új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Szerencsekerék háziasszonya egy igazi paradicsomi helyre utazott újdonsült férjével, Benjáminnal.

    Sydney van den bosch szeptember végén hivatalosan is összekötötte életét szerelmével, Kaszás Benjáminnal. A Szerencsekerék szerencselánya a Balatonnál fogadott örök hűséget a teniszedzőnek, akivel azóta egy igazi paradicsomi helyen, a Maldív-szigeteken töltik mézesheteiket.

    A 2014-es Miss Earth Hungary győztese a nászútján sem hanyagolja népes követőtáborát: sorban osztja meg a lenyűgözőbbnél lenyűgözőbb felvételeket romantikus napjaikról.

    Mi összetartozunk

    – írta Sydney van den Bosch eredetileg angolul a lapozható bejegyzésében, amely ide kattintva érhető el.

  • A Sztárban sztár legújabb évadának köszönhetően záporoznak az ajánlatok az énekeshez.

    peter sramek (2)
    Fotó: TV2

    Peter Srámek hétről hétre kápráztatja el a nézőket produkcióival a TV2 Sztárban Sztár All Stars című műsorában. A 31 éves énekesnek még Zámbó Krisztiánnal is sikerült rendeznie viszonyát a színfalak mögött, és azóta szoros barátságot kötöttek egymással. Most azonban a Borsnak azt is elárulta, hogy a műsornak köszönhetően számos üzenetet, szerelmes leveleket kap a női rajongóitól. Megjegyezte, bár eddig sem panaszkodott, de ez most már „tényleg őrület”.

    Nagyon sokan azért írnak, mert tetszett a produkcióm, de a legtöbben szeretnének velem találkozni, megismerkedni velem, közös fotót, dedikálást. Nem mondom, ezek a levelek nagyon jólesnek, hálás vagyok érte! Olyan rajongóim is vannak, akik pedig úgy látszik, életre szóló Srámeket szeretnének, mert magukra tetováltatják az aláírásomat, vagy egy dalomból egy részletet

    – magyarázta az énekes, aki számára a mai napig elképesztő, hogy valaki miatta ilyenre is képes.

    Nekem már ez is elég szürreális, főleg, amikor jönnek és megmutatják a végeredményt. De a legkeményebb, hogy egy édesapa felajánlotta a lányát, aki nagy rajongóm, hogy akár feleségül is vehetem...

    A vágsellyei születésű énekes ugyanakkor megjegyezte, sosem élne ezekhez hasonló ajánlatokkal, de azt sem tagadja, hogy volt már olyan  szimpatikus rajongója, akivel elment vacsorázni. Azt viszont sosem hagyja, hogy a partnere fizessen, ebben régimódinak tartja magát.

  • Közösségi oldalán jelentkezett be az Amerikában élő tévés.

    118004789 2039647156166266 6465217741549458689 o
    Fotó: Gombos Edina / Facebook

    Ahogy arról az Indexen is beszámoltunk, ötös, vagyis a legveszélyesebb kategóriába lépett a Milton hurrikán, ami az alig két hete pusztító Helene hurrikán után a következő természeti katasztrófa, amely lecsap az Egyesült Államokban a floridai partoknál. A veszélyes természeti jelenség szerdán érhet az említett térségbe, ahol az Aktív egykori műsorvezetője, Gombos Edina is él férjével és két gyermekével már közel tíz éve. Arról, hogy hogyan készülnek fel hurrikánra, közösségi oldalán mesélt a korábbi tévés:

    Újabb hurrikán érkezik, ami már csak azért is meglepő, mert ugye alig tíz nappal ezelőtt Florida nyugati oldalát, még inkább Észak-Karolina egyes részeit teljesen átrendezte a Helene hurrikán. Ez a mostani Milton más útvonalon halad majd, bennünket is érint

    – kezdte Instagram-videójában Gombos, majd így folytatta:

    Van három napunk felkészülni rá, épp most már a benzinkútnál vagyok, megtankolom az autómat, ez is a felkészülés része. Hogy hogyan zajlik ez az egész ilyenkor, azt majd megmutatom nektek a következő videómban, mert hogy óráról órára közvetítem majd az eseményeket. Úgy láthatjátok majd a felkészülésünket, azt is, amikor megérkezik a hurrikán. És amikor elvonult, akkor kimegyek a városba szétnézni, hogy mit hagy maga után.

