új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A 24 éves Brooke Stretton tavaly április óta visel vintage ruhákat, és bevallása szerint annyira beleszeretett a stílusban, hogy nincs is szándékában újra modern viseletekbe öltözni. A fiatal hölgy bárhová is mozduljon ki, csakis retro ruhákat vesz fel, és hajlamos különböző típusú kézitáskákat és kalapokat viselni, amelyek mindig megragadják a járókelők figyelmét.

    Mint fogalmazott, az emberek mindig pozitív visszajelzéseket adnak neki, és ennek hatásásra tényleg szeretné visszacsempészni ezt a régies stílust a modern korba. Hozzátette ugyanakkor, hogy az idősebb generáció hajlamos inkább odamenni hozzá, mivel rezonálnak arra, amit visel, hisz korábban ők is hasonló darabokat hordtak.

  • Erdélyi Mónika a Best podcast vendége volt, ahol többek között mesélt a gyerekkoráról, a lányával való kapcsolatáról, a zátonyra futott házasságáról, valamint arról, hogy újra készen áll a szerelemre. Az édesanya bevallotta, hogy az évek őt is megedzették, de egyébként sem volt szokása soha a panaszkodás. Biztosan tudja, hogy a kudarcainak, és az átélt fájdalmaknak köszönheti, hogy „erős lett, mint a bivaly”.

    ruff-0800 pp
    Fotó: Tv2

    Bár a műsorvezető nemcsak a munkájában, de a magánéletében is többször kezdte újra, mégis hisz a párkapcsolat és a házasság intézményében. Úgy érzi, az elmúlt években sikerült nem egyszer bebizonyítania, hogy történjék bármi, képes a legnagyobb nehézségekből is felállni, és újrakezdeni.

    A történtek ellenére hiszek a párkapcsolatban, a házasságban. Az ellenkezőjéről eddig senki nem tudott meg­győzni. Én egy nagyon határozott nő vagyok. Egyedül is megállok a lábamon. De ha valaki szeret, ha valaki jó hozzám, a csillagokat is lehozom neki. Kiválóan főzök, sütök, na jó, takarítani nem annyira szeretek, de azt is megcsinálom. Tyúkanyó vagyok.

    – magyarázta Erdélyi, majd arról is őszintén vallott, hogy nem bánná, ha újra rátalálna a szerelem.

    „Boldog lennék, ha találnék egy olyan társat, aki mellett nagybetűs nő lehetek. Korábban nem, de most, hogy már nagyok a lányaim, lassan elindulnak a saját útjukon, nyitott vagyok egy új szerelemre. Nem vagyok egy spirituális beállítottságú, de hiszek benne, hogy az, amit kifelé sugárzunk, megérzik az emberek, például a férfiak. Megérzik, hogy nyitott a szívem. Egyébként ebben a fogyásom is nagyon sokat segített. Az a jó pár pluszkiló, ami rajtam volt, még ha nem is vettem észre, de megcsonkította az önbizalmamat.” – idézte a tévést a Story.

  • Váratlan fordulat!

    The Witcher
    Fotó: CD Projekt Red

    Andrzej Sapkowski, a The Witcher-könyvsorozat írója több mint 10 év után újabb Vaják-regénnyel készült el, pedig sokan már azt hihették, hogy Ríviai Geralt történetére végleg pont került. A lengyel fantasyíró egyik legjelentősebb munkájának tekinthető a szörnyvadász históriája, hiszen több videójátéknak szolgált alapjául, illetve néhány éve a Netflix is sorozatot csinált belőle Henry Cavill főszereplésével.

    Bár az eredeti Vaják-sorozat története hét kötet után, az 1999-ben megjelent A tó úrnője című könyvvel zárult, de Sapkowski 2013-ban visszatért Geralt kalandjaihoz a Viharidő című kiadvánnyal – írja a GameStar. Ahogy utóbbi, úgy vélhetően a 2025-ben megjelenő mű is egy előzmény vagy melléktörténet lesz, hiszen folytatásban már nem gondolkozik az író.

    Sapkowski egyébként néhány éve egyezett meg a Witcher-játékokat fejlesztő CD Projekt Reddel, ugyanis az írózseni szerint nem kompenzálták megfelelően a nagysikernek örvendő videójátékok után. Elmondása szerint, amikor a karrierje kezdetén eladta a játékfejlesztőknek a jogokat, még nem hitt a franchise sikerében. Kisebb huzavona után végül mindkét fél számára megfelelő egyezségre jutottak, de a titoktartási szerződésük miatt nem tudni, hogy pontosan miben egyeztek meg.

