Friss kommentek

Comment:com

Elképesztő összegből forgott a Netflix történelmi sorozata
A The Crown című Netflix-sorozat egyetlen epizódjának gyártási költségéből, azaz 13 millió dollárból (3 572 985 000 forint) a következő dolgokat lehetne venni: két teljes, tévében is leadott epizódokkal operáló Star Academy-évadot egy villát a XVI.

Egyedülálló élmények Gyulán

Ősszel is az egész családnak az új Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontban.

Európai körutazások

Őszi kalandok. Segítünk hogy megtalálja a legjobb ajánlatokat.

Az NSA egykori igazgatóhelyettese szerint Oliver Stone Snowden-filmje egy baromság

5 órája Módosítva: 2016-09-28 13:52:59
1
0 hozzászólás

Chris Inglis 28 éven át dolgozott az NSA-nél, ahonnan 2014-ben, igazgatóhelyettesként távozott, és érthetően kiborult Oliver Stone Snowden-filmjének állításaitól. Az amerikai közrádiónak nyilatkozó Inglis szerint a film teljesen félreértelmezi az NSA céljait (kémkedés és adatgyűjtés, a saját polgárai ellen) és felnagyítja Snowdennek az ügynökségnél betöltött szerepét.

Nézi ez ember a filmet, és óhatatlanul felteszi magában a kérdést: "Az NSA 50 000 alkalmazottja közül tényleg mindenki rosszul látta a dolgokat, csak egy ember nem?"  

Szólj hozzá! Tovább

Ír színésznő lesz a Zsivány egyes főhősének az anyja

6 órája Módosítva: 2016-09-28 15:23:57
1
0 hozzászólás

A decemberben a mozikba kerülő Zsivány egyes - Egy Star Wars-történet főszereplője a Felicity Jones alakította Jyn Erso lesz A Nő, Aki a Haverokkal Közösen Ellopja A Halálcsillag Tervrajzait, Mads Mikkelsen meg az apja, Galen, bár ezt hivatalosan még nem jelentették be, csak a színész szólta el magát egy interjúban. Mától teljes a család: megvan a Jyn anyját alakító színésznő is.

Szólj hozzá! Tovább

Ez történik, ha egy művészfilmes forgat a menekültek pokolszigetéről

7 órája Módosítva: 2016-09-28 12:54:04
12
6 hozzászólás

Lampedusa az európai menekültválság egyik szimbóluma, ahol az emberi tragédiák, a kapzsiság, a politikusok gonoszsága, és az egyszerű emberek áldozatkészsége keveredett ragadós masszává. Elsőre egyáltalán nem volt meglepő, hogy a szigetről forgatott dokumentumfilm, a Tűz a tengeren (Fuocoammare) megnyerte a berlini filmfesztivál fődíját, és a héten vetítik a Budapest International Documentary Festivalon. A film mégis megdöbbenést okozott a kritikusnak, de mielőtt erre rátérnénk, néhány szó a történet helyszínéről.

6 hozzászólás Tovább

Eladó Harry Potter havercsajának a háza

9 órája Módosítva: 2016-09-28 10:39:15
2
3 hozzászólás

Ha van felesleges 2,4 millió fontunk, avagy 858 712 083 forintunk, menten a miénk lehet a Harry Potter és a halál ereklyéiben látott ház, amiben Hermione Granger (Emma Watson) lakott. A háromemeletes, hat hálószobás, London Hampstead Garden nevű kertvárosában álló házat ma még tuti meg lehet venni, SIESSEN MINDENKI. A filmben Hermione ide menekült, amikor kitörölte az elméjéből a szülei emlékét, nehogy bajuk essen. (Ne tessék kérdezni, nem láttam egyik filmet sem.)

3 hozzászólás

James Franco és Christian Slater melegpornóban és erőszakban utaznak

10 órája Módosítva: 2016-09-28 12:52:51
44
0 hozzászólás

Októberben mutatják be a King Cobra című filmet, mely a kétezres évek elejének megtörtént esetét dolgozza fel, melyben két melegpornó-mogul gyilkosságig fajuló küzdelmet vív az iparág ifjú csillagáért, Brent Corriganért. Itt az előzetes a filmhez.

