Egy fiú és egy lány szerelmének beteljesülése az áhított szigeten

2016. május 5., 16:53 Módosítva: 2016.05.05 22:50
83

Tavaly bukkant fel első klipjével az azóta a Magyar Klipszemle különdíját is elnyerő Belau, aki azóta megjárta az indexes dalversenyünket is, és újabb zenét is kiadott. Most ismét nálunk debütál egy új videója a You and I c. számhoz.

Tovább

Budapesten koncertezik a Red Hot Chili Peppers

2016. május 5., 10:13 Módosítva: 2016.05.05 21:07
7597

Húsz év után ismét Magyarországon koncertezik a Red Hot Chili Peppers, írja az MTI. A júniusban új nagylemezt készítő zenekar szeptember 1-jén lép fel a Papp László Sportarénában. Budapest a The Getaway című nagylemezük turnéjának egyik helyszíne, erről az albumról ma kerül fel a netre az első dal Dark Necessities címmel.

Tovább

Egy dollár és a dalszerző nevének feltüntetése: ennyivel megúszhatja a Led Zeppelin a pert

2016. május 4., 07:13 Módosítva: 2016.09.02 11:21
11

A sztori elég régóta ismert: a Spirit zenekar pereli a Led Zeppelint, mert Taurus című számuk gitárriffjét lelopva megírták a Stairway to Heaven című slágert, amit Timbuktutól Moszkváig mindenki ismer azóta. Randy Wolfe, azaz Randy California, a Spirit gitárosa írta a riffet annak idején, és ugyan ő már meghalt, de hagyatékának egyik ügyvédje kijelentette, hogy ha a Zeppelin a május 10-i tárgyalás előtt elfogadja a feltételeit, akkor visszavonják a keresetet. Egy dollárt kérnek, és hogy Randy nevét tüntessék fel dalszerzőként.

Michael Skidmore, a hagyaték kezelője szerint a per nem a pénzről szólt soha, hanem arról, hogy ami jár, az jár - ha a riffet Randy írta, és bizonyítható, hogy a Zeppelin felhasználta (az egyezés kísérteties) akkor bizony jár a dalszerző kitétel. A Zeppelin, azaz Robet Plant és Jimmy Page (a bíróság az alperesek közül kivette John Paul Jones basszusgitárost és a Warner Musicot) igencsak jól járna ezzel a megoldással, hiszen Robin Thicke és Pharrell Williams nem is olyan rég bukott meg egy nyúlással, és fizetett 7,4 millió dollárt Marvin Gaye Got to Give It Up című számának felhasználásáért a Blurred Lines című sláger esetében.

Tovább

Prince súlyos kokainfüggő lehetett

2016. május 3., 21:15 Módosítva: 2016.06.02 21:15
96

Egy 2011-es rendőrségi jelentésre hivatkozva ír arról a Sky News, hogy a nemrég elhunyt Prince kemény kokainista volt. 2011 június 20-án hívta a rendőrséget egy ismeretlen nő, hogy aggódik Prince kokainfogyasztási szokásai miatt. A nő később azt is elmondta, hogy maga Prince bízta meg azzal, hogy szóljon a rendőröknek, ha úgy érzi tarthatatlanná válik a helyzet.

A jelentésből az is kiderült, hogy 2011 júniusa óta 46 hívás érkezett Prince minneapolisi otthonából, de ezek között volt magánterületsértéssel és közúti bírsággal kapcsolatos hívás is. Azt egyelőre még mindig nem tudni, hogy mi okozta Prince halálát, de hallani olyan híreket is, hogy az utóbbi időszakban elképesztő mennyiségű fájdalomcsillapítót szedett.

Sinead O’Connor maradék esze is elment

2016. május 3., 16:40 Módosítva: 2016.05.04 11:32
43

Az ír énekesnőnek hiába mondják, hogy Prince nem volt kábítószeres, ő ezt annál sokkal jobban tudja, sőt, azt is, hogy ki miatt halt meg korunk egyik legtehetségesebb zenésze. Az köztudott, hogy O'Connor a Facebookon és a Twitteren is elég sokszor elengedi magát és dühödt kirohanásokat intéz a neki nem szimpatikus történések miatt, szóval nagyon csodálkozni nem lehet azon sem, hogy Arsenio Hall komikust teszi felelőssé Prince halála miatt.

sinead-arsenio
Tovább

Hogyan lett a könnyűvérű nők színe a zöld?

