A Farkasok lettek a főváros urai, megismétlődik a tavalyi finálé

2022. július 4., 11:22 Módosítva: 2022.07.04 15:32
194

A másik ágról a 2019-es bajnok fehérváriak jutottak be a HFL döntőjébe.

Újabb tragédia az NFL-ben, 26 évesen halt meg egy játékos

2022. június 22., 15:54 Módosítva: 2022.06.23 10:19
6
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Baltimore Ravens bejelentette, hogy 26 éves korában elhunyt az együttes védője, Jaylon Ferguson.

A fiatal irányítósiettetőt a 2019-es játékosbörze 3. körében választotta ki az együttes, azóta 67 szerelés mellett 4,5 sacket véshettek a neve mellé a statisztikusok.

teljes bejegyzés

Visszavonult Tom Brady kedvenc célpontja

2022. június 22., 08:48 Módosítva: 2022.06.22 14:20
9
Másodszor is bejelentette visszavonulását Rob Gronkowski, a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Tampa Bay Buccaneers játékosa – számolt be róla az MTI.

A 33 éves, tight end poszton szereplő játékos – az a támadó, akinek az elkapások mellett a blokkolásban is komoly szerepe van – Instagram-oldalán közölte döntését.

    

teljes bejegyzés

A Denver Broncos már Amerika leggazdagabb családjáé

2022. június 8., 10:35 Módosítva: 2022.06.08 13:07
1
Az amerikai profi sportok történeték legnagyobb összegű adásvételéről állapodott meg egymással a Denver Broncos amerikaifutball-klub jelenlegi tulajdonosa és a vevő, a Walton-Penner család, mely 4,65 milliárd dollárt fizet a csapatért.

A korábbi értesüléseknek megfelelően a Walmart-örökös Rob Walton a Denver Broncos új tulajdonosa. A coloradói együttesért kiírt licit második körében négy társaság maradt versenyben, és az ajánlatok közül végül a világ legnagyobb kiskereskedelmi céghálózatát, a Walmartot birtokló Walton családét választották ki, amit kedden mindkét fél megerősített. A tulajdonosváltás 60-90 napon belül zárulhat le, amihez szükség van az NFL illetékes bizottságának, illetve a csapattulajdonosok beleegyezésére. A Walton család vagyonát 2020-ban 247 milliárd dollárra becsülte a Forbes, ez Amerikában rekord. 

teljes bejegyzés

A liga legjobb védője rekordszerződést kapott a címvédőtől

2022. június 7., 09:41 Módosítva: 2022.06.07 14:22
13
A címvédő Los Angeles Rams szerződést hosszabbított Aaron Donalddal, az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) egyik legjobb védőjével – számolt be róla az MTI.

A 31 éves belső védőfalember új, módosított szerződésének aláírásával az NFL legjobban kereső, nem irányítóposzton szereplő játékosa lett: Donald a következő három évben összesen 95 millió dollárt (34,5 milliárd forintot) kaphat, amiből 65 millió biztosan jár neki.

teljes bejegyzés

4,5 milliárd dollárért veszik meg a Denveri Musztángokat

2022. június 6., 17:23 Módosítva: 2022.06.07 08:58
19
A Forbes értesülése szerint megszületett a győztes licit, a Walmart-örökös Rob Walton lesz a Denver Broncos új tulajdonosa.

Az NFL-csapat vételára a hírek szerint potom 4,5 milliárd dollár, vagyis mintegy 1627 milliárd forint lesz, amivel a Broncos a legdrágábban tulajdonost váltó franchise lesz a sport világában.

teljes bejegyzés

Az egykori Dallas Cowboys-játékost holtan találták meg lakásában

2022. június 2., 12:26 Módosítva: 2022.06.03 10:35
1
Mindössze 38 éves volt a Dallas Cowboys és a Chicago Bears korábbi kiválósága, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) hét szezont lehúzó futó.

A San Franciscó-i rendőrség szerdán holtan találta a Dallas Cowboys játékosát lakásában.

A szívszorító esetről a dallasi csapat Twitter-közleményben értesítette a szurkolókat:

Marion egy régimódi, kőkemény futballista volt, aki minden játékban a győzelemre törekedett. Szenvedélyesen szerette a focit, az edzőit és a csapattársait. Szívünk mélyen együttérzünk Marion családjával és barátaival ebben a nehéz időszakban.

