új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Immár három hónapja tart Zdroba Patrik és Zdroba-Bádoki Bettina házassága, életük legfontosabb történéseiről azonban kedden kivételesen nem együtt meséltek, az énekes ugyanis annyira lebetegedett, hogy nem tudott megjelenni az RTLReggeli stúdiójában.

    Az X-Faktor felfedezettjének neje a műsorban elárulta: Patrik megszerezte álomautóját, egy Teslát. Bádokinak időbe telt, mire megszerette ezt a járművet, mert szerinte a Teslák úgy néznek ki, mint a játékautók. 

    Imádom! Ez egy álom, tényleg. Előtte mindig azt mondtam, hogy nekem nem tetszik, olyan, mint egy játékautó. Szép, szép, de nem tudtam elképzelni. Mostanra viszont nagyon megszerettem: kényelmes, mindent biztosít, ami kell, sokkal jobban megéri anyagilag – legalábbis nekünk most, az elektromossága miatt

    – magyarázta Zdroba Patrik felesége, később azt is elárulva, hogy az énekessel konténerházat építenek, jóllehet korábban azt sem tudta elképzelni magának.

  • Az Instagram-oldalán büszkélkedett el vele.

    Március elején volt egy éve annak, hogy Orosz Barbara a legnagyobb titokban fogadott örök hűséget titokzatos francia párjának, Flornak, akivel bár távházasságban élnek, minden alkalmat megragadnak, hogy találkozhassanak. A Mokka műsorvezetőnője az első házassági évfordulójukról egy közös fotóval emlékezett meg az Instagram-oldalán, de azt csak utólag mutatta meg, milyen ajándékot kaptak akkor.

    Mint az a fotón is látható, a házaspár egy szív alakú felhőt fedezett fel az égen romantikus kiruccanásukon, amelyet egy égi jelnek vettek.

    Az évfordulónk napján ezt az ajándékot kaptunk odafentről... A szív számomra mindig azt jelzi, jó úton járunk..

    – osztotta meg követőivel a tévés, aki korábban azt is elárulta, hogy Flor munkája miatt nagyjából kéthavonta tudnak találkozni, ám amint véget ér a francia férfi kiküldetése, Magyarországon állapodnak meg. Álmaik ingatlanát a Balatonnál találták meg, melynek felújításába már bele is kezdtek. 

  • A 39 éves énekesnő még nem áll készen.

    horanyijuli.png
    Fotó: YouTube

    Vannak bizonyos félelmei a gyerekvállalással kapcsolatban, ezért egyelőre ellenáll a családalapításnak Horányi Juli. Az énekesnő-jelmeztervező kilenc éve alkot egy párt Dénes Viktor színésszel, akivel négy évvel ezelőtt örök hűséget is fogadtak egymásnak, s bár mindketten vágynak gyermekre, a közös csöppség érkezése még várat magára. 

    Ez miattam nem történik meg, mert nekem vannak ezzel kapcsoltban félelmeim. Ezek nyilván hülyeségek, nem kellene ilyen dolgoktól félni, de felmerül, mi lesz akkor a karrieremmel, hogy fogom én ezt tovább csinálni. Mert nyilván, ha már édesanya vagyok, akkor édesanya akarok lenni, az fontos, abban ott kell lenni

    – magyarázta az X-Faktor ötödik évadának felfedezettje a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorában, melyben többek között arról is említést tett, hogy véleménye szerint óriási kihívás ma szóló női előadóként érvényesülni a hazai zeneiparban.

    A Sebzetten című dal előadója nem is igazán tudja, hogy munkáit hogyan tudná összeegyeztetni az anyasággal.

    Ez az, ami miatt én húzom az időt. Mindig kérdezi a Viktor, hogy mikor, én meg midig mondom, hogy jaj, de most még ezt megcsinálom, meg még bejött az, még ezt be akarom vállalni.

    Nem Horányi Juli azonban az egyetlen olyan énekesnő, aki úgy véli: a családalapítás tönkretenné a karrierjét. Az angol popénekesnő, Lily Allen éppen erről nyilatkozott a minap. Pontosabban úgy fogalmazott, hogy bár nagyon szereti két gyermekét, a 11 éves Ethel Mary-t és a 9 éves Marnie Rose-t, azok derékba törték a karrierjét.

