Friss kommentek

Comment:com

Testépítő Gábor lett a legjobb Farmer
Megint nem sikerült nőnek nyernie RTL-es valóságshowban, Farm Cintia az utolsó pillanatban, nagy valószínűség szerint egy meggondolatlan petting miatt maradt le a az első két hely valamelyikéről (Farm Gergővel bújt össze a döntő előtti reggelen).

Június a Balatonon

Díjnyertes családbarát hotel, 06.17.-ig 25 900 Ft/ fő/2 éjtől

Sétahajózás - próbálta már?

A kérdésekre helyes választ adó Travelo olvasók között most sétahajó programokat sorsolunk a MAHART szervezésében!

Barbara Broccoli mondja meg, ki lesz az új Bond, és kész

tegnap, 14:12 Módosítva: 2016-05-29 14:28:47
38
18 hozzászólás

Hiába találgatja a média, hogy ki lesz a következő Bond, a színész kiválasztása nem a demokrácia szabályai szerint történik - mondta Sam Mendes, a Skyfall és a Spectre - A Fantom visszatér rendezője a walesi Hay Fesztiválon az MTI beszámolója szerint.

A rendező szerint a Bondot eddig négyszer alakító Daniel Craig utódját latolgató médiaspekulációk ellenére tudni kell, hogy a végső szót a 007-es ügynököt játszó színész kérdésében a film producere mondja ki.

Az az igazság, hogy ez nem demokrácia. Ez nem az X-faktor, nem az uniós referendum és nem népszavazás. Barbara Broccoli választja ki, hogy ki lesz a következő Bond, és itt a vége

- jelentette ki Mendes, aki már korábban közölte, hogy nem folytatja a filmsorozatot rendezőként a Spectre után.

18 hozzászólás Tovább

Depp felesége szerint a színész erőszakos, kábszeres és alkoholista

május 28., 21:59 Módosítva: 2016-05-28 22:01:28
68
23 hozzászólás

Johnny Depp és Amber Heard válási drámája újabb részleteket fed fel abból, milyen is Depp, amikor nem egy filmben látjuk:

pontosan ugyanolyan, csak nem játszik, hanem valóban teljesen be van állva.

A nő szerint a színész csak akkor volt józan, ha épp egy filmben dolgozott. "Olyankor felvett egy szakácsot és egy edzőt, és kijózanodott", de amint befejezte a munkát, rögtön visszatért a drogokhoz és az alkoholhoz.

Heard a váláshoz beadott nyilatkozatokban Depp paranoiája és hirtelensége nagyon ijesztő volt. "Johnny üldözési mániája, kényszerképzetei és agressziója folyamatosan csak nőtt a kapcsolatunk alatt."

A bíróság ideiglenes távoltartási végzést adott ki, Depp nem közelítheti meg 30 méternél jobban a volt feleségét, bár a színész tagadja, hogy erőszakos lett volna a nővel, a volt feleség viszont azt mondja, hogy Depp simán nem is emlékszik a sok kokain és alkohol miatt. Azt, hogy ki hazudik, egy hónap múlva dönti el a bíróság.

23 hozzászólás

Kerekesszékesek támadják az új szerelmes filmet

május 27., 15:47 Módosítva: 2016-05-28 10:52:12
45
26 hozzászólás

Bemutatták Emilia Clarke (Trónok Harca) főszereplésével a Mielőtt megismertelek (Me Before You)című filmet, aminek fogadtatása nem alakult a legjobban. Ahhoz, hogy a helyzetet leírjuk sajnos muszáj leírnunk a film egyik fontos eseményét, így csak az olvasson tovább, akit ez nem zavar, vagy olvasta az eredeti regényt.