    (via 24.hu)

  • Alig néhányan maradtak már csak versenyben.

    Egyre csak fogyatkozik a társaság Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorban, melynek hétfői adásában Bíró Bea és Hevér Gábor gyilkospárosa megölték Megyeri Csillát. A nap hátralévő részében egyikük sem keveredett gyanúba, így az esti kerekasztal szertartáson bátran merhettek másokat vádolni. 

    Vályi István a legutóbbi magánakciójának köszönhetően előlépett az elsők közé a gyanúsítottak sorában, de még így is Hermányi Mariann bűnösségében bíztak a legtöbben, ezért végül őt szavazták ki a műsorból. A színésznő utólag bevallotta, megrendítő volt számára a játék, de büszke arra, hogy mindent megtett azért, hogy „ellenszélben is legtovább hajózzon”.

    Drága árulók! Nagyon köszönöm nektek ezt a játékot, mert ti tanítottátok a legtöbbet arról, hogy hogyan működik egy társadalom, hogyan működnek az emberek, hogyan működöm én. Ti kiválasztottatok egy szerepre engem, ami nem volt hálás. Ez azt jelenti, hogy én voltam a pajzsotok. Kemény, kemény játék volt, de köszönöm nektek. Illetve drága ártatlanok, azt kívánom nektek, hogy egyszer majd, amikor a fejetek befejezi a forgást, akkor az arcotok ismét előre néz majd. Ártatlanok, eggyel kevesebben vagytok

    – mondta a búcsúbeszédében Hermányi Mariann, majd maga mögött hagyta a döbbent társaságot.

  • Még nem tartja elég érettnek gyermekeit a szülőségre.

    DSC2663
    Fotó: Kaszás Tamás / Velvet

    Gáspár Bea a TV2 Titkok Ramónával című műsorának vendégeként beszélget majd Lékai-Kiss Ramónával. Az adás beharangozójából kiderült, hogy a salgótarjáni showman felesége arról is mesélt, hogyan élte meg, hogy fiatalon édesanya lett. Bár  időközeben a lányai, Evelin és Virág is felcseperedtek, arról hallani sem szeretne, hogy a közeljövőben nagymama legyen.

    Húszéves voltam, amikor Evelin született, ez egy ilyen fiatal felnőttkor. Én mondjuk, nem tudnám elképzelni, hogy a gyerekeim szüljenek, – még akkor sem, hogyha Evelin harminc éves. Mert még nem érettek rá, egyik sem. Én sem voltam rá érett, és akkor sokat lepasszoltam Evelint anyuhoz. Ezért egy kicsit lelkifurdalásom is van. Mert amikor Evelin baba volt, megszületett és sírt, én nem tudtam, hogy mi baja van

    – emlékezett vissza Gáspár Bea, aki fiatal szülőként abba a furcsa helyzetbe került, hogy az ő és a férje családja nem jöttek ki jól egymással.

    Az én családom anyagi helyzete meg sem közelítette a Győző családjának anyagi helyzetét. Ennél fogva ugye mindent ők akartak így az uralmuk alatt tartani, hogy nekik van pénzük. Volt egy olyan pillanat, amikor az Evelin megszületett, hogy azt mondták, »ide többet anyukádék ne jöjjenek«.

  • Úgy ünnepeltek, mintha már legalább 20 éve együtt lennének.

    Halle Berry maga sem hitte volna, hogy eljön ez a pillanat, de mostani párkapcsolata túlélte a vízválasztó harmadik évet. Az 58 éves Oscar-díjas színésznő úgy meséli, voltak ugyan hosszabb viszonyai, de egyik sem sem tartott ennyi ideig, ezért nagyon boldog, hogy Van Hunttal való kapcsolata kiállta ezt a próbát. 