Szólj hozzá! Tovább

Anger Zsolt késsel támad Kamarás Ivánra egy rejtélyes akciókrimiben

tegnap, 14:33 Módosítva: 2016-09-27 16:21:59
21
3 hozzászólás

Szinte a semmiből jött a Cop Mortem című magyar akciókrimi előzetese, melyet már 12 ezernél is többen láttak, a Ganxsta Zolee-tól Gesztesi Károlyig számos ismert nevet felvonultató filmet még az idén be is mutatják.

3 hozzászólás Tovább

Toni Erdmann mindennek az ellenkezője

tegnap, 12:31 Módosítva: 2016-09-28 11:26:48
46
1 hozzászólás

A Toni Erdmann azzal vált ismertté, hogy nem nyerte meg végül az idén Cannes-ban a filmfesztivál nagydíját, noha az eksztatikus hangulatú vetítések és lelkendező kritikák után mindenki biztosra vette a német film győzelmét. A Nemes Jeles Lászlót is felvonultató zsűri viszont másként döntött, a fesztiválról tudósító kritikusok fütyültek és tomboltak, és csakazértis megírták, hogy márpedig a Toni Erdmann volt a legjobb film az egész fesztiválon, sőt, a legjobb dolog a világon a (szeletelt kenyér, vízöblítéses vécé, sugárhajtású rakéta - tetszőlegesen behelyettesíthető) óta.

Na, ez az, amit mind el kell felejteni a filmmel kapcsolatban, ha meg akarjuk nézni. Nemcsak azért, mert a felfokozott várakozás általában csalódással jár, hanem azért is, mert a Toni Erdmann nem egy könnyű film, de legalábbis nem való mindenkinek.

1 hozzászólás Tovább

Naomi Watts és Liev Schreiber is különválnak

tegnap, 09:08 Módosítva: 2016-09-28 09:19:31
1
7 hozzászólás

Valóságos lavinát indított el az Angelina Jolie - Brad Pitt házaspár válása a hírességek között: vasárnap Fatboy Slim és Zoe Ball követte őket, most pedig Watts és Schreiber is külön költöznek.

7 hozzászólás Tovább

Julia Roberts meggyötört családanya lesz

tegnap, 07:06 Módosítva: 2016-09-27 12:37:05
4
0 hozzászólás

Julia Roberts alakíthatja majd azt a kaliforniai nőt, akinek tragikus története hamar bejárta a sajtót, hamarosan pedig film is készül belőle, írja a Variety. A 49 éves Kelli Peters a lánya iskolájában, a tanítás utáni megőrző felelőseként önkénteskedett 2011-ben, amikor egy másik szülő rendőrt hívott rá, azt állítva, hogy kábítószert rejteget az autójában.

A kiérkező rendőr elkérte tőle a slusszkulcsot, amit Peters félnivaló nélkül, nyugodtan adott át a járőrnek, aki azonban a járműben 17 gramm marihuánát és több tablettát is talált. "Az egész életem tönkrement abban a pillanatban. Azt hittem, csak egy rossz álom az egész" – mesélte Peters az ügy kapcsán, akinek még mindig rémálmai vannak az eset miatt.

Szólj hozzá! Tovább

Nem bírtak a mesterlövészek Bridget Jonesszal

szeptember 26., 21:12 Módosítva: 2016-09-27 09:45:29
4
1 hozzászólás

Még mindig Bridget Jones harmadik kalandja a legnépszerűbb a magyar mozikban. Hiába érkezett a szokásosnál több premier film a héten, egyik sem tudta letaszítani a trónról Renée Zellweger romantikus komédiáját. Előző hétvégéhez képest mindössze 21 százalékkal csökkent a bevétele, ami különösen jónak számít, ráadásul hétköznap is sokan nézték a filmet, így nem meglepő, hogy már 140 ezer nézőn is túl jár a film.

A három legjobban teljesítő bemutató közül kicsit meglepő módon, egy az Egyesült Államokban még a nyáron bemutatott film az Idegpálya győzedelmeskedett és szerezte meg a második helyet. Ennek főszerepében két talán kevésbé ismert fiatal színész, Dave Franco és Emma Roberts szerepelt, így meglepő, hogy ez a thriller 9 ezer nézővel és 10 millió forinttal előzte meg a hét legnagyobb bemutatóját A hét mesterlövészt

Lehet a western műfajával szemben támasztott előítéleteket sem a Chris Pratt sem a Denzel Washington irányába érzett rajongás nem tudta felülmúlni, így ez a bemutatkozás mindenképpen csalódást kelt. Hasonló a helyzet a hét animációs bemutatójával, a Gólyákkal, aminek 16 ezer nézője a negyedik helyre volt elég. 