A filmben Sam Clafin egy nyaktól lefelé lebénult férfit alakít, aki beleszeret az őt ápoló nőbe (Clarke). A film végére Clafin karaktere úgy dönt, hogy nincs értelme lebénulva tovább élni az életét, ezért inkább az öngyilkosságot választja. Ez verte ki a biztosítékot a rokkantak körében, aminek számos Twitter üzenet lett a vége, számolt be róla a Buzzfeed. Szerintük nem jó üzenetet közvetít a film, ezért akarják felhívni a figyelmet arra, hogy tolószékben is lehet boldog életet élni.

26 hozzászólás Tovább

Filmes díjat kapott a bécsi óriáskerék

május 27., 11:24 Módosítva: 2016-05-27 13:35:21
0
0 hozzászólás

Az Európai Filmakadémia (EFA) az "Európai Filmkultúra Kincsei" címet adományozza a bécsi Práterpark óriáskerekének. Az óriáskerék legemlékezetesebb filmes megjelenése Carol Reed klasszikusában, az Orson Welles főszereplésével készült A harmadik ember című moziban volt.

A június 9-i ceremónia során, amely az Osztrák Filmakadémiával közösen kerül megrendezésre, egy speciális, "Európai Filmkultúra Kincsei" embléma kerül elhelyezésre az óriáskerék mellett.

Ezzel a címmel az Európai Filmakadémia az európai mozi szempontjából szimbolikus jelentőségű helyszínekre kívánja felhívni a figyelmet, olyan történelmi helyekre, amelyeket fontos megőrizni és fenntartani az elkövetkező generációk számára.

Szólj hozzá! Tovább

Jake Gyllenhaal borongós bosszúkrimit forgat

május 27., 10:20 Módosítva: 2016-05-27 11:36:36
18
0 hozzászólás

Sonny, a rejtélyes, visszahúzódó, kábítószerfüggő fiú tizennyolc éves kora óta börtönben ül, mert beismert két gyilkosságot, amelyeket nem ő követett el. Nem ingyen tette. Cserébe megkapja az egyetlen dolgot, amire szüksége van: heroint. Mivel ügye a korrupt hatalmi rendszer minden szereplőjét érinti, a rendőrségnek és az alvilágnak egyaránt az a célja, hogy folyamatosan bódult állapotban és rácsok mögött tartsák. És Sonnynak ez meg is felel, eszében sincs változtatni a helyzeten. A rabtársai egyfajta gyóntatóként tekintenek a különös, vonzó fiúra, s gyakran öntik ki neki a lelküket. Így esik, hogy egy napon Sonny megdöbbentő dolgot tud meg az egyik rabtársától: rendőr édesapja, akiről ő úgy tudta, önkezével vetett véget az életének, valójában gyilkosság áldozata lett. Sonny világa alapjaiban megrendül. Megszökik a szigorúan őrzött börtönből, és megkezdi vadászatát azok után, akik vétettek ellene.

Ez a szinopszisa Jo Nesbø A fiú című regényének, amit a skandináv krimiirodalom egyik kiemelkedő darabjának tartanak kritikusok és rajongók egyaránt. Mivel a skandináv krimi a mai napig hívószó a hollywoodi stúdióknál, (jó, nem olyan, mint a szuperhős) nem csoda, hogy a filmjogokat megvették, és már össze is állt az adaptáció stábja: Denis Villeneuve rendezi, és Jake Gyllenhaal lesz a főszereplője. Ez lesz zsinórban a harmadik közös filmjük a Fogságban és az Ellenség után.

jake gyllenhaal denis villeneuve split h 2016
Szólj hozzá! Tovább

Női Bosszúállók-film jöhet a Marvelnél

május 27., 08:37 Módosítva: 2016-05-27 13:59:38
35
14 hozzászólás

Egy ideig úgy tűnt, hogy Joss Whedon végzett a Marvel-lal, a Bosszúállók: Ultron kora után szakított velük, hogy a saját útját járja, de talán mégis lenne olyan projekt, amire szívesen visszatérne. Mégpedig egy nők köré összpontosuló szuperhősfilm.