    A Macskanő sztárja 2020 óta alkot egy párt az 54 éves énekes-dalszerzővel.

    Ez életem leghosszabb kapcsolata. Három évnél tovább nem tudok jutni. Amikor elértük a négy évet, úgy ünnepeltük, mintha huszadik éve lettünk volna házasok, nekem személy szerint ez ennyire nagy dolog volt

    – mesélte Berry a minap az Armchair Expert podcast vendégeként, hozzátéve, ő és párja is tartottak attól, hogy szakítást hoz magával számukra a vízválasztó harmadik évforduló.

    Mindketten féltünk. Ő várta az elkerülhetetlent, én meg úgy voltam vele, hadd történjen meg, aminek meg kell. Mert én három évnél nem bírom tovább. Akkora nagy megkönnyebbülés volt, mondtam is, hogy igen, meg tudom csinálni ezt a párkapcsolat dolgot. (...) Ő az én emberem. Ő egy nyugodt ember, ő minden, amiről álmodtam, amit kerestem, amire szükségem volt

    – áradozott szerelméről a színésznő, aki sokáig úgy érezte, szingli anyukaként éli majd le az életét, aztán megjelent Van Hunt, akiről szent meggyőződése, hogy neki teremtették.

    Halle Berry-nek két gyermeke született a korábbi kapcsolataiból. Tizenhat éves lányát, Nahlát Gabriel Aubryvel közösen neveli, 11 éves fiát, Maceót pedig exférjével, Oliver Martinezzel.

    (via Independent )

  • Földes Eszterrel mérkőzik meg. 

    A Sztárbox hatodik versenynapján, azaz múlt vasárnap derült ki, hogy október 20-án Kustánczi Lia is az RTL bokszversenyének szorítójába lép. Már az sem titok, hogy a Szuperanyák mérkőzésén a lemezlovasként nemzetközi sikereket arató 40 éves modell ellenfele Földes Eszter színésznő lesz, aki alulmaradt Lolával szemben a női pehelysúly kategóriában.

    Kustánczi elárulta: nehéz volt neki titkolni, hogy intenzív edzésekkel töltötte az utóbbi hónapokat, ugyanis ő lépett volna ringbe, ha esetleg az történik a hölgyek bármelyikével, mint ami Pápai Jocival és Henry Kettnerrel is. Az üzletasszony, akinek kisfia április elején lett egyéves, nem szerette volna, hogy a benne lévő energia és elszántság kárba vesszen.

    „Pár nappal ezelőtt derült ki, hogy megmérettetem magam a Sztárboxban, várom már, hogy a szorítóba lépjek. Nagyon szeretek sportolni, ám a gyereknevelés és a sok egyéb teendőm miatt valószínűleg sosem vettem volna rá magam a napi edzésre, ha nincs a Sztárbox, ezért pedig végtelenül hálás vagyok. Voltak mélypontok és magaslatok a felkészülés során, a boksz egy csodás sport, de többször le kellett győznöm magamat. Valljuk be, nem a mindennapi rutin része, hogy az embert megütik, meg kellett tanulnom ütni és ütéseket kapni, talán ez volt a legnehezebb” – fejtette ki az nlc.hu-nak Kustánczi, aki nehezen titkolta, mire készül, főleg annak tudatában, hogy nem volt biztos, hogy látni fogják őt a nézők. 

    Megterhelő volt lelkileg, hogy nem beszélhettem róla senkinek, meg persze az is, hogy nem tudtam, ringbe fogok-e lépni egyáltalán. Nagyon nehéz megtartani a motivációt is, hiszen ha nem mérkőzhetek meg egy igazi meccsen, akkor magamnak sem tudok bizonyítani. Szerencsére úgy alakult, hogy végre megtapasztalhatom, milyen is az éles boksz. Most, hogy tudom, két hét múlva meccsem lesz, kicsit újra át kellett rendeznem a napirendemet, de teljes gőzzel készülök, mindent megteszek a győzelemért

    – szögezte le a büszke édesanya, aki edzéseiről sejtelmesen posztolt is.