Kiszorult a legjobb 10-ből Gigor Attila új filmje, a Kút. Az általunk csak művelteknek készült Üvegtigrisnek hívott filmre 4655 néző volt kíváncsi a bemutató hetében, ami nem túl erős, de nagyjából hasonló a közelmúlt többi hazánkban készült zsánerfilmjéhez. Madarász Isti Hurok című filmjét 4968-an nézték az első hétvégén, míg Till Attila Oscarra küldött Tiszta szívveljét 5049-en. Ezeknek a minőségéről ugyan megoszlanak a vélemények, de úgy tűnik a szélesebb közönség továbbra sem kíváncsi az új magyar filmekre. 

1 hozzászólás Tovább

Két díjat nyert Szabó Simon filmje Görögországban

szeptember 26., 13:09 Módosítva: 2016-09-26 14:49:46
99
0 hozzászólás

Két díjjal jutalmazták Szabó Simon második világháború alatt játszódó rövidfilmjét a  22. Drama International Film Fesztiválon a görögországi Dráma városában. Az Ebéd előtt a nemzetközi filmkritikusok (FRIPESCI) díját és a zsűri különdíját nyerte el.

A történet 1944. augusztusában játszódik Budapesten, ahol egy család épp ebédelni készül, amikor észreveszik, hogy embereket visznek el az utcán. Segíteni szeretnének nekik, ám ezt nem mindenki nézi jó szemmel. A film egyébként igaz történet alapján készült, amit a rendező a nagymamájától hallott.

Szólj hozzá! Tovább

Nyaralás helyett börtönbe mennek pihenni

szeptember 26., 10:36 Módosítva: 2016-09-26 13:22:38
14
0 hozzászólás
És vannak, akik filmfesztiválra! A hétvégén elindult a Budapest International Documenatary Festivalon egy csomó jó filmmel, ezeket ajánljuk.

Szombat este immáron harmadik alkalommal startolt el ismét a BIDF, azaz a Budapest International Documentary Filmfestival izgalmasabbnál izgalmasabb filmekkel. 22 ország majdnem 100 filmjét hozzák Magyarországra, kilenc napon keresztül zajlanak a vetítések szeptember 24 és október 2 között, úgyhogy az Index segít eligazodni a rengeteg film között. A vetítések ráadásul rendhagyó helyszíneken lesznek: a Premier Kultcaféban, az Ódry Színpadon, a Budapesti Olasz Kultúrintézetben és a Kazimír Étteremben, utóbbi helyszínen lesznek a vetítések utáni viták és beszélgetések is.  

Összesen négy szekcióban versenyeznek a filmek, a díjról zsűri dönt majd a végén, olyan tagokkal mint Pogány Judit, Gryllus Dorka, Hegedűs D. Géza, Scherer Péter, Vecsei Miklós Hasi, Veiszer Alinda és Lakner Zoltán. Ők egy-egy videóban beszéltek arról, hogy miért fontos ez a fesztivál.

Scherer Péter a 2016-os BIDF zsűritagja from BIDF on Vimeo.

Egy egész szekció foglalkozik a menekült helyzettel (Mi menekültünk, Ők menekültek, Ti menekülni fogtok), amiben például a legrangosabb európai dokumentumfilm fesztivál, az IDFA fődíját elhozó Visszatérés Homsba című filmet is vetítjük, ami a szíriai összecsapások kellős közepébe viszi be a nézőket. Szintén e bben a mezőnyben mutatják be a Berlinale díjnyertes filmjét, a Fuocoammare-t (Tűz a tengeren), amely egy 12 éves kisfiú szemszögéből mutatja meg a Lampedusa szigetére érkező menekültáradat emberi drámáit és tragédiáit - a filmet már mi is láttuk a Berlinalén. A további ajánlataink pedig hajtás után. 

Szólj hozzá! Tovább

Mulasztás okozhatta a díszletépítő halálát a Szárnyas fejvadász forgatásán

szeptember 26., 09:49 Módosítva: 2016-09-26 09:49:26
21
2 hozzászólás

Nem kizárt, hogy mulasztás okozta a Szárnyas fejvadász 2 forgatásán meghalt magyar díszletépítő halálát, mondta az elhunyt fiatalember ügyvédje a Blikknek. A 28 éves férfira augusztus 25-én omlott díszfal a XV. kerületi Felsőkert utcában, az Origo filmstúdióban.