A halál oka egyelőre ismeretlen. Barber június 10-én ünnepelte volna születésnapját.

Hét szezont játszott az NFL-ben

Barbert 2005-ben 109. helyen draftolta le a Dallas Cowboys, ahol karrierje nagy részét – 6 évet – töltött. 2007-ben beválasztották a Pro Bowl-keretbe, miután 975 yardot és 10 touchdownt szerzett a szezonban. Utolsó aktív évét a Chicago Bearsben töltötte, de még a 2012-es szezon megkezdése előtt. Barber 6110 szerzett yarddal és 59 touchdownnal fejezte be pályafutását.

Balhéi a visszavonulása után

Barber élete a visszavonulása után sem vált eseménytelenné. 2014-ben a mansfieldi rendőrség őrizetbe vette és mentális egészségügyi vizsgálat céljából kórházba szállította. 2019-ben tartóztatták le kétrendbeli garázdaság miatt egy 2018-as incidens miatt, amelyben a gyanú szerint két autót rongált meg

A Star-Telegram egyik forrása szerint Barber 2012-es visszavonulása óta kétszer került kórházba mentálhigiéniai vizsgálatok miatt.

A Dallas Cowboys másik korábbi kiválósága, Dez Bryant Twitter-bejegyzésben búcsúzott az ikonikus huszonnégyestől.

teljes bejegyzés

Letartóztatták a reptéri alkalmazottat kiütő sportolót – videó

2022. május 24., 10:07 Módosítva: 2022.05.24 22:18
33
Egybehangzó amerikai beszámolók szerint letartóztatták a Denver Broncos korábbi amerikai futballistáját, Brendan Langley-t, miután verekedésbe keveredett a United Airlines egyik alkalmazottjával a Newark repülőtéren.
teljes bejegyzés

Jövőre a Fehérvár Enthroners is indul az európai szuperligában

2022. május 14., 10:50 Módosítva: 2022.05.14 18:26
A European League of Football (ELF) pénteki sajtótájékoztatóján három új csapat csatlakozását jelentették be a liga szervezői, köztük az egyszeres magyar bajnok Fehérvár Enthronersét is, amely a 2023-tól a 15 csapatra bővülő szuperligában is indulnak majd.

A 2020-ban újjászervezett bajnokság egy évvel később, nyolc csapat részvételével vette kezdetét, amit az idei kiírásra 12-re bővült, a következő idénytől pedig további három csapattal egészül ki a kontinens legjobbjait felvonultató versenysorozat. A magyar együttes mellett az olasz Milano Seamen és a svájci Helvetic Guards csatlakozik a jövő évtől.

Pár szót az ELF-ről

Korábban már több Európai Amerikaifutball-bajnokság is szerveződött, de valamennyi közülük rövid úton megbukott – a nyolc évet megélt NFL Europe mondható a legsikeresebb próbálkozásnak – éppen ezért a sporttal foglalkozó szakemberek erős szkepticizmussal fogadták ezt a próbálozást. A liga szervezői ennek ellenére belevágtak a bukásra ítélt projektbe és 2020 decemberében bejelentették az első két csapat indulását a ligában. Őket további hat együttes követte 2021-ben, köztük az NFL Europe-ból ismert Frankfurt Galaxy és a Hamburg Sea Devils.

A liga 2021 nyarán partnerségi megállapodást kötött a brazil amerikaifutball szövetséggel, valamint egy NFL-hez hasonló All-Star mérkőzés megrendezését is bejelentette a döntőt követő hétre. A pénteki sajtótájékoztatón elhangzottak értelmében a Super Bowl Halftime Show mintájára az ELF döntőkön is szeretnék egy jól megkoreografált műsorral szórakoztatni a nagyérdeműt.

Az ELF egyértelmű célja, hogy az NFL Europe korszakában meglévő izgalmakat ismét visszahozza az európai amerikaifutball-rajongók számára. Ellentétben az NFL Europe-pal, az ELF elsősorban nem a tengerentúli játékosok képességeire szeretné építeni bajnokságát, éppen ezért szigorú anyagi szabályozások vonatkoznak a csapatokra. Nagyobb hangsúlyt kapnak ezáltal az európai játékosok, akik közül a legjobbak potenciálisan egy tengerentúli szerződés kiharcolásában is reménykedhetnek.