  • Egy 31 éves nő és a 36 éves párja 12 együtt töltött év után elérkezettnek látta az időt, hogy kapcsolatukat házassággal is megerősítsék. Lindsay Slater izgatottan várta a nagy napot, amelyről úgy hitte, élete legszebb eseménye lesz, ezért gőzerővel készült rá. Hat nappal az esküvő előtt azonban rájött, hogy vőlegénye félrelépett. Igaz, még jóval korábban, de Slater szerint ez megbocsáthatatlan.

    A nő azonban ahelyett, hogy lemondta volna az egészet, úgy döntött, nem kesereg, és inkább bulizik egy jót a szeretteivel. Slater pontosabban azt ünnepelte meg, hogy végre szabad lett, amit a Facebookra is kiírt; így tájékoztatva a 60–70 vendéget arról, hogy változott a terv. Az esküvőre egyébként összesen 35 ezer fontot (16,3 millió forintot) szántak.

  • Pedig hamarosan érkezik a baba.

    DSC2579
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Tornóczky Anita hamarosan anyai örömök elé néz, férjével pedig nem is lehetnének boldogabbak, hiszen decemberre várják első gyermeküket. Ahogy arról korábban írtunk, a 46 éves tévés és párja, Miklós öt évig próbálkoztak a családbővítéssel, végül második lombikprogramjuk sikeres volt, és már azt is tudják, hogy kisfiuk lesz. A leendő szülőknek már van is ötletük, hogyan nevezik gyermeküket: jelenleg a Noel mellett tették le voksukat, hisz nemzetközi nevet szeretnének, amit bárhol a világon ismernek.

    Mint kiderült, a szerelmesek nemrég házfelújításba kezdtek, hogy az otthonuk egy valóságos családi fészekké alakítva várja a születendő kisbabájukat. Tornóczkyék ráadásul összekötötték a kellemeset a hasznossal, ugyanis az átalakítás ideje alatt elutaztak kettesben nyaralni.

    A felújítás folytatódik, olyannyira, hogy ki kellett költöznünk pár napra. Így elszöktünk pihenni.

    – olvasható a kismama Instagram-bejegyzésében.

  • Igaz, a 85 éves Korda György nem tervez egyhamar visszavonulni.

    Korda György és Balázs Klári lelkesedése végtelen, imádják a közönséget, az idő múlását azonban ők is érzik. A legendás páros a hétvégén, a Budapest Parkban adott koncertjükön is megállíthatatlan volt, s bár reményeik szerint a rajongóknak köszönhetően még sokáig színpadra léphetnek, a házaspárnak már van elképzelése arról, mivel fogják elütni az idejüket, ha egyszer nyugdíjba mennek. 

    Arról, hogy mi  lesz, ha már nem énekelnek, Kordáék a Fókusz riportjában meséltek.

    Én megtanultam profi módon pókerezni. Azt mondtam, hogy: »Tudod mit, Gyuri, ha mi nem énekelünk, elmegyünk Las Vegasba. Alszunk délig, aztán eszünk egy finom ebédet, aztán délután, estefelé elmegyünk, megnézünk egy show-t. Ott mindig vannak világhírű énekesek. Aztán este benevezünk egy pókerversenyre, te cashezel, én versenyzek, reggelig játszunk, kezdődik minden elölről«

    – vázolta fel Balázs Klári, mire férje átvette a szót.

    Én viszont abban reménykedek, hogy a közönség szeretete minél később fog minket leállítani. És ha a Jóisten úgy rendelte, lehet, hogy a színpadról megyek föl hozzá

    – jelentette ki mosolyogva Korda György, mire az énekesnő a szavába vágott.

    Jaj, ne már! Erről ne beszélj! Tényleg?! Ne mondj ilyet, mert akkor nem merek kimenni a színpadra!

  • Kedden egy sajtótájékoztatón leplezte le a TV2, kik szerepelnek a Sztárban sztár All Stars című műsorban , amely szeptember 7-én és 8-án dupla élő show-val jelentkezik a korábbi szériák szereplőivel a tizedik, jubileumi évadának megünnepléseként. Mint kiderült, a műsorvezetői feladatokat idén is Till Attila látja el, a zsűriben pedig Liptai Claudia, Hajós András, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András foglal helyet.

    Tóth Gabi ezúttal nem zsűritagként, hanem versenyzőként tűnik fel a TV2 képernyőjén. Az énekesnő elmondása szerint érzi magán a felelősséget, hiszen korábban mester volt a Sztárban sztár leszek!-ben. Érdekesség, hogy a jubileumi évadban az egyik exével, Trap kapitánnyal, azaz Molnár Tiborral száll versenybe, aki annak idején Tóth mentoráltja volt az RTL-en futó X-Faktorban, ahová a Tha Shudras zenekarral jelentkezett. Tóth és Molnár korábban két évig alkottak egy párt.