  • A műsorvezetőnő úgy véli, ha jövőre szeretnének összeházasodni, már el vannak késve, de nem is szeretnék elkapkodni az esküvőszervezést.

    Képernyőkép 2024-10-08 110648.png
    Fotó: RTL

    Nádai Anikó és vőlegénye, Hajmásy Péter a minap ünnepelték meg, hogy immár négy éve egy párt alkotnak, s bár azt tervezték, hogy az építkezést követően sort kerítenek az esküvőjükre, a ceremóniát megint elhalasztották. A műsorvezetőnő idén áprilisban egyszer már nyilatkozott arról, hogy a házasságkötést eltolják 2025-re, mert túl sok mindenre kell koncentrálniuk egyszerre. S bár néhány héttel ezelőtt teljesen kész lett álmaik ingatlana, az esküvőt mégsem jövőre, hanem 2026-ra időzítik.

    Az építkezés sokba került, nem ragaszkodunk görcsösen a házassághoz. Van egy közös gyermekünk, ami sokkal erősebb kötelék, de szeretnénk majd a barátainkkal megünnepelni a szerelmünket. Nem akarom elkapkodni a szervezést, nem vagyok jártas benne. Ha valamit csinálok, akkor azt százszázalékosan teszem. Ha jövőre szeretnénk összeházasodni, már el vagyunk késve, alig vannak szabad időpontok, ezért a reális dátum 2026. Családilag az én oldalamról csak a nagymamám él, nekem már fent vannak az őrangyalaim. Emiatt szomorú vagyok, de cserébe az élet minden más területén boldogság jutott

    – árulta el a Meglepetés magazinnak a tévés, aki bővebb betekintést engedett mindennapjaikba.

    „Az én oldalamról nincs segítség, édesanyám sajnos már nem él. A támogatás Peti szüleire hárul, akikre maximálisan számíthatunk. Ilyenkor a mama főz, a papa pedig mesét olvas, nagyszerűen felosztják a feladatokat. Ebben mi is hasonlóan működünk, nálunk is megvan, kinek mi a teendője. Peti a felelős a kutyáért, az én reszortom a bevásárlás, a főzés és a takarítás. A gyerekekkel való feladatokat pedig egyenlő arányban osztjuk el, beleértve az éjszakázást: Alex minden éjjel felébred, felváltva kelünk fel hozzá. Bízom benne, hogy hamar túllendülünk ezen az időszakon” – idézte Nádai szavait a Blikk.

    Nádai Anikó és Hajmásy Péter 2022 januárja óta járnak jegyben. Szerelmük gyümölcseként abban az évben egy kisfiuk is született, akinek az Alex nevet választották.

  • Béres örömében olyan gyorsan futott Sáfrányhoz, hogy az őt követő operatőr nagyot zakózott.

    Utolsó szakaszához, a döntő hetéhez érkezett az Ázsia Expressz ötödik évada, vagyis napokon belül kiderül, melyik páros nyeri meg a 15 millió forintos fődíjat. Az utazós reality véghajrájában az izgalmat tovább fokozta, hogy a hétfő esti adásban egy különleges Joker játék során további 1 millió forintot nyerhetett az egyik páros. Mivel Krausz Gábor és Mikes Anna értek célba utolsóként, ők ebből kimaradtak, L.L. Junior és Dárdai Blanka, Jolly és Szuperák Barbie, valamint Sáfrány Emese és Béres Anett azonban mindent igyekezett megtenni azért, hogy megszerezzék az egymillió forintot jelképező aranysárkányt.

    A feladat az volt, hogy a párosok egyik tagjának egy falon kellett tartania magát, miközben másikuk jól elrejtett tárgyak után kutatott a közeli parkban. Minél több tárgyra bukkantak a fákon és a földön, annál több kapaszkodót vehettek ki ellenfeleik keze és lába alól.