2 hozzászólás Tovább

Snowden polgártárs

szeptember 25., 07:54 Módosítva: 2016-09-25 18:22:39
30
0 hozzászólás

Edward Snowden történetét az élet Oliver Stone-nak írta. Van benne kisember, aki hithű, meggyőződéses konzervatív polgárból lesz liberális rendszerkritikus, mert csalódik, és ezt a lelkiismerete nem bírja elviselni. Stone élete is hasonlóan alakult, szóval volt kapcsolódási pont bőven. A JFK-t rendező, kissé paranoid Oliver Stone ráadásul pompás filmet rendezett volna a világ leghíresebb kiszivárogtatójának történetéből, aminek végén a mozik liberális beállítottságú nézői hangosan tapsoltak volna, és tán még verekedés is lett volna valahol a konzervatív, Snowdent árulónak bélyegző többiekkel, ki tudja. A mai Stone Snowden-filmje azonban lassú, szétesett és egyoldalúbb, mint egy Orbán-beszéd.

Szólj hozzá! Tovább

Ne ugorjon bele a Kútba

szeptember 24., 10:05 Módosítva: 2016-09-25 01:52:22
44
13 hozzászólás

A Kút olyan, mintha egy sokkal, de sokkal jobb film kivágott jeleneteit és alternatív befejezéseit néznénk, és amikor ez a gondolat derült égből belém hasított valahol a vetítés felénél, akkor onnantól nem tudtam szabadulni tőle. Végig csak arra tudtam gondolni, hogy amit itt látok, az nem lehet igazi, ezeket a snitteket biztos csak kivágták, és valahol létezik egy sokkal jobb, izgalmasabb, szórakoztatóbb film, aminek most véletlenül a rossz tükörképét látjuk. A Kút azt a benyomást kelti, mintha mindegyik jelenetében csak az első próbáig jutottak volna, és így fejlődött volna tovább az ötlet, de valami miatt mégis ezeket vette fel Gigor Attila rendező. 

13 hozzászólás Tovább

Louis, ez egy remek film befejezése - a legjobb szövegek a Casablancában

szeptember 24., 00:02 Módosítva: 2016-09-25 01:52:23
433
30 hozzászólás

Minden idők talán legtöbbet idézett filmjét újra játsszák a magyar mozik. A Casablanca sok remek szövege közül nem könnyű még egy tucatnyit sem kiválasztani, de mi megpróbáltuk.

30 hozzászólás Tovább

Demenciát állapítottak meg egy Monty Python-tagnál

szeptember 23., 14:30 Módosítva: 2016-09-24 09:30:00
896
14 hozzászólás

Terry Jones a demencia egyik súlyos formájában szenved, mely beszédzavarral jár, ezért interjút sem tud már adni többet.

14 hozzászólás Tovább

Mégis mi van már Jim Carrey-vel?

szeptember 23., 11:16 Módosítva: 2016-09-24 11:02:55
344
39 hozzászólás

A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb komikusa, aki komolyabb szerepekben sem vallott szégyent, az utóbbi években alig látható filmekben, és amikben igen, azok sem túl emlékezetesek. Még nagyobb baj, hogy amikor Carrey néha a hírekbe kerül, annak sincs általában jó vége, sőt.

39 hozzászólás Tovább

Középiskolás vagy? Szeretsz filmeket csinálni?

szeptember 23., 10:39 Módosítva: 2016-09-23 11:41:01
12
0 hozzászólás

Akkor indulj a 12. Országos Középiskolai Filmszemlén a kisfilmeddel! A középiskolások által készített rövidfilmekre a Káldor Miklós Kollégium hirdet idén is pályázatot. A 12. O.K. Filmszemlére maximum 15 perces alkotásokat várnak, a zsűri elnöke Mundruczó Kornél lesz, a fődíj 100 ezer forint. Nevezési határidő november 15. , az alkotásokat az Indavideo oldalára lehet feltölteni.

Szólj hozzá! Tovább

Az FBI nyomoz a gyerekveréssel vádolt Brad Pitt ügyében

szeptember 23., 09:22 Módosítva: 2016-09-23 19:54:26
151
26 hozzászólás

A rendőrség azért nem, mert az eset a levegőben történt, ahol csak a szövetségi nyomozóknak van hatáskörük.

