Csak ma kezdődik a Sziget, de a rendőrségnek már dolga volt a bulizókkal

2016. augusztus 10., 12:39 Módosítva: 2016.08.10 22:35
3

Két külföldi állampolgárral szemben kellett intézkednie a rendőrségnek a Hajógyári szigetnél, egy ismeretlen, de nagyon pofátlan tettes ellen pedig nyomozás indult.

Tovább

Drónnal lestük meg, hogyan épült a Sziget

2016. augusztus 10., 10:51 Módosítva: 2016.08.11 10:13
6
Ön tudja, hogy hány ember hány nap alatt mennyi mindent csinált, hogy elkészüljön a fesztivál?

Idén sem dübörög túl hangosan a Sziget

2016. augusztus 10., 10:13 Módosítva: 2016.08.11 18:25
80

Nem haladta meg az előírt határértéket a Sziget fesztivál zajszintje a kedd éjszakai hangpróbán, de ha a fesztivál miatt bármikor panasz érkezik, a szervezők azonnal a helyszínre rohannak méréseket végezni.

Tovább

Itt az első Sziget-élményről szóló film, a Free Entry

2016. augusztus 9., 19:29 Módosítva: 2016.08.11 18:25
684
A Free Entry című játékfilm különleges utat járt be: független filmként készült három évig, az elsőfilmes alkotók és szereplők ingyen dolgoztak benne, majd külföldön volt a premierje és az európai körút után elnyerte az A-kategóriás SXSW fesztivál különdíját. Most pedig feltesszük az Indafilmre, hogy a magyar nézőkhöz is eljusson. Ez alkalomból körbekérdeztünk, kit hova juttatott el a szakmai körökben elismert film a karrierjében.

A Free Entry két lány barátságának történetét meséli el a Szigeten: hamis jeggyel, bizományba vásárolt fűvel lógnak be a fesztiválra. Lángosoznak, söröznek, ismerkednek, koncerteket néznek, közben egymással is versengenek a pasikért. (Kritikánk itt olvasható).

A Free Entrynek a fesztivált elkapó hangulat és friss hangvétele mellett a különlegességét az adja, hogy

nemcsak helyszíne, de főszereplője is a Sziget.

Ez az első játékfilm ugyanis, amiben a fesztivál nemcsak epizódszerepet kapott, mint például az Egyetleneim című filmben. A rendező, Kerékgyártó Yvonne a Sziget pezsgéséhez igazította a forgatási módszerüket, direkt kis kamerákkal forgattak. A fesztiválozók gyakran elkezdtek a lányokkal beszélgetni, viccelődni a jelenetek forgatása közben, és a színészek gyakran a szigetlakókat is bevonták a jelenetekbe. Van pár olyan pillanat, ami a stábot is meglepte, ezeket, ha jól sikerültek, igyekeztek benne hagyni a filmben.

„A film fogadtatása meglepően pozitív volt” - mondta Pusztai Luca, a film főszereplője.  „Több év után ért be a sikere. Az például fantasztikus élmény, hogy többek között Texasig is elért. A Wiesbadeni filmfesztiválon pedig sokan ott voltunk a stábból is, és az egészet nagyon élveztük. Amerikában nagyon lelkes közönséggel találkoztunk, számukra is abszolút átjött a lázadás hangulat, amit szerettünk volna ábrázolni” - fűzte hozzá a rendező.

Tovább

Még grillezni is lehet az első éjjel-nappali Aldiban

2016. augusztus 9., 18:56 Módosítva: 2016.08.10 13:07
69

Sok bolt kokettált már a Szigettel, pár évvel ezelőtt például a Tesco volt a fény a dülöngélős éjszakában azoknak, akik nem cuccoltak fel rendesen, és azonnal szükségük volt használati tárgyakra, vagy elérhető árú élelmiszerre. Most pedig az Aldi dobta le az árbombát a fesztiválon: megnyitotta ugyanis a (bolti árakon dolgozó) szupermarketjét a Szigeten belül, ráadásul éjjel-nappal nyitva lesz. De nem az Aldi az egyetlen, ami meglovagolja a fesztiválhullámot.

