Olga, Liliána
13 °C
24 °C

Videó

TUSVÁNYOS 2017

nemrég

Az új 100E a Deákról megy Ferihegyre, mi pedig megversenyeztettük: taxival és a régi BKV-s módon is kimentünk a reptérre. Szerencsénk volt, de végre örülhetünk egy budapesti fejlesztésnek.

A vizes vb első napjaiban még jó pár külföldi futhat bele a kormánypropagandába. De vajon hogy magyaráznánk el nekik, mi ez? Fogtunk egy rejtett kamerát, két turistát, és megnéztük!

A kormányhivatal szerint 69 fát, légi felvételek tanúsága szerint a 3,2 hektáros telken lévő erdő jelentős részét kivágták a józsefvárosi önkormányzat káptalanfüredi táborában, mert ott sportcsarnokot építenek.

VIZES VB

 • Most megtudhatja, mi a gyilkos tanévnyitó titka!

  Most megtudhatja, mi a gyilkos tanévnyitó titka!

  2015.09.01. 07:37 Módosítva: 2015-12-30 09:47:43
  5998
  Nem könnyű kicsinálni a gyerekeket egy tanévnyitón, de szerencsére a legtöbb iskolának sikerül. Ismerje meg a tökéletes módszert!
 • 2015. szeptember 2., 13:47

  Önkéntes orvosok teszik, amit az államnak kellene Önkéntes orvosok teszik, amit az államnak kellene

  Önkéntes orvosok, ápolók kezelik a Nyugati tranzitzónájában a menekülteket. Az állam nem siet, a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesülete, a Vöröskereszt és a Migration Aid viszont ott van. Főleg gyógyszer kellene.
 • 2015. augusztus 31., 23:51

  Ilyen volt belülről a bécsi menekültvonat Ilyen volt belülről a bécsi menekültvonat

  Végignyomorogtuk a vonatot, amin több száz migráns indult útnak Németország felé. Hegyeshalomnál kavarodás, Bécsben ételosztás várta őket, de hálásak a magyaroknak, akik segítettek nekik.
 • 2015. augusztus 31., 17:32

  Sokan papírjaguárnak csúfolták Sokan papírjaguárnak csúfolták

  1957 és 1991 több mint 3 millió darab készült belőle, de mostanra már csak pár ezer maradt nálunk a leghíresebb szocialista autóból. Mielőtt teljesen eltűnik a jó öreg 601-es, túráztunk vele egyet Budapestről a Balatonra. A Trabant szerethető, de nem biztos, hogy ezt a többi autós is így gondolja.
 • 2015. augusztus 31., 12:12

  Határzár a magyar pavilon körül a Velencei Biennálén Határzár a magyar pavilon körül a Velencei Biennálén

  A Fence For Europe csoport Nato-drótkerítést vont a Velencei Biennálé magyar pavilonja köré, az érdeklődők a nemzeti konzultációs kérdőívet is kitöltették.
 • 2015. augusztus 30., 17:27

  Nemcsak bátrabbak lesznek, gyógyulhatnak is a gyerekek Nemcsak bátrabbak lesznek, gyógyulhatnak is a gyerekek

  A tábor, ahová csak súlyosan beteg gyerekek jöhetnek, mégis a legvidámabb helyek egyike, ahol a nyáron jártunk. Tizenöt éves lesz a Bátor Tábor.
 • 2015. augusztus 30., 13:22

  A legvidámabb bringás játék A legvidámabb bringás játék

  Gyorsan tanulható és látványos sport a kerékpáros póló, ahol lányok és fiúk közös csapatban játszanak, a meccsek pár percesek a világ legjobbja pedig magyar.
 • 2015. augusztus 30., 00:50

  New Yorkból is jöttek hozzám a Jégbüfébe egy utolsót gofrizni New Yorkból is jöttek hozzám a Jégbüfébe egy utolsót gofrizni

  Huszonkilenc év után ma dolgozik utoljára a gofris bácsi a Jégbüfében. Hozzá köthető, hogy itthon is népszerű lett ez az édesség. A mai nappal végleg bezár az ikonikus cukrászda, ő pedig soha többé nem hajlandó gofrit sütni, helyette nyugdíjba vonul
 • 2015. augusztus 29., 09:05

  Velünk nem lehet szórakozni, elkészítettük a McWhoppert Velünk nem lehet szórakozni, elkészítettük a McWhoppert

  Amikor egy kisgyerek meglát egy hamburgerreklámot, akkor olyat képzel maga elé, mint a McWhopper szendvics. A hússzörnyeteg csak akkor létezik, ha mi rakjuk össze. Ezért összeraktuk, békét teremtve Burger King és McDonald's között.
 • 2015. augusztus 28., 09:24

  A magyaroknak ujjlenyomatot nem adunk! A magyaroknak ujjlenyomatot nem adunk!