26 hozzászólás Tovább

A zombik nem zavarnak, de a patkányoktól kiakadok

szeptember 23., 07:09 Módosítva: 2016-09-23 11:09:05
4
2 hozzászólás

Szeptember 29-én mutatják be a Kiéhezettek című filmet, ami az azonos című (eredetileg The Girl with All the Gifts) regény adaptációja. A Kiéhezettek kicsit más megközelítésből dolgozza fel a klasszikus zombiműfajt, az emberiségből alig maradtak, de van egy lány, akiben meglehet a vírus (?) ellenszere. Főszerepben Glenn Close, aki a kulcsfigurája annak az exkluzív magyar nyelvű jelenetnek is, amit a forgalmazótól kaptunk.

2 hozzászólás Tovább

A kicsi, a nagy, a Denzel meg az indián

szeptember 22., 22:53 Módosítva: 2016-09-23 13:53:06
119
0 hozzászólás

Én mindig a késdobáló akartam lenni A hét mesterlövészből. Lehettem vagy hat-hét éves, amikor a tévében először adták, vagy akkor láttam, vagy később, valamelyik ismétlést, de tisztán emlékszem arra, hogy ez volt az első westernélményem. És berántott, persze hogy, felnéztem a hősökre, akik az elnyomottakat védelmezik szinte önzetlenül, és sírtam, amikor sorban hullottak el a nagy lövöldözésben.

Mit tudtam én akkor, hogy ez csak egy feldolgozás, és az eredetije egy Kuroszava-film, de ha tudom, sem érdekelt volna. Megvett a miliő, a zene és a sztori. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy ha egy kiskölyök ma megnézi a legújabb, Antoine Fuqua rendezte verziót, akkor ugyanezt fogja-e érezni.

Szólj hozzá! Tovább

TMZ: Gyerekverés miatt válhat Pitt és Jolie

szeptember 22., 17:11 Módosítva: 2016-09-23 09:36:53
126
8 hozzászólás

Gyerekbántalmazás miatt nyomoz a Los Angeles-i rendőrség Brad Pitt ellen, írja a TMZ. A bulvárportál információi szerint a házaspár múlt szerdán repülővel utazott, amikor Brad Pitt annyira berúgott a magángépen, hogy teljesen bekattant, üvöltözött és állítólag bántalmazta a gyerekeit. A Los Angeles-i rendőrség közben cáfolta: nincs eljárás a színész ellen - írja a Hollywood Reporter

A TMZ egyik forrása szerint Pitt még a gép leszállása után is folytatta az őrjöngést, és megpróbált lelépni az egyik üzemanyag-szállító teherautóval.

8 hozzászólás Tovább

Magyar filmfesztivált rendeznek Berlinben

szeptember 22., 14:30 Módosítva: 2016-09-22 16:44:04
29
1 hozzászólás

Október 13. és 24. között rendezik meg először Berlinben a Huniwoodot, az első tematikusan magyar filmfesztivált a német fővárosban. A fesztivál a berlini magyar filmes jelenlétre hagyományosan nagy hangsúlyt fektető Collegium Hungaricum Berlin, valamint a többek között a Menjek/Maradjak filmsorozattal ismertté vált SpeakEasy Project berlini képviseletének együttműködésében valósul meg a Babylon moziban és a CHB-ban, ahol lesznek nagyjátékfilmek, dokumentumfilmek, rövidfilmek és animációs filmek is hazai alkotóktól. A fesztiválon többek között levetítik a Liza, a rókatündert, az Utóéletet, a Van valami furcsak és megmagyarázhatatlant, a Félvilág és más kortárs magyar filmeket, illetve 1956 ötvenedik évfordulója alkalmából több tematikus filmet is levetítenek, mint a Kolorádó Kid vagy a Megáll az idő.

1 hozzászólás Tovább

Jól áll Scarlett Johansson kezében a pisztoly

szeptember 22., 11:52 Módosítva: 2016-09-22 16:59:04
5
2 hozzászólás

Elég nagy balhé lett abból, hogy egy fehér amerikai színésznő, Scarlett Johansson kapta a kultikus japán anime, a Ghost In The Shell filmes adaptációjának főszerepét, ezért is várja már nagyon mindenki, hogy megnézhesse a végeredményt. Eddig csak forgatási fotók szivárogtak ki, de most megérkezett az első teaser, ami voltaképpen öt darab minitrailer egymásután.