Aldi a szigeten
Aldi a szigeten
Tovább

5 ezer forintért már 10 perc alatt kiérhet a Szigetre

2016. augusztus 9., 17:50 Módosítva: 2016.08.14 17:31
103

A Szigetre lehet menni HÉV-vel, busszal, taxival vagy biciklivel is, sőt, a menetrendszerinti BKK-hajó is közlekedik a fesztivál ideje alatt, de ezekre rá kell szánni az időt: nem csak sokan mások is utaznak így, de egy-egy nagyobb koncert előtt feltorlódik a tömeg, araszolni kell a tűző napon, stb.

Na, a vízitaxival ilyen gond nincsen: délután 5 és 9 között félóránként jár a Batthyány tér, a Jászai Mari tér,  a Rozmaring Étterem és a Sziget Fesztivál között, fejenként 5 ezer forintba kerül egy fuvar, és 10 perc alatt garantáltan bent vagyunk a fesztivál területén. Kedden teszteltük, tényleg így van. 

Tovább

Új számot mutat be a Quimby az Aranyéletben

2016. augusztus 9., 15:12 Módosítva: 2016.10.31 17:23
53

Jelenleg is zajlik az Aranyélet második évadának a forgatása (mi is el tudtunk menni egy napra, amikor a főszereplő Thuróczy Szabolcs egy gépkarabéllyal lövöldözött a belvárosban), és mint kiderült, az új szereplők mellett a Quimby is fel fog tűnni az HBO-sorozatban.

Tovább

Zacher: Nem azért mész a Szigetre, hogy a fa tövében feküdj

2016. augusztus 9., 12:59 Módosítva: 2016.08.10 01:38
1235

Zacher Gábor toxikológus az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán jelentkezett be egy videóban, amiben arról beszél, hogy fontosak a felelős döntések, egy kereten belül kell alkoholt fogyasztani, a kábítószerre kategorikusan nemet kell mondani, mert senki sem azért megy ki a Szigetre, hogy egy fa tövében kókadozzon.

Tovább

Kevés a nő, sok a Prodigy a Sziget történetében

2016. augusztus 9., 11:11 Módosítva: 2016.08.10 10:39
59

A Sziget – főleg a budapestieknek – mostanra annyira a mindennapi élet része lett augusztusban, hogy már senki sem lepődik meg a fővárost elözönlő turistákon, a HÉV-en délelőtt kábán üldögélő, krákogó hollandokon, a Széchenyi fürdőt kutató franciákon, vagy azon, hogy a város északi részein csukott ablaknál is lehet hallani a súlyos basszusokat. Erre a pár napra ez az élet rendje.

Tovább

Gerendai: Idén megdől a Sziget látogatórekordja

2016. augusztus 9., 09:44 Módosítva: 2016.08.10 09:34
619

Gerendai Károly, a Sziget fesztivál főszervezője szerint idén meg fog dőlni a fesztivál tavalyi, 441 ezres látogatórekordja, írja az MTI egy, a keddi Népszavában megjelent interjú alapján.

Tovább

Szuperfesztiválozók tartják el a fesztiválipart

2016. augusztus 9., 07:38 Módosítva: 2016.08.09 19:10
46

Tapasztalt fesztiválozók keménymagja tartja el a fesztiválpiacot az Egyesült Királyságban, írja a BBC az Eventbrite friss kutatására hivatkozva, amely során több mint ötszáz olyan ember fogyasztási szokásait vizsgálták, akik az elmúlt egy év során legalább egy fesztiválon szórakoztak.

A szuperfesztiválozók egy szezon alatt akár négy vagy annál is több fesztiválon vesznek részt, és évente átlagosan 581 fontot, azaz több mint kétszázezer forintot, költenek belépőkre. Egy-egy bulira gyakran többet is áldoznak, mint a többi látogató: zömében közülük kerülnek ki azok, akik VIP-karszalagokra vagy felsőbb kategóriás kempingre költik a pénzüket.

Tovább

Amikor színes füstbe burkolózott a főváros

2016. augusztus 8., 18:02 Módosítva: 2016.08.09 07:26
208

Az aftermovie egy különös műfaj, arról szól, hogy jóval az adott rendezvény után készül egy hangulatos kis rövidfilm a fesztivál legjobb pillanataiból. A Szigetes nyári fesztiválok (Volt, Sound, Sziget) az év végére szokták időzíteni a sajátjukat, így egy kicsit meglepett, hogy a június eleji Budapest Essentials már augusztus elején kihozta az aftermovie-ját. 

