számomra. Ez a szakma ilyen, vagy tudsz érvényesülni, vagy nem...” – kezdte a Blikknek a fiatal, aki később visszatért a zenéhez, a 2023-as A Dal című műsorban is szerencsét próbált.

    Nem esett nehezemre felnőni, mindig érettebbnek éreztem magam a koromnál, sosem szégyelltem, inkább a saját előnyömre kovácsoltam. Nem züllöttem el, pedig megtehettem volna... 

    – folytatta az énekesnő, akinek fiatalon, mindössze 21 éves korában meg is kérte párja a kezét. Mint mondja, romantikus alkatnak tartja magát, így örömmel házasodott volna húszas évei elején, de a közeljövőben mégsem vonul oltár elé.

    „Sajnos, elmarad az esküvő, mert már nem vagyunk együtt. Azért mondtam igent neki tavaly, mert nagyon szerettük egymást és ő egy nagyon jó ember, de nem egymás emberei vagyunk és ezt be kellett látnom. Nem lehettünk önzők, engednünk kellett, hogy boldog lehessen a másik. Azt kívántam neki, hogy találja meg a menyasszonyát, aki mellette marad örökre. Úgy éreztem, muszáj mennem, mert ez így senkinek nem jó, és szerettem volna, ha úgy becsülik, ahogy megérdemli. Nagyon fájt és sokáig tartott, mire felismertük a problémát, de hiába próbáltuk, nem tudtunk változtatni a dolgokon, rájöttünk, hogy külön kell folytatnunk és elengedtük egymást. Hosszútávon jobb lesz így mindenkinek” – mesélte Juhos, aki jelenleg szeretne karrierjére fókuszálni, de optimistán tekint a jövőre magánéletével kapcsolatban is.