2016. május 3., 14:10 Módosítva: 2016.11.07 15:26
129

Van egy nem túl nagy durranás Elvis Presley-film, a Maradj távol, Joe. Ennek a filmzenelemezén szerepel a címadó dal, a Stay away. Jó kis pörgős, lovaglós, romantikus westerndal, egy rock and rollhoz képest kicsit furcsa dallammal. Persze, hogy furcsa, hiszen már 1968-ban is majd 400 éves volt!

Tovább

Hallotta már Axl Rose-t az AC/DC-vel próbálni?

2016. május 3., 13:06 Módosítva: 2016.05.04 10:38
77

A mai napig mi sem, pedig a Guns N' Roses énekese gőzerővel készül a turnéra, amire éppen Lisszabonban próbál az AC/DC tagjaival, egy szemfüles rajongó pedig a próbahely előtt felvette a Shoot to Thrill és a Thunderstruck kiszivárgó taktusait. Az első AC/DC-Axl közös buli május 7-én lesz Lisszabonban.

Tovább

Prince hozzá sem nyúlt az utolsó vacsorájához

2016. május 2., 18:52 Módosítva: 2016.06.02 21:15
53

Prince szakácsa szerint az énekes az utolsó néhány hónapban nem volt önmaga, gyakran panaszkodott gyomor- és torokfájásra, írja az Independent. Ray Roberts, aki közel három éven át főzött és sütött a zenészre, úgy vette észre, hogy a halálát megelőző időszakban Prince jóval kevesebbet evett és ivott, és szemmel láthatóan sokat fogyott is.

Roberts utoljára a halála előtti estén látta a popikont, akinek utolsó alkalommal sültpaprika-krémlevest készített kelkáposztával és tavaszi zöldségsalátával, de Prince bele sem kóstolt egyikbe sem. A séf később érintetlenül találta meg a főztjét a hűtőben.

Tovább

Felszívódott az internetről a Radiohead

2016. május 1., 22:35 Módosítva: 2016.05.03 12:00
33

Teljesen eltűnt az internetről a Radiohead. Ahogy azt a Reddit felhasználói kiszúrták, a zenekar weboldala szép lassan átlátszóvá vált, mielőtt az egész eltűnt volna. Aztán hasonló sorsra jutottak az együttes Twitter-bejegyzései, ahogy a Facebook-oldalán lévő posztok, videók és képek is. 

Tovább

A popzene királynője nem tud hibázni

2016. május 1., 09:02 Módosítva: 2016.05.02 21:42
153

Megjelent Beyoncé új nagylemeze, és a világ egyik fele arról beszél, hogy vajon a dalok közé rejtve mondja el az énekesnő, milyen magánéleti gondjai vannak férjével, a Rapsztár Jay Z-vel, a másik fele meg azon csodálkozik, hogy a Lemonade egy meglepően klassz poplemez. A hét lemezében egyébként egy másik nagy hiphop/r&b sztár, Drake kevésbé jól sikerült albumáról is írunk, de lesz még King Gizzard and the Wizard Lizard, Iamyank és Mongooz and the Magnet is.

Tovább

Minden tiszteletünk a női előadóké!

2016. április 30., 10:20 Módosítva: 2016.04.30 22:42
1

Az eheti Videódiszkóban a női előadók előtt tisztelgünk, hiszen szinte az összes most szereplő klipben egy, vagy több hölgy van a középpontban. A Flatbush Zombies egy lányt kísér az erdőben, Tegan és Sara szenved egy borzalmas forgatáson, Azealia Banks és Charli XCX még mindig jól táncol, a White Lung pedig egy rakás Marilyn Monroe előtt koncertezik.

Tovább

Harangoztak a stadionrocknak

2016. április 29., 21:21 Módosítva: 2016.07.02 14:31
1272

A zeneipar folyamatos mozgásban van, trendek jönnek és mennek, hol az a menő, ha valakinek gyémántokkal kirakott fehér kesztyűje van, hol meg az, ha kinyúlt pulóverben, zsíros hajjal üvölti a mikrofonba a bánatát. Egy dolog viszont a kezdetek óta nem változott: a turné. Mindenki turnézik, aki komoly pénzt akar csinálni a zenéből, és ugyan vannak olyan előadók, akik inkább online streamekkel oldják meg az ilyesmit, és a rajongókat szavaztatják meg, miket játsszanak, de ez egyelőre még nem a norma, csak egy érdekesség - mint annak idején az a CD nevű izé volt, ugye. 