2 hozzászólás Tovább

Cotillard tagadja, hogy bármi köze lenne Jolie és Pitt válásához

szeptember 22., 09:40 Módosítva: 2016-09-22 18:56:57
13
9 hozzászólás

Marion Cotillard színésznő visszautasította azokat a pletykákat, miszerint szerepe lenne Brad Pitt és Angelina Jolie válásában, írja az MTI. A színésznő nemrég az Allied című történelmi drámát forgatta Pitt-tel, ezért is kaphattak szárnyra olyan a pletykák, hogy munka közben történt valami, ami végül a férfi házasságának felbomlásához vezetett. Cotillard az Instagramon jelentette be, hogy semmi köze az egészhez, és egyébként is boldogan él Guillaume Canet színésszel, akivel már született egy gyerekük, és most várják a következőt. Angelina Jolie hétfőn adta be a válókeresetét, ezzel emberek millióinak okozva álmatlan éjszakát. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi állhat a válás hátterében.

9 hozzászólás Tovább

Keanu Reeves így helyettesíti Daniel Craiget

szeptember 22., 06:35 Módosítva: 2016-09-22 14:52:00
11
2 hozzászólás

2014 áprilisában nem kis megdöbbenést okozott, amikor Daniel Craig alig pár nappal a forgatás előtt, máig nem tisztázott okok miatt, visszadobta a The Whole Truth című film főszerepét. Az alkotók akkor három hét haladékot kértek, majd a következő hónapban bejelentették, hogy Craig helyére Keanu Reeves ugrik majd be.

Reeves ezzel egy olyan ügyvéd szerepét kapta meg, akinek egy igen erős ügy szakad a nyakába: a 17 éves Mike Lassitert jómódú apja meggyilkolásával vádolják. A srácot Gabriel Basso (Super 8, A nyár királyai), az apját Jim Belushi (Jim szerint a világ, Kutyám, Jerry Lee, Szellemíró, Vörös zsaru), az anyját pedig Renée Zellweger (Bridget Jones-filmek, Chicago stb.) alakítja.

2 hozzászólás Tovább

Készül a Roncsfilm 2, de csak ha mi is akarjuk

szeptember 21., 19:59 Módosítva: 2016-09-22 08:19:01
296
2 hozzászólás

Szomjas György filmrendező stílszerűen a nyolcadik kerület szívében, még mindig álló Gólyában jelentette be, hogy

elindult a Roncsfilm folytatásához vezető út, ráadásul egy másik filmmel.

A Gólya és a velnessz disznó címmel készülő dumafilm, azaz sztorizgatásokból összeálló dokumentumfilmre egy Indiegogón futó, közösségfinanszírozási kampánnyal állna össze. A film lényege az lenne, hogy rengeteg, az 1992-es Roncsfilmből is ismert figura – Szőke András, Badár Sándor, Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Hobo –, sztorizgatna a filmben is feltűnő Gólya presszóban.

2 hozzászólás Tovább

Toni Erdmann már a Szemrevalón kitépi a szívünket

szeptember 21., 17:22 Módosítva: 2016-09-27 12:25:46
27
0 hozzászólás

Az idei Szemrevalón a filmek több mint felét, egész pontosan tíz filmet, női rendező jegyez, itt lehet majd Budapesten először megnézni például Maren Ade filmjét, a Toni Erdmannt, amit a cannes-i filmfesztiválon annyira szerettek a nézők, hogy a vetítésen többször is beletapsoltak a háromórás filmbe.

A Szemrevaló filmfesztiválon a német nyelvterület új filmjeinek legjavával lehet közelebbről megismerkedni, eredeti nyelven, magyar felirattal vagy tolmácsolással.

Szólj hozzá! Tovább

Daniel Radcliffe: Hollywood tagadhatatlanul rasszista

szeptember 21., 13:20 Módosítva: 2016-09-22 12:02:04
61
19 hozzászólás

"Szeretjük azt gondolni, hogy ez egy rendkívül progresszív iparág, de valójában csúnyán le vagyunk maradva mindenféle területen" – mondta Daniel Radcliffe egy BBC-nek adott interjúban, amelyben új filmje, az Imperium kapcsán faggatták.

Imperium Daniel Radcliffe

A 27 éves színész szerint az amerikai filmipar "tagadhatatlanul rasszista", valamint a kirekesztések kapcsán a meleg pályatársak nehézségeiről is beszélt. Radcliffe ezúttal is elmondta, hogy mostanra elege lett a Harry Potter-filmekből is, és nem szeretné többször eljátszani a varázslótanoncot.

19 hozzászólás Tovább