új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az influenszer fizetni is tud a chippel.

    Schumacher Vanda a minap a kezébe ültetett chip kapcsán vendégeskedett plasztikai sebészével, dr. Kárász Tamással a TV2Mokka című műsorában. Mint kiderült, az influenszer két évvel ezelőtt egy bulin döntötte el, hogy berakatja a számítástechnikai implantátumot, amellyel ő egyelőre csak fizetni tud, ám külföldön több funkcióját használják ki annak.

    A színésznő-műsorvezető Magyarországon a negyedik ember, aki rendelkezik ilyen chippel. Úgy látja, ennek az eszköznek fontos szerepe lesz a jövőben. Például az egészségügyet is forradalmasíthatja.

    „Ha teljesen őszinte vagyok, ez azért történt, mert az én akkori baráti társaságomban már volt három embernek ilyen chipje, és akkor a társaság többi része elhatározta, hogy nekünk is lesz. Egy bulis estén történt, megrendeltük és beültettük. Én abszolút nem bántam meg, mert

    rengetegszer rohanok, a táska alján van a telefonom, vagy a pénztárcám és ha vennék valamit, akkor elég csak odaérinteni. Nagyon-nagyon praktikus. De velem előfordult olyan is Amerikában, hogy kiraboltak, elvitték a telefonom, a bankkártyám, a pénzem. Bankkártya nélkül pedig külföldön nem tudsz venni telefont, telefon nélkül nem tudod letiltani a bankkártyád

    – mesélte Schumacher, hozzátéve, egy ilyen chipet általában 10-15 évente kell cserélni, a benne lévő elem ugyanis addig bírja, neki azonban hamarabb szüksége volt erre, mert tavaly autóbalesetet szenvedett. Bár az influenszer nem sérült meg a balesetben, a chip érzékelője igen.

     (via Ripost)

  • A Trónok harca sztárja már nem kesereg: megmutatta, ezt a férfit szereti Joe Jonastól való válása után.

    Rajongói legnagyobb meglepetésére Sophie Turner a minap Instagram-hivatalossá tette új párkapcsolatát. A Trónok harca sztárja egy lapozható bejegyzésben mutatta meg új párját mindössze néhány nappal azt követően, hogy hivatalosan is kimondták Joe Jonastól való válását.

    A 28 éves színésznő, akinek az énekestől két lánya született, Willa három-, Delphine pedig egyéves, a Mirror című brit napilap szerint egy arisztokrata származású ingatlanfejlesztővel, Peregrine Pearsonnal randizik.  

    A kétgyermekes édesanya már többször mutatkozott a férfival, de ez az első alkalom, hogy fotót posztolt róla.

    Az egykori Disney-sztár, Joe Jonas tavaly szeptemberben adta be a válókeresetet. A hivatalos iratokban pedig a házasság „helyrehozhatatlan megromlását” nevezte meg.

  • Íme az első felvételek a színész-producer és 19 évvel fiatalabb szerelmének esküvőjéről.

    arpaatilla.png
    Fotó: RTL

    Árpa Attila rosszullétet színlelve Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsor forgatásán kérte meg 19 évvel fiatalabb szerelme, Alexandra kezét, akivel aztán az esküvőjük sem volt mindennapi. A színész-producer augusztusban fogadott örök hűséget a sminkesként is ténykedő színésznőnek, akit már tíz éve ismer. Ez idő alatt többször szakítottak, ám sosem tudták teljesen elengedni egymást: akkor is tartották a kapcsolatot, amikor másokkal randiztak.

    A friss házasok az eljegyzésről, és filmes tematikájú esküvőjükről, melyről több videó is napvilágot látott és amelyet egy amerikai autólegenda, egy DeLorean, lézerkardozás, de még egy mandalóri is különlegessé tett, a Fókusz riportjában meséltek.