A turnézásra számos lehetőség van külföldön és itthon is, sőt, ha valaki a világot jelentő deszkákra akar lépni, akkor a hatvan fős pinceklubok és a 200 000-es repülőtéri megakoncertek között mindenféle helyszínt találhat magának. Elméletileg senkit, semmi nem akadályoz meg abban, hogy az eredetileg a zuhany alatt kiüvöltött világfájdalmát megossza a világgal. A baj csak az, hogy a túlkínálat miatt egyre nehezebb eljutni a közönséghez, legalábbis koncert formájában: minden négyzetcentiméternyi színpadi helyre nyolcvanan állnak sorba, miközben a közönség egyre tanácstalanabbul vakarja a kollektív fejét, hogy mégis kik ezek a zenekarok és mit akarnak?

Turné: az elsődleges bevételi forrás

A turné a rockzene aranykorában, a hatvanas és kilencvenes éve közötti időszakban, akkor, amikor a lemez- és CD-kiadás még nem állt bele a földbe, egy szükséges rossz volt, egy promóciós kellék (így is hívták, promóciós turnénak), amivel fel lehetett hívni a figyelmet arra, hogy a zenekar még létezik és van új kiadványa, amit meg lehet venni. Igaz, akadtak olyan zenekarok, amelyek a koncertezést is nagyon komolyan vették, és szinte új művészeti ággá fejlesztették, illetve dehogy újjá, csak a színházat és a rockzenét társították, mint a The Doors vagy a Led Zeppelin.

Ez a 2010-es évekre úgy alakult át, hogy mivel nincs CD-biznisz, a turné lett a legfontosabb bevételi forrás, a mörcspultok (borzasztóan vicces műszó a merchandising azaz ajándéktárgyakat árusító pultokra) jelentősége megnőtt - az a zenekar, amelyik nem visz magával hatféle pólót egy bulira, nem normális, mert szinte mindent el lehet adni a felhevült/kiéhezett rajongóknak.

A zenekari jelenléthez, a köztudatba való bekerülés első lépéseit megtenni ma már dettó nem nagy kaland, nem kell ügynökség, menedzser, egy facebook oldal és egy blog elég, aztán lehet vásárolni a lájkokat és mesterségesen felturbózni a látogatottságot, és erről az ugródeszkáról elrajtolva akármeddig elmehet az ember. A turné meg arra jó, hogy az ezzel megtámogatott imidzset prezentálja, és eladja a terméket, ami ma már nem a fizikális hanghordozó, hanem az élő zene, hiszen minden mást le lehet szedni a netről.

Egy dolog viszont egyre jobban hiányzik: a kiadói támogatás. Míg korábban a lemezcégek egész osztályokat működtettek csak arra, hogy tehetségeket fedezzenek fel, akiket leigazolhattak, és persze hosszú távon kizsigerelhettek a kiadók, ma ilyen már nincsen - ki az a hülye, aki egymillió dollárt beleöl egy teljesen ismeretlen zenekarba, hogy annak lemezanyaga legyen, amiből már senki nem tud úgy kaszálni mint korábban?

Tovább

Steve Aoki is lesz a Balaton Soundon

2016. április 29., 14:14 Módosítva: 2016.04.29 17:36
3

40 fellépőt már korábban bejelentettek a Balaton Sound szervezői, most 13 újabb kilétét fedték fel, köztük Steve Aokiét és elég nagy meglepetésre Chris Brownét is, aki ugye annak a Rihannának a pasija volt, aki a Szigeten lép fel idén, és akit Brown pár évvel ezelőtt súlyosan bántalmazott.

Tovább

Tavasz van, bennem áll a bál

2016. április 29., 11:25 Módosítva: 2016.04.29 17:46
858

Új dallal és klippel jelentkezett a Kelemen Kabátban zenekar, a címe Áll a Bál, és érdekessége, hogy a frontember Horváth Boldizsár eredetileg egy női előadónak írta a dalt (mint az a dalszövegből is egyértelmű lesz), de végül annyira megtetszett neki, hogy inkább megtartotta magának. A klipet Bisztray Sándor rendezte, és először itt a Stenken lehet látni. 

Tovább

Amikor elvesztettük a józan eszünket a volt csajommal

2016. április 29., 09:45 Módosítva: 2016.04.29 12:06
228

Hamarosan megjelenik a második nagylemeze az Index idei dalversenyében a döntőbe kerülő Fran Palermónak, amiről most nálunk debütál egy új dal Yellow Man címmel.