    Egy másik érdekesség, hogy a műsorban az eddig a konkurens csatornával, az RTL-lel szerződésben álló Puskás-Dallos Peti, valamint annak felesége, Puskás-Dallos Bogi is szerepel.

  • Olaszországban pihen szeretteivel a Groovehouse énekesnője.

    Napszítta haj és napcsókolta bőr: Kis Judit, azaz Judy egy csokor fotóval tudatta a közösségi oldalán, hogy szeretteivel Olaszországba utaztak. Pontosabban Alghero településén pihennek, ezért több strandolós felvétel is található az Instagram-bejegyzés elemei között. 

    A Groovehouse énekesnőjével tartott többek között a párja, Krisztián, a kislánya, Maja, és a zenésztársa, Kárpáti Zsolt is.

  • Kulcsár Edina augusztus 8-án adott életet negyedik gyermekének, egy kisfiúnak, akinek férjével, Varga Márkkal, azaz G.w.M-mel a különleges Dion nevet választották. Az egykori szépségkirálynő azt mondja, imádja az új élethelyzetet, amit a kisbaba magával hozott, jóllehet sosem gondolta volna, hogy egyszer ilyen nagy családja lesz, s míg másoknál egy gyermek érkezésével az élet lelassul, náluk felgyorsult.

    Az édesanya bevallotta: számára az okoz nehézséget, hogy mindegyik gyermekével ugyanannyit tudjon foglalkozni. Azt nem szeretné, ha bármelyikük is azt érezné, hogy kevesebb idő jut rájuk.

    Lassan 3 hete vagyok 4 gyermekes anyuka. Soha nem gondoltam volna, hogy nekem valaha ekkora családom lesz és habár még új a dolog, minden pillanatával együtt imádom.

    Sokkal többször kell magamon erőt venni, hogy egy-egy nem túl pozitív töltetű érzés ne tudjon rajtam felülkerekedni. Ilyeneket akkor érzek, amikor a 2 nagyobb gyermekemet el kell vinnem valamilyen különórára vagy olyan helyre, ahova mindenkit nem tudok vinni

    – avatta be követőit a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében Kulcsár Edina, majd azzal folytatta, hogy bár sokan nem viszik ki a szabad levegőre az első hetekben a babájukat, ő nem tud otthon maradni.

    Tudom, hogy mindenki másképp csinálja. Sokan több hétig még nagyon levegőre sem mennek ki a pici babákkal, amivel nekem semmi bajom, hiszen ahhoz nekem semmi közöm. De mi ennyi pici gyerek mellett, főleg nyári szünetben, nem tehetjük meg, hogy itthon maradunk és nem visszük őket sehova. Az élet nem állt meg. Sőt!

    idézte az nlc.hu Kulcsárt, aki szerint pár hétre még biztosan szüksége lesz ahhoz, hogy kialakítsa a napi rutinjukat.

  • Boldog párkapcsolatban él, de a családalapítást elengedte.

    youtubr.png
    Fotó: YouTube

    Ábel Anita az Egy ritmusban című podcast legújabb epizódjában a gyermekvállalás témáját járta körül Puskás-Dallos Bogival, Tornóczky Anitával és Holdampf Lindával. Míg az énekesnő fiatalon szült, az okleveles kutyakiképző pedig hosszú ideig tartó küzdelem után, most, 45 évesen várja az első gyermekét, addig a stylist kezd lemondani arról, hogy valaha is szülővé váljon. 

    Úgy szerettem volna gyermeket, hogy természetes úton fogan, de ha nem tud természetes úton megfoganni, akkor nagyon szívesen fogadtam volna örökbe. Nekem ez a két irány volt, de valamiért ez nem jött össze

    – vallotta meg a műsorban a Palikék Világa csatornán  Holdampf, aki gyermek nélkül is boldog életet él.

    „Én elfogadtam azt, hogy nekem nagy valószínűséggel nem lesz gyerekem. Természetesen, ha úgy adná az élet, hogy terhes lennék, nyilvánvalóan nagyon boldog lennék és eszembe sem jutna, hogy elvetessem.Természetes lenne, hogy megszülöm és a legboldogabb anyuka lennék. Nekem fiatalon nem jött össze, és itt vagyok negyvenhárom évesen, és úgy néz ki, hogy nem lesz már gyerekem. De ha lesz, akkor is boldog leszek, és akkor is, ha nem. Most is boldog vagyok, teljes életet élek, a páromnak van három gyönyörű gyereke, akik nagyon kedvesek, aranyosak, szeretem őket.”