Tovább

Drónelfogó drón is lesz majd a Szigeten

2016. augusztus 8., 16:55 Módosítva: 2016.08.09 09:55
34

Szerdán kezdődik a Sziget Fesztivál, és Gerendai Károly ügyvezető szerint soha nem látott mennyiségű kérdés merült fel idén a fesztivál biztonságával kapcsolatban, ezért külön sajtótájékoztatót szerveztek a témának, két nappal a fesztivál, és egy nappal a hivatalos sajtóbejárás előtt, hogy kiderüljön a szervezők mindent megtettek annak érdekében, hogy az elkövetkezendő napokban a TEK központja után, a Sziget legyen Budapest legbiztonságosabb pontja.

Persze nem tudnak minden egyes fesztiválozó mellé egy orvost, egy rendőrt és egy tűzoltót állítani, de igyekeznek mindenre felkészülni. A Szigetre elsősorban azért jönnek az emberek, hogy jól érezzék magukat, vagyis a fesztivál alapvetően mindig is egy békés hely volt, mondta el Gerendai. A sajtótájékoztatón részt vett Zacher Gábor a Honvéd kórház ügyvezető fóorvosa is, aki hangsúlyozta az egyéni felelősség kérdését. Tavaly és tavalyelőtt is közel 100 új dizájner drog kerül a piacra, ezzel nem tudnak lépést tartani. Az ellátásukkal kapcsolatban az Index kérdésére elmondta: az éles helyzetben nem tudják figyelembe venni, hogy a beteg milyen szert fogyasztott, ők csak a tapasztalható tüneti kezelést tudják végrehajtani. Kiemelték, hogy

minden fesztiválozónak nagy az egyéni felelőssége abban, hogy nemet mond-e arra az ismeretlen eredetű tablettára,

mondta el Zacher Gábor, akivel egyébként a VOLT Fesztiválon beszéltünk hosszabban a kábítószerekről

Tovább

Laux József nagybetegen is részt vett Somló temetésén

2016. augusztus 8., 09:18 Módosítva: 2016.08.09 09:32
254

Bár az utóbbi heteket a balatonfüredi szívkórházban töltötte, a múlt hét során elhunyt Laux József még betegsége ellenére is részt vett zenészkollégája, Somló Tamás temetésén, írja a hétfői Blikk. A lap szerint a szertartás úgy megrendítette Lauxot, hogy aztán Presser Gábor tartotta benne a lelket.

Laux halála kapcsán Kóbor János, az Omega frontembere egy balatonfüredi látogatást is felidézett: "Mindannyian tudtuk, hogy akkor láttuk őt utoljára. Szombat hajnalban hívtak a kórházból, hogy Józsinak talán már egy napja sincs hátra, még aznap el is ment. Az én nemzedékem van soron, az élet már csak ilyen."

Tovább

Hangolódjon az Indexszel az idei Szigetre!

2016. augusztus 6., 19:03 Módosítva: 2016.08.07 11:07
37

Ha már megvan a bérlete, de még fogalma sincs, kiket nézzen meg, vagy ha még nem döntötte el, hogy melyik napon (esetleg napokon) megy ki az idei Szigetre, akkor mindenképp hallgassa meg a Stenk mixtape-jét, amelyben az idei line-up legjavából szemezgettünk.

Azoknak is kapóra jöhet a válogatásunk, akik a lehető leggyorsabban, tehát akár más tevékenységekkel összekötve – például munka, utazás, futás, edzés, főzés vagy épp mosogatás közben –  szeretnének képbe kerülni a fesztivál 2016-os fellépőivel.

Tovább

Magyar zenész esett össze a tévés forgatáson

2016. augusztus 6., 07:58 Módosítva: 2016.08.06 22:23
13

Katy Perry továbbra is a riói olimpiára hangolódik, Kurt Cobain középiskolai barátja, Buzz Osborne és John Frusciante a Red Hot Chili Peppersből pedig csúnyán bemos egy ismert zenészkollégának. Ezen kívül kavbojkalapok, egy Bowie-feldolgozás és pixeles erotika az eheti Videódiszkóban, amelyben ezúttal is az elmúlt hét termésének legjobb klipjei közül válogattunk.