Tovább

Kwabs is fellép a SZIN-en

2016. április 28., 16:27 Módosítva: 2016.04.28 17:41

Újabb nemzetközi névvel bővült az idei Szegedi Ifjúsági Napok fellépőgárdája. A ghánai származású, de londoni születésű Kwabs is koncertet ad az augusztus 24-28 között zajló fesztiválon. A zenész tavaly a Szigeten is fellépett, Szegeden a tavaly szeptemberben megjelent lemezét mutatja be a közönségnek.

Tovább

Ma magyar ballagódal, régen a koreai himnusz volt

2016. április 28., 13:21 Módosítva: 2020.04.28 12:55
2242

Ballagnak a diákok az egész országban, és a szívükbe markoló mély meghatottságtól talán fel sem tűnik nekik, hogy egy könnyűvérű nőkről és nemi szervekről szóló kocsmadalt énekelnek. Esetleg egy holland focihimnuszt. Sőt, hangosan beismerik: hamarosan mindannyian droidok lesznek.

Bár a mai ballagási énekek többsége búcsúzásról szóló népdal vagy popsláger, van néhány igen régi darab, amelynek nagyon különös a története. Ezeknek jártunk utána.

Tovább

Erős fájdalomcsillapítókat találtak Prince-nél

2016. április 28., 13:21 Módosítva: 2016.06.02 21:15
3

Vényköteles fájdalomcsillapítókat találtak Prince-nél a nyomozók, írja a CNN. Bár már korábban lehetett tudni, hogy a zenész csípőfájdalmai enyhítésére nagy dózisban fogyasztott egy Percocet nevű opioidot, egyelőre még mindig nem bizonyított, hogy ennek valóban köze lett volna a halálához.

A nyomozók továbbra is vizsgálják Prince halálának körülményeit, az idegenkezűséget és az öngyilkosságot azonban már kizárták, miután a boncolás során egyikre utaló nyomot sem találtak.

Tovább

Börtönbe mehet az Omega-tagokat verő taxis

2016. április 28., 10:12 Módosítva: 2016.04.28 17:25
60

Próbaidőn volt az Omega tagjait, Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet két éve súlyosan bántalmazó taxisofőr, kihallgatása után mégsem vették őrizetbe, írja a Blikk csütörtöki száma. A lap információi szerint így a felfüggesztett börtönbüntetését is le kell majd ülnie.

Az akkor 71 éves billentyűs és a 66 éves dobos két éve egy tatai koncertet követő hajnalban verte meg a taxis: Benkőnek a jobb tenyere és a bokája zúzódott meg, Debreczeninek a bal kézfeje és a nyaka sérült meg, valamint az orra is eltörött. Mindkettőjüket mentővel vitték kórházba.

Tovább

Meleg az énekes? Ki vagytok tiltva

2016. április 27., 20:24 Módosítva: 2016.04.28 07:19

A Mashrou’ Leila nevű libanoni zenekar április 29-én játszott volna Ammanban, azonban kedden a Facebookon közölték, hogy visszavonták az engedélyüket, így a jordániai koncert nem valósul meg - írja a Guardian. A 2008-ban alakult ötfős zenekar előszeretettel dolgoz fel olyan témákat, mint a homoszexualitás, nemek közötti egyenlőség valamint politikai és vallási szabadság, énekesük pedig maga is meleg és aktívan szerepet vállalt az LGBT jogokért való harcban a Közel Keleten. Zenéjüket többek között már az arab tavasz zenéjeként is definiálták.

A zenekar Facebook bejegyzése alapján a hivatalos indok a koncert elhalasztására az volt, hogy az Idegenforgalmi Minisztérium szerint a fellépésük sértette volna a hely hitelességét.  A zenekar korábban már háromszor lépett fel ugyanezen a helyen és minden alkalommal ugyanazt az engedélyezési procedúrát végezték el. A nem hivatalos indokot is megnevezték: a hirtelen változás valójában bizonyos hatóságok politikai nyomásgyakorlásának köszönhető.