  • Azt hitték, kellemes pihenésben lesz részük, amikor lefoglalták törökországi utazásukat, ám csalódnia kellett egy kétgyermekes házaspárnak. Shonagh King a férjével, Deannel, valamint két kisgyermekével indult útnak a törökországi Belek városába augusztus elején, ám amit álomnyaralásnak hitt, élete legrosszabbja lett: amellett, hogy a szálláshelyüket nem ítélte meg a legigényesebbnek, egyik éjjel arra lettek figyelmesek, hogy be akarnak jutni hozzájuk.

    A 32 éves nő úgy meséli, első este egy kiságyat kellett kérniük 7 hónapos kisbabájuknak, amelyet végül meg is kaptak a személyzettől. Fél tizenegy tájékán le is fektették a gyerekeket, majd a házaspár is nyugovóra tért. Nem aludhattak azonban teljes nyugalomban: arra riadtak, hogy a kártyával működő ajtó kinyílik, és a személyzet egyik tagja váratlanul betoppan. A Northfoto képriportjából az nem derült ki, mi történt azután, hogy a hívatlan vendég bement hozzájuk, de Kingék azt mondják, ez csak fokozta az alapból kellemetlen helyzetet. Kijelentették, ez volt életük legszörnyűbb nyaralása.

  • Íme néhány fotó a kiképzésről.

    A fitneszedző Schobert Norbert és neje, Rubint Réka büszkébb aligha lehetne másodszülött gyermekükre, ifj. Schobert Norbira, a 19 éves fiatalember ugyanis nemrég úgy döntött, területvédelmi tartalékosként csatlakozik a Magyar Honvédséghez. Ennek okairól itt olvashat. A Farm VIP korábbi győztesének öthetes kiképzése hétfőn vette kezdetét, melynek kapcsán több felvétel is felkerült az Instagramra.

    Ma kezdődött el az 5 hetes katonai kiképzésem!

    – újságolta el Schobert, aki tavaly a Sztárboxban mérettette meg magát, idén azonban Megasztárban próbál szerencsét . A sztárcsemete énekhangját korábban is megcsillogtatta; ide kattintva elérhető egy videó, amelyben énekel, és amely év elején nagyot ment a TikTokon.

    A kiképzés megkezdése kapcsán Rubint Réka is posztolt fotókat az Instagram-oldalára, az alábbi sorokkal:

    „Amikor kislány voltam tátott szájjal hallgattam végig újra és újra, amikor Édesapám arról mesélt, hogy milyen volt a katonaság.

    »Kisjányom! Ott aztán megtanulta mindenki, hogy mi a rend és a fegyelem! Férfit faragtak belőlünk!« – mesélte Édesapám. Persze a végén azt is mindig hozzátette, hogy a fiatalság körében mennyire fontos szerepe és nevelő értéke lenne a katonaságnak! Norbika nagyon sok mindenben hasonlít az Édesapámra, aki egy végtelenül megbízható, becsületes, egyenes jellem volt. Amit a fejébe vett, azt tűzön-vízen át véghez vitte!

    Kicsi Fiam! Te épp olyan vagy, mint amilyen Papa volt! Csodálatos, felnőtt Férfivá értél, akire elmondhatatlanul büszke vagyok és bár én mindig aggódni fogok érted, de az Édesanyák már csak ilyenek. Te viszont járd az utad és MINDIG hallgass a szívedre! Sok sikert a Magyar Honvédség Területvédelmi Tartalékos képzéséhez!

    – üzente a büszke édesanya, akinek bejegyzése ide kattintva érhető el.

  • A 36 éves Esperance Fuerzinát a napokban hivatalosan is a világ valaha volt legtetováltabb nőjévé nyilvánították. Testének mintegy 99,98 százalékát borítják immár különböző minták és motívumok, amelyek mostanra szinte teljesen egybeolvadnak. 

    Fuerzina 21 éves volt, amikor az első tetoválását csináltatta, ami után nem volt megállás. Egyik varrás a másikat követte, de elmúlt tíz évben kapcsolt rá jobban a dologra. Most már Guinness-rekordernek mondhatja magát, főleg, hogy testének 89 százalékán testmódosításokat is végeztek.

    Fuerzina nem mindig büszkélkedhetett ilyen extrém megjelenéssel. Ha látni szeretné, hogyan nézett ki régen, lapozza végig az alábbi galériát.