  Menekültek ezrei torlódnak fel a görög-macedón határon. Legtöbbjük hallott már a magyar kerítésről, de a bejutáson nem aggódnak. Az ujjlenyomat miatt viszont igen.
 • 2015. augusztus 27., 17:22

  A politikai menekülteket fogadja a kormány, de nem hiszi, hogy vannak A politikai menekülteket fogadja a kormány, de nem hiszi, hogy vannak

  A NATO-drót elsődleges haszna, hogy bűnözőkké teszi a rajta átlépőket.A visszatartáshoz a kormány az épülő négyméteres kerítésben, a megerősített rendőrségben és a hadseregben bízik, mert "eljöhet a konfrontáció ideje". A politikai menekülteket persze várjuk, bár aki Szerbián át jön, szerintünk nem is lehet menekült – derült ki a Lázár János legutóbbi Kormányinfóján.
 • 2015. augusztus 27., 16:00

  El tudom dönteni, hogy bemegyek-e a vízbe El tudom dönteni, hogy bemegyek-e a vízbe

  Ha zavarja a lángosszag és természetes fürdőhelyre vágyik, akkor ez a videó önnek szól. Megmártóztunk három illegális budapesti tóban. De csak saját felelősségre kövesse példánkat, ezekben nemcsak tilos, veszélyes is fürdeni.
 • 2015. augusztus 27., 00:50

  Kipróbáltuk a nutellás gumicukrot, kisebb katasztrófa volt Kipróbáltuk a nutellás gumicukrot, kisebb katasztrófa volt

  Saját kezűleg készítettünk gumicukrokat, Oreóval, gyümölccsel vagy épp sóval. Van, amiből folyékony takony lett, de egyeseknek még így is bejött.
 • 2015. augusztus 26., 20:58

  A bevándorlók gond nélkül jönnek át a kerítésen A bevándorlók gond nélkül jönnek át a kerítésen

  A napokban rekordmennyiségű menekült érkezett Magyarországra, megnéztük, hogy lehet kezelni ezt a helyzetet. Kiszúrtunk pár bújkáló migránst is.
 • 2015. augusztus 26., 00:23

  Felmerült, hogy a menekültválság miatt bevessük a hadsereget Felmerült, hogy a menekültválság miatt bevessük a hadsereget

  Ami a honvédelmi miniszter szerint érdekes ötlet. Minisztereket kérdeztünk a kormányzati találkozó, majd a nemzetbiztonsági kabinet ülése után. Sokan menekültek előlünk, de közben kiderült: egyre keményebb ötletek merülnek fel a migráció kezelésére.
 • 2015. augusztus 23., 11:35

  Csendes Bob, vagy a vén haverkodó róka a nagyobb hiéna? Csendes Bob, vagy a vén haverkodó róka a nagyobb hiéna?

  Korrekt, korrekt. Nem korrekt, nem korrekt. A nyári szezon csúcsán próbáltunk utánajárni német turistaként, hogy a főváros a közösségi autózás ellen indított harcával párhuzamosan mennyire szűri ki a hírhedt hiénataxisokat.
 • 2015. augusztus 20., 18:17

  Kocsis embere hívta a pofozkodó nehézfiúkat a kerületi ünnepségre Kocsis embere hívta a pofozkodó nehézfiúkat a kerületi ünnepségre

  Ezt a polgármesteri hivatal osztályvezetője maga ismerte el. És amikor Kocsis mondta, hogy engedjenek be valakit, a kopaszok engedelmeskedtek.
 • 2015. augusztus 18., 11:29

  Utolsó rántotta a használt óvszerek között Utolsó rántotta a használt óvszerek között

  A legtökösebb fesztiválozók még látták azt, amit mi is. Egymás mellett a másnapos fiatalok és a lelkes guberálók. Kint jártunk a Sziget utolsó utáni napján.
 • 2015. augusztus 18., 11:28

  Mióta a Zanzibárhoz hasonlították, sokkal szívesebben zenélnek a Néhai Bárányok Mióta a Zanzibárhoz hasonlították, sokkal szívesebben zenélnek a Néhai Bárányok