Az induló szezonra a liga megállapodást kötött több ország tévétársaságával 13 mérkőzés közvetítéséről, köztük a rájátszás találkozókra és a bajnoki döntőre egyaránt. Emellett az összes mérkőzést élőben lehet majd követni az ELF hivatalos honlapján.

Már az idei szezonban is lesz magyar érdekeltség

A European League of Football az idei évtől 12 csapattal jelentkezik. A sorozatban 7 német, 2 osztrák, illetve 1-1 lengyel, spanyol és török csapat indul majd, akik 3 konferenciára lettek felosztva. A liga első bajnoka és ezzel címvédője a Frankfurt Galaxy, akik a tavaly 32-30-ra győzték le német riválisukat, a Hamburg Sea Devilst a düsseldorfi döntőben.

A CSOPORTOK KIALAKÍTÁSA:

Északi Konferencia: Berlin Thunder, Hamburg Sea Devils, Leipzig Kings, Wroclaw Panthers,

Középső Konferencia: Frankfurt Galaxy, Tirol Raiders, Stuttgart Surge, Vienna Vikings

Déli Konferencia: Barcelona Dragons, Rheine Fire, Istanbul Rams, Cologne Centurions

AZ EURÓPAI KÖZÖNSÉG MÁR AZ IDEI SZEZONBAN MEGISMERKEDHET EGY MAGYAR JÁTÉKOSSAL, HISZEN RÁTHONYI KENDE A VIENNA VIKINGS CSAPATÁT ERŐSÍTI MAJD.

A sorozat szervezőinek feltett szándéka, hogy néhány éven belül 10 különböző ország és legalább 20 csapat képviselje magát a ligában. A későbbiekben londoni, párizsi, madridi, stockholmi és koppenhágai csapat csatlakozása is várható.

teljes bejegyzés

Ezekre a napokra vegyen ki szabadságot az ősszel!

2022. május 13., 11:58 Módosítva: 2022.05.14 10:03
Péntek hajnalban kisorsolták a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2022-es idényének menetrendjét, ennek kapcsán pedig összeszedtük a nyitóforduló mellett a legérdekesebb párosításokat is. Mikor találkoznak a főcsoportok sztárjai? Mikor játsszák az előrehozott Super Bowlokat? Melyik csapatok és mikor játszanak Európában és Mexikóban? Kik lépnek fel az ünnepnapi meccseken? Jönnek a válaszok!

Super Bowl-esélyes párharccal indul az idény!

A szokásoknak megfelelően a bajnok hazai mérkőzésével indul el az új NFL-idény, a Los Angeles Rams pedig a fogadóirodák szerint a Super Bowl favoritját, a Buffalo Billst fogadja – magyar idő szerint szeptember 9-ére virradóra.

szeptember 9., 2.20: Los Angeles Rams – Buffalo Bills

teljes bejegyzés

Megvan, hol folytatja Tom Brady!

2022. május 10., 16:51 Módosítva: 2022.05.11 13:18
A Fox Sports bejelentette, hogy pályafutása végeztével Tom Brady a csatorna szakkommentátoraként továbbra is kapcsolatban marad az NFL világával.

A hétszeres Super Bowl-győztes irányító év elején jelentette be, hogy felhagy a profi játékkal, de alig negyven nappal később meggondolta magát, és jelezte, mégis folytatja.

teljes bejegyzés

Tom Bradyék november 13-án játszanak Münchenben

2022. május 4., 13:15 Módosítva: 2022.05.05 07:57
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) hivatalos honlapján bejelentették, hogy november 13-án rendezik meg az első németországi alapszakaszmeccset.

Azt már korábban tudtuk, hogy a helyi piac egyik kiemelt szereplőjévé kiválasztott Tampa Bay Buccaneers lesz a müncheni mérkőzés „házigazdája”, szerda kora délutánra pedig az is kiderült, hogy a Seattle Seahawks lesz az ellenfél, és november 13-án rendezik a meccset.

teljes bejegyzés

Hazatér a Méhészborz – klasszis védővel erősödnek a Szentek

2022. május 2., 16:05 Módosítva: 2022.05.03 09:24
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New Orleans Saints Tyrann Mathieu-vel erősíti meg a keretét – adta hírül a liga honlapja.