14 hozzászólás Tovább

Skóciában mutatkozik be A fehér király filmváltozata

május 26., 18:57 Módosítva: 2016-05-26 20:40:40
12
0 hozzászólás

Az Edinburgh-i Nemzetközi Filmfesztiválon mutatják be A fehér király című regényből készült brit filmet, jelentette be Facebook-oldalán a szerző, Dragomán György. A The White King című mozit angol nyelven forgatták Magyarországon, egy részletét pedig Cannes-ban, a filmfesztivál alatt zajló vásáron már bemutatták.

"Vicces, amikor a Trainspottingot fordítottam lassan húsz éve, folyton Edinburgh térképet kellett nézegetni, hogy megértsem mi merre van a könyvben. Akkor nem gondoltam volna, hogy egyszer majd saját filmes ügyben is közöm lesz a városhoz" – kommentálta a hírt Dragomán.

Szólj hozzá! Tovább

Nem is olyan szar a Warcraft-film

május 26., 18:55 Módosítva: 2016-05-27 14:27:18
438
60 hozzászólás
22 év után végre film készült a Warcraftből, az egyik legnépszerűbb videójátékból. De érdemes-e megnézni a filmet, vagy ezt az adaptációt is utolérte a minden játékfeldolgozásra érvényes átok? Duplakritikában jártunk utána, szakértőt is hívtunk.

Orkos csütörtök

Most jönne az, hogy kicsit képbe hozom az olvasót arról, hogy mi a bánat az a Warcraft és miért nagy szám, hogy végre film készült belőle, de ezt most megspórolnám, mert egyrészt szép hosszan írtunk erről két cikkben is tavalyelőtt, másrészt egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy érdemes bárkinek megnézni a filmet, akinek a Warcraft név mint videojáték nem mond semmit.

A moziváltozat Ember vs. Ork örökrangadóra építő cselekménye ugyanis nem sok kapaszkodót ad a laikusoknak. Én nagyon szeretem a stratégiai játék Warcrafteket (a Warcraft III-at nagyjából kétévente kipörgetem a kiegészítőjével együtt), de a belőlük lett online szerepjátékra, a WoW-ra már nem csúsztam rá mert olyan rohadt addiktívnek tűnt, hogy gyáva voltam kipróbálni fejlett énvédő mechanizmusom megóvott tőle. És ezért – annak ellenére, hogy nekem például nem idegen Kirin Tor neve, és Gul'dan koponyájára már tucatszor rátettem a kezem –, néha csak kapkodtam a fejem, úgy záporoztak a Warcraft-univerzum nevei és toposzai. Szóval aki nem ismeri valamennyire a brandet, annak ezen túl kell lépnie, eljutni arra a szintre, hogy ez egy kardozós-vajákolós fantasy, és a nevek nem is számítanak, emberek küzdenek szörnyek ellen, meg a kék cgi a zöld cgi ellen.

60 hozzászólás Tovább

Meghalt Jennifer Aniston anyukája

május 26., 16:26 Módosítva: 2016-05-27 11:06:40
2
0 hozzászólás

79 éves korában meghalt Nancy Dow, színész és modell, Jennifer Aniston anyja. Dow a családja körében halt meg, ott volt vele Aniston és bátyja is, áll az általuk kiadott közleményben. Régóta voltak egészségügyi problémái, 2011-ben súlyos sztórkja volt.

Aniston bátyja anyjuk első házassága alatt született, aztán Dow 1965-ben ment hozzá John Anistonhoz, egy lányuk lett, Jennifer Aniston, akivel nem volt túl jó a kapcsolata. Volt olyan, hogy évekig nem is beszéltek. A színésznő szerint azonban az utóbbi időben normalizálódott a kapcsolatuk. Nancy Dow a hatvanas években több főszerepet is játszott.