  Megnyerték az Index dalversenyét, így kijutottak a Szigetre. Elvileg a fellépésre készültek, de kipattant két új szám is, így új lemezre készül a zenei sterilitást nyíltan elítélő Néhai Bárány.
 • 2015. augusztus 17., 23:33

  Másfél havi eső zúdult a fővárosra Másfél havi eső zúdult a fővárosra

  Elmerült autók, száguldó kukák, nyakig vízbe süllyedt tűzoltók: az egész főváros víz alá került.
 • 2015. augusztus 17., 14:01

  Sikerült, újra kivittük Schobert Norbit és Rubint Rékát a Szigetre! Sikerült, újra kivittük Schobert Norbit és Rubint Rékát a Szigetre!

  Magyarország legnépszerűbb fitneszpárosát 8 év után újra kivittük a Szigetre. Ez idő alatt bölcsebbek és toleránsabbak lettek, és már az árva kiscicáknak is segítenek, de a VIP VIP-be így sem jut be olyan könnyen az ember.
 • 2015. augusztus 16., 19:29

  Egy 86 éves nőcsábász kalandjai a Szigeten Egy 86 éves nőcsábász kalandjai a Szigeten

  "Aki 18, azt becsukott szemmel elfogadom." A Szigeten tanított csajozni a 86 éves Károly bácsi, az ötvenes évek kiemelkedő sármőrje, aki megmutatta azt is: a csábítás tudományát nem lehet elfelejteni. Napi ezer gyerek fogant szerinte idén a Szigeten.
 • 2015. augusztus 16., 16:44

  Izzadt szigetes testeken lassan gyöngyöző vízpára Izzadt szigetes testeken lassan gyöngyöző vízpára

  Konfettieső, csápoló ifjúság és habfürdő. Lelassítottuk a szigetes pörgést.
 • 2015. augusztus 16., 12:17

  Irány a Sziget és a záró bulik egész sora Irány a Sziget és a záró bulik egész sora

  Harcsa Veronika, Beck Zoli, Dr. Máriás és Fábián kolléga megmondja mely bulikkal érdemes búcsúzni az idei Sziget Fesztiváltól. Vasárnap lép fel többek között a Söndörgő, a Nyers, a Néhai Bárány, José Gonzales és a Kraftklub is
 • 2015. augusztus 16., 00:30

  Lenézne Magyarország legmagasabb tornyáról? Tessék! Lenézne Magyarország legmagasabb tornyáról? Tessék!

  A 314 méter magas Lakihegyi adótornyon évente egyszer kapcsolják le a nagyfeszültséget. Kihasználtuk és felmásztunk a legtetejére.
 • 2015. augusztus 15., 12:20

  Ma kiizzadhatod magadból a heti stresszt a Szigeten Ma kiizzadhatod magadból a heti stresszt a Szigeten

  Harcsa Veronika, Beck Zoli, Dr. Máriás és Sajó elmondja, kik miatt is érdemes szombaton a Szigeten csapatni.
 • 2015. augusztus 14., 13:38

  Minden, amit látnod vagy elkerülnöd kell ma a Szigeten Minden, amit látnod vagy elkerülnöd kell ma a Szigeten

  Harcsa Veronika, Beck Zoli, Dr. Máriás és Kovács kolléga elmondja, kik miatt érdemes pénteken kimenni a Szigetre.
 • 2015. augusztus 13., 13:28

  Ma rapperek és gengszterek között egy királynőre is élvezhetsz a Szigeten Ma rapperek és gengszterek között egy királynőre is élvezhetsz a Szigeten

  MØ, Roy Paci és az Interpol. Harcsa Veronika, Beck Zoli, Dr. Máriás és Klág kolléga elmondja, kik miatt érdemes csütörtökön kimenni szigetre.
 • 2015. augusztus 13., 07:00

  Rinyál a meleg miatt? Ők nem Rinyál a meleg miatt? Ők nem

  Az építőmunkások akkor is a tűző napon dolgoznak, ha hőségriadó van. Szenvednek is miatta, de bírniuk kell, a lányok lenge öltözete viszont felüdíti őket.
 • 2015. augusztus 12., 18:24

  Ezek tízezrével jönnek, és szétbulizzák az országot! Ezek tízezrével jönnek, és szétbulizzák az országot!

  Hangosak, koszosak, nem szeretik a kerítéseket, de ők is csak élni akarnak - tudják, kikről beszélünk? Nézze meg, kell-e félnie a Sziget-fesztiválozóktól!