  • Beújított frizurafronton, de a változás nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

    Tóth Gabi kedden alaposan felbolygatta az Instagram állóvizét egy friss szelfivel, amely a stílusváltásáról árulkodik. Az énekesnő a képen ugyanis nem a már jól megszokott, rövid hajával, hanem hosszú, göndör tincsekkel látható.

    Az Átkozott nyár című dal előadóját az ilyen átalakulások miatt igazi kaméleonnak tartják. Nemrégiben nővére, Tóth Vera is ezt nyilatkozta az énekesnőről, akinek a Sztárban sztár leszek! című műsor élő adásain is készítettek póthajból hosszú copfot, fonatot. Ilyen hajhosszabbításra volt szüksége hétvégén is az Erkel Színházban tartott Tina Turner-emlékkoncerten, ahol a tökéletes imitálás kedvéért kissé átalakult. A TikTokra egyébként fel is került egy felvétel, amelyben az énekesnő a Proud Mary című dalt énekli.

    Tóth Gabi a Tina Turner-emlékestre göndör fürtöket kapott, az erről tanúskodó képhez csupán annyit írt, hogy:

    #változás #bátorság #mindennapújnap.

    Az énekesnő sorra zsebelte be a dicséreteket, de a kritikát ez alkalommal sem úszta meg. Volt ugyanis olyan követő, aki megjegyezte: ezzel a frizurával nagyon hasonlít az X-Faktor korábbi győztesére, Tóth Andira, aki történetesen fellépett volna a Tina Turner-emlékkoncerten, de év végén visszamondta azt. A fiatal énekesnő helyét Tóth Gabi vette át.

    Olyan, mint a Tóth Andié

    – jegyezte meg az egyik Instagram-felhasználó, akinek kommentjét Tóth nem hagyta szó nélkül.

    Igen, minden hosszú barna hajú lányé is olyan!

  • A rajongók imádják, amiért ennyire őszinte.

    Mint ismert, magyar idő szerint március 11-én hajnalban lezajlott a 96. Oscar-gála Los Angelesben. A filmszakma legjelentősebb eseményének tekintett díjkiosztó gálán a legtöbb arany szobrocskát az Oppenheimer című filmnek ítélték oda, de magyar siker is született, ugyanis Mihalek Zsuzsa, a Szegény párák díszletberendezője – Shona Heath és James Price brit látványtervezővel együtt – elnyerte az Oscar-díjat a legjobb produkciós tervezés kategóriában.

    Egy elismerést a magyar felmenőkkel is rendelkező, származására rendkívül büszke Jamie Lee Curtis is átnyújthatott. A 65 éves Oscar-díjas színésznő a legjobb női mellékszereplő díját adta át Da'Vine Joy Randolphnak a Téli szünet című filmben nyújtott alakításáért, majd – sokak nagy megdöbbenésére – egyből el is tűnt az eseményről, de megvolt rá az oka.

    Curtis a gálát követően a közösségi oldalán árulta el kíváncsi rajongóinak, miért sietett el a legnagyobb sztárok ünnepségéről. Mint mondja: megéhezett, és gyorskaját kívánt.

    Los Angelesbe repülni, pipa. Kicicomázás, pipa. Díj átnyújtása az Oscaron, pipa. Beszaladni az In-N-Out hamburgerezőbe, pipa. Repülés haza, pipa

    – tette közzé listáját a színésznő, utalva ezzel arra, hogy a gyorséttermi hamburgert szívesebben fogyasztotta, mint azokat az ételeket, amelyeket a gálán kínáltak. Rendelését, amelyet az autós kiszolgálónál kért ki, meg is mutatta követőinek.

    (via LadBible)

  • Gyorsan javította magát, de lehet, így is túl sokat mondott.

    Stranger Things utolsó évadáról faggatták Millie Bobby Brownt a The Jonathan Ross Show beszélgetős műsorban a hétvégén. A színésznő bevallotta, még nem olvasta a forgatókönyv végét, de már tisztában van a lényeges dolgokkal, ugyanis bekönyörögte magát a forgatókönyvírók irodájába, ahol egy nagy, fehér táblán látta, milyen sorsot szántak Eleven számára a Duffer testvérek.