    „Szerintem egyikünk sem tudta úgy igazán, végleg elengedni a másikat, pedig szakítottunk néhányszor. Tíz év van mögöttünk. (...) Amikor egy másik párkapcsolatban éltem, ahol elvileg minden rendben volt, akkor is rá gondoltam, és nem azért, mert  gond volt azzal a párkapcsolattal, vagy azzal a nővel, hanem nem tudtam egyszerűen őt elfelejteni, kiverni a fejemből. Meg azokat az időket sem, amiket együtt töltöttünk, mert az volt a lényeg, hogy én mellette tudtam mindig önmagam lenni, vele tudtam a legnagyobbakat röhögni, meg enni, meg ...ni. Hát ezt a hármat, ami talán a legfontosabb” – magyarázta a színész, akinek az is fontos volt, hogy szíve választottját szerettei is elfogadják.

    „Azon a bizonyos kompatibilitási listában igenis benne van az, hogy például a lányommal jó viszonyban legyen. Ne féljen a kígyómtól, mert jó nagyra nőtt, na... és a macskákat is szeresse, tehát ne legyen lehetőleg allergiás a macskaszőrre. Vagy az én hülyeségeimre” – sorolta Árpa Attila, majd fiatal felesége elmondta, mi a véleménye arról a mondásról, miszerint felmelegítve csak a töltött káposzta jó.

    Rácáfolnék arra, hogy a felmelegített káposzta vagy leves nem ugyanaz, mert nálunk ez máshogy van. Nálunk ugyanaz!

    – szögezte le a színésznő, majd újdonsült férje hozzátette:

    Az a helyzet, hogy egyrészt egyáltalán nem rossz a felmelegített káposzta, sőt!

  • Az énekes úgy próbálta ledobni magáról az őt ölelgető Dóra Bélát, mint Toldi a nádi toportyánt, miközben a bíró folyamatosan ordított.

    vargaviktor.png
    Fotó: RTL

    Mint ismert, a Sztárbox harmadik élő adásában a férfiaké volt a főszerep. Az első összecsapás Varga Viktoré és Dóra Béláé volt, amely végül botrányba fulladt, az legalábbis biztos, hogy ez volt a bokszverseny eddigi legfurcsább mérkőzése, a színész ugyanis folyton ölelgette a vitézzé avatott énekest, aki emiatt eléggé kiakadt. Varga, akinek otthona a Duna áradása miatt veszélybe került, elmondta: undorodott ellenfelétől.

    „Utálok birkózni, meg utálom, ha egy férfi ölelget, csak a lányokat szeretem, ők ölelgessenek. Ezért kicsit undorodtam is, ez elrontotta a helyzetet. Ezért volt, hogy néha elvonultam hátra, és akkor szólt az edzőm, hogy: »Menjél vissza bokszolni!« De, mondom, ide!?” – magyarázta az énekes, aki a ringbe egyébként indián törzsfőnöknek öltözve, sámándobbal a kezében vonult be.

    A mérkőzés kapcsán Dóra Béla elmondta: két ütés között azért teltek ölelkezéssel az értékes másodpercek, mert így akart nyerni magának egy kis időt. Pontos ütésekből sem volt hiány, a bírók ráadásul nem is bírták pontozással eldönteni, ki a súlycsoport negyeddöntőjének vasárnap esti továbbjutója.

    Varga mindenesetre reménykedik abban, hogy ilyenben többé nem lesz része.

    Remélem, hogy most már férfiölelgetésben nem nagyon lesz részem, mert erre abszolút nem voltam felkészülve és nem is tudtam kezelni a helyzetet. Annyira zavart! Próbáltam mindig kimenekülni belőle, és akkor küldött vissza mindig az edző, hogy menjek vissza és bokszoljak, de mondom ölelget! Nem akar bokszolni, ölelget... 

    – emlékezett vissza Varga a Fókusz riportjában.

    Az énekes kedden az Instagram-oldalán is kommentálta a mérkőzést.

    Ez a fotó jellemezte legjobban a meccsünket. Dóra Béla 5mp-enként ölelget, én meg próbálom ledobni magamról, mint Toldi a nádi toportyánt, a bíró meg ordít!* szörnyű bunyó volt a kibontakozásom hátráltatása szempontjából, de sikerült, így talán az elődöntőben többet tudok szabályosan boxolni!