    Bár Béres Anett meglehetősen lassan érzett rá a játékra, hiszen a fotókon látható tárgyakat csak nehezen találta meg, ám mégis őket illette az aranysárkány, Sáfrány Emese bírta ugyanis a legtovább tartani magát a falon. Az aranysárkánnyal járó 1 millió forint akkor is megilleti őket, ha a kalandrealityt végül nem ők nyerik meg. Béres annyira örült a győzelemnek, hogy sebesen futott Ördög Nóráékhoz – az őt követő operatőr el is vágódott közben.

    A párokat ezt követően szétválasztották. Ördög Nóra elárulta: ezúttal nem párcserével nehezítik a játékosok dolgát, hanem azzal, hogy teljesen egyedül kell helytállniuk egy napig. Míg a párosok egyik tagja futóként kap küldetéseket, addig a másikuk bástyaként vesz részt a játékokban Ördög Nóránál.

  • Úgy tűnik, ismét lesújtott a Nyerő Páros átka.

    Boráros Gábor és Jákli Mónika neve a tévénézőknek leginkább a Nyerő Párosból lehet ismerős, a csallóközi MMA-harcos és influenszer kedvese ugyanis úgy döntöttek, a sztárpárshow 2023-as évadában próbára teszik 11 éve tartó szerelmüket. Egészen a harmadik helyig meneteltek, játék közben pedig egy terhességi tesztre is szükségük volt, Jákli Mónika ugyanis meg volt győződve arról, hogy teherbe esett.

    A forgatáson azt sem tartották titokban, hogy kapcsolatuk nehéz időket is megélt. Mint kiderült, a küzdősportoló korábban hűtlen volt Jáklihoz, aki csak akkor szerzett tudomást Boráros félrekacsintgatásáról, amikor a szülőszobán volt, s első közös gyermeküknek készült életet adni.

    Jákli Mónika akkor megbocsátotta Boráros Gábor félrelépését, közös kislányuk, Zora érdekében is adott az MMA-harcosnak egy esélyt. Mostanra azonban úgy tűnik, már nem alkotnak egy párt, jóllehet néhány hónappal ezelőtt költöztek be új, közös otthonukba. Időközben a közös fotóik is eltűntek az Instagramról.

    A Bors szerint ezúttal főként az influenszer az, aki más oldalán keresi a boldogságot, ami a Reddit-felhasználóknak is szemet szúrt, akik rendesen kivesézték, hogy Jákli több olyan fotót is közzétett magáról, amelyeket előtte egy másik férfi rakott ki róla néhány szívecske kíséretében. A lap szerint az influenszer szívének választottja egy szlovák férfi lehet, aki ajándékokkal halmozza el őt, de az utóbbi időben Borárost is egy másik nővel látták.

    Egyelőre egyik fél sem erősítette meg a szakítás hírét. A Bors azt írja, Boráros Gábor és Jákli Mónika a 15. pár, akik szakítottak a Nyerő Párosban való szereplésüket követően.

  • Extrém külsőre váltott a ValóVilág 12. évadának szőkesége, amióta zátonyra futott a románca villabéli szerelmével.

    Mióta véget ért a ValóVilág 12. évada, Váradi Bettina Dorka, azaz VV Dorka gőzerővel azon dolgozott, hogy az Instagramon és a TikTokon is népes követőtábora legyen, akiket párjával, VV Duduval, azaz Bottlik Dáviddal karöltve rendszeresen szórakoztatott élő bejelentkezésekkel és kérdezz-felelek játékokkal. Az egykori villalakó nem sokkal a valóságshow-t követően össze is költözött Duduval, hiszen úgy érezték, kamerák előtt szövődött szerelmüket ideje új szintre emelni egy közös albérlettel. Dorka korábban egy ígéretgyűrűt is kapott a Szingli vagy svindli című műsort is megjárt fiatalembertől, ám úgy tűnik, a románc mostanra zátonyra futott, Dorka legalábbis a korlátozott ideig elérhető Instagram-történeteiben több alkalommal is erről tájékoztatta követőit. 