A New Orleans-i születésű védő a középiskolát és az egyetemet (LSU) is Louisianában végezte el, igaz, a helyi futballcsapatból 2012-re kizárták, mivel több drogteszten is megbukott.

teljes bejegyzés

Sokkoló cserék, megvan Big Ben utódja – ez volt a NFL-draft első napja!

2022. április 29., 05:43 Módosítva: 2022.04.29 16:14
68
Magyar idő szerint péntek hajnalban megkezdődött a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjának legfontosabb eseménye, a 2022-es játékosbörze. A draft első választása az irányítósiettető Travon Walkerre esett, a visszavonuló Ben Roethlisberger utódja az első passzmesterként elkelő Kenny Pickett lehet Pittsburghben. Nem csak az újoncok szolgáltattak témát, hiszen két sztárelkapó is csapatot váltott az éjszaka során.

Egymást követő második évben is a Jacksonville Jaguars zárt a legrosszabb mérleggel, így választhatott 1/1-esként a játékosbörzén. Ugyanakkor ellentétben a 2021-es drafttal, ezúttal nemhogy korszakos irányítótehetség, igazából nagyon kiemelkedő játékos sem akadt, így sokáig kérdéses volt, ki lehet az első választás.

Az első kör előtti napokban aztán nagy erőkkel jöttek a hírek, hogy az egyetemi bajnok Georgia elképesztően atletikus, szenzációsan gyors és agilis, valamint borzasztóan robbanékony irányítósiettetője, Travon Walker lehet a befutó, és végül ezek a hírek bizonyultak igaznak.

teljes bejegyzés

Görög válogatott vízilabdázó lehet Amerika új sztárja

2022. április 28., 18:02 Módosítva: 2022.04.30 06:33
8
Magyar idő szerint péntek hajnali 2 órakor megkezdődik az NFL 2022-es újoncbörzéje, a draft. Az egyetemisták már túl vannak a felmérőkön (combine), a csapatokkal való interjúkon és az egyéni bemutatókon, azaz mindent megtettek annak érdekében, hogy bekerüljenek a ligába. Cikkünkben bemutatjuk a legérdekesebb fiatalokat, akik között van görög korosztályos válogatott vízilabdázó, 172 kilós falember, valamint egy olyan irányító is, akinek eddig négyszer kellett megoperálni a térdét, mégsem adta fel az álmát.

Az NFL kedvelői sokszor sérelmezik, hogy maga a versenyidőszak rövidebb, mint a holt szezon. Szerencsére utóbbinak is akadnak érdekes időszakai, mint például az amatőrjátékos-kiválasztó, azaz a draft. Több mint kétszáz fiatal játékos álma teljesül be, amikor egy NFL-csapat lefoglalja a játékjogát, és bár ez még nem garancia semmire, mégiscsak az első pozitív visszaigazolás arra, hogy megérte a befektetett idő és energia.

Az idei draftosztály több szempontból is érdekes. Nincs olyan kiemelkedő fiatal, akiről már hónapok (vagy évek) óta lehet tudni, hogy ő lesz az első számú választott. Sehol egy Trevor Lawrence, egy Peyton Manning vagy egy Andrew Luck, sőt irányítók terén átlag alatti a felhozatal. Passzsiettetőkből viszont akad néhány, köztük egy görög utánpótlás-válogatott vízilabdázó. 

De nem George Karlaftis/JOROSZ KARLAFTISZ az egyetlen érdekes prospect, cikkünkben bemutatunk óriási szuperatlétákat, szégyenteljes edzőket, rezgő lécű irányítókat és egy skót védőt is.

Az NBA után az NFL-t is meghódítanák a görögök, az úttörő ebben Jorosz Karlaftisz lehet. Az athéni születésű passzsiettető édesapja is az Egyesült Államokban atletizált, ahol az egyetemen megismerkedett egy helyi hölggyel, akivel aztán visszaköltözött Görögországba. Négy gyermekük született, köztük Jorosz, aki az atlétika mellett a labdarúgással és a vízilabdával is próbálkozott Athénban. Utóbbi nem is ment neki rosszul, korosztályos válogatottakban szerepelt. Tizenhárom éves volt, amikor édesapja szívrohamot kapott és meghalt, édesanyja pedig visszaköltözött a gyerekekkel az USA-ba. 