Szólj hozzá! Tovább

Egy japán színésznő is lesz a Ghost In The Shellben

május 26., 11:42 Módosítva: 2016-05-26 16:02:59
10
10 hozzászólás

Rila Fukushima is szerepel a Ghost in the Shell legújabb feldolgozásában. A Dreamworks stúdió által finanszírozott filmet több kritika érte, amiért az anime japán szereplőit fehér színészek játsszák a filmben. Ennek részleteiről ebben a cikkben számoltunk be részletesen. 

A hírről először beszámoló The Hollywood Reporter arról nem írt, hogy Fukushima milyen szerepet kapott a filmben, amit Jonathan Herman és Jamie Moss forgatókönyvéből Rupert Sanders (Hófehér és a vadász) rendez majd. A japán színésznő a közönségnek a Zöld íjász című sorozatból vagy a 2013-as Farkas című filmből lehet ismerős.

10 hozzászólás Tovább

A kis hableányból is élőszereplős filmet csinál a Disney

május 26., 11:28 Módosítva: 2016-05-26 14:25:41
0
2 hozzászólás

Tovább folytatódik a Diseny rajzfilmek élősítése, A nemrégiben bemutatott és nagyon-nagyon jól sikerült Dzsungel könyve után most jelentették be, hogy A kis hableány, azaz Ariel is életre kel majd. Nemrégiben jelentették be a Szépség és szörnyeteg élőfilmes változatát is, Emma Watsonnal a főszerepben, ennek kivitelezése mondjuk könnyebnek tűnik, mint egy sellős film. És az sem zavarja a Disney-t, hogy az Universal már bejelentett egy élőfilmes Ariel-filmet. A szépség és a szörnyeteg teaserét egyébként 92 milliónak látták az első 24 órában, így lenyomta az eddigi cúcstartó Csillagok háborúja, Az Erő ébredése rekordját.

A kis hableány 1989-es megjelenése volt egyébként az a pont, ami új lendületet adott a Disneynek, főleg az olyan slágerek miatt, mint az Under the Sea, a Disney-filmekhez csatlakozó dalok azóta is központi elemei a Disney-filmeknek.

2 hozzászólás Tovább

Robotokkal fog harcolni a főmutáns

május 25., 13:17 Módosítva: 2016-05-25 19:47:45
13
4 hozzászólás

Ha minden igaz, Hugh Jackman a Farkas 3. után leteszi a pengéit, és örökre búcsút mond annak a szériának, ami 2000 óta az egyik legfőbb elfoglaltsága volt, és maga mögött hagyja az X-Men-világát.

4 hozzászólás Tovább

Szenilla a családja után úszik és evez

május 25., 11:38 Módosítva: 2016-05-25 15:39:50
9
1 hozzászólás

13 évvel a Némó nyomában sikere után érkezik a Pixar animációs filmjének folytatása, ahol Pizsi helyett ezúttal Szenilla, a memóriájával folyamatosan küzdő palettás doktorhal lesz a főszereplő. A magyarországi mozik június 16-án mutatják be, tegnap megérkezett hozzá az utolsó előzetes is.001

1 hozzászólás Tovább

Már most rekordot döntött az új A szépség és a szörnyeteg

május 25., 11:22 Módosítva: 2016-05-25 17:06:52
14
0 hozzászólás

Majdnem egy évet kell várni A szépség és a szörnyeteg élőszereplős változatára, de az izgalom már most a tetőfokára hágott, mert a kedden kirakott előzetest 24 óra alatt 98,1 millióan kattintották, ezzel pedig sikerült lenyomnia az eddigi rekordert, Az ébredő Erő második trélerét, ami eddig 88 millióval hasított.

Szólj hozzá! Tovább

Django feltámad!

május 25., 08:49 Módosítva: 2016-05-25 16:30:47
8
3 hozzászólás

Összesen 31 westernben szerepelt Django figurája, de ebből csak kettő hivatalos: az 1966-os Djangóban, és az 1987-es Django visszatérben játszotta Franco Nero a maga után koporsót húzó bosszú angyalát. Most elkészült a második hivatalos folytatás is, a Showbiz411 azt írja, hogy John Saylest bízták meg a rendezéssel, és ebben is Nero fog szerepelni.