    A szőkeség rövid soraival arra utalt, hogy párja hűtlen volt hozzá, pedig a villában már az esküvőjüket tervezték. A fiatalok közös képei is eltűntek a közösségi platformról, Dorka azonban a jelek szerint igyekszik nem keseregni a szakítás miatt.

    Ha az ember nincs jó passzban, akkor arra van szüksége, hogy azt tegye, amit szeret. Nekem ilyen a szépítkezés

    – olvasható a volt villalakó posztjában, aki a jelek szerint a műsor óta újra póthajat rakatott magának, ahogy a játék során hanyagolt műszempillái is a régiek, a róla készült legfrissebb felvételeken azonban alig lehet felismerni, az RTL+ nézői legalábbis nem ilyen extrém külsővel szokhatták meg a fiatal hírességet.

  • Igencsak megosztja a TikTok felhasználóit az a sajátos recept, amelyet Dua Lipa osztott meg a minap a platformon. Az énekesnő egy rövid videóban mutatta meg kedvenc koktélját, amelyet feltehetően ő maga álmodott meg, asztalszomszédjai ugyanis csak csodálkoztak, miközben elkészítette, majd elfogyasztotta azt.

    Mindenki engem bámul. Egy nőnek ott hátul fogalma sincs, mi a fenét művelek

    – magyarázta a Dance The Night című előadója, aki tényleg nem mindennapi hozzávalókat használt a frissítőhöz: egy jéggel teli pohárba diétás kólát öntött, majd rácsurgatta a savanyú uborkája levét. Egy kisebb adag aztán a jalapeño paprika levéből is került az italba, néhány uborka- és csilipaprika-szelet mellett.

    Az énekesnő videója eddig 4,3 milliós megtekintésnél jár, a TikTok-felhasználók azonban a kommentek tanúsága szerint nehezen térnek napirendre az üdítőrecepttől. De nem ez az első alkalom, hogy Dua Lipa megosztotta az internet népét: az énekesnő tavaly a főzőtudományával, pontosabban kivételes grillezési módszerével hívta fel magára a figyelmet.

     (via Unilad)

  • Egy 29 éves brit nő nem mindennapi módon akkor találta meg élete párját, amikor a legkevésbé sem számított rá. Lucy Downes-t ráadásul nem is akkor találta el ámor nyila, amikor kimozdult otthonról, hanem akkor, amikor a TikTokon indított élő adást, hogy egy kicsit szórakozzon.

    A fiatal nő úgy meséli, néhány évvel ezelőtt azért kezdett el videókat megosztani magáról a TikTokon, hogy elüsse az időt, hiszen nehezen viselte, hogy véget ért 9 éve tartó komoly kapcsolata. Aztán az élő bejelentkezéseikor észrevette, hogy van egy állandó nézője a 34 éves Glenny Phillip személyében, akivel aztán el is kezdett üzeneteket váltani. A fiatalemberrel hamar megtalálta a közös hangot, s még az sem keserítette el, amikor kiderült, hogy Phillip a Karib-tenger térségében, Saint Kitts országában él, azaz több mint 6400 kilométerre vannak egymástól. 

    Az első személyes találkozásra egy évet kellett várniuk, hiszen mindkettejüknek pénzt kellett megtakarítaniuk. A nő azt is kivárta, hogy legyen vevő a házára. A férfi utazott Downeshoz az Egyesült Királyságba, ahol első körben hat hónapot töltött, hiszen nem volt vízuma. A nő aztán visszakísérte a férfit a hazájába, ahol két hetet tervezett tölteni. Itt került sor a lánykérésre, Phillip ugyanis ilyen hamar elérkezettnek látta az időt ahhoz, hogy kapcsolatukat eljegyzéssel is megerősítsék. Ezt követően tíz hosszú hónapot külön töltöttek.

    Bár Downes és Phillip kapcsolatában sokan kételkednek, ők sosem érezték magukat boldogabbnak. Idén novemberben pedig annak ellenére is összeházasodnak, hogy ismerőseiktől azt is megkapták már, hogy a férfi csak azért van Downesszal, hogy vízumhoz juthasson – írja a Yahoo News.