    Tudom, hogy fog a karakterem... mármint, hogy mi fog vele történni

    – mondta Brown, s bár még a mondat befejezése előtt kapcsolt, és gyorsan kijavította magát, egyetlen egy szóval sikerült az összes rajongóját megfognia.

    „A hogy, az azt jelenti, hogy fog meghalni” – jelentette ki a műsort látva több felhasználó is az X-en, azt taglalva, hogy egyébként nem lenne túl meglepő a dolog, hiszen az egész bonyodalom Elevennel kezdődött, így logikus lezárást adna a történetnek, ha a kislány életébe kerülne Hawkins és a világ megmentése.

    Nos, érthető módon ezt egyelőre sem a Netflix, sem a Duffer testvérek nem reagálták le, és rossz hír a rajongóknak, hogy legalább még egy-másfél évet várnunk kell, hogy megérkezzen a streamingszolgáltató kínálatába a horrorsorozat utolsó felvonása.

  • Jelenleg hat gyermeket nevelnek, de volt, hogy öt sajátjuk mellett három kicsinek adtak átmenetileg otthont.

    farmgergobrigi
    Fotó: instagram

    Nyolc évvel ezelőtt, a 2016-ban képernyőre került Farm című RTL-es realityben ismerkedett össze Dániel Gergő és Hanga Brigitta, akiknek románca a mai napig is tart, sőt: a szerelmesek azóta családot alapítottak, és két közös gyermekük is lett. Az anyuka korábbi kapcsolatából született három nagyobb fia mellett pedig további gyerkőcökkel osztják meg otthonukat – mint átmeneti nevelőszülők.

    19 voltam, amikor megszületett a ma már 24 éves nagyfiam, azóta engem állandóan babák vesznek körül. Megszoktam, hogy soha nem alszom végig az éjszakát, és nem lehetek beteg, így nem élem meg nehézségként, hogy szinte sosem dőlök hátra. Nekem ez a bolondokháza a komfort­zónám. Szerencsére Gergő is imádja a gyerekeket, de azt hiszem, akkor, amikor egy átmenetileg befogadott kicsit végül örökbe adunk, ő szenved jobban

    – kezdte a Meglepetés magazinnak Brigi, aki most egy kétéves kisfiú, Jason ideiglenes anyukája lett, de karácsonykor például nyolc gyerkőc ült a fa körül. 

    „A kicsi Jason kel a legkorábban. Őt megreggeliztetem, elviszem a bölcsődébe, aztán jön az ovisokkal ugyanez a rituálé. A három nagyfiam szerencsére már önjáró, a 14 éves Bendém pedig rengeteget segít nekünk. Míg mindenki közösségben van, napközben elvégzem a házimunkát, egy gyors bevásárlás, és már kezdődik is a délutáni logisztika, hiszen minden gyerek jár valamilyen edzésre, fejlesztésre, ahová el kell juttatni. Mindebből Gergő is kiveszi a részét, de ő azért eljár dolgozni, a filmiparban tevékenykedik.” 

     „Dolgozom, és ha belefér, sportolok és szaunázok egy kicsit. Tudom, Briginek is lenne igénye kikapcsolódni, ennek a lehetőségét is igyekszünk megteremteni. Mivel nincs segítségünk, így vagy az egyikünk, vagy másikunk tud elmenni itthonról. Most abban maradtunk, ahogyan a két közös gyerekünk, Miló és Rozi nőnek, mindig a korosztályuknak megfelelően kapnak majd átmeneti tesókat, így egy idő után elhagyjuk majd a cumis­üvegeket és pelenkákat, ami hoz majd némi fellélegzést” – vette át a szót a családapa, aki a műsorból egyenesen kedveséhez költözött. Bár a kezdet nem volt könnyű egyikőjük számára sem, az idő őket igazolta.