3 hozzászólás Tovább

Matthew McConaughey nem ismer könyörületet

május 25., 08:44 Módosítva: 2016-05-25 13:21:18
25
3 hozzászólás

Megérkezett egy új előzetes az igaz történetet feldolgozó Harc a szabadságért című történelmi akciódrámához, ami ugyan teljesen másról szól, de valami miatt kicsit emlékeztet engem az A hazafi című Mel Gibson-filmre. Lehet, hogy csak a sok erőszak teszi.

3 hozzászólás Tovább

Mike Myers Magyarországon forgat

május 24., 20:42 Módosítva: 2016-05-25 11:46:39
85
2 hozzászólás

Egészen vicces, hogy milyen filmesek jöttek és jönnek Magyarországra mostanában: Matt Damon és Charlize Theront már letudtuk, érkezik Ryan Gosling és Harrison Ford a Szárnyas fejvadász 2. miatt, most pedig azt jelentették be, hogy itt fogja leforgatni a filmes visszatérését Mike Myers (Austin Powers-trilógia), ráadásul világsztárok mellett, írja a Hollywood Reporter. Myers a Becstelen brygantik óta nem szerepelt játékfilmben, bár Shreket azért szinkronizálta azóta is.

2 hozzászólás Tovább

Hirtelen mindenki James Bond akar lenni

május 24., 15:50 Módosítva: 2016-05-25 08:53:27
51
26 hozzászólás

Miközben még mindig nem tudni biztosra, hogy Daniel Craig marad James Bond, vagy inkább mást keresnek a helyére, addig egyre többen jelentik be, hogy nagyon szívesen alakítanák a világ leghíresebb kémét. Ebben az az igazán izgalmas, hogy a három jelentkező közül ketten nők, egy férfi pedig fekete.

26 hozzászólás Tovább

Animációs film lesz Garfieldből is

május 24., 15:07 Módosítva: 2016-05-24 16:41:01
0
2 hozzászólás

Az általános véleménnyel szemben szerintünk még egész vállalható Angry Birds-film számait látva az Alcon Entertainment megszerezte a Garfield megfilmesítési jogait, és egész estés animációs filmet gyártana belőle, írja a Variety.  Az Angry Birds már 150 millió dolláros bevételnél jár így nem csoda, hogy az utóbbi években rendre mellényúló Alcon a mérges madarak példáját követve látszólag biztosra megy, és nem próbálkozik meg még egy borzalmas élőszereplős adaptációval.

2 hozzászólás Tovább

Az Angry Birds-film 151 milliót kaszált eddig

május 24., 13:57 Módosítva: 2016-05-24 15:45:57
0
0 hozzászólás

A Sony családbarát mozija, az Angry Birds tíz nap alatt rohamgyorsasággal 151 millió dolláros nemzetközi bevételt szedett be, máris kétszeresen visszahozva 73 milliós árát a stúdiónak. Hogy mi a siker titka, azon csak hümmögnek a kritikusok, és közben nem tudni, hogy a júniusi játék-adaptációs blockbusterek megjelenésének előestéjén ez jó hír-e vagy sem.

007
Fotó: Sony Pictures Releasing International.
Szólj hozzá! Tovább

Még egy évet várhatunk A szépség és szörnyetegre

május 24., 10:19 Módosítva: 2016-05-25 11:22:30
4
2 hozzászólás

A Disney a képregényadaptációk mellett a korábbi klasszikus rajzfilmek élőszereplős feldolgozásában látja a siker titkát. Legutóbb a Dzsungel könyvével értek el nagy sikereket, a mai napon elindították a következő projektjük, A szépség és a szörnyeteg adaptációjának marketingjét. A kedvcsináló videóban még semmi fontos nem derül ki, csak mutat egy kicsit abból, hogy milyen hangulatú filmre számíthatunk, vethetünk egy gyors villantást Emma Watson-ra, mint Bell, aztán konstatálhatjuk, hogy a világpremier még 10 hónapra van. 