Jorosz a középiskolai évek alatt ismerkedett meg az amerikai futballal, és kiderült, hogy remek fizikumának köszönhetően eredményesen képes terrorban tartani az ellenfél irányítóját.

Ezt pedig később a Purdue Egyetemen is megmutatta (ott már George Karlaftisként), így nem kérdés, hogy viszonylag korán elkel majd a játékjoga a drafton, egyes szakértők odáig merészkednek, hogy a top 10-be is odaérhet.

Az emberek döntő többségébe genetikailag bele van kódolva, hogy ha valami/valaki nagy sebességgel tart feléjük, akkor kitér vagy menekül. De ha ez a valaki Jordan Davis, akkor lehet, hogy csak az ima segít. Davis ugyanis a márciusi NFL Combine-on 4,78 másodperc alatt abszolválta a 40 yardos sprintet, ami már önmagában is szép eredmény, de ha hozzátesszük, hogy 198 centiméter magas és 155 kilogramm, akkor egyenesen döbbenetes. 

Ez az idő egyébként jobb, mint amit anno Patrick Mahomes elért ebben a számban, távolugrásban jobban teljesített, mint a korábbi kiváló tight end, Jimmy Graham, a súlypontemelkedése jobb, mint a Kansas City Chiefs egykori futójának, Jamaal Charlesnak.

A védőfalember idén egyetemi bajnok lett a Georgia Bulldogsszal, elképesztő fizikai paramétereivel és atletikus képességeivel pedig rendkívül vonzó lehet majd azoknak a csapatoknak, amelyek a védőfaluk közepét szeretnék befoltozni.

teljes bejegyzés

A korszakos tehetségért a legendát is feláldozták, majd összetörették

2022. április 26., 14:34 Módosítva: 2022.04.27 12:00
3
A héten rendezik meg a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjának legjelentősebb eseményét, a 2022-es játékosbörzét, amely során a leggyengébb csapatok is bizakodhatnak abban, hogy sorsuk jobbra fordul. Napra pontosan tíz évvel ezelőtt így várta az Indianapolis Colts is a draftot, hogy az NFL legendáját a korszakos tehetségre váltsa le. Nevével ellentétben Andrew Luck pályafutásáról aligha a szerencse jut majd eszünkbe, hiszen már lassan három éve visszavonult a játéktól.

Legendát a csodagyerekért

Peyton Manningről valószínűleg még azok is hallottak, akik nem kifejezetten járatosak az NFL világában, hiszen minden idők egyik legnagyszerűbb irányítójaként, rekordok tömkelegét felállítva vonult vissza második bajnoki címe után 2016-ban, hogy aztán 2021-ben (öt évet meg kell várni a játékos-pályafutás lezárulta után) 13 másodperc tanakodás után kerüljön be a Hírességek Csarnokába.

Egy leendő halhatatlantól nem könnyen válik meg egy csapat, pláne ha alig két éve még Super Bowlt játszott, de a következő idény gyors playoffbúcsúja után az addigra már négyszeres alapszakaszbeli MVP megsérült, és a 2011-es kiírásban végül egy meccsen sem tudott pályára lépni.

Ez pedig, hogy, hogy nem pont kapóra jött Coltsnak, hiszen Manning 1998-as draftolása óta nem látott tehetség készült a profik közé Andrew Luck személyében, a 2–14-gyel végző indianapolisiak pedig végül a váltás mellett döntöttek.

Egy kis spoiler: Manning Denverben elképesztő rekordokat döntögetett, és újabb bajnoki címet szerzett, a Colts számára viszont a Super Bowl előszobája maradt a végállomás.

teljes bejegyzés

Történelmi szerződést kapott a Cleveland játékosa

2022. április 19., 10:01 Módosítva: 2022.04.19 15:25
1
Új, ötéves szerződést kötött a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Cleveland Brownsszal Denzel Ward, aki ezzel posztja legjobban fizetett játékosává lépett elő.
teljes bejegyzés

70 éves lett az NFL mogorva, kapucnis uralkodója

2022. április 16., 06:00 Módosítva: 2024.03.24 12:33
26
Napra pontosan 70 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot egy bizonyos Bill Belichick, aki már a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) rájátszásának és nagydöntőjének legsikeresebb szereplője, és aki hamarosan az alapszakaszban is az élre törhet.