Tovább

David Bowie kaphatja a legrangosabb brit zenei díjat

2016. augusztus 5., 12:55 Módosítva: 2016.08.05 14:57
7

Az év legjobbnak ítélt lemezéért járó Mercury-díj tizenkét jelöltjét csütörtök délután hirdették ki. A díjra a legesélyesebb Bowie januári halála előtt megjelentetett lemeze, a Blackstar, de versenyben van a Radiohead is.

Tovább

Korunk Hitlerjei közöttünk élnek

2016. augusztus 4., 18:04 Módosítva: 2016.08.05 09:43
515
A Napalm Death talán az egyetlen zenekar, ami ugyan jelentős tagcserék árán, de az extrém zene mai napig működő, mindent elsöprő gépezete. A velük egyidőben indult legtöbb zenekar feloszlott és újra összeállt, ők töretlenül ontották magukból a lemezeket az elmúlt három évtizedben. A rendhagyó színpadi mozgású és kivételesen öblös hangú énekessel, Barney Greenway-jel beszéltünk a brexitről, a művészek társadalmi szerepvállalásáról és többek között arról, hogy milyen volt, amikor a Nazi Punks Fuck Off feldolgozása miatt ki kellett verekedjék magukat klubokból. Interjú.

Egy fesztivál színpadán állva mennyire lehet hatni az emberekre? 

Ha a fenntartható demokrácia a cél, az emberiséget újra fel kell fedeznünk és újra kell definiálnunk. Erről világ életemben beszéltem a színpadon is. Megpróbálom az embereknek elmondani, hogy nem azért menekülnek el olyan országokból mint Szíria, mert el akarnak jönni, hanem azért, mert a körülmények erre kényszerítik őket és kibaszottul rettegnek, hogy holnapra elveszítik az életüket és ebben semmiben sem különböznek tőlünk. Mi, fejlett nyugatiak pontosan ugyanezt csinálnánk. Az egyetlen dolog, ami elválaszt minket a menekülő emberektől az az, hogy mi ide születtünk és most nem kell menekülnünk, de ha kellene, semmit sem csinálnák másképp. Persze én értem, hogy ezt elég nehéz megértetni emberekkel, de mint zenész én ebben tudom kivenni részemet.

Mit érzett, amikor elolvasta a brexitről szóló híreket? 

Az emberek azt gondolnák, hogy alapvetően kilépéspárti vagyok, abból kiindulva, hogy mekkora, több ország fölött álló pénzügyi hatalom az EU, mint intézmény. Viszont én mindig is egy szociálisan egységesebb unióra vágytam, az EU lényege számomra ez, hogy egy nagyobb területen élő emberek viszonyait kiegyenlíti, és segítséget nyújt azoknak, akiknek szükségük van rá. A probléma a brextittel az, hogy miközben kritikus, a szakadás miatt újra felosztja, és tagolttá teszi Európát, és ez egy súlyos probléma, mert amikor Európa töredezett, akkor jönnek a kötelező, másoktól élesen elhatárolódó nacionalista ideák. Számomra a legnagyobb probléma, hogy

olyan figurák, akik a legnagyobb pusztítást végezték az emberiség történetében mint Hitler, újra közöttünk élhetnek, és bármilyen pozícióhoz juthatnak. 

Én magam inkább érzem magam Európainak, mint britnek. Ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok nyugodt Nagy-Britanniában, de valahogy simábban megy minden a kontinentális Európában és sokkal inkább érzem, hogy ehhez a hozzáálláshoz kötődöm, mint szociális koncepcióhoz. Amitől félek az az, hogy Nagy-Britannia egy kicsi zárt hely lesz, beszűkült mentalitással és hogy nagyon nacionalista lesz. Ettől függetlenül kritikus is vagyok az EU-val kapcsolatban. Például amit a görögökkel csináltak, hogy belesulykolták őket a nyomorba. Az egyáltalán nem volt rendjén.

0napalm08
Fotó: Réti Zsolt
Tovább

Videó is van a kapolcsi koncertet meztelenül megzavaró zenészről

2016. augusztus 4., 17:17 Módosítva: 2016.08.05 13:52
69

"Ez az első alkalom, hogy valaki így kitárulkozott előttem" - kommentálja a videón az esetet a Morcheeba énekesnője.

Tovább

Meztelenül zavarta meg a koncertet, meglógott a rendőrök elől az ismert zenész

2016. augusztus 4., 11:50 Módosítva: 2017.04.26 13:07
439

Háromszor is felmászott a Skye and Ross from Morcheeba koncertje alatt a színpadra egy néző a Művészetek Völgyében, összeverekedett a biztonsági őrökkel, majd elmenekült a rendőrök elől.