A filmet Bill Condon rendezi (Alkonyat - Hajnalhasadás I-II. rész), Watson mellett feltűnik még Dan Stevens, mint a szörnyeteg, Luke Evans, mint Gaston,  Ian McKellen pedig Cogsworth lesz. Mrs. Potts-ot Emma Thompson, Lumiere-t Ewan McGregor kelti majd életre.

2 hozzászólás Tovább

Már megint meg kell menteni a Földet

május 24., 08:53 Módosítva: 2016-05-24 15:56:01
24
11 hozzászólás

Egészen monumentális, közel ötperces előzetessel készül a június végi debütálásra A függetlenség napja: Feltámadás. Az 1996-os inváziós sci-fi folytatásában ugyan nem lesz Will Smith, de kapunk helyette egy motyogós Jeff Goldblumot, és annyi akciót, amit nem szégyellt Roland Emmerich.

11 hozzászólás Tovább

Sorban állnak a nagy színészek, hogy Marvel filmben szerepeljenek

május 24., 07:08 Módosítva: 2016-05-24 12:50:25
73
3 hozzászólás

Pénteken bejelentette a Marvel stúdió, hogy milyen illusztris neveket szerződtetek a Thor harmadik részéhez. A főgonosz, Hela szerepében a kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchettet láthatjuk majd, Jeff Goldblumból pedig egy különc Grandmaster lesz. (Egy különösen nagy hatalmú lény, aki úgy játszik az emberekkel és hozzá képest más alsóbbrendű fajokkal, mint a babákkal.) Az egyre felkapottabb Tessa Thompson (Creed, Selma) Valkyrie-t játssza el, aki egy asgardi harcos, aki még Thor fejét is elcsavarta. Vele egy újabb női szuperhőst üdvözölhetünk a Marvel filmes univerzumában. Karl Urban Skurge (ismertebb nevén az Executioner, egy testőr) szerepét kapta.

3 hozzászólás Tovább

Másfél évtizede élnek köztünk a mutánsok

május 23., 22:49 Módosítva: 2016-05-24 15:11:38
156
18 hozzászólás

Már a magyar mozik is vetítik az X-Men: Apokalipszis-t, a Fox saját szuperhősös megaprodukciója. Sajnos nekünk egyáltalán nem tetszett, és ismerve az elmúlt 16 év mutánsos filmjeinek változó minőségét, megpróbáltuk összerakni az abszolút filmes ranglistát. Melyik volt az eddigi legjobb X-Men?

18 hozzászólás Tovább

Nem rohantunk mutánsokat nézni

május 23., 19:52 Módosítva: 2016-05-23 23:30:17
0
0 hozzászólás

Ismét hatalmas respekt az Aeonflux-blognak, aminek a szerzője ezen a héten is összerakta a magyar bevételi toplistát, miután ezeknek az adatoknak a központi gyűjtése megszűnt. A hétvégi nézettségi adatokból kiderül, hogy a magyarok leginkább az X-Men legújabb részére voltak kíváncsiak, a hétvégén összesen 40 599 néző vett rá jegyet (kritikánk a filmről itt). A mutánsok mögött az Amerika kapitány harmadik része kullog majdnem 18 ezer nézővel, de összesen 257 ezernél tart. Az Angry Birds lett a harmadik, alig 500 nézővel maradt le a második helyről.

Az X-Men-sorozat magyar bevételi történetében ez a 4. helyre volt elég: a legelső rész 57 ezer nézővel nyitott, az X-Men: Az elsők 23 ezerrel.