Edzői család

1952. április 16-án a Tennessee állambeli Nashville-ben született William Stephen Belichick, vagy ahogyan mindenki ismeri, Bill. Édesapja, Steve is edző volt, így már egészen fiatal korában elkezdte az erre a pályára való felkészülést, és bár az egyetemen amerikai futballal, lacrosse-szal és a squashsal is próbálkozott, végül maradt az oldalvonal mellett.

A család amúgy horvát származású, olyannyira, hogy édesapja még Stephen Bilicicként jött a világra, apai nagyszülei 1897-ben vándoroltak ki Karlovacból Pennsylvaniába. Nevét az egyetemi amerikai futball Hírességek Csarnokába beválasztott Bill Edwards után kapta, aki egyébiránt a keresztapja is.

Steve Belichick az Egyesült Államok Tengerészeti Akadémiáján edzősködött, így Bill is a marylandi Annapolisban nőtt fel, szemléletére pedig a legnagyobb hatást épp édesapja ténykedése gyakorolta: a katonás rendet minden játékosától megköveteli, valamint azt is, hogy legyen bárki bármekkora sztár, álljon be a sorba.

Három gyereke született, két fia, Stephen és Brian is a New England Patriots stábjában szerepel, míg lánya, Amanda lacrosse-trénerként ténykedik, így elmondható, hogy igazi edzői családról beszélhetünk az esetükben – ahol a munkamánia finoman szólva is alap.

teljes bejegyzés

Kiderült, ezért halt meg az NFL-irányító

2022. április 12., 13:23 Módosítva: 2022.04.13 11:49
4

Szombaton tragikus hír rázta meg az NFL közösségét, elhunyt ugyanis a Pittsburgh Steelers 24 éves irányítója, Dwayne Haskins. Az első értesülésekből kiderült, hogy halálra gázolták, most pedig a baleset körülményei is napvilágot láttak.

Haskins több csapattársával Florida államban készült a szezonra, és eddig ismeretlen okok miatt helyi idő szerint reggel fél 7 körül megpróbált gyalogosan átkelni az I-595 jelzésű autópályán. Az NBC Sports egy szemtanút is talált, aki néhány perccel a tragédia előtt látta, ahogy Haskins a túloldalra igyekszik.

teljes bejegyzés

Halálra gázolták a Pittsburgh Steelers 24 éves irányítóját

2022. április 9., 17:34 Módosítva: 2022.04.10 14:21
1
Az ESPN információi szerint 24 éves korában meghalt a profi amerikaifutball-ligában szereplő Pittsburgh Steelers irányítója, Dwayne Haskins.
teljes bejegyzés

Már megint mit művelnek a Szentek?

2022. április 5., 10:16 Módosítva: 2022.04.06 07:46
1
Újabb meglepő húzást mutatott be a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New Orleans Saints, most több választási lehetőséget is bedobott bő három héttel a játékosbörze előtt, hogy legyen még egy első körös választási lehetősége.

Egészen pontosan a Philadelphia Eaglesszel üzleteltek a Szentek, ez – mondjuk – önmagában nem annyira meglepő, tekintve, hogy a Sasoknak három első körük is volt idén, a 15., a 16. és a 19. lehetőség is az övék volt, közte pedig a 18. a Saintsé. 

teljes bejegyzés

Brady visszatért, Super Bowl-győztes edzője visszavonult

2022. március 31., 10:01 Módosítva: 2022.03.31 17:25
2

Nem sokkal azután, hogy Tom Brady bejelentette, mégsem hagy fel az aktív játékkal, és az NFL 2022-es idényében is a Tampa Bay Buccaneerst erősíti, a tavalyi bajnok szakvezetője, Bruce Arians tudatta, hogy felhagy az edzősködéssel.

teljes bejegyzés

Aaron Rodgers után Patrick Mahomes is elveszítette kedvencét

2022. március 24., 08:37 Módosítva: 2022.03.25 10:35
1
Újabb sztárelkapó váltott klubot a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL), ezt pedig ismét egy MVP-nek megválasztott irányító bánta.