Tovább

Agydaganata van a Sziget egyik főfellépőjének

2016. augusztus 4., 08:07 Módosítva: 2016.08.05 08:17
23

Facebookon jelentette be a huszonhat éves brit énekes, John Newman, hogy ismét rákos sejteket találtak a szervezetében. Még 2012-ben találtak egy tojás méretű agydaganatot nála, de orvosok eltávolították. 

Tovább

Nagyon kemény lesz a Nick Cave-film

2016. augusztus 3., 11:47 Módosítva: 2016.12.10 03:33
74

Az élet egyik legnagyobb tragédiája szülőként megélni egy gyerek halálát, Nick Cave-nek át kellett ezt a tragédiát élnie, amikor 15 éves fia, Arthur tavaly júliusban az angol vidéken egy balesetben szörnyethalt. A szeptemberben érkező One More Time With Feeling (Még egyszer, több érzéssel) című dokumentumfilm előzetese alapján még mindig próbálja feldolgozni azt, ami történt, és azt, amit a gyász vele művelt.

Tovább

Olyan, mint a Pokémon Go, csak pendrive-okkal

2016. augusztus 1., 17:58 Módosítva: 2016.08.02 07:26
505

Új klippel és magyar nyelvű albummal jelentkezett a Biebers: a Pont most klipje először a Stenken látható, és ez nagyon-nagyon fontos, ha valaki meg szeretné szerezni magának az új lemezt, ugyanis Puskás Dani 23. szülinapjának alkalmából a város 23 helyszínén dugtak el egy-egy pendrive-ot,  amin A Város (ez az új, magyar nyelvű album címe) megtalálható. Igen, pont úgy, mint a Pokémon Goban! 

Segítséget a zenekar facebook oldalán lévő panorámaképek nyújtanak, ezek környékén kell keresni a lakatra rögzített pendriveokat. A lakat kinyitni viszont csak azzal a 3 jegyű számkombinációval lehet, ami a Pont Most klipjéből derül ki. 

Tovább

Ezren játszották a világ kedvenc focihimnuszát

2016. augusztus 1., 12:10 Módosítva: 2016.08.02 15:04
53

A világ legnagyobb rockzenekara, a Rockin’ 1000 tavaly ilyenkor azzal vált híressé, hogy a Foo Fighters 1999-es Learn to Fly című dalát játszották el ezren, ahogy a nevük is hirdeti. Céljuk az volt, hogy megmutassák Dave Grohl zenekarának, mennyien szeretik őket az Olaszországban. Az óriási buliról készült videó aztán hamar bejárta az internetet, így a zenekarhoz is eljutott, akik aztán még abban az évben felléptek Cesenában.

Tovább

200 ezren buliztak a Művészetek völgyében

2016. augusztus 1., 10:51 Módosítva: 2016.08.04 10:38
27

Több, mint kétszázezren voltak kíváncsiak az idei, 26. Művészetek völgyére, vagyis a fesztivál programjait 25 százalékkal többen látogatták, mint tavaly. A Taliándörögdön, Kapolcson és Vigántpetenden megrendezett fesztivál tíz napja alatt a látogatók összesen 3375 liter vért adtak a Magyar Vöröskereszt számára.

Az eredmény nem meglepő, hiszen a szervezők vállaltan igyekeztek minél szélesebb közönséget megszólítani, amire jó példa a fesztivál legnagyobb színpadának programkínálata is: itt olyan előadók léptek fel, mint Péterfy Bori, a Hiperkarma, a Brains, a PASO, a Kiscsillag, valamint a fesztivál zárónapján Skye és Ross a Morcheebából.

Tovább

Egy fillér jogdíjat nem kaptam ezekért

2016. július 31., 19:12 Módosítva: 2017.12.07 16:55
1538

Ma, amikor már ember nincs, aki magától végignézi a tévében a soha véget nem érő reklámblokkot, nehéz elképzelni, hogy évtizedekkel ezelőtt még egyáltalán nem gyűlöltük annyira a reklámokat, mint most. A hetvenes-nyolcvanas évek reklámjai ugyan mai szemmel teljesen abszurdnak és amatőrnek tűnhetnek, és nemcsak azért, mert olyan általános termékeket kellett népszerűsíteniük, mint az egyedül kapható tej vagy a hurka. 