Mashrou' Leila
Mashrou' Leila
Fotó: Wikipedia
Tovább

Akár ön is megveheti Prince villáját

2016. április 27., 18:43 Módosítva: 2016.06.02 21:15
15

Prince múlt heti halálát követően az Engel & Völkers ingatlanügynökség jelentette, hogy korábbi marbellai otthona továbbra is megvásárolható. Az Adorna Tierra névre hallgató „teljesen felújított és lenyűgöző” spanyolországi villát 5,3 millió euróért kínálják eladásra - írja a thelocal.es. Az ügynökség szóvivője elmondta, hogy Prince halála óta megnövekedett az érdeklődés az ingatlan iránt de az is kiderült, hogy a jelenlegi tulajdonos nem akarja elkapkodni az eladást, ugyanis szereti a helyszínt, a házat és azt is, hogy köze van Princehez.

A zenész 1990-ben egy itt adott koncerten szeretett bele Marbellába, főleg annak El Paraíso (Paradicsom) nevű részébe.  8 évvel később meg is vette a birtokot akkori feleségének, Mayte Garciának. Az ügynökség állítása szerint a villa emellett Prince több számához is inspirációként szolgált. A művész saját, jól felismerhető stílusában dekorálta ki a házat, a szobák lila színűre vannak festve, egy szekrényen pedig díszes védjegye található.

Tovább

Magyar volt a lant Jimi Hendrixe

2016. április 26., 16:54 Módosítva: 2016.04.26 19:07
117
  • Van egy lengyel mondás: Bakfark után nyúlni a lanthoz. Azt jelenti, valami olyasmire vállalkozni, ami valószínűleg nem fog sikerülni.
  • A világ legfontosabb zenei adatbázisa, az Allmusic szerint Valentin Bakfark volt a legnagyobb lantos a XVI. században. 
  • A Spotify top5-ös listája szerint a legtöbb Bakfarkot hallgató városok között egy magyar sincs.

Hogy mire akarok ezzel kilyukadni? Hogy hahó! Az első igazi magyar zeneszerző nem csak azért fontos, mert magyar volt, hanem mert nemzetközi mércével mérve is tényleg nagyszerűeket alkotott. Na de ki is ez a Bakfark Bálint, akit a maga korábban leginkább Valentin Bakfarként ismert a világ, s akit külföldön talán ma is többre becsülnek, mint idehaza?

Tovább

Eltűnni lassan, az lenne szép

2016. április 26., 15:23 Módosítva: 2016.04.26 17:47
140

Barkóczi Noémi 12 évesen kezdett el klasszikus gitárt tanulni, de hamar elkezdett feldolgozásokat játszani, 15 éves korában pedig egy barátnője hatására elkezdett saját dalokat is írni, saját bevallása szerint

töménytelen tinédzseres világfájdalommal.

A Nem vagyok itt az első, hivatalos lemeze, eddig a Bandcampre pakolta fel a hanganyagait. Ez a lemez tulajdonképpen egy válogatás az utóbbi 5 évben felvett dalaiból. 

Fotó: Fülöp Dániel

A dalokat Puha Szabinál vették fel az 1G Studios-ban. A végső hangszerelés és keverés pedig Szőke Barna segítségével születettek. Barna ugye MYGL néven saját zenét is csinál, ráadásul zenész és producer volt a nemrég szintén nálunk debütált Hó Márton és a Jégkorszak lemezen is, aminek hogy, hogy nem, az lett a címe, hogy Itt vagyunk. Barkóczi lemezéről egy számot az Index-olvasó is ismerhet, az Üzenet a nyúlnak egy másik, MYGL-féle elektronikus változatában bekerült a legutóbbi Dalversenyünkbe.

Tovább

Lukácsnak csak sokadjára ment a vizelés

2016. április 26., 12:04 Módosítva: 2016.04.26 19:07
3367

Alföldi gyerek címmel jelentette meg ma a Tankcsapda legújabb klipjét/nótáját, ami nem egy lemezre készült, hanem a május 13-án megjelenő, elég hülye című, Három Rohadék Rockcsempész című dokumentumfilmhez. A filmet Lévai Balázs rendezte, és a zenekar fennállásának 25. évéről szól, moziban összesen kétszer mutatják be, egyszer az Urániában, egyszer pedig a debreceni Apolló moziban, egyébként meg DVD-n lesz elérhető, a MOL-kutakon. A két bemutatóra korlátozott számban jegyeket lehet nyerni különböző csatornákon.

Tovább

Todd Terje Budapestre jön

2016. április 26., 10:43 Módosítva: 2016.06.30 16:32
166

Idén is lesz Budapest Essentials, az urbánus fesztivál lassan elkezdi bejelenteni a fellépőit. A több helyszínen temérdek programot kínáló rendezvényen tavaly Gold Pandát, Solomunt, és a sajnálatosan elmaradt La Roux-t és Duke Dumontot tudta gurítani, idén viszont biztos, hogy lesz Todd Terje, a Pálfi György-filmek zenéiből is ismerhető Amon Tobin, valamint a német DJ Koze is.

Tovább

Múzeum lesz Prince birtokából

2016. április 26., 08:54 Módosítva: 2016.04.26 14:47

A zenész sógora jelentette be, hogy a Paisley Park nevű birtokot – amiben Prince stúdiója is volt –, múzeummá szeretnék átalakítani, hogy ezzel is a rajongóknak kedvezzenek, írja a Variety. Az ötlet nem új, Prince-nek már korábban is megvolt az az álma, hogy a stúdiója olyan legyen, mint Elvis Gracelandje, azaz, hogy bármikor látogatható lenne.

Tovább

Lassan vége az ingyenes zenehallgatásnak

2016. április 25., 16:00 Módosítva: 2017.02.21 09:09
178
Egyre többen hallgatunk zenét streamingszolgáltatásokon keresztül, és szép lassan a zeneipar is kezd ráébredni, hogy az elhaló lemezeladások után ez lehet a financiális fellendülés egyetlen útja. Még sincs minden rendben, mert a kiadók és a szolgáltatók kihasználják az internetes jogrendszer adta kiskapukat, és így pont a zenészek húzzák a legrövidebbet. Ezért két éve az egyik magyar jogkezelő próbapert indított a Deezer ellen, és a bíróság nemrég az Előadóművészi Jogvédő Irodának adott igazat első fokon. Az ügy precedensértékű lehet itthon, de a helyzet megértéséhez feltétlenül érdemes megnézni a globális tendenciákat. Nagyon úgy néz ki, hogy mindenkinek kezd elege lenni a Youtube-ból és az ingyenes zenehallgatásból, mert annyira alacsonyak miatta az előadóknak kifizetett jogdíjak. Tíz pontba szedve megpróbáljuk elmagyarázni, miért fontos mérföldkő a per és a győzelem, illetve milyen folyamatok zajlanak a háttérben, ami hosszú távon mindenkit érint, aki az interneten szokott zenét hallgatni.

Pár hónapja az Előadóművészi Jogvédő Iroda (EJI) beperelte a Deezer streamingszolgáltatót, mondván, a piacra lépésük óta nem fizettek a zenék után az előadóknak. Azóta kijött az elsőfokú ítélet, ami az EJI-nek adott igazat. A sok szempontból precedensértékű ítélet nagyon komoly hiányosságokra mutat rá a magyar zeneiparban, és ember legyen a talpán, aki a zenei jogdíjak közismerten bonyolult világában képes igazságot tenni. Mi most megpróbáltuk, és tíz kérdés segítségével elmondunk mindent, amit erről az ügyről tudni kell.

Tovább

Tűsarkúban és vízipisztolyokkal a gonosz bohócok ellen

2016. április 25., 15:49 Módosítva: 2016.04.25 20:21
155

Tavaly nyáron szinte mindenki a Jurassic World főszereplőnőjét alakító Bryce Dallas Howard magassarkús alakításán pörgött, és most ugyanerre a vonatra ül fel a DembugZ klipje is, amelynek hősnője tűsarkúban és sokat láttató szerelésben vág neki kutyusa megmentésének.

A videójátékok világát idéző klip Garay Anna Elza és Varga WaTa Tamás DembugZ nevű projektjének debütáló dalához készült, amelyben az Irie Maffiából ismert Sena is közreműködött. A nyolcadik kerület peremterületein forgott klipet a Stenken lehet először megtekinteni.

Tovább

Selena Gomezt kitiltották Kínából

2016. április 25., 10:11 Módosítva: 2016.04.26 08:00
10

Kitiltották Kínából Selena Gomezt, mert az ország kommunista vezetése rájött, hogy a sztár 2014-ben a dalai lámával fotózkodott Vancouverben - írja az Uproxx.

Tovább

Váratlanul megjelent Beyoncé új lemeze, a Lemonade

2016. április 24., 11:22 Módosítva: 2016.04.24 16:52
3

Nagy meglepetésre megjelent Beyoncé új lemeze, a Lemonade. Az énekesnő egy nappal azelőtt adta ki az új slágerét, a Formationt, hogy a Super Bowl félidejében élőben is előadta azt. Azóta megy a spekuláció, hogy mikor jelenik meg a teljes album – erre mostanáig kellett várni.

Tovább