    „Onnan tudtam, hogy Brigivel minden más lesz, hogy igényem volt a problémákat megbeszélni, mellette maradni akkor is, amikor nagyon nehéz, és együtt fejlődni, egyre jobbá tenni a közös életet. Amikor pedig nyilvánvalóvá vált, hogy nevelőszülők is együtt leszünk, úgy döntöttünk, Brigi fiai mellé először egy kislányt hozunk ki. Ahogy ő megérkezett, megfogant a közös lányunk, Rozi. A gyerekeink egyébként nagyon jól megvannak az átmeneti tesókkal, és akit végül örökbe adunk, azt sokáig emlegetik.”

  • Már elfogadta, hogy nem így alakult az élete, de édesanyja szeretné, ha legalább örökbefogadással megpróbálkozna.

    miloviki
    Fotó: RTL

    A Reggeli műsorvezetőivel beszélgetett az anyaságról Miló Viktória, aki nem is tagadja: kicsit elkeseredett, ugyanis idén 46 éves lesz, így szerinte kifutott az időből. 32 éves koráig nem nagyon tudott a magánéletére koncentrálni, hiszen versenyszerűen sportolt, utána pedig főleg idősebb férfiakkal ismerkedett – abban a korosztályban pedig a legtöbb jelöltje elvált volt, gyermekkel.

    „Belementem egy olyan kapcsolatba, amibe nem kellett volna. Már volt gyereke, és én lemondtam a gyerekről. Lehet, hogy azt nem kellett volna, sok évig húztam, de hát annyira szerettem a férfit, hogy azt mondtam, hogy nekem nem kell gyerek. És most már elment az idő felettem” – mesélte az ökölvívó, aki egyébként szeretett volna babát vállalni, de nem mindenáron. 

    Nem volt olyan férfi, akinek gyereket szüljek. Önállóan pedig nagyon nagy felelőtlenség, önzőség lenne a részemről, mert nem tudnám megadni a gyermeknek azt, amit igenis szeretnék. Vagy dolgozok, vagy a gyerekre vigyázok, de hát ez nagyon nehéz.

    Miló életébe így jöttek a kiskutyák, és bár ő sem mondott le teljesen a gyerekvállalásról, édesanyja, nagymamája máig próbálja meggyőzni, fogadjon örökbe. Ez a sportoló számára nem opció, háziállatai nélkül viszont nem tud élni.

    „Nekem ők a gyerekeim, nagyon imádom őket. Velük kelek, velük fekszem, nekem ők gyerekpótlók, ugyanúgy lehet szeretni. Tudom, sokan elítélik, hogy ilyet mondok. Egy kutya kincs.”

  • Szerinte a nőknek dönteniük kell a karrier és a család között.

    Meglepő őszinteséggel beszélt az anyaságról Lily Allen a Radio Times podcastinterjújában: az énekesnő szerint a karrierjébe került, hogy gyereket vállalt. Persze ezt nem bánja, hiszen ő helyezte a családját a zeneipar elé, de úgy gondolja, hogy döntéshelyzetbe kényszerült, mivel egyszerre a kettő nem lett volna működőképes. 

    „A gyerekeim tönkretették a karrierem. Szeretem őket, velük vagyok teljes, de ha a popsztárság feltételeit nézzük, teljesen tönkretették azokat” – kezdte a 38 éves Allen, akinek két kislánya van volt párjától, Sam Coopertől, a 12 és 10 éves Ethel és Marnie. 

    „Nagyon fel tud bosszantani, amikor az emberek azt mondják, mindent megkaphatsz, mert őszintén: nem. Vannak, akik a karrierjüket választják a gyerekeik helyett, és ez az ő döntésük, de én nagyon hiányoltam a szüleimet, amikor gyerek voltam. Úgy érzem, csúnya hegeket hagyott, amelyeket nem vagyok hajlandó megismételni a lányaimmal” – idézte a Daily Mail az énekesnőt.

  • Egy tehetséges kislány sikeres cukrászvállalkozást indított el Sweet Honey Bakes by Lola néven családja Long Island-i otthonában, az Egyesült Államokban. A kilencéves Lola Niski egy igazi őstehetség, hiszen már ilyen fiatalon saját vállalkozást vezet, és mint kiderült, évente akár 7 ezer dollárt (2,5 millió forintot) is megkeres csak a borravalókból. A lassan kiskamaszkorba lépő Lola háromévesen kezdett el érdeklődni a sütemények és torták iránt, miután édesanyjával gyakran sürögtek-forogtak a konyhában.