Akkoriban mégis őrülten népszerűek voltak, és számos szlogen került a köztudatba: "Traubit akarunk!", "Mert ez műanyag!", "Ez mind Pécsi kesztyű", "Csókolom, Ági van?" - és így tovább. Az internetnek köszönhetően aztán ezek a már-már elfeledett ősi reklámok az új évezredben is be- illetve visszakerültek a köztudatba, a fiatalabb generációk körében is.

A legnagyobb sikerű korabeli tévéreklámokat Sas István rendezte, és ezek többségének fontos része volt a zene, pedig egészen a hetvenes évek második feléig nem nagyon lehetett popzenét hallani a reklámokban. A zenék oroszlánrészét pedig Rusznák Iván írta.

Rusznák Iván a slágeripart cserélte le reklámzeneszerzésre a hetvenes évek végén, és a nevéhez fűződik a korszak legtöbb népszerű reklámjának zenéje, a Skála Kópétól a Pécsi kesztyűn át a Traubiig.  Megkérdeztük, elégtételt jelent, ha nem lehetett lemeze, de a fél ország ismeri a reklámdalait? Ki énekelt bennük? Zavarja-e, ha azt mondják, együttesével nyálpopot játszottak? Sok jogdíjat kap-e a reklámzenék után? Zenél-e még ma is? 

Tovább

Ahol ugyanúgy tudnak bulizni a családosok, mint a csavargók

2016. július 31., 14:00 Módosítva: 2017.07.17 20:05
724

Az elmúlt pár évben a Művészetek Völgyébe ismét visszatért az élet, a 10 napos fesztivál ugyan kevesebb résztvevő faluval, de jóval összeszedettebben működik. Most vasárnap zár a fesztivál, mi pedig megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért tért vissza az élet Kapolcsra és környékére.

Mióta ráncfelvarráson esett át a Művészetek Völgye, érezni egy új érdeklődési hullámot, aminek köszönhetően ismét rengetegen vannak a fesztiválon. Ehhez kellett, hogy csökkentsék a rendező falvak számát, illetve némileg modernizálják a programokat. A magyar fesztiválpiac fullon van, igazán nagy, több tízezres rendezvényeknek már nem igen van hely, és a Bánkitó, Orfű, a Kolorádó, vagy az olyan kisebb események, mint az orfűi Bass Camp vagy az Alkotótábor is mutatja, hogy hosszú távon csak erős identitással rendelkező fesztiválok képesek megmaradni vagy komolyabb figyelmet szerezni.

Tovább

Somlóra és Joe bácsira emlékszik az első magyar popmenedzser is

2016. július 31., 08:21 Módosítva: 2016.08.01 19:47
9

Búcsúdal című szerzeményében a Nagy Generáció halottainak állított emléket Knisch Gábor, aki amellett, hogy az első magyar popmenedzser volt, dalszerzőként is tevékenykedett. Ő írta például a Véget ért egy fejezet című dalt, amit aztán a Juventus együttes előadásában ismert meg az egész ország, de dalait olyan előadók énekelték, mint Katona Klári, Poór Péter vagy Delhusa Gjon, és társszerzője volt például S. Nagy István és Zsüti is.

"Az 1945 és 1950 között születettek alkotják a Nagy Generációt. Sokan már elbúcsúztak közülük, néhányan még itt vagyunk, jelen vagyunk, de folyamatosan, szinte naponta távoznak a Nagy Generáció még köztünk élő tagjai. Róluk szól ez a dal" – mesélte a szerzeményről Knisch, aki 1947-ben született, vagyis maga is a Nagy Generáció tagja.

Tovább

A semmi közepére mennek a lányok veretni

2016. július 30., 08:25 Módosítva: 2016.07.31 08:58
9

Az eheti Videódiszkóban How To Dress Well, AlunaGeorge, és még egy csomó, még ezeknél is ismeretlenebb előadók klipjeit mutatjuk meg, mert ezeket szerettük a legjobban a héten.

Tovább

Magyar videoklip nyert fődíjat egy francia filmfesztiválon

2016. július 29., 16:50 Módosítva: 2016.07.30 00:27
269

A Paris Art and Movie Awards gáláján a Wonderland című könyvhöz kapcsolódó kisfilm nyerte a legjobb videoklip díját.

Tovább