Az Egyesült Államokban az Angry Birds hasított, 39 millió dollárt hozott, ezzel letolta Amerika kapitányt a második helyre. A harmadik helyre került 21 millió dollárral a Rossz szomszédság folytatása, a Rendes fickók pedig viszonylag csalódást keltő 11 millióval zárta a hétvégét. Az új X-Ment még nem mutatták be Amerikában

Szólj hozzá! Tovább

Angelina Jolie egyetemen fog tanítani

május 23., 17:27 Módosítva: 2016-05-24 12:29:14
16
10 hozzászólás

A nők, béke és biztonság című mesterképzés vendégtanára lesz Angelina Jolie a London School of Economics-on (LSE), írja az MTI.

10 hozzászólás Tovább

A mutáns teknősök egy repülőt is elkötnek

május 23., 16:16 Módosítva: 2016-05-23 17:56:22
19
0 hozzászólás

Alig több, mint egy hónap és a hazai mozikban is bemutatják a Tini Nindzsa Teknőcök folytatását. Akinek az eddigi előzetesek még nem hozták meg a kedvét, annak érkezett egy előzetes, ami nem is annyira a történetet, inkább a látványos akciókat mutatja be. Az első epizódból kiindulva valószínűleg a folytatás inkább emiatt és a 4 teknőc közötti kémia miatt lesz emlékezetes.

Szólj hozzá! Tovább

Ex-feleségén spórolna David Hasselhoff

május 23., 16:15 Módosítva: 2016-05-24 00:49:58
1
4 hozzászólás

David Hasselhoff arra kérte a bíróságot, hogy csökkentsék az ex-feleségének fizetett tartásdíj összegét, tudta meg a TMZ. A Baywatch és a Knight Rider sztárja jelenleg havi 21 ezer dollárt (kb. 5,9 millió forintot) perkál egykori nejének, Pamela Bachnak, akitől tíz éve, 2006-ban vált el, 15 év házasság után.

A színész azzal érvelt, nem tud többé ennyit fizetni, hiszen már kevesebb mint négyezer dollárja (nagyjából 1,1 millió forintja) maradt a bankban. Sajnálni viszont azért nem kell, hiszen a lap szerint havonta 112 ezer dollár (31 millió forint) folyik a számlájára, a havi kiadásai pedig csupán 66 ezer dollár (18,7 millió forint) körül mozognak.

4 hozzászólás Tovább

Meghalt Bata Živojinović

május 23., 13:57 Módosítva: 2016-05-23 23:30:16
19
0 hozzászólás

Nyolcvankét éves korában meghalt Velimir Bata Živojinović, a volt Jugoszlávia és Szerbia egyik legnépszerűbb színésze, írja a Tanjug hírügynökség. Hetek óta a belgrádi Szent Száva kórházban ápolták, itt érte a halál vasárnap késő este. A Blic.rs szerint több súlyos betegséggel küzdött, 2006-ban szívinfarktust, hat évvel később agyvérzést kapott, de felépült. Állapota nemrég rosszabbodott, az egyik lábát amputálni kellett.

Szólj hozzá! Tovább

Az új Star Trek nem lesz egy vidám menet

május 23., 10:54 Módosítva: 2016-05-23 21:56:53
157
28 hozzászólás

Július 21-én kerül nálunk is a mozikba a Star Trek legújabb része, és az eddig érkezett előzetesek láttán nem volt túl nagy a filmet övező várakozás. Az új 2 perces kedvcsináló sokkal sötétebb, mint az előző. Végre hallhatjuk Idris Elba digitálisan elváltoztatott hangját, aki a film gonosztevőjét alakítja a filmben.

 A Star Trek: Mindenen túlt a Halálos iramban filmekkel befutott Justin Lin rendezi, és az ígéretek szerint a szokásostól eltérő történet arra fog fókuszálni, hogy mi történik azután, hogy a legénység sikeresen teljesített egy nehéz küldetést. 

28 hozzászólás Tovább