Nemrégiben arról számolhattunk be, hogy hiába egyezett meg a Green Bay Packers Aaron Rodgersszel a hosszabbításról, le kellett mondania kedvenc célpontjáról, Davante Adamsről, aki Las Vegasba költözött, hogy aztán a liga legjobban fizetett elkapójává váljon.

teljes bejegyzés

Ráment a bajnoki címre a Bills, ismét örülhet Brady

2022. március 17., 11:05 Módosítva: 2022.03.17 20:46
4
Tegnap hivatalosan is megnyitott az új ligaév a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban, a korábban bejelentett nagy szerződések mellett persze újabbakat is bejelentettek a csapatok.
teljes bejegyzés

Már ma eldőlhet Watson sorsa, jó napja volt Bradynek

2022. március 16., 11:42 Módosítva: 2022.03.17 11:06
28
Miután nem emeltek vádat Deshaun Watson ellen, a remek képességű irányító visszatérése elől elhárultak az akadályok, és érkeznek is szépen sorban az ajánlatok a Houston Texanshoz a megszerzéséért.
teljes bejegyzés

Dollárszázmilliókat vertek el egy este alatt az Egyesült Államokban

2022. március 15., 10:49 Módosítva: 2022.03.15 17:25
22

Magyar idő szerint hétfő délután 17 órakor megnyitott az úgynevezett legális meggyőzési időszak az NFL-ben, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság csapatai pedig bőszen meg is nyitották a pénzcsapokat jó szokásuknak megfelelően.

teljes bejegyzés

Van, akinek félmillió dollárba fájt Brady visszatérése

2022. március 14., 15:44 Módosítva: 2022.03.15 12:30
7
A vevő szempontjából a legrosszabb pillanatban zárták le az aukciót, amelyen az a labda talált gazdára, amellyel az amerikai futball egyik legnagyobb irányítója, Tom Brady mindeddig utolsó touchdownpasszát dobta – írja az MTI.

A Lelands aukciósház beszámolója szerint a játékszerre múlt héten százezer dollárról indult a licit, és végül egy ismeretlen vevő 518 268 dollárért (körülbelül 180 millió forint) jutott hozzá.

A nyertes ajánlattevő szombaton még nem tudhatta, hogy a 44 éves legenda vasárnap, mindössze hat hét nyugdíj után bejelenti visszatérését.

teljes bejegyzés

Bombameglepetés: Tom Brady visszatér!

2022. március 14., 00:51 Módosítva: 2022.03.15 09:28
166
Pontosan egy hónappal a 2022-es Super Bowl, valamint másfél hónappal a visszavonulásának bejelentése után Tom Brady ismét sokkolta az NFL világát: a 44 éves klasszis a következő szezonban is játszani fog.

Szombaton még Manchesterben nézte végig Tom Brady, ahogy Cristiano Ronaldo történelmet ír, vasárnap pedig már meg is jött a kedve a folytatáshoz. Minden idők egyik, ha nem a legjobb NFL-játékosa másfél hónappal azok után, hogy bejelentette visszavonulását, meggondolta magát és úgy döntött, inkább folytatja.

A 44 éves irányító a közösségi médiában hozta nyilvánosságra, hogy még sincs itt az ideje a nyugdíjba vonulásnak. A hétszeres bajnok klasszis jövőjét rengetegen firtatták az előző rájátszás alatt, az ESPN pedig azelőtt kiszivárogtatta a döntését, mielőtt saját maga bejelenthette volna. A találgatások végére aztán február 1-jén tett pontot, amikor közölte, hogy befejezte.

teljes bejegyzés

Megvan Aaron Rodgers és Russell Wilson 2022-es csapata is!

2022. március 9., 09:13 Módosítva: 2022.03.09 18:18
12
Óriási bejelentéseket hozott a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) kedd estéje, többek között rendeződött Aaron Rodgers, és Russell Wilson jövője is eldőlt.
teljes bejegyzés

1500 dollárért fogadott, 11 milliót bukott az NFL-játékos

2022. március 8., 10:22 Módosítva: 2022.03.08 14:29
2
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) legalább egy évre eltiltotta a játéktól Calvin Ridley-t, az Atlanta Falcons elkapóját.
teljes bejegyzés