  • A fitneszlady legalább az esti edzésére is bemelegített.

    „Jön a Duna könyörtelenül!” – kezdte a közösségi oldalán Rubint Réka, aki az árvíz elleni védekezést segítve úgy döntött, gumicsizmát húz, s férjével, Schobert Norberttel ők is kiveszik a részüket az árvízvédelmi munkálatokból. A fitneszlady egy videót is megosztott arról, ahogy férjével homokzsákok pakolnak, melynél követőtáborát is arra buzdítja, hogy menjenek önkénteskedni. A Duna-menti területek egészén ugyanis készültség van az árvízveszély miatt, ami a napokban sújtja Közép-Európát és benne Magyarországot.

    Ne hátat fordítsunk egymásnak, hanem fogjunk össze és segítsünk! Óbudán, Szentendrén, Leányfalun... és az egész Dunakanyarban várják az önkéntesek segítségét! Gyertek! Minden kézre szükség van! Én a ma esti Rozsnyaira be vagyok melegítve

    – írta Rubint Réka, akinek videója az önkéntes munkájáról ide kattintva érhető el.

  • Elképesztő formában van a színésznő.

    Képernyőfotó 2024-09-17 - 13.59.36.png
    Fotó: justjared

    Hétfő este bemutatták az idei ősz egyik legjobban várt testhorrorját, a Szer című filmet. A Los Angeles-i premierre a főszereplő Demi Moore-t három lánya, a 36 éves Rumer, a 33 éves Scout, valamint a 30 éves Tallulah kísérte el, a vörös szőnyegen készített fotóik pedig hamar bejárták az internetet. Nem csak azért, mert ritka alkalmak egyike, hogy együtt mutatkoznak Moore Bruce Willistől született gyermekei, de az internetezők közül sokan nehezen akarták elhinni, hogy a 61 éves filmsztár lányaival, és nem húgaival érkezett az eseményre.

    „Fiatalabbnak néz ki, mint a lányai! Elképesztő!”

    „Demi és Bruce génállománya durva! Gyönyörű nők!”

    „Őrületes, milyen jól néz ki Demi. És ő mindhárom anyja!” – érkeztek a hozzászólások a képek alá, amelyen a másik két főszereplő, Margaret Qualley és Dennis Quaid is feltűnik.

  • Az énekesnő kicsattanó örömmel fogadta a felkérést.

    Hétfő délután kiderült, mely 10 híresség húz tánccipőt a Dancing with the Stars idén ősszel induló, 5. évadában. Szabó Zsófi, Hosszú Katinka és Kucsera Gábor mellett többek között Tóth Gabiért is szoríthatnak majd a nézők, aki versenytársaival ellentétben jól ismeri már profi táncpartnerét – szerelmével, Papp Máté Bencével lépnek majd színpadra. Az énekesnő szerint egyaránt lesz haszna és hátránya is annak, hogy munkakapcsolatnál szorosabb szálak fűzik őket egymáshoz.

    Előny lehet, hogy mi ismerjük egymást, mert már összeszokottabban tudunk egymással dolgozni. De azt ne felejtsük, hogy a Máté profi néptáncművész, és a latin tánc… a profi táncosoknak gyerekkoruk óta benne van a testükben. A Máté nagyon durván jól csinálja, megtanulta, ráérzett. Hiába néptáncos, ha valamit szorgalmasan csinálsz, fejlődsz, nem lesz nagy különbség

    – kezdte Tóth, aki azt is elárulta, miért vállalta el a TV2 felkérését.

    Ez a legnagyobb igen, amit valaha adtam. Eredetileg táncosnak készültem, de bizonyos egészségügyi okok úgy alakították, hogy az éneklésre került a fókusz” – mesélte, hozzátéve: reméli, tartalmas és látványos produkciókkal lephetik majd meg a nézőket, akiknek hátha így megenyhül a szívük – az elmúlt időszakban ugyanis egyáltalán nem bántak kesztyűs kézzel a párral.

    (via 24.hu.)

  • A fotós vlogjában elárulta, nehéz időszakon mentek keresztül családjával.