    A kislányt ugyanakkor lenyűgözte a tévében látható főzőműsorok világa, ezért elhatározta, hogy ő maga is ki akarja próbálni a gyönyörű díszítésekkel ellátott sütemények elkészítését. Miután megosztotta az első extrém süteményét a TikTokon, elkezdtek özönleni a megrendelések a barátoktól, majd szép lassan az egész környék megismerte. Onnan kezdve pedig nem volt megállás, és hamar meglátta hobbijában az üzleti lehetőséget. A hivatásos cukrászokat is zavarba hozó tortákat alább tekintheti meg:

  • Alig változott azóta.

    Akár a Rendőrakadémia egyik jelenetének is beillene az a rövid reklámfilm, amelyet Köllő Babett osztott meg az Instagram-oldalán. A színésznő egy parancsnokot alakít, s katonákat utasít rendre a körülbelül 20 évvel ezelőtt forgatott promócióvideón, amely eredetileg egy majonézhez készült. 

    Sztárban sztár leszek! mesterének követői alig hitték el, hogy a felvétel húszéves, hiszen a színésznő mit sem változott a forgatás óta.

    Nézzétek, mi került a kezembe???? Ezt az Univer reklámfilmet kb. 20 éve forgattuk és azóta nem láttam! Jót derültem rajta és sokszor néztem meg azóta! Nagyon vicces! Ti emlékeztek erre?

    – vetette fel a kérdést Köllő Babett.

  • Mint mondja, most fogyózik életében másodjára.

    Görög Zita néhány olyan képpel jelentkezett a közösségi oldalán, amelyet nem minden híresség merne vagy szeretne megosztani követőivel. A háromgyermekes modell azonban közzétette az Instagramján, hány kilót mutat alatta a mérleg. 

    Tette ezt azért, mert egy felkérés miatt úgy határozott, hogy húsz nap alatt egészséges étkezéssel lead hat kilót.

    Még 10 napom van, mielőtt ismét nemzetközi kifutóra lépek. Egy fantasztikus felkérést kaptam és szeretnék magamhoz képest jobb formában lenni. Imádok enni és soha semmit nem vonok meg magamtól, de az itthoni menü 3 gyerekkel, kicsit sem nevezhető diétásnak. A palacsinták, fánkok, tészták napi szinten sülnek-főnek a kezem alatt, így életemben másodszor »fogyózom«.

    – árulta el a háromgyermekes modell, hozzátéve, hogy elindult a »mini pocaktól való szabadulás«. Célja 60-62 kiló, s bár nem edz, a folytonos rohangálás miatt napi 8 ezer lépést tesz meg. A mérleges fotóhoz lapozni kell.

    Görög Zita korábban sem riadt vissza attól, hogy őszinte fotókat posztoljon: tavaly nyáron például megmutatta a hasát, amit nem tart „Instagram-kompatibilisnek”.

  • Rendes iskola és óvoda helyett inkább „az élet iskolájára” bízza két gyermekét egy brit házaspár, miután úgy ítélték meg, hogy túl körülményes az Egyesült Királyságban taníttatni gyermekeiket. Lauren Tyson és férje, Roy legalábbis úgy vélik, kevésbé megterhelő és stresszes úgy tanítani a kicsiket, hogy közben a világot járják.

    Idén januárban indultak útnak, miután ötéves fiukat, akiknek nevét nem árulták el, kivették az iskolából. Tysonék mindig is az utazás nagy szerelmeseik voltak, s régóta álmodoztak arról, hogy egyszer szerelmük gyümölcseivel fedezhetik fel a bakancslistájukon szereplő helyeket. Ötéves fiuk ráadásul nem titkoltan utálta az iskolát, de tanulni mostanra megszeretett, mégpedig annak köszönhetően, hogy 31 éves anyja és 37 éves apja otthon leülnek vele. Még mindig követik a tantervet, de naponta csak néhány órát szánnak erre, közben pedig Thaiföldet fedezik fel.