Anita, Kármen
11 °C
20 °C
Index - In English In English Eng

Keresés

64 találat az Indexről, és a környékéről.

január 21., 11:59

A hála halála A hála halála

A hálapénz feltételez egy mindenki számára reálisan elérhető, elfogadható színvonalú ellátást hála nélkül is – ez mára egész egyszerűen nincs meg.

2019. december 4., 10:58

Kevés dolog mutathatná jobban, hogy az orvosoknak mennyire elegük van Kevés dolog mutathatná jobban, hogy az orvosoknak mennyire elegük van

16 év után leváltották a Magyar Orvosi Kamara éléről Éger Istvánt, akit egyre több bírálat ért, hogy elmaradnak a reformok, hagyja becsontosodni a régi világot, és nem keménykedik a kormánnyal. Ki az új elnök, Kincses Gyula, és mi változhat a vezetésével?

2015. november 24., 11:18

Lemondott a rezidensek elnöke

És lehet, hogy az orvosi kamara vezetőségében bukkan majd fel, mert egy halom posztra jelölték.

2014. január 24., 09:08

Anyám könyörgött, hogy segítsem át

Csírájában fojtaná el az orvosi kamara az eutanáziáról szóló vitát, egy új felmérésben a hit feszül az emberi méltóság érve ellen. Orvosok a kegyes halálról, amit a magyarok többsége támogat, mégis tilos.

2013. december 30., 08:56

Még a parkolási bírságot is az orvosi kamara fizette

Bejelentést tett a NAV-nál a Magyar Orvosi Kamara felügyelőbizottsága: emelkedő elnöki jutalmak, milliós lelépési pénzek. A jobbikos exalelnök saját cégének számlázott, de ennek nincs nyoma.

2012. november 20., 18:40

Feléljük az egészségügy jövőjét Feléljük az egészségügy jövőjét

Az egyre nehezebb egészségügyi helyzetben a betegek az orvosokra a támadnak, akik nem bíznak a politikában, de négy országban tüntetnek.