    Nánási Pál őszintén mesélt magánéleti nehézségeikről a Nánázsia című YouTube-sorozat hétfőn közzétett epizódjában. A fotós és családja általában videós blog formájában rögzíti és osztja meg külföldi kalandjaikat a nagyvilággal, ami az Ázsia Expressz forgatása alatt rövid időre szünetelt. Mint kiderült, a műsor háziasszonyához, Ördög Nórához kiutazott látogatóba férje és két gyermekük is, az intenzív videózás viszont egy időre abbamaradt.

    Az elmúlt pár napban kicsit kiszálltunk belőle. Ennek főleg én vagyok az oka. Kicsit besokalltam egyéb okból is, elég sok feszültség volt mostanában az életünkben. Nórival egyfolytában vitáztunk, egyfolytában küzdöttünk egymással és mindennel. Ott van még az a tény, hogy elképesztően sokan támadtak minket az utóbbi időben amiatt, hogy a gyerekeink így, a gyerekeink úgy…

    – kezdte a fotográfus bejelentkezését, majd úgy folytatta, ők ahogy az elmúlt években, úgy továbbra is jó döntésnek tartják, hogy szerepeltetik lányukat és fiukat.

    Bízunk abban, hogy ez így is van. Nyilván ez egy emberkísérlet, tehát azt nem tudjuk, hogy aztán ez bennük mit okoz. Tanulságos volt ez az elmúlt pár nap, mert én ezt feldobtam a gyerkőcöknél, hogy akkor most, ezen az utazáson nem vlogolunk, és abba is hagytuk. Ők meg őszintén meglepődtek, hogy de miért, ők ezt nagyon szerették és élvezték. Kicsit hiányolják is.

    Nánási autóban felmondott monológjában bevallotta, hogy már többször is felmerült közte és felesége között, hogy ők bűnösök-e emiatt, azt azonban nem tudja megérteni, miért ítélkeznek mások felettük, vagy szólnak bele saját, gyerekneveléssel kapcsolatos döntéseikbe.

    „Mi csak nagyon szeretjük ezt az életet, életmódot, az utazást, a gyerekeinkkel együtt enni, őket részévé tenni az életünknek. Rendkívül sok kétely, megválaszolatlan kérdés van ebben. […] Nagyon sajnáljuk, hogy ha az az életmód, amit mi választottunk, vagy azok az elvek, amik szerint mi éljük az életünket, sokaknak nem tetszik. Vállaljuk a felelősséget azért, amit csinálunk. Szerintem nekünk összesen ennyi a dolgunk, hogy a saját életünkért feleljünk. Így is bőven elég feladat ezt a két szép gyereket fölnevelni ebben az egyébként nem könnyű világban” – idézte szavait a 24.hu.

  • Nem is bírták ki könnyek nélkül, amikor először karjaikba vehették a kis Bencét.

    Immáron két hete, hogy szülővé vált Patai Anna és férje, szeptember 3-án megszületett kisfiuk, Bence. Az újdonsült anyuka most a Reggeli műsorvezetőinek mesélt gyermeke érkezéséről és arról, hogy telnek napjaik háromfős családként.

    „Csodás az első hét. Hál’ istennek nagyon sok segítséget kapok a férjemtől, családomtól, végül is császármetszéses szülés volt, úgyhogy tényleg szükséges az ágynyugalom” – kezdte a 25 éves énekesnő, aki pörgős személyiségével egyelőre nehezen éli meg, hogy pihenésre van ítélve, de reméli, advent időszakára az előadói és műsorvezetői munkájához is visszatérhet.

    „Ami egy kicsikét nehezebb, az az éjszakázás. Nyilván az ember számít arra, hogy egy pici babával folyamatosan fent vagyunk, éjszaka is, és ez így is szép és így kerek, viszont meg kell szokni.”

    Férje ahogy várandóssága alatt, úgy gyermekük világra jötte után is kiveszi a részét a teendőkből, amiért Patai nagyon hálás.

    „Tényleg társak vagyunk ebben, és egy igazi hős volt a szülés alatt is végig, fogta végig a kezemet 10 órán keresztül. Ott is próbált segíteni, támogatott, ahogy csak tudott. Ahogy a mellkasomra helyezték a picit, összenéztünk, és elkezdtek potyogni a könnyeink, olyan mérhetetlen örömöt éreztünk, amit nem lehet szavakba önteni” – mesélte párás tekintettel.

  • Barátságot kötött a két énekes.

    srámek zambo
    Fotó: TV2

    A Sztárban Sztár All Stars harmadik élő show-ja is lezajlott hétvégén, és a szereplők közül Zámbó Krisztián, illetve Peter Srámek is a legjobb formáját hozta eddig. Bár a két énekes között korábban történt már kisebb szóváltás, üzengetés, de úgy tűnik, a személyes találkozás összehozta őket. Zámbó Krisztián legújabb Instagram-bejegyzése arról árulkodik, hogy szoros barátságot kötöttek a vágsellyei születésű énekessel.

    Érdekes, hogy a legjobb barátok lettünk a műsorba s műsornak köszönhetően. Bár soha nem voltunk igazán rosszban, de az igaz, ami igaz, egy végtelenül jószívű srác

    – olvasható Zámbó posztjában, amelyben nem mellesleg rengeteg közös fotó látható róluk a kulisszák mögött.

  • Till Attila ritkán mesél magánéletéről, pedig feleségével, Krisztával három fiút nevelnek közösen. Andor és Simon már nagykorúak, míg a legkisebb, Félix is 16 éves lesz idén.

    „Ahogy minden szülőnek, nekem is voltak elképzeléseim arról, mi lesz majd a gyerekeinkből, milyen szakmát választanak, és milyen hobbit űznek szívesen. Meg kellett tanulnom elengedni ezeket a gondolatokat, hiszen nem feltétlenül úgy alakulnak a dolgok, ahogyan mi elterveztük. Nem is nyomasztom őket ilyenekkel; olykor kedvesen kérdezgetem, mondok ezt-azt, de sosem erőltettem rájuk semmit” – kezdte a Meglepetés magazinnak a műsorvezető, aki azt az elvet vallja, hogy a gyereknevelésben mindig az adott pillanatban kell jó döntéseket meghozni, majd arról is beszámolt, mennyire tartja szigorú apának magát.

    „És persze egy rendszert, keretet kell adni, amelyben élnek. Ebben sosem voltam túl jó, de az anyukájuk igen. Nem vagyok szigorú szülő, viszont nagyon hiszek abban, hogy a viselkedésminta kulcsfontosságú. Sokkal erősebb hatással van a gyerekekre az, amit tőlünk látnak, mint amit mondunk nekik. A gyerekek alapvetően úgy vannak beprogramozva, hogy bármit csinálnak, óhatatlanul utánozzák a szüleiket, ezt látom a saját gyerekeimen is.”

    Az Ázsia Expressz versenyzője büszke fiaira, akik közül egy már külföldre is költözött.

    „A két nagy már felnőtt, jönnek-mennek, próbálgatják a szárnyaikat. Andor Amszterdamban járt egyetemre, Simon hol itthon, hol a szerelménél alszik, egyedül a kicsi lakik még teljesen a családi fészekben. Mivel az egész egy folyamat, nem visel meg, hogy szépen lassan kirepülnek. Nagyon jó látni, ahogy fejlődnek és haladnak előre az életükben. Okos kis felnőttek lettek, nyitottan gondolkodnak a világról, ami jó visszaigazolás.”

    (via Story)

  • Ellopták a show-t.

    Rebel Wilson és kedvese a 2024-es Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon vettek részt szombat este, amely vörös szőnyeges eseményre először vitték el a kislányukat. Ahogy arról írtunk, az ausztrál színésznő gyermeke béranya segítségével világra jött, a kis Royce Lilly idén lesz két éves, és eddig még nem láthatták a rajongók egy ilyen nagy volumenű eseményen.

    Mint ismert, Wilson még a 2022 nyáran coming outolt, azóta pedig párjával, Ramona Agrumával már el is jegyezték egymást, közös életük pedig a kislányukkal vált teljessé. A szerelmesekről egyébként az a hír járja, hogy hamarosan szeretnék az esküvőjüket is megtartani, erről azonban részleteket még nem osztottak meg.

  • Rengeteget edzett az elmúlt hónapokban, így izgatottan várja, hogy élesben is bizonyíthasson.

    Vasárnap újabb hazai hírességek mérik össze erejüket és felkészültségüket a Ritz Levente Sportcsarnokban, köztük Földes Eszter, aki Lola ellen száll majd ringbe a Sztárbox negyedik negyeddöntőjében. A színésznő korábban elárulta, nehéz hónapokon van túl, így jól fog esni számára, hogy végre levezetheti a feszültséget.

    „Nagyon szeretnék megverni valakit. Sajnos most az van, hogy ez te leszel” – üzente ellenfelének Földes, aki a Meglepetés magazinnal megosztotta, mennyit is készül a mérkőzésre.

    A felkérés jókor jött, ezért rögtön igent mondtam. Rengeteget edzem, heti öt-nyolc alkalommal, amit nagyon élvezek.

    A színésznő úgy gondolja, nagy a teherbírása és nem tart az ütésektől sem, mindenesetre úgy döntött, hatéves kisfiát inkább nem viszi magával a helyszínre, Álmost ugyanis nem szeretné kitenni ilyen stresszhelyzetnek.

    „Felkészülten szállok a ringbe szeptember 22-én. A sérülés ugyan benne van a pakliban, de nem félek tőle. Ha lesz egy kis monokli az arcomon, a színházban majd lesminkelik” – idézte szavait a Blikk.

  • Hamarosan az 50. házassági évfordulójukat ünneplik.

    Szikora Róbert a napokban az Adom a napon című műsorban vendégeskedett, ahol ritkán mutatkozó párjáról is kérdezte Geszti Péter. Mint kiderült, az R-GO frontembere és felesége, Zsuzsa rövidesen a 50. házassági évfordulójukat ünneplik, de nem szeretnének nagy felhajtást rendezni még az aranylakodalmuk kedvéért sem. Ehelyett inkább otthonukban, kettesben töltik majd a jeles napot.

    „Úgy rejtegeted, mint Columbo a sajátját. Nem akarod, hogy őt megismerje a nyilvánosság, vagy ő kerüli a szereplést?” – tette fel a kérdést Geszti Péter, mire Szikora bevallotta: utóbbi az igazság feleségével kapcsolatban.

    A Jóistennek egy adománya volt ő, és nem bízta a véletlenre, a másik utcában lakott (Rákospalotán). Azóta ő az én szerelmem, üzlettársam, életem párja. 

    – magyarázta az énekes, aki nagy összhangban él a feleségével, igaz a negatív kritikákat még tőle is nehezen viseli.

  • Fontos lépés előtt áll az üzletember lánya, Szimóna.

    Ahogy arról korábban írtunkAz Álommeló és a Cápák között című műsorokból ismert Balogh Levente lánya nemrégiben befejezte a tanulmányait és hivatalosan is okleveles pszichológus lett. Szimóna az Egy ritmusban című YouTube-műsorban arról is beszélt, hogy apjával ellentétben nem az üzleti világban képzeli el a jövőjét, de ebből nem volt köztük konfliktus, hisz belátták, így lesz mindenkinek a legjobb.

    Balogh Szimóna a beszélgetésben elmondta, hogy éppen most készül leválni a szüleiről:

    Most kezdem a szakmám, a jövő héten lesz az első napom a pszichiátrián és egy másik iskolát is elkezdek. Sokan mondták, hogy miért az állami szférába megyek, miért nem a magánegészségügyben helyezkedem el, de nekem erre az a válaszom, hogy inkább hiteles szeretnék lenni, mint sok pénzt keresni. Számomra most az a fontos, hogy meglépjek minden lépcsőfokot, és nem stresszelek rá arra, hogy nem fogok tudni olyan életszínvonalat teremteni, mint amit édesapámtól megkaptam

    idézte a 24.hu